Jump to content

contabilu

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Masina
    bmw

contabilu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Reputation

  1. contabilu

    bmw 330xd

    Badea este doar un taran necioplit. Uneori este amuzant, alteori doar taran. Si nu are nici un pic de deontolgie profesionala. Ma refer la faptul ca nu mi se pare deloc corect sa-si foloseasca emisiunea pentru plata unor polite personale, asa cum s-a obisnuit. Au fost emisiuni in care a incercat sa-si rezolve conflictele pe care le-a avut ba cu primarul nu stiu carui sector ca i-a demolat o rampa facuta ilegal, ba cu un politai ca a indraznit sa-l opreasca. Un habarnist ca tine, baietel, care vorbeste despre marele Gheorghe Hagi in termeni ca "a batut mingea pe stadioane" si "vesnicul infrantt", ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa mai si taca atunci cand vine vorba de un domeniu cu care este de-a dreptul paralel! Am remarcat nesatul cu care citezi jegul de la cotroceni. daca ti-aduci aminte, chiorul si nesimtitul penal care jigneste ziaristii, al carui fan declarat esti, a dat-o rau in bara cand l-a facut pe Victor Ciutacu de la Jurnalul National "tonomat". la fel si tu. cat despre simtul penibilului, nu mai ai oglinzi prin casa, sau nu te vezi deloc pe tine insuti? Ori poate vrei sa ai succesuri pe forum, baietel? Poate ie unii care nu vor sa vorbeste cu tine, mai sustinator al primului mincinos al tarii. Eu insa pun pariu ca esti indeajuns de "curajos" incat sa nu-i spui lui badea ce gandesti depsre el in fata - e plin netul de liber cugetatori care vor sa para inteligenti, asa cum din rasputeri te chinui tu. Dand citate din mincinosi ca nea "demisionez in 5 minute" apoi "m-am sucit domne" nu prea ai cum sa fii nici macar interesant - doar penibil. Tu poti continua, eu unul nu mai postez nimic pe topicul asta. pur si simplu te las sa ai succesuri! :twoup:)
  2. contabilu

    bmw 330xd

    Cred ca a fost asocierea cea mai fada cu putinta. Hagi nu mi s-a parut deloc reprezentativ pentru imaginea BMW. Dupa ce a terminat de batut mingea pe stadioane fost tipul care a iesit de cele mai multe ori pe usa din dos, vesnicul infrant. Lucrezi cumva la "antene" sau esti membru al partidului televizor? Doar asa s-ar explica inversunarea si cliseele pe care le folosesti. Aveti tema, indiferent de subiectul discutiei, la final trebuie sa subliniati ca base e de vina si el poata responsabilitatea. Oricare ar fi subiectul, trebuie neaparat facuta o asociere cu "jegurile oportuniste umflate de osanza si pupinbasesciene". Ati devenit predictibili si plictisitori ... Cea mai buna descriere a facut-o chiar amicul base : tonomatele cu euro. Vorbind de coloana verticala a lui badea, o are probabil doar pentru a arata ce mobilitate are si cat de jos se poate apleca. Nu este decat un frustrat. Atat si nimic mai mult. Orizontul lui se limiteaza la jigniri "esti prost" si "daca esti smecher vino sa ne batem". Slugoi mai mare ca el nu exista. Nu trebuie decat sa-l urmaresti pe voiculescu, sa vezi cu cine s-a certat, ca sa deduci subiectul emisiunii lui badea. Badea face parte dintr-un cor care canta doar la comanda. paul baiete, daca nici Hagi nu e simbol al sportului romanesc, imi cer scuze ca ti-ai obosit ochii cu ceea ce am postat eu. vesnicul infrant? a batut mingea pe stadioane? trezeste-te! nici mie nu-mi place fotbalul, dar performantele trebuie respectate. In al doilea rand, desi am pregatire de specialitate, nu mai lucrez in media, deci nu lucrez asadar la "antene". In ceea ce priveste exprimarea mea, este departe de clisee, poate ar trebui sa mai citesti cate ceva macar, pt a fi sigur ca te afli in posesia termenilor, ca sa nu mai spui prostii. Nu vreau sa cred ca se creeaza un pol al limbistilor timonierului cotrocenilor. Atitudinea umila e cea a lui liiceanu, paul baiete. Liiceanu este arhetipul slugoiului, ca tot veni vorba. Din nou, spui verzi si uscate, confunzi personajele. Daca nu-ti plac slugoii, las-o cum am spus eu despre gunoiul pupincurist de mare "intelectual" al carui nume mi-e si sila sa-l mai scriu. In ceea ce-l priveste pe mircea badea, omul cum am spus e la zi cu antrenamentele, ca si altii, deci daca nu crezi ca omul vb serios cu "daca esti smecher vino sa ne batem" poti sa faci proba. Predictibila si plictisitoare este doar interventia ta, care-ti place f mult sa vrei sa pari inteligent - pacat, nu merge. Poate ar trebui sa si gandesti putin inainte de a posta, daca tot te vrei ancorat in realitate, nu in SF. Spune-ne ceva si despre BMW, la analiza mediatica si socio-politica ti-ai dat deja masura valorii :twoup:
  3. Daca masina e second hand, cam la revedere cu garantia si altele. daca mergi cu ea la AB romania, la fel - te duci dracului linistit cu hotii si nesimtitii si spertarii aia. BMW este pana la urma un producator de autovehicule, nu mai mult. Nu este Dumnezeul auto. E normal sa aiba erori. E tragic cand le ai fix la masina ta. Sa speram ca vor fi insa cat mai putini astfel de "norocosi" printre noi
  4. contabilu

    bmw 330xd

    @ exxe "Nu sunt chiar un fan al lui Liiceanu, dar pot sa zic ca il apreciez" - explica putin ce apreciezi la acest pupincurist - poate el implineste vreun model aspirational modern. In cazul acesta, fii bun si deschide si altora ochii, poate l-or aprecia mai multe persoane. Unii vor sa fie soferi de camion, altii manelisti, oare sa se fi ajuns pana acolo incat sa-si doreasca unii sa fie...liiceanu?
  5. contabilu

    bmw 330xd

    :D m-ai prins, boss :twoup: scuze ca nu venerez si eu lingaii grasi revarsati si intelectuali. daca am ranit sentimentele vreunui fan al gunoiului liiceanu, il asigur cu toata sinceritatea ca nu asta a fost intentia mea. revenind la bmw, e un simbol al sportivitatii si nu trebuie asociat cu jegurile oportuniste umflate de osanza si pupinbasesciene. Alaturarea cu un simbol international al sportului, Gheorghe Hagi, a fost una f potrivita. Poate mult mai demna luat in seama decat articolul unui limbist notoriu cu pretentii intelectuale.
  6. contabilu

    bmw 330xd

    cu osanza fripturista ai dat-o la fix. :twoup: la pro nu are cum sa se mute, l-a mai ars o data nea cameramanul executiei lui ceausescu. cat de gasca sa fii sa iei 2 tepe la rand de la acelasi SARBU. apoi, cand ai invatat sa faci un lucru intr-un fel - cum ai spus cu tiparul, eu presupun ca-l faci exact precum l-ai invatat. adica de ex un fotbalist - cum a jucat la ajax asa va juca de ex si la urmatoarea echipa, nu-si schimba stilul dupa n ani de activitate. nu e vb de badea, ci despre nebunia fripturistului pupinbasescian liiceanu, mare osanza nesimtita oportunista, care personifica el o masina, el fiind o basina de om. desigur intelectual, sa nu uitam asta - :twoup:) Un idiot - in rest, despre BMW, toate cele bune.
  7. contabilu

    bmw 330xd

    Nu vreau sa ajungem la discutii politice, dar Badea e pana la urechi bagat intre fesele lui Dan Voiculescu, plus ca mai e si la moda sa fii anti-presedentie in ziua de azi. Si eu savurez cateodata emisiunile lui, dar pana la om cu coloana vertebrala mai are mult. Nu trebuie sa ajungem la discutii politice, total de-acord. Pe de alta parte, poti argumenta ceea ce ai afirmat? cum ca ar fi bagat badea acolo unde spui tu? iar sa fii contra unei jigodii penale (adica jigodie antrenata in procese penale, gen basescu) mi se pare o atitudine civica, nu ceva trendy sau in pas cu moda. Cine il place pe nesimtitul care face o ziarista tiganca imputita, e liber sa-l voteze. Cei care nu-l plac isi pot exprima de asemenea punctul de vedere, inclusiv in afara procesului electoral. Revenind la badea, a lua salariu (sau a avea contract cu)de la un trust patronat de un cetatean, nu te face automat sluga acelui cetatean patron si nici nu te pozitioneaza atat de sexy precum subliniai anterior. Daca ai si argumente, le asteptam. Coloana vertebrala are omul asta de care si-a batut joc justitia si PSD. Nu as dori nimanui sa-si cumpere o fabricuta si sa vina unii sa i-o ia efectiv cu japca. Crede-ma, reactiile antiprezentiale nu sunt rezultatul unui curent nou in moda, sunt alte cauze - principala fiind aia cu "traitul bine" Mai uita-te la badea, daca-l vezi fara coloana vertebrala, poate imi explici si mie de ce spui asta. Nu afirm cu tarie ca e cum spun eu, doar ca asa vad situatia. Poate ai tu elemente care imi scapa.
  8. contabilu

    bmw 330xd

    Un cretin mai mare ca acest Liiceanu se gaseste f rar. un lingau basescian, o coada te topor, un oportunist si un frustrat. Ma scuzati, nu prea apreciez lingaii puterii, indiferent de culoarea politica - ii consider niste jigodii infecte oportuniste. Faptul ca un om trecut bine de 50 de ani venereaza o masina, ii pune nume, o personicifica, imi aduce mai mult a afectiuni psihice demne de luat in seama in centre specializate - Spitalul 8+1, Socola, din astea. Jigodii gen Liiceanu si alti "intelectuali" sunt carati cu avionul la neptun pt discutii cu timonierul de la cotroceni pe banii nostri, asa ca idee, limbile lor distinse fiind probabil necesare in dosul prezidential, ca doar asta e ratiunea de a trai a multor "intelectuali". Despre BMW numai de bine - apropo de Mircea Badea, un tip sportiv si demn ca el ar da oricand mai bine intr-un BMW decat o basina grasa si limbista ca dl intelectual Liiceanu. Mircea Badea are obiceiul barbatesc de a spune lucrurilor pe nume, chiar daca exagereaza uneori, dar omul are coloana vertebrala, nu e sluga puterii sau a altcuiva. Dl badea alearga, se antreneaza si la box si la fiare. eu insumi m-am nimerit in sala cand a trecut si badea sa-si faca antrenamentul, deci nu sunt povesti la mana a saptea. Dl liiceanu in afara de limbi in dos prin varful penitei nu prea executa, e un balot de osanza. Intelectuala osanza, desigur. Raman la ideea ca BMW este manusa pt sportivi, iar pt osanze si budinci ambulante pozitionarea intr-un BMW le confera un aer de sportivitate in ciuda aspectului lor slaninos indolent si nesimtit.
  9. in opinia mea, seria 1 are principala problema de a fi extraordinar de rigida pt drumurile noastre, in special cele din bucuresti. ca la 1.80m inaltime clar n-ai loc in spate e partea a doua. Second, cred ca cineva ar trebui sa defineasca exact conceptul de "masina de femei" si apoi sa vedem cat de mult si in ce masura se incadreaza in definitie seria 1, asta ca sa nu vorbim discutii. Eu unul nu mi-as seria 1 nici la promotie, dar fiecare are libertatea de optiune, de-aia sunt destule modele, sa avem toti de unde sa ne decidem ce ni se potriveste cel mai bine. :twoup:
  10. presupun ca e cam acelasi sistem cu cel de la E39 - resetarea se face cu cheia in contact, utilizand niste butoane - cel de pe bratul de semnal si sageata in sus de la cheie, cea de deschis masina. cel putin asa am vazut la a mea cand o reseta mecanicul dupa schimbul de ulei. deci nu aparate speciale si alte ozn-uri un drum la filaret (daca esti din bucuresti) unde sunt baieti mai intelegatori si se plateste mai putin decat la scortosii si spertarii de la AB Baneasa poate rezolva problema
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.