Jump to content

fantozzi007

Members
  • Posts

    400
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fantozzi007

  1. Si eu merg tot pe varianta 16" pentru iarna. Este garda mai inalta la anvelopa, am un plus de confort, protejez si articulatiile masinii...toti stim cum este iarna in Romania, asa ca putin ma intereseaza aspectul masinii cu roti de iarna.
  2. Felicitari pentru decizie ! Este una inteleapta ! Asta am vrut sa-ti spun, decat sa iei ultimul model, chel ca dotari (masina cea mai ieftina de pe internet) si sa nu o poti intretine asa cum trebuie, mai bine cumpara-ti una mai ieftina, pe care ti-o permiti in momentul de fata. Din punctul meu de vedere un BMW inca reprezinta sloganul "placerea de a conduce". Daca vrei economie nu-ti cumperi BMW F30 316d, cel mai ieftin de pe net, fara optiuni si cu un istoric dubios, doar de dragul de a avea BMW ultimu' tip. Pentru oras si economie exista Mini Cooper 1.6d. Asa vad eu lucrurile si asta nu inseamna neaparat ca am dreptate, pererile pot fi impartite. In general, cea mai buna masina este cea pe care ti-o permiti ! La multi ani, Romania !
  3. Topicul lui Alex Miron era "sfat achizitie F30", hai sa nu-i stricam topicul omului si sa deviem la " F30 versus..."
  4. DPF-ul se poate curata ! Operatia costa in jur de 150-200 E si este garantata. Nu se curata cu soda caustica, lichid de frana sau alte tampenii pe care le-am mai auzit, incearca sa cauti pe net, firma este din Bucuresti. Exclude varianta cu anulare DPF, nu este o solutie !
  5. Daca te referi strict la o comparatie intre f30 si e92...stiu eu ce sa zic ? Tu vrei sa comparam o masina coupe cu una in 4 usi la acelasi pret? Se pot compara, dar depinde si aici de preferinte si necesiati. Personal, daca mi-as permite si o a doua masina pe langa cea de familie, un al doilea BMW, as opta fara sa ma gnadesc la un E92 335i, care este in acelasi segment de pret cu f30 316d. Daca as mai avea 20 si ceva de ani, fara familie, copii si alte responsabilitati, CLAR 335i E92.... uite si un link 335i.
  6. Depinde de criteriul de selectie al fiecaruia. Daca o masina inseamna doar volan, caroserie, 4 roti si cateva dotari "must have", clar ...bemveu ultimu' tip. Eu unul, decat sa-mi iau 316d F30 cu peste 150k km, chel ca optiuni si din 2013, prefer E90 din 2011-2012, 320d steptronic, foarte optionat, poate si cu km mai putini, la 13-14.000 Euro
  7. Salutare! @Alex Miron, din cate am citit in acest topic, fara sa mi-o iei in nume de rau, esti cam tot ce cauta un samsar, esti clientul ideal ! "Nu te prea pricepi la masini" si mai ales ca "ti s-a pus pata pe F30" ... din cate vad, de de 2 saptamani cauti fara rezultat, cred ca dupa inca alte 2 saptamani de cautari fara rezultat vei intra "in sevraj". Inca nu ai gasist samsarul potrivit, care sa "te dea cu alifie" cum trebuie. Te-ai gandit ce vei face dupa ce vei da cei 15.000 pe un F30? Vreo 300 E te va costa inscrierea, vreo alte 350-400 E te va costa o revizie pe care trebuie sa o faci neaparat dupa achizitie, vreo alte 400 E te vor costa anvelopele de iarna, iar din primavara vreo alte 400 E anv de vara - preturi minime pentru anvelope noi /16"- si toate acestea doar daca masina este "in mintile ei" (fara probleme la suspensie, electronica si cu distributia schimbata - problema mare la N47!!) . Dupa achizitie , vei vedea ca o masina nu inseamna doar peco !
  8. Hai ca am terminat topic-ul omului...scuze pt off topic ! Ma intreba cineva acum catva timp cum de am ajuns de la seria 7 si E90 la E 46, uite ca se poate si mai rau. Glumeam ! Astept vreo 2 luni, cred ca va fi ori E60 520d ori X3 2.0 d, sa vedem ce va mai fi. Nici in Logan nu e draqu atat de negru cum ar parea la prima vedere, nu are confort, e van, dar merge prin toate hartoapele si o face destul de bine...pana una,alta ma folosesc de el. Inca odata imi cer scuze pentru offtopic !
  9. ...asa il chema pe cel de la care am luat motanul. Il am de cand avea 2 saptamani. Ideea este ca daca il strig "pis-pis"nu vine in ruptul capului, daca il fluier si il strig "Ciprian" apare imediat. Are un comportament atipic pt un motan, cred ca are gena canina, pt ca se comporta exact ca un caine :ermm: ...daca mai si latra il postam pe youtube...
  10. Hai ca a ajuns acasa si Ciprian. De obicei ii dau zgarda jos sa nu ramana atarnat prin garduri. Ti-l trimit si cu instructiuniile de utilizare. Ai grija, musca si zgarie de zici ca-i dement...dar isi face treaba bine. :super:
  11. Momentan este plecat in "misiune" - vine luna martie si trebuie sa tatoneze terenul. Trebuie sa apara pt ca se apropie ora mesei...o sa-l pozez si vi-l arat.
  12. daca tot veni vorba...pot sa ti-l imprumut eu pe "Ciprian" al meu (am zis ca daca masina nu mai am, macar sa investesc in motan). Negru mat, vechime 2 ani, model sedan, pachet aerodinamic fabrica, tehnic si optic impecabil ( a umplut toata strada de pui de pisica - toti negrii - are gena puternica). Garantez ca in max. 48 h radiaza din circulatie orice fel de natie de soarece/sobolan pe o raza de 1 km ( e testat ! ). Consuma cam mult(direct proportional cu greutatea), dar face toti banii. Pret negociabil ! Ti-l pot trimite si prin curierat rapid .... o zi buna! :gathering:
  13. S-a vandut . Rog un moderator sa stearga topic-ul. Multumesc !
  14. Tot la 154.000 km s-a mai schimbat filtrul epurator de gaze...in rest in cartea service toate reviziile sunt bifate la rubrica Inspektion I si la filtrele de aer si motorina. Cam atat .
  15. Lichidul de frana nu stiu daca a fost schimbat. Nici bujiile nu au fost schimbate, cu toate ca eu am avut intentia de a le schimba preventiv, dar la sfatul colegului @geo serban nu le-am schimbat. Atat timp cat nu-mi fac probleme la pornire, nu are rost sa le schimb, acesta a fost sfatul pe care l-am primit.
  16. Geo, masina imi place, este absolut ok. Doar ca trebuie sa o vand. Nevasta-mea cocheteaza cu un Renault Megane hatch cu un Peugeot 207, 307, 308, ceva mai mic , mai usor de condus in oras. Asta este , trebuie sa cedez momentan. Atunci cand imi voi permite sa am 2 masini, sa fi convins ca voi alege tot BMW Absolut niciun fel de problema, nici macar mici semne ca ar urma sa pice una dintre piesele enumerate de tine... Colegul @ Geo Serban stie masina si poate sa confirme ca nu bat campii !
  17. Da, intr-adevar, nu are alarma OEM. Din pacate trebuie sa ma despart de ea (de masina). In momentul de fata nu imi permit 2 masini, una pentru mine si alta pentru sotie. BMW-ul este incompatibil cu stilul de condus si cu conceptia sotiel mele in materie de masini, asa ca trebuie sa renunt... nu mi-e mai draga cearta. :console:
  18. Vand BMW E46 320 d Touring fabricatie 01.2005 150 CP 6+1 tr. Masina a fot fabricata in luna 01. 2005 si prima inmtriculare in Germania a fost in luna 03. 2005. A fost importata si inmatriculata in Romania in luna 06.2009, deci nu intra in categoria autoturismelor inmatriculate pana la data de 01.2007. Sunt al doilea proprietar in Romania, din luna noiembrie 2011. Primul proprietar, fost vames in Oravita, om in varsta, nu a utilizat masina in Romania din iunie 2009 si pana in noiembrie 2011 mai mult de 15.000 km, astfel masina este intr-o stare tehnica si optica de exceptie. ( Stiu ca suna samsareste, dar acesta este adevarul, cel de la care am cumparat masina (proprietarul) era(este) nascut in anul 1941 ) Seria de sasiu a masinii este : WBAAP71030PP37608 OPTIUNI : -tapiterie din piele in stare foarte buna( fara rupturi, zgarieturi,urme pronuntate de uzura, etc. ) -xenon OEM, splatoare la faruri -climatronic -scaune fata incalzite electric -geamuri el fata -oglinzi reglabile el, incalzite, heliomate -oglinda retrovizore interioara electro-cromata -senzori ploaie, lumini, parcare spate -incalzire suplimentara webasto -volan si schimbator imbracate in piele, fara uzura -comenzi volan -DSC, window bag-uri, air-bag-uri cortina, etc. -magazie 6xCD-uri -navigatie "mica" 4/3 cu DVD -pachet lumini -pachet crom exterior -cruise control -plafon negru shadowline -cotiera fata-spate -jante de aliaj originale BMW (in stare excelenta) / 16" cu anvelope iarna Semperit 205/55/16 in stare buna -covorase OEM din mocheta(vara) si cauciuc (iarna) ...etc. Masina are 3 chei, mapa service cu toate cartile incluse, are pregatirea de iarna facuta in luna septembrie 2011 la 154.000 - cand s-au schimbat toate filtrele, antigelul si uleiul. Eu i-am schimbat placutele de frana (ATE), sabotii de la frana de mana si pompa de la spalatorul de far care pierdea stropgel-ul. Atat la exterior cat si la interior masina este fara cusur, fara vicii ascunse, este functionala in proportie de 100%, nu necesita niciun fel de investitie. Trenul de rulare si directia se prezinta impecabil ! Nu prezinta urme de pierderi ulei, lichid racire, ulei servo directie, etc. Motorul nu a fost spalat niciodata pentru a se ascunde eventuale defecte/pierderi fluide. Momentan masina are 157.000 km, pe care ii garantez, fapt pentru care accept orice fel de verificare la Rep. BMW Pretul este discutabil in limita bunului simt - 7850 Euro Nu accept schimburi !
  19. Inca odata se confirma...multi cumpara marca si nu masina. Multi chiar nu isi permit sa-i cumpere anv de iarna asa ca prefera sa o "sigileze" in perioada anotimpului rece si sa foloseasca RATB-ul. E mai simplu ! Nu vreau sa fiu rau, dar cand citesc asemenea topic-uri/idei... :faceless:
  20. se amorseste pompa de carburant...ai zis bine !
  21. De curand un prieten de-al meu si cumparat din Franta, de la licitatie, BMW 120d 177 CP - 134.000 km, fab 03.2008, negru metalizat cu piele(bej) , clima , PDC spate, (nu are xenon si navi)in rest are cam tot ce trebuie. Ca sa nu mi zic de anvelope aproape noi atat de iarna cat si de vara, Michelin alpin/primacy. Msina a costat 6900 E pentru ca are niste probleme cu lantul la distributie, altfel masina este "fara cuvinte". A mai platit 350 E transportul pe trailer + 150 E comisionul firmei care i-a adus-o, adica cu toate cheltuielile 6900+350+150 = 7400 E adusa acasa in fata blocului, fara sa se deplaseze. Il mai costa maxim 1000 E sa schimbe lanturile la distributie (poate nici atat). Cu tot cu reparatie masina il va costa maxim 8400 E. Concluziile le trageti voi !
  22. Incearca sa gasesti pe cineva care are cont (firma inregistrata ) la una dintre firmele care vand masini la licitiatie on-line. Site-uri : carmanager.be, carxp.be , carsontheweb.be, australe.fr . Cel putin stii pe ce dai banii, au km reali, iti prezinta toate problemele masinii...plus ca sunt masini rulate afara. Eu unul nu mi-as cumpr masina dupa autovit, faci cum crezi ca este mai bine, eu mi-am dat cu parerea .
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.