Jump to content

cinciar

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cinciar

  1. Daca zici ca discurile nu bat atunci schimba placutele de frana. Ori nu sunt de calitate ori sunt puse invers ( cele dinspre pistonase sunt diferite stanga / dreapta ).

    Nu are nici o legatura vibratia in volan care apare DOAR cand pui frana cu janta sau cauciucul stramb. Ar vibra tot timpul.

    CORET!

     

    salut,

    am si eu e39 ,din 2001, si care ma dispera..datele problemei:

    -la 50-6-km/h, in momentul cand apas frana ujor se simt niste trepidatii atat pe trenul de rulare cat si in volan..frana tine beton nu-i problema..dar este super enervant sa iti vibreze volanul si toata masina la asa o viteza de mica/..

    -am fost din service in service..inclusiv la Bavaraia..unde mi s-a zis sa schimb discurile...asa am si facut..am schimbat discuri frana spate,placute frana spate,discuri fata,am schimbat aproape toate bucsele de pe fata si cateva brate care oricum erau batrane...singurul lucru ar mai fi placutele pe fata..dar astia de la bavaria au zic ca daca placutele au denivelari ceva se dau dupa discuri in max 100 km..eu am facut 2 mii si tot asa face..

    va rog ajutati-ma :) ca nu pot sa imi dau seama ce naiba poate sa aiba!!!!

    va multumesc mult

    :lol: si a mea face lafel un e 39 din '96 520i , dar io macar stiu ca e de la rulmenti de pe fata care imi uruie si trebuiesc scimbati...sunt tare curios daca o sa mai trepideze dupa ce o sa-i schimb...din cate am vazut io e o problema generala la bmw si e cam nasoala

    colegului meu de munca ii face lafel si e din 2002 si a scimbat toata suspensia pe fata... :lol:

    Sunt in aceeasi situatia si eu si nu-i dau de cap. Am schimbat tot si degeaba.

     

     

    am si eu o problema de genul asta si ma gandeam poate s-a mai lovit cineva de ea:

    - masina merge ok cu orice viteza am incercat (pana in 180km/h-190km/h) fara sa resimt nici o vibratie

    - la franare brusca (180km/h-120km/h) cu volanul un pic virat (cat sa reintri in coloana dupa o depasire) a inceput sa imi vibreze puternic volanul stanga-dreapta, in pedala nu se simte vibratia specifica discurilor ovalizate

    - la viteze mici (<100km/h) nu simt nici o problema :) dar si sa recreez conditiile ca sa vad daca am rezolvat problema imi e cam greu

     

    cauciucurile de pe fatza sunt cam varza ca profil, sunt si de iarna si sunt si diferite... o putea influenta atat de mult?

    Ar fi bine sa incepi cu cauciucurile

     

    am auzit de pb asta si sunt curios si eu care ar fi rezolvarea. eu am avut mai multe e39 *touring

    dar n am avut asa ceva.

    incearca urmatoarea> da cate un disc cu vaselina *apoi cureti discul cu solutie speciala pt discuri. vazi daca pot sa deduci ceva in felul asta. (ex daca se mentine vibratia si cu discul uns atunci pare sa fie discul (sau prinderea discului descentrate etc, daca face numai la o roata s.a.m.d.) poate pare de ras dar e singura chestie care imi vine in gand ...

     

    Azi am rezolvat problema trepidatiilor la franare la 525-ul meu. Am schimbat bucsa de la bratul superior dreapta si trepidatiile au disparut. Problema aparea la viteza de 80-90 km/h.

     

    am si eu un 525 dar aceasta problema imi apare doar peste 100 km/h daca am 160 170 si franez pana pe la 60 - 70 trepideaza foarte tare volanul, la viteze de sub 100 nu trepideaza.

    mai am o problema cand accelerez(demarez) undeva intre turatii 1500 - 3000 trepideaza masina , doar masina , nu volaul sau altceva , se simte k o bataie de la roata , dar mi a zis cineva k sunt tampoanele de la motor . mai trepideaza si suna un pik urat cand opresc motorul , cam scutura toata masina . oare sunt tampoanele sau e altceva ? daca sunt tampoamnele , unde pot gasi asa ceva ?

     

     

    pt verificat tampoane

    tragi frana de mana si pisti uror acceleratia dar in asa fel ca masina sa nu plece si apoi lasi acceleratia brusc. atunci ar putea sa se vada daca tampoanele sunt duse. in plus, dar nu musai, tampoanele originale sunt hidraulice si daca sunt duse probabil ca vezi ceva urme de lichid pe ele. de asemenea la oprirea motorului se aude un zgomot specific daca sunt duse tampoanele.

    tampoanele sunt cam scumpe (vo 7mil bucata) eu am luat de la sh cu 150ron. s-au potrivit (aproximativ) unele de pe seria 3.

  2. Cam asa arata cu tips-ul montata nu am avut prea mult timp ca m-am ocupat de nenorocirea aia de stergator de la luneta care ma inebuneste ,saptamana asta sper sa am timp sa ma duc la un electrician <_<

     

     

    eu am E39 530d touring si am si eu pb cu stergatorul de la luneta.

    am incercat sa l desfac dar nu am reusit am distrus toate clemele ale inclusiv butonul de deschitere haion. (l-am taiat bucatica cu bucatica cu bonfaierul) :) se pare ca a mai avut probleme si cineva a pus un adeyiv pe toate piesele alea si nu se mai desfacea nimic nici dupa ce l am sectionat in bucati cu bonfaierul.

    tre sa cumpar un alt buton si mecanismul de deschidere portbagaj. cunosti cineva care vinde asa ceva?

  3. Probabil ca la varianta asta o sa ajung si eu.Doar ca in momentul cand il cumperi el e uscat perfect si cand il pui surpriza.La td/tds-uri aata e una dintre boli si mi-e greu sa cred ca o sa gasesc unul bun asa usor.Nou e un jur de 1500 lei :) .

    mda... e risc ca la orice sh. eu am avut noroc. de regula vanzatorii de sh dau si o mica garantie. iar in 2-3 zile iti cam dai seama daca e bun sau curge. dar aceeasi chestie e si cu alea noi. asta vechi are sanse mai mari sa fie original....

    bafta

  4. Mersi dar eu sunt in CLUJ.Si cred ca nu ai inteles bine :) . Problema cu scuregerea o am la injectorul de comanda.Pompa de injectia a fost reglata si s-au schimbat garniturile.Nu curge deloc.

     

     

    eu am patit ceva asemanator si a trebuit schimbat injectorul cu totul ca de fapt curgea prin el, adica pe undeva pe langa senzorul cu fir. nu s a mai putut face nimic decat inlocuirea injector (300ron la SH) in anul 2006

  5. Multumesc mult, pentru sfaturi, o sa iau Sachs mai ales ca am o oferta de 3+1 gratis.

     

    masina vine original cu boge

    sunt mult mai scumpe ... probabil si ceva mia bune

    eu am fost odata la un nene care mi le a reconditionat si sunt f multumit

    a bagat ulei nou, a schimbat supape si a capsat n am repros pana acum

  6. Merita 250 euro toate 4 jante pe 17 fara cauciucuri?, una din ele are o sudura. Multumesc

     

    problema nu cred ca e cat de bine au fost sudate

    *am vayut ca multi aduceau asta in discutie

    in principiu daca nu scapa aer si iese la echilibrat ar insemna ca e ok

     

    mie imi pare plausibila chestia cu taiatul la flex de catre mecanici la service ca semn ca nu sunt utiliyabile

    sudura aia nu pare a fi intr un loc in care se stramba jantele

    ... dar nici poza nu i prea clara

    oricum, e de luat in calcul si chestia asta

  7. asa ma gandeam si eu la faza cu vibratul mereu...dar el face numai la franare...si e calr ca cinveva provoaca acest lucru..dar nu pot sa imi imaginez ce..am desfacut rotile, discurile si placutele de m-am saturat..si tot ca naiba face...e belea...

    repet.. la mine era de la jante si facea doar la franare nu tot timpul. degeaba e echilibrat daca un cauciuc e cu probleme... muta rotile de pe spate pe fata si o sa vezi ca nu-ti mai face sau pune rezerva pe o parte si dupaia o muti pe cealalta parte ca sa vezi care-i roata cu probleme. eu zic ca e de la janta sau cauciuc

     

    imi dau si eu cu parerea

    poate e de la abs

    ai putea incerca sa scoti senzorul de abs sau vo mufa ceva ca sa nu mai lucreze abs ul si apoi vezi daca mai face

  8. Recent s-au mai dus si la mine vreo cativa.

    Intrebare: incep sa moara de la un anumit interval de km/ore de functionare?

    Am vazut recent la un e39 din '99 obc cu toti pixelii intregi. La fel am vazut si la un X5 cu trei sferturi din ei morti.

    Am inteles ca ar fi o greseala de proiectare dar atunci cum se explica ca la unele de aproape 10 ani sunt intacti si la altele destul de noi ,Obc e aproape stins?

    Nu se poate pune problema de intretinere proasta sau exploatare ca n-ai ce sa faci acolo in Obc.

    Masina mea e din 2002 si deja are la grade cativa pixeli morti. Un prieten de-al meu are tot un 525d din 2002 dar cu km ceva mai multi dar are toti pixelii.

    Conteaza de exemplu daca masina sta mult in soare? sau in frig? mi se pare destul de ciudate cazurile astea cu pixelii din bord.

    Asa arata Obc-ul la mine

     

    dau 100e pt dispay ul tau defect

    daca vrei sa l inlocuiesti

    la mine au picat vo 80% din pixeli si chiar am nevoie sa fac ceva

  9. Marimea e 27.am si eu dar nu e tubulara din aceea lunga (tub) ca e pentru clichet.Problema nu este decat la injectorul de comanda care are fir si tre sa trec firul ala pe undeva ca daca nu se rupe.La restul se potriveste si se pot desface cu ea.Problema ca peste tot pe unde am cautat in magazine nu am gasit tubulara de accea lunga.

     

     

    eu am reusit sa fac chestia cu o "tubulara tiganeasca" de 27

    se gaseste atat la vitan in targ veche dar si noua cat si la practiker

    bagi firul cu mufa prin ea si apoi strangi

    a mers la fix

  10. bara_stabilizatoare.bmp

     

    vezi poate e chestia din imagine...daca se aude un pocanit atunci cand virezi volanul...in timp ce masina sta pe loc....sunt sanse destul de mari sa fie ce zic eu...poti sa verifici destul de usor....oricum prea mult nu poate sa coste

    314051[/snapback]

     

    mda...

    ar fi bine sa fie chestia aia

    dar cred ca daca ar fi aia s ar auzi mult mai rau in mers cand trec peste denivelari insa atunci nu se aude nimic. o sa verific oricum ... mi ai dat ceva sperante :blink:

    imi e frica sa nu fie caseta ca aia cred ca o sa coste de mai bine vand masina cu tot

  11. Tocmai mi am luat un e60 530i

    a fost ceva mai ieftin decat piata dar are o groza de probleme

    1. directia

    desi merge bine, nu are jocuri, nu trage la volan, are un zgomot, ca niste pocnete usoare (le aud doar cand stau pe loc,in mers nu se sesizeaza) o fi grav? :blink:

     

    2. navigatia

    ori nu merge ori nu stiu eu s o folosesc. masina are si cd si dvd. am luat-o cu un dvd piratat cred si cand dau pe navigatie imi cere sa bag dvd ul si ramana la faza asta. stiu ca nu exista harta pt romania dar imi inchipuiam ca ter sa arate macar coordonatele gps sau sa pot viyualiya hartile din germania

     

    3. becul de interior

    se aprinde cand trebuie (cand descui masina, cand intru in masina, cand scot cheia din contact etc) dar nu se inchide decat din butonul de pe plafon

     

    4. pilotul automat

    nu merge deloc si zice ca tre sa merg la service. o sa merg, dar cam la ce ma pot astepta cu asta.

     

    5. sezorul de presiune in roti

    zice ca se initializeaza si ramane cam asa. Ce ar fi trebuit de fapt sa se intample la chestia aia?

     

    6. telefonul

    zice ca nu este instalat nici un telefon mobil. in cotiera nu are telefon dar am auzit ca este posibil sa recunoasca telefonul prin bluetooth. cam cat costa un modul de ala? se mai poate instala. (este modelul cu display de 8,8 inch)

     

    7. TV

    masina nu are tuner tv dar as vrea sa montez. ati auzit cumva daca se poate si cat costa?

    Astea sunt cele pe care le am constatat pana acum :)

     

    multumesc tare mult

    orice parere *aproape orice* :) este importanta pt mine

  12. Din pacate e adevarat...

    Stiu pe destui care au un venit din care clar nu-si permit asa ceva, insa si-au umplut casa cu electrocasnice si mobila de lux, plasma in sufragerie, masina sh de peste 15 000, toate luate din vanzarea ori a unui teren mostenit, ori din credite.

    312352[/snapback]

     

    mda

    aici nu e locul in care sa nu putem fi sinceri. intr adevar, masina asta ma cam depaseste un pic , adica nu am corespunzator acestui bmw si o vila pe masura si nici nu mananc la hilton. abia reusesc sa l intretin.

    oricum insa nu sunt de acord cu remarcile care zic ca sufletul bmw ului e motorul.

    eu l am luat pt ca imi place caroseria si ce are pe el. cred ca si efortul de proiectare a fost apreciabil ca sa realizeze caroseria asta si nu stiu daca nu cumva ei nu sunt mai mandri de caroserie decat de moror.

    motorul nu e totul pt mine. probabil ca nici daca as castiga la loto nu stiu ce pot tot n as privi prea atent la performanta motorului.

    iar cu gpl chiar s ar putea sa aiba viitor. uite asta e primu exemplu care mi a venit cu un search http://www.m5board.com/vbulletin/archive/i...php/t-5644.html

    incearcati sa fiti un pic rationali: inteleg pe undeva dispretul pt cei cu gpl data fiind pasiunea mare a voastra pt bmw dar ganditi- va stai la semafor de o juma de ora

    sa zicem ca ai gpl, macar pt protectia mediului si tot realiyezi ceva sa lasi motorul pe gaz. reamintesc: :blink: poti dupa aia sa dai inapoi pe benzina

     

    ma rog cred ca plictisesc cu subiectul asta ...

     

    oricum ii inteleg pe cei care au ca pasiune motoarele.

  13. Eu nu inteleg o chestie: cum de unii au bani sa dea +20k euro pe un SH iar apoi nu au 6-10 milioane de cheltuit pe luna pe benzina. Mi se pare foarte, foarte ciudat.

     

    Singura explicatie pe care o am este ca isi iau masini pe care bugetul lor nu-l poate suporta. Adica se intind mai mult decat ii tine plapuma pentru ca ... da bine la ochi. Cum sa pui GPL pe un septar??? De ce nu si un motor de Fabia de 1.2 si 64 de cai? Ca doar cine o sa stie ce-i sub capota ...

     

    Sunt deschis la alte explicatii :blink:

    311770[/snapback]

     

    cum sa pui gpl pe septar

    pai vreau sa zic, de fapt cred ca repet, tehnic n a fost o problema deosebita.

    daca vrei sa zici ca am ceva pb eu psihice sa fac asa ceva ... nu cred ca e nevoie sa dezvoltam asta pe forumul asta unde de fapt ar trebui sa vbim mai mult chestii tehnice decat psihologie

    inapoi la chestiune: stiati ca exista bmw cu gpl din fabrica?

  14. asta e 520i cu motor de 2.5 si 180 cai care il vinzi? :blink:

    310726[/snapback]

     

     

    eu am avut un septa care sugea corespunzator si am reolvat o cu gpl

    cred ca e o alternativa mult mai buna decat schimbat motoru

    la diesel tre sa mai iei in calcul si intretinerea filtre etc care e ceva mai grea ca la benzinar

  15. :)  Pai deh, ce sa-i faci, toti si-ar dori motor de 5 litri, eventual pe benzina si turbo, sau biturbo, si sa consume cam 3-4 litri % in afara la mers linistit, si eventual 7-8 in oras.

     

    "dom'le bemveurile consuma muuult tare"  :blink:  :)

    310682[/snapback]

     

     

    raspunsurile voastre nu sunt neasteptate pt mine

    este firesc ca,daca iti iei 530 sa nu mai intrebi de consum

    dar sa va explic: eu voiam o masina cat mai aproape de full (are navi professional, dvd etc), ma simteam super multumit si cu 520i sau 520d sau chiar cu 525tds :) pe care l am avut dar pe asta l am gasit sa mi-l pot permite la pret

    credeti ca as gasi pe cineva sa vrea sa faca schimb? (sa dau 530i pt un 525i sau 520i?)

    sa va mai zic ca am avut si septar e38 pe gaz?

    am mers 100t km ireprosabil *dupa parerea mea

    adica nu s a uzat motorul sau alte d astea si am prin 195km/h pe gaz

    simteam ca mai pornesc un motor cand dadeam pe benzina dar pt mine era suficient si pe gaz. iar daca ma supara ceva trebuia doar sa apas un buton *chiar si in mers* si se transforma iar in avion

  16. Did that. Vreo 20-22km/h. Cum am mai spus: la 60km/h am 2k ture in a 3-a. Sunt prins in 3 trepte. Daca fac cum spuneti voi, sa nu mai schimb asa de repede, raman intr-a 2-a.

     

    Care mai are 530i, sa ma invete cum sa merg cu ea :)

    304516[/snapback]

     

     

    si eu am 530i E60 (de o zi) sunt extayiat de cum se comporta (am avut pana ieri un 525tds e39) dar inspaimantat despre ce am auzit de consum. (eu am probat doar un consum mediu craiova - buc de 8,5l%)

     

    probabil o sa ma imbiati sa fac :blink: dar ce ziceti despre varianta montarii gpl pe e60 530i?

  17. iti dau eu manerul de deschidere la 500000lei.stare f buna .provine de pe masina avariata.trimit prin posta daca nu esti din iasi.

    242214[/snapback]

    merci frumos

    da am facut rost intre timp

    ... ceva mai scump (650.000)

  18. Am capota de pe un E39 (2001 , 530D)  alba , 100 euro

    226156[/snapback]

    daca vrei sa ti schimbi usa, ma bag si eu un pic poate ne combinam sa fac rost de manerul de deschidere a usii din interior pe partea dreapta (o chestie pe plastic nichelat)

    cam la ce pret l ai da?

  19. am un e39 de v-o 3 ani si ma obismuisem cu ideea ca nu merge inchiderea pe spate drapta. de curand am hotarat ca trebuie sa rezolv pb asta. am desfacut usa si am vazut ca motorasul merge. (pentru a ma convinga ca intr-adevar merge l-am pus la usa din fata si am vazut ca actioneaza). apoi am masurat tensiunea la mufa de comanda si am vazut ca pe fir vine tensiune (in momentul in care actionam telecomanda aparea la pini +11.9 la inchidere si -11.9 (deci o tensiune ceva mai mica decat cea de la baterie) la deschideraea usilor). totusi cand puneam motorasul la mufa nu mai mergea.

    imi vine sa zic ca e vorba despe un releu de comanda ... stie careva pe unde ar putea fi relul asta sau care este de fapt problema?

     

    si alta problema oarecum secundara. mi s a rupt manerul de deschidere a usii din interior pe drapta (e la fel la usile din fata si din spate) am fost pe la Mihai Bravu la arabi si mi au cerut intre 1 mil si 1,5 mil. Mie mi s a parut cam scump. o fi pretul corect pt un ... de plastic?

  20. nu stiu daca trebuie decodat.asa am avut si eu si mi-am cumparat o cartela Vodafone de 3,3v sim si imi fct incearca asa, cat te costa 200 mii?

    218502[/snapback]

     

    men!

    ce intelegi tu prin cartela de 3,3 v

    eu n am vayut nici un voltaj scris pe cartele iar cand am intrebat pe cei de la vodafone i am bagat si pe ei in incurcatura

    am sunat si la rel clienti la vodafone si au zis ca in prezent cartelele sunt cu "voltaj dual" dar si el era un pic depasit de intrebare

    merci frumos!

  21. au venit dezmembrarile la tine.spune mi mai exct ce iti trebuie si eu pot sa ti ofer fiindca dezmembrez un 525d din2000.

    scuze abia acum am vazut ca i vorba de un e34

    175668[/snapback]

    men! dezmembrezi un 525?

    cred ca am si eu nevoie de un regulator de turatii sau ventilatorul de la aeroterma pt 525 e39

    cam cat costa?

    de fapt banuesc doar ca asta ar fi

    caldura si clima merg dar baga numai din ventilatia naturala

    cateodata foarte rar merge si ventilatorul ala

    dar in ultima vreme nu mai merge deloc

    help!

  22. Incearca la romana vis-a-vis de KFC... Langa libraria aia e un gang, si daca-mi aduc bine aminte la etajul 2 e o firma care decodeaza telefoane... Am decodat acolo un telefon pe care in alte parti nu au putut sa-l decodeze..

    Bafta

    211316[/snapback]

    si eu am o problema oarecum similara.

    am observat insa ca al meu functioneaya ca cartelele mai vechi

    (adica cele din seria 0722... sau 0744...

    deci la mine cel putin nu era chestia de decodare din germania si pur si simplu modelul nu merge decat cu cartele care erau pe la anul ala

  23. baieti  problema sta in felul urmator ... 1) in primul rind tamponul costa 3 mil ..de ce sa dai 6 mil sau 10..12 pe toti cind de fapt problema ta face 3 mil .. :blink:

      2)    in general se rupe cel de pe stinga datorita faptului ca motorul se "sprijina " foarte mult pe el la plecari de pe loc si la orice fel de accelerare la deplasarea pe directia inainte  ...adica mai bine spus fizic vorbind .. motorul tinde sa se ridice pe partea stinga astfel "intinzind " si solicitind tamponul sting foarte mult ....  la mersul inapoi fortele se muta pe cel din partea dreapta .. 

     

     

      eu unul nu ma leg la cap daca nu ma doare ... 

     

    in interiorul tamponului exista un ulei ... care miroase f.f.f. urit  :)  ... are ca un fel de burduf plin cu ulei ... furtunul care intra in el nu stiu exact ce rol are si nici nu ma intereseaza in mom de fatza ... am observat chestia cu uleiul la cel rupt'  la cel nou nu aveam cum sa vad uleiul  pentru ca nu l am spart intentionat  :)  ....

     

        PROCEDEUL DE SCHIMBARE MAI DETALIAT

    SE PUNE MASINA PE 2 CAPRE ( FATZA MASINII LOGIC) SE DA JOS ROATA STINGA PENTRU A NU INCOMODA ... SE DA JOS SCUTUL DE SUB MASINA ... 

     

      SE DA JOS FILTRUL DE MOTORINA PLUS INCALZITORUL DE MOTORINA IMPREUNA CU TZEAVA  ACEEA GROASA DE AER    -PRECIZEZ CA  PARTEA DIN ALUMINIU A INCALZITORULUI DE MOTORINA NU TREBUIE SCOASA DEFINITIV DIN CONDUCTE ...TREBUIE DOAR INPINSA INTR O PARTE SA NU INCOMODEZE ..ADICA SPRE DREAPTA...

     

      ODATA AJUNSI LA TAMPON  SE DESFACE SURUBUL DE PRINDERE  DE PE MOTOR ... APOI TAMPONUL RAMINE PE SUPORTUL  DE PE SASIU  ,SUPORT CARE ESTE PRINS CU 3 SURUBURI  ... ( DESTUL DE USOR DE DESFACUT) ... TREBUIE SA FIE CINEVA DEDESUBT SA TINA CONTRA (DACA ESTE CAZUL) ...  ODATA DESFACUTE ...  SE FOLOSESTE UN CRIC DE DACIE  CARE SE BAGA SUB MOTOR PE PARTEA STINGA SI SE RIDICA MOTORUL PINA CE PERMITE SCOATEREA TAMPONULUI IMREUNA CU SUPORTUL DE PE SASIU .... NU UITATI CA INTRE CRIC SI MOTOR SA PUNETI O PANA DE LEMN  ( ADICA BAIA DE ULEI )  ... SI CAM ASTA E TOT    !    ... NU UITATI SA BAGATI INAPOI FURTUNASUL DE AER SAU CE O FI ' EL    .....

        POATE IN CUVINTE PARE FOARTE GREU DAR VA ASIGUR CA NU ESTE ... PLUS CA CE FACI CU MINA TA E BUN FACUT!!!    :)

     

    NU AM INCREDERE IN NICI UN MESERIAS MAI ALES IN MECANICI ... TOTI VOR SA SI FACA TREABA MAI REPEDE  SI SA IA BANUL ... 

     

      INTRADEVAR  DUREAZA VREO 3 ORE ..E SI NORMAL ...  ATI IA O ORA SA DESFACI MASINA PINA SA AJUNGI LA TAMPON ... :) ... dar pentru cei  ce se dedica masinii o sa fie o experienta noua  si interesanta ....

    pentru alte detalii  ...  va raspund cu placere atita timp cit am o solutie! 

     

    bafta!

    192982[/snapback]

     

    Hei

    am patit si eu asta. am gasit tamponul la 1 milion (second)

    l au schimbat unii la un "semiservice"

    ideea e ca al meu n a mers perfect adica avea o chestie (probabil aia cu furtunul despre care vorbiti ca eu nu m am bagat sub masina) care era mai apropiata de surub si normal ca nu mai intra in locasul prevayut

    tipii au taiat chestia aia si l au montat asa. pana acum merge ok (am mers vo cateva mii) da la ce m as putea astepta?

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.