Jump to content

reshou

Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by reshou

  1. O sa le scriu celor care mi-au dat cod fsc sa le spun situatia. Eu cred ca mi-au dat cod dupa vin-ul masinii si acolo apare alt tip de navigatie cu toate ca eu am cerut cod pentru harti next. Mersi
  2. Salut, Daca eu am facut retrofit la NAVI , masina nu avea NBT si am facut upgrade, acuma cand vreau sa cumpar cod FSC sa fac update la maps am nevoie de VIN-ul navigatiei pe care o foloesc? Multumesc!
  3. De asta am si zis ca e panica. Toata lumea o aude ca bate ca sta sa se rupa :)si e funny. Trebuie sa recunosc ca si eu la cate am citit am inceput sa o aud (trebuie sa recunosc ca nu am urechea formata) . Myth Busted. Oricum eu zic ca suma nu e atat de consistenta incat sa se merite sa risti sa se rupa.
  4. Multa panica cu distributia degeaba . Eu am schimbat ieri distributia si nici lantul nici patinele nu aveau uzura foarte mare(tinand cont ca masina are in jur de 180k km).Am intrebat mecanici daca se aude si au spus ca se aude . Fac pariu ca daca ma duc acuma la 3 servici-uri cu distributia schimbata ieri toate 3 imi vor spune sa schimb distributia pentru ca se aude .
  5. Nu a fost o amenintare. O sa trimit notificare catre AB saptamana asta astept sa raspunda dupa care actionez in instanta. Cat despre cei de la Premium Service am spus de la inceput ca nu sunt o mizerie de om sa le fac o asemenea treaba.
  6. Am spus cam tot ce era de spus despre ce am patit. Am facut "show-ul"(din punctul meu de vedere, relatarea celor intamplate) in speranta ca nu o sa mai pateasca lumea ce am patit eu.
  7. Asa e pare solutia corecta.Eu am ales sa o extrag (dureaza mai putin). Si eu am fost multumit de operatia de extragere. Daca ar fi sa mi se mai intample o data tot catre o extractie m-as indrepta. Nu extractia a fost problema. A fost o serie de decizii proaste pe care le-am luat eu si pentru care sunt singurul vinovat. Singurul castig este ca am invatat sa fiu mult mai atent cand vine vorba de alegerea serviciilor de care am nevoie.
  8. Nu este lucrarea facuta la masina mea. Eu am fost cu masina pe platforma pentru ca _chiulasa_ nu avea filet la bujie. Am vazut ca in celalalt post s-a scos bujia desfacand _chiulasa_.
  9. Nu e lucrarea facuta pe masina mea. La mine nu statea bujia in _chiulasa_ citez: " a sarit filetul" .
  10. Asa e din pacate nu a mai mers vrajeala. Dar sa stii ca de 2 ani de zile nu ma platit nici o revizie . A mers vrajeala asta de mai multe ori la AB, la Robert si pe unde am mai fost cu masina. Singurii pe care nu am reusit sa ii pacalesc au fost cei de la Premium Service. Asta e cat sa mearga si ulciorul la apa. Ma bucur ca ai citit acest post si tot ce ai inteles tu a fost ca eu merg cu vrajeala si cer revizii auto gratuite .
  11. Update: Azi am luat masina s-a rezolvat problema prin refacerea filetului de la _chiulasa_. Operatiunea a fost facuta de catre cei de la Efficient Services si pot sa spun ca din punctul meu de vedere serviciile oferite de catre ei sunt de o calitate superioara celor oferite de catre AB. Am fost de mai multe ori in service la AB si nu tot timpul m-au dezamagit dar pot sa spun ca nu am plecat niciodata atat de multumit precum am plecat de la cei de la Efficient Services. Mi-au spus de la inceput ca exista riscul ca acel filet care se va face la _chiulasa_ sa scape compresie si daca eu sunt dispus sa imi asum acest risc ei vor face lucrarea, si-au facut timp sa imi explice de ce trebuie sa schimb unele piese (nu mi-au trantit un deviz in fata cum se practica la AB). Masina porneste normal acuma(astept sa vina frigul sa vad daca s-a rezolvat si problema cu pornirea la frig). Cred ca am facut cel mai scump schimb de bujii . Daca stiti vreo unul pe care l-a costat mai mult sa schimbe niste bujii sa ma anuntati
  12. Inca nu au venit toate piesele(6-8 zile dureaza). Sper ca saptamana asta sa reusesc sa o scot din service.
  13. Asa mi-a zis ala de la BMW ca a sarit filetul din _chiulasa_ (stiu ca e partea). Si am gasit pe forum ca a mai patit cineva si m-am gandit sa postez. Stiu ca pare SF dar se intampla.
  14. Se repara filetul la _chiulasa_ si se schimba garnituri si restul de piese necesare pentru o asemenea operatiuni respectiv alte piese care aveau uzura. Nu stiu daca se repara si problema initiala. Trebuie sa pornesc masina si sa fie destul de frig afara sa vad daca s-a rezolvat si minunata problema. O sa vad la anul
  15. Asta scrie Mithos79 pe alt topic. Se poate sa sara bujia cu tot cu filet , s-a mai intamplat. """Salutare tuturor Am un mini cooper 2003, 210 000 km, care de 4-5 ANI are problema asta: mers neregulat motor cu oscilatii la ralanti dupa ce acul scade la 900 rpm. Povestea este lunga si costisitoare A inceput cu tremuratul motorului si oscilatia mentionata. Am folosit 3 ani benzina 95 de la omv, iar in ultimii 3 ani folosesc doar de 98 La 190.000 km , tremuratul motorului s-a amplificat pana intr-o zi cand bujia de pe cilindrul 2 a sarit din chiulasa cu tot cu filet. """
  16. Nu vreau sa rezolv nimic la ei. Nu imi place sa fiu luat de prost sau sa rada lumea de mine in genul acelor bisnitari de la targ de la Vitan. Chiar daca fac plangere in Germania acea plangere ajunge la un manager din Romania care normal ca nu o sa isi certe colegii (si asa sunt platit prost). Nu mai am incredere nici in serviciile prestate de ei. Nici daca vor sa repare ceea ce au stricat nu ma mai duc la ei in service e exact aceiasi speta ca la restaurant daca ai refuzat mancarea nu ceri alta te ridici si pleci pentru ca stii ce urmeaza. Daca imi vor arata dovada ca a fost instalat un Helicoil sau ca a "sarit" filetul atunci imi voi cere scuze. Asta voi cere si in instanta sa se faca dovada acelor constatate de ei.Sa imi arate poze sau video cum mi-au aratat si cand au scos bujiile (in pozele facuta dupa ce au scos bujiile si atasate eu nu vad nici un filet zburator).
  17. Nu stiu daca chiar au schimbat _chiulasa_. Daca as fi citit despre serviciile prestate de AB acu 1 luna as fi spus ca sunt SF-uri. Dar dupa ce am patit eu m-am convins ca sunt niste panarame. Golaneala de la AB din service nu difera cu nimic cu cea de la Vitan din targul auto sau de la Obor de la Piata.
  18. Din pacate eu muncesc de la 09.00 pana la 20:00 zilnic si vreau sa cred ca ma cost mai mult sa stau sa ma uit la ei decat sa muncesc. Oamenii cu care muncesc eu sunt de cuvant recunosc ca nu toti sunt romani(majoritatea sunt din alte tari ).Managementul de la AB este format din expati si am crezut ca nu sunt probleme iar cei care au scris pe forum inainte de ei au exagerat. Va spun eu ca nimic din ce ti se poate intampla la ei nu este o exagerare. Nu ma asteptam sa duc masina pe roti sa o iau pe platforma si sa nu mai spun de "masina ambulanta" pe care o folosesc ei sa verifice ce e stricat la masina. I-am anuntat de vineri ca o sa vin sambata sa iau masina si ei nu au avut bunul simt macar sa ascunda faptul ca au rupt mufa OBD o puteau baga acolo o acopereau cu capacul si eu ramaneam pagubit. Sa nu mai spun ca explicatia lui este de stand-up (a sarit filetul cu tot cu bujie , filetul de la _chiulasa_). Si i-am zis sa il imi arate acel filet a zis ca s-a distrus nu are ce sa imi arate. O sa ii dau in judecata chiar daca sunt convins ca sunt sanse mici sa castigi impotriva lor ca persoana fizica. Daca era masina pe firma (o multinationala) altfel era situatia.
  19. Citez din ce a spus ala de la BMW : "A sarit filetul din _chiulasa_ cu tot cu bujie" si a inceput sa rada. . Initial a zis ca a fost Helicoil si eu i-am spus ca nu a fost fiind eu am fost de fata cand s-a extras bujia. El a insistat ca ala a pus Helicoil si nu am vazut eu. Atunci eu i-am zis sa imi arate acel Helicoil. A sunat mecanicul sa imi arate Helicoilul si a venit cu raspunsul de mai sus : " A sarit filetul din _chiulasa_ cu tot cu bujie". Am cerut sa vad filetul din _chiulasa_ si a zis ca nu mai este era pe bujie filetul (radea si el de ce putea sa spuna).
  20. O sa vedem ce au putut face cei din reprezentanta AB. Un lucru e clar eu la ei nu mai calc veci pururi. A fost ultima oara cand am apelat la un service AB. Saptamana viitoare depun si plangerea si sa vedem ce decide instanta. Si-au batut joc sa se razbune ca mi-am permis sa le spun ala din Germania cum repara ei masina cu "masina ambulanta" si pe ghicite. Asa repara ei masini ca in anii 80. Eu sper sa nu fi facut si alte prostii decat alea pe care le-am sesizat eu acolo la fata locului. Oricum la noi "Mortul" si "Clientu" sunt de vina tot timpul.
  21. In teorie da. In practica o duci pe roti(au constatat si ei asta) si pleci cu ea pe platforma si plastice rupte. Cred ca asa ii invata la training in Germania.
  22. O sa aflu daca mai merge reparta _chiulasa_ saptamana viitoare. Cert este ca nu mai era filet deloc in _chiulasa_ la acea bujie. Dupa spusele lor "a sarit filetul cu tot cu bujie". Dar tot ei spun ca nu a fost Helicoil. Dar sa sara asa filetul cu tot cu bujie in conditiile in care eu am mers cu masina pe roti la ei si mergea foarte bine masina ceva de speriat. Este incredibil cum se lucreaza la ei in reprezentanta. Mufe rupte ,plastice rupte. Bataie de joc. Asa imi trebuie daca am facut plangere in Germania m-au "rezolvat". Nu m-ar mira sa gasesc si "span" in motor. Radea si tipul de la Bavaria de explicatia mecanicului ca "a sarit filetul cu tot cu bujie" . Si am cerut sa vad si eu a zis ca a sarit nu mai e nicaieri. Si i-am aratat mufa de la OBD rupta si bucata de plastic care s-a rupt era pe covoras si i-am spus si el mi-a zis ca era probabil ca era rupta de dinainte. Probabil ca eu am rupt-o si cat a stat masina la ei 2 saptamani nu si-au dat seama ca am rupt-o eu. Dar au vazut ca am rupt-o cand am fost sa iau masina. Bataie de Joc la AB daca faci plangere.
  23. Au mai rupt si niste capace la fisele care se pun pe bujii. Se vedeau firele si eu stiu ca inainte nu era asa ca doar le-am mai vazut. Se vedea foarte urat. O sa imi spuna cei din service daca a fost pusa alta _chiulasa_. Oricum ii dau in judecata am vorbit cu fratemiu si saptamana viitoare fac plangerea si o introduc. O sa dureze ceva timp dar daca nu le face nimeni nimic o sa se tot comporte in halul asta.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.