Jump to content

chiciuc

Members
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chiciuc

  1. de fapt ce s-a votat si cum

    Dintr-o regretabilã eroare am publicat lista europarlamentarilor care au votat rezoluÞia Parlamentului European În privinÞa ACTA, menÞionând cã cei care au votat PRO susÞin tratatul Împotriva contrafacerii. Cu toate acestea, rezoluÞia dorea o analizã mai bunã a tratatului Înainte de semnarea unui acord al Þãrilor din Uniunea Europeanã cu ACTA. Ne cerem scuze ºi publicãm integral comunicatul Renatei Weber În aceastã privinÞã.

     

    http://www.adevarul.ro/life/viata/Cum_au_votat_reprezentantii_Romaniei_in_Parlamentul_European_in_privinta_adeziunii_la_-tratatul-problema-_ACTA_0_634737129.html#

     

    Europarlamentarul Renate Weber a transmis un comunicat de presĂŁ ĂŽn care explicĂŁ votul din 2010.

     

    IatĂŁ mai jos comunicatul complet;

     

    :"Referitor la Acordul comercial de combatere a contrafacerii (ACTA), am vĂŁzut ca circula pe internet si, mai nou, chiar in presa, o aÂşa-zisĂŁ listĂŁ a europarlamentarilor care ar fi votat ĂŽn favoarea acestui acord.

     

    Ăn primul rând, tratatul ca atare abia urmeazĂŁ sĂŁ ajungĂŁ in Parlamentul European ĂŽn luna mai, la Comisia de comerĂž internaĂžional Âşi dupĂŁ aceea ĂŽn plen, pentru a fi supus votului.

     

    Ceea ce am votat ĂŽnsĂŁ, ĂŽn noiembrie 2010, a fost o rezoluĂžie pe care am Âşi co-iniĂžiat-o, ĂŽn numele grupului ALDE, cu privire la ACTA, ĂŽn care ne exprimĂŁm ĂŽngrijorarea cu privire la conĂžinutul acordului Âşi ceream Comisiei Europene sĂŁ prezinte o evaluare completĂŁ a consecinĂželor acordului ĂŽnaintea semnĂŁrii acestuia de cĂŁtre statele membre.

     

    Cei care au votat În favoarea rezoluÞiei sunt cei ÎngrijoraÞi de prevederile ACTA. Cei care au votat Împotriva rezoluÞiei sunt cei care acceptã orice sancÞiune În internet fãrã sa crâcneascã.

     

    RezoluĂžia din noiembrie 2010 e urmare a faptului ca tot in 2010 am semnat, alĂŁturi de alĂži 392 de colegi eurodeputaĂži, o declaraĂžie scrisĂŁ care a fost Âşi adoptatĂŁ de Parlamentul European, "privind lipsa unui proces transparent Âşi conĂžinutul potenĂžial controversat" al ACTA.

     

    De asemenea, am fost alãturi de colegii mei din ALDE, de specialiºti din IT si de profesori de drept care urmãresc acest subiect de ani de zile, la dezbateri ºi seminarii În care s-a exprimat profunda Îngrijorare faÞã de conÞinutul ºi consecinÞele ACTA.

     

    Nu mi-am schimbat punctul de vedere din 2010 ºi pânã acum. ªi, În mod constant, de când am fost aleasã În Parlamentul European, În diferitele rapoarte ºi rezoluÞii care au fost votate, am fost ºi sunt În favoarea libertãÞii internetului".

     

    Renate Weber

     

    Deputata in Parlamentul European (PNL, ALDE)

     

    --

  2. putina atentie va rog, revedeti

    http://www.youtube.com/watch?v=N8Xg_C2YmG0&feature=player_embedded

     

    filmul spune clar, legea va fi promovata pt apararea drepturile de autor, dar poate fi usor folosita in alte scopuri: invadarea intimitatii, intimidare, etc. Despre asta (spionare) e vorba! Nu despre licenta de windows sau photoshop.

     

    @.Bogdan: in UE daca o singura tara se opune, nu se poate aplica legea.

  3. Ce este ACTA

    ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) este un acord multilateral care propune o serie de standarde internationale pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectuala. Acordul a fost negociat la nivel global intre mai multe tari europene, SUA, Australia, Coreea de Sud si Noua Zeelanda, printre altele. Tratatul nu se refera doar la pirateria online, cum e cazul SOPA, ci acopera si comertul cu produse contrafacute. Conform unui document intocmit de accessnow.org, ACTA este o amenintare la adresa drepturilor utilizatorilor pentru ca:

    •ACTA ii forteaza pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa puna la dispozitia detinatorilor drepturilor de proprietate intelectuala datele personale ale presupusilor faptuitori.

     

    •Extinderea raspunderii intermediarilor ii va determina pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa implementeze mecanisme intruzive de identificare a presupusilor infractori, cum ar fi monitorizarea la scara larga a comunicatiilor prin utilizarea procedurii de "deep packet inspection", permitand astfel incalcarea grava a vietii private a utilizatorilor. Practic, proprietarii drepturilor de copyright vor avea posibilitatea sa obtina informatii private despre utilizatorii de internet, fara sa aiba nevoie de mandate ale judecatorilor.

     

    Dintre tarile memrbe UE, doar Olanda, Estonia, Cipru, Slovacia si Germania au refuzat semnarea tratatului. Totusi, acesta nu va putea intra in vigoare decat daca este aprobat la nivelul intregii Uniuni Europene. Votul va avea loc in luna iunie, iar in cazul in care tratatul va fi respins, adeziunile celor 22 de state care au semnat ACTA vor fi lipsite de efect.

     

    sursa: hotnews.ro

     

    Cum au votat europarlamentarii (probabil a fost un vot politic Partidului Socialistilor Europeni - pro, Partidul Popular European - contra) : http://www.adevarul.ro/life/viata/Cum_au_votat_reprezentantii_Romaniei_in_Parlamentul_European_in_privinta_adeziunii_la_tratatul-problema_ACTA_0_634737129.html

     

     

     

    Si un film care explica reversul medaliei

    http://www.youtube.com/watch?v=N8Xg_C2YmG0

     

     

     

    Unde se poate semna petiĂžia online pentru oprirea implementĂŁrii legii “care ucide internetul“, ACTA: https://www.accessnow.org/page/s/just-say-no-to-acta

     

    Imagini de la un miting de protest din Polonia, Cracovia:

    http://www.youtube.com/watch?v=UGd8TJj3xek

  4. Am si eu nevoie sa-mi explice si mie (asa cam ca la prosti) cineva priceput in domeniul si desigur foarte amabil :D aparitia unor coduri de defect DTC.

    Mentionez ca masina este un 320d din dec 2001 FL 110kw

     

    DTC | Descriere

    1) 4212 | Glow plug cyl 1 - activation interrupted

    2) 4232 | Glow plug cyl 3 - activation interrupted

    3) 4B90 | Controlul presiunii la pornire

    4) 4530 | Regulator presiune turbo

    5) 4507 | Exhaust gas recirculation - posative deviation or air mass too low

    6) 43F1 | Incalzitor electric auxiliar

    7) 4AB2 | Cod de defect necunoscut

    8) 4560 | Rail pressure sensor - plausibility - pressure too low

    9) 4590 | rail pressure not plausible

    10) 3F70 | Senzor temperatura aspiratie

    11) 3FB1 | Air flow meter - signal too low or short circuit to B-

     

    M-ar interesa si gravitatea codurilor de eroare.

     

    Multumesc anticipat!

    1,2 - verifica bujiile 1 si 3, daca sunt bune verifica firele care vin la ele.

    5, 10, 11 - ai o problema cu debitmetrul. scoate debitmetrul si fa un test asa. Daca debitmetrul nu are senzor de temp incorporat verifica-l (e pe admisie).

    6 - o problema la incalzitorul auxiliar. (ajuta la incalzirea lichidului de racire iarna).

    8,9 - verifica pompa de motorina.

    3,4 - o problema pe sistemul de vaccuum. Furtune inversate sau crapate.

  5. va salut ..de ceva vreme am o problema cu masina si nu stiu exact la ce sa ma astept. Ca sa va dau un exemplu,uneori masina nu vrea sa porneasca ,se aude ca invarte cand dau cheie dar nu o ia decat peste cateva minute bune..am sesizat pe joja de ulei o spuma maronie dar apa nu pierd deloc si apa nu sare mai mult de 90 de grade .Ce am mai observat de curand: cand dau drumul la caldura se aude apa circuland pe instalatie ca printr-un calorifer . Ma tem sa nu fie garnitura de _chiulasa_ totusi . am vazut ca am si niste picaturi de ulei pe langa blocul motor si nu stiu de la ce ar putea sa fie . As vrea sa o verific pe un tester si dusa la un mecanic bun ..

    Masina este Bmw e46 compat 316 ti motor 1.8 .ulei folosit castrol magnatec 5w40

    Ps. masina pierde si ulei destul de mult dar nu stiu exact pe unde , pe jos nu lasa urme . astept pareri sfaturi cat mai rapid ! sunt din bucuresti!

    - daca faci drumuri scurte iarna e posibil sa ai acea spuma maronie. Verifica nivelul de ulei, nivelul de apa cat si daca sunt curate. Fa un drum lung si vezi daca a disparut.

    - picaturi de la blocul motor pot sa fie de la garnituri. Sterge si tine sub observatie.

    - magnatec-ul ala nu e recomandat la motorul ala (banuiesc ca e un N42). Incearca macar un 5w30 daca 0w30 e prea scump.

    - Zgomotul din calorifer. Daca ai lichidul de racire la nivel, s-ar putea sa fie infundat caloriferul. Sau nu e aerisit circuitul.

    - Pornirea: Verifica bateria, bujiile.

  6. Pt activare senzor de ploaie

    a. se trece din pozitia 0 in pozitia 1 maneta.

    b. daca maneta e deja in pozitia 1, roteste rotita din maneta.

     

    Note:

    Sensibilitatea se regleaza din rotita

    Confirmarea activarii se face prin stergerea parbrizului o data.

    Se dezactiveaza cand s-a oprit motorul sau trecerea in pozitia 0, pt activare se face a sau b.

    Ai senzor daca suportul la oglinda se supradimensionat.

  7. Pai la tester nu i-a aratat nici o eroare,erau pe ecranul de la laptop afisa toti senzorii cu o gradatie de la 0 %la 100 %si in momentul cand treceai prin spatele masinii cum scade in intensitate fiecare.

     

    nu stiu ce tester era ala, dar la INPA, DIS iti spune si eroarea. Pentu ca iti merge si apoi nu iti merge sigur ti-a stocat o eroare. Asa o iei pe bajbaite.

  8. pune masina pe tester si vezi codul de eroare. Daca iti functioneaza cu intermitente s-ar putea sa fie un contact imperfect, verifica sub spoiler sa fie prinse in cleme cablurile care vin la senzori. La tester iti spune exact care senzor a generat eroarea.
  9. - daca erai aproape de casa, ii lasai acolo, inchideai masina si te intorceai cu actele.

    - in 48 de ore se plateste jumatate din minimul amenzii (in pv se trece separat - daca nu e trecut e motiv de anulare).

    - daca vrei sa faci misto de ei, dai alt nume, al unui coleg. La verificare prin radio nu au poza ;)

     

    Ce poti face acum

    - contesti amenda, ori anulare - e cam greu decat daca e incomplet ori ceri transformarea in avertisment pt motivele enumerate de tine.

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.