BMWClub: florinree - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content


User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
66 (0.02 per day)
Most Active In:
Seria 3 (51 posts)
Joined:
16-May 09
Profile Views:
2435
Last Active:
User is offline Aug 07 2018 19:06
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Începător
Age:
41 years old
Birthday:
December 21, 1978
Gender:
Male Male
Location:
Parma

Contact Information

E-mail:
Private

Previous Fields

Masina:
BMW F30

Topics I've Started

 1. deflation detection system

  03 March 2015 - 18:57

  Salut, acum cateva zile am vrut sa resetez setarile din BC ptr acest sistem (deflation detection system) si nu mai am varianta de resetare si nici nu mai pot sa initializez sitemul. In INPA imi arata sitemul inactiv am incercat resetare din soft imi arata ca este resetat la numarul de kilometri respectivi dar ultima intializare cu mult timp in urma. Nu pot activa sistemul indiferent ce am incercat astept propuneri.
  Model e90
 2. Zgomot ambreiaj

  18 June 2014 - 00:31

  De cateva zile a aparut un zgomot ciudat, se aude mai mult ca o vibratie sau un bolborisit de apa, la debraiere in treptele 2,3 si 4, la a doua debraiere in aceste trepte nu se mai aude nimic. Nu imi trepideaza la plecarea de pe loc sau sa agate in trepte de viteza.(320d , 163 cp)
 3. indice viteza cauciucuri

  16 May 2014 - 12:08

  Dupa cum spune si titlul topicului, ati avut probleme in vreun fel la rar sau itp daca ati fost cu gume cu alt indice de viteza decat cel specificat in talon?
  Pe un alt forum se spune ca nu poti monta un indice mai mic pentru ca esti respins, dar daca ai un indice mai mare nu sunt probleme.
  Voi ce stiti?
 4. alarma si senzori parcare

  28 January 2014 - 20:36

  Vreau sa imi montez pe un e90 2005 alarma si senzori parcare dar nu stiu ce tip de alarma se poate monta fara a avea probleme cu sitemele electrice cu cum am intalnit..., referitor la senzorii de parcare am vazut ceva dar... Deci cine a montat asa ceva si imi poate da cateva indicatii, nu tin neaparat ca sistemele sa fie OEM
 5. martor usi deschise

  17 December 2013 - 17:59

  Seara buna, am problema cu martorul de usi deschise, pana in acest moment nu sau aprins deloc in bord dar astazi nu stiu din ce motiv a aparut in bord usa dreapta spate deschisa, umblam pe la geam, il coborasem sa il sterg si hop usa deschisa in cateva secunde sa stins. Ce nu inteleg eu este ca plafonierele se aprind la toate usile si se sting corespunzator dar in bord nimic.
  Si deasemenea oglinda dreapta nu coboara la mansalier,am facut si setare oglinda si butonul in toate pozitiile nimic...sunt oglinzi heliomate

Comments

florinree has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro