Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

Ce trebuie sa stiu despre 520i din 1993?

Recommended Posts

In primul rand, fiind la primul post, va salut!

Ajutati-ma va rog, spunandu-mi ce trebuie sa stiu despre un BMW 520i din 1993! ... caracteristici, la ce trebuie sa fiu atent, cum sa-l exploatez, intretinere, etc ... Masina doar ce am achizitionat-o si vreau sa fiu atent cu ea sa o tin din scurt in limita posibilitatilor financiare :).

Astept cu nerabdare sfaturile adevaratilor fanatici BMW!

informatii generale gasesti aici.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/1268-seria-5-e34-1988-1996/

iti sugerez sa cauti manulul de reparatii bentley pentru e34 (asa se numeste modelul tau) daca esti genul de mecanic amator. Acolo gasesti cam tot ce ai nevoie ca sa il poti diagnostica si intretine. Il gasesti pe torente, are vreo 60 Mb. Este extremd e detaliat, cu poze, cu pasi de urmat, ce scule iti trebuie, la cati NM se strange fiecare surub, etc..

Daca dupa ce citesti ce ti-am recomadat ai intrebari specifice cauti pe forum, si daca nu gasesti informatia (putin probabil) faci un topic ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.