Jump to content

VAND BMW 318is E30 1990 Impecabil


titusp

Recommended Posts

De emoție, am omis sĂŁ menționez kilometrajul:

- Acum 229.300 km

- Ăn 2006, când l-am luat din Germania, 170.000 km

 

Și mai completez cu câteva IMAGINI:

 

post-40664-0-89032200-1399742343_thumb.jpg

post-40664-0-83997500-1399742364_thumb.jpg

post-40664-0-65239500-1399742385_thumb.jpg

post-40664-0-21301100-1399742426_thumb.jpg

 

AratĂŁ mai bine ĂŽn realitate :)

Iar motorul și cutia sunt de vis.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Si atunci de ce vrei s-o vinzi? Chiar nu te inteleg, ai o bijuterie si vrei neaparat una din plastice si electronica multa?

Tine omule ursul, poate prinzi vreun job cu company car si il tii pentru wkenduri...

E prea misto ursul din poze si din descrierea ta, eu cred ca tii la masina. Fa cum crezi, dar gandeste-te foooarte bine!!!

 

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

:) Hmm, și prietenii spun cĂŁ, ĂŽn locul meu, ei nu l-ar scoate la vânzare.

E mult mai simplu ĂŽnsĂŁ: am trecut de 40, am familie cu 2 copii și o nevastĂŁ cu o mini-mașinĂŁ, mini cooper, actuala noastrĂŁ mașinĂŁ de drum lung, genialĂŁ ca ținutĂŁ de drum, dar condusĂŁ cu genunchii la gurĂŁ.

Am nevoie de o mașinĂŁ mare, economicĂŁ, ideal 4x4, pt drumuri lungi.

Model vizat principal: X3 2.0d 2004, manualĂŁ, primul proprietar, Germania, țiplĂŁ, de dus ĂŽncĂŁ 10 ani. (pt care am ĂŽn vedere un ĂŽmprumut).

Model vizat secundar (sper sĂŁ nu): Duster ĂŽn leasing, cu avans banii pe care ĂŽi iau pe ursuleț.

RĂŁsucesc aceastĂŁ ecuație de multĂŁ vreme, și nu am alte soluții, azi cel puțin.

Așa cĂŁ ursulețul e scos la ĂŽnaintare.

Amuzant e cĂŁ am primit pe autovit o variantĂŁ de schimb cu toyota mr2 spyder, ĂŽn direcția total opusĂŁ, aberantĂŁ, ĂŽnsĂŁ fetele au zis: tati, ia mașina decapotabilĂŁ! Trapa nu mai e de ajuns ĂŽn ziua de azi :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Si eu am 40 de ani si urs cabrio, varsta nu e un motiv sa vinzi masina ... decat un x3 mai bine urs si e91, e61 daca tot vrei spatiu ... eu asa am gandit ... decat f10 mai bine e30 si e60. Bafta dar sa stii ca e pacat sa o dai la cum arata, putine mai au clean look.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

:) Hmm, și prietenii spun că, în locul meu, ei nu l-ar scoate la vânzare.

E mult mai simplu însă: am trecut de 40, am familie cu 2 copii și o nevastă cu o mini-mașină, mini cooper, actuala noastră mașină de drum lung, genială ca ținută de drum, dar condusă cu genunchii la gură.

Am nevoie de o mașină mare, economică, ideal 4x4, pt drumuri lungi.

Model vizat principal: X3 2.0d 2004, manuală, primul proprietar, Germania, țiplă, de dus încă 10 ani. (pt care am în vedere un împrumut).

Model vizat secundar (sper să nu): Duster în leasing, cu avans banii pe care îi iau pe ursuleț.

Răsucesc această ecuație de multă vreme, și nu am alte soluții, azi cel puțin.

Așa că ursulețul e scos la înaintare.

Amuzant e că am primit pe autovit o variantă de schimb cu toyota mr2 spyder, în direcția total opusă, aberantă, însă fetele au zis: tati, ia mașina decapotabilă! Trapa nu mai e de ajuns în ziua de azi :)

hmm nu am 40 de ani dar sunt relativ aproape ,am luat un 1,8is in stare destul de rea si acum il refac.nu cred ca l-as mai vinde dupa aceea orice s-ar intampla.e alegerea ta dar mai tarziu vei regreta vanzarea.PS:de ce nu vinzi Mini Cooper?

Edited by alex230ro
Link to comment
Share on other sites

Exact, de ce nu vinzi Miniul, iei mai multi bani poate pe el, si mergi pe un touring sau sedan ix? Si eu am un copil, in lucru al doilea si am ales un all purpose car, un e39 20d, bun ca taxe si consum normal pe bucuresti si stabilitate si alti factori in afara, ca nu am bani de a doua masina. Uimitor e ca mi-am gasit ursuletul in trafic si am luat nr actualului proprietar cu gandul sa-i fac o oferta... :)

Varsta nu conteaza.. placerea insa da, cum au spus si lucian si alex...

Stiu ca ai topic spre vanzare, dar mai gandeste-te..

 

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eu am 46 de ani, am avut un ursulet pe care tot asa din cauza ca mi-am luat un E46 l-am vandut si imi pare foarte, foarte, foarte rau ca l-am dat si nu arata nici jumatate de cum arata al tau. Parerea mea este : SA NU-L DAI. Daca as putea acum l-as cumpĂŁra!

 

Sent from my HTC One using Tapatalk

Edited by Rcc-67
Link to comment
Share on other sites

Ref la vânzarea Mini Cooper, am luat-o ĂŽn considerare, numai cĂŁ nevastĂŁ-mea vrea tot o mașinĂŁ micuțĂŁ ĂŽn loc, care ĂŽn plus sĂŁ ne ofere spațiu suficient ĂŽntre scaunul șoferului și bancheta din spate, iar opțiunea ei e Countryman.

Am fost la un drive test la Bavaria, nu m-a impresionat, iar prețul e uriaș (chiar și la mâna a doua ĂŽn Germania, modele cu tracțiune integralĂŁ și ceva dotĂŁri sunt pe la 20'000eur).

Ca sĂŁ nu mai zic cĂŁ tocmai am investit ĂŽntr-un set nou de anvelope Michelin Primacy HP ZP. Tocmai le-am testat la primul lor drum lung, pânĂŁ la Mureș, meritĂŁ fiecare bĂŁnuț.

 

Ref la Taxa de timbru, modelul este cu catalizator. Am cĂŁutat ĂŽn automobile-catalog.com info despre norma de poluare și emisii de noxe, ĂŽnsĂŁ nu am gĂŁsit. Nici ĂŽn documentele cu care a venit mașina nu am gĂŁsit aceste info (am anexat și factura cu descrierea mașini). Poate ĂŽn brief sĂŁ gĂŁsesc ceva, dar nu ĂŽl am acum la mine, cercetez. Norma trebuie sĂŁ fie EUR1 sau 2, iar emisiile ĂŽn jur de 200g, așadar taxa ar fi 7-800eur.

 

post-40664-0-43305900-1399975188_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ești din Tg.Mureș?

Dacă da, poți să aduci mașina la mine că am eu grijă de ea :frantics: :frantics:

Glumeam, dar arată de 10+.

Nu mai pui niște poze cu ea să-mi clătesc ochii?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ref la vânzarea Mini Cooper, am luat-o în considerare, numai că nevastă-mea vrea tot o mașină micuță în loc, care în plus să ne ofere spațiu suficient între scaunul șoferului și bancheta din spate, iar opțiunea ei e Countryman.

Am fost la un drive test la Bavaria, nu m-a impresionat, iar prețul e uriaș (chiar și la mâna a doua în Germania, modele cu tracțiune integrală și ceva dotări sunt pe la 20'000eur).

Ca să nu mai zic că tocmai am investit într-un set nou de anvelope Michelin Primacy HP ZP. Tocmai le-am testat la primul lor drum lung, până la Mureș, merită fiecare bănuț.

 

Ref la Taxa de timbru, modelul este cu catalizator. Am căutat în automobile-catalog.com info despre norma de poluare și emisii de noxe, însă nu am găsit. Nici în documentele cu care a venit mașina nu am găsit aceste info (am anexat și factura cu descrierea mașini). Poate în brief să găsesc ceva, dar nu îl am acum la mine, cercetez. Norma trebuie să fie EUR1 sau 2, iar emisiile în jur de 200g, așadar taxa ar fi 7-800eur.

 

post-40664-0-43305900-1399975188_thumb.jpg

nu conteaza foarte mult la rar non E sau E1,cum am zis cam 800 eur e taxa,sincer nu mai conteaza 700 sau 800 eur.

legat de vanzare avand in vedere pretul banuiesc ca nu prea vrei sa o dai :)

Eu am dat primul meu urs acum 7 ani si de atunci il tot regret,abia anul trecut am luat altul.daca al tau e in stare buna(fara rugina,motorul fara scurgeri,distributia in stare buna) chiar nu vad de ce l-ai da.bine chiar si cu una din problemele enumerate de mine tot nu vad de ce l-ai da :))

off topic :cat au fost anvelopele?205/55/15 nu?

PS:AD09745 asta e VIN-ul meu,cred ca au fost la un moment dat in aceasi hala masinile noastre. :)

Edited by alex230ro
Link to comment
Share on other sites

Mașina are un singur punct de ruginĂŁ pe care l-am observat recent la baza din stânga jos a parbrizului, vizibil doar când ridici capota. Am și vorbit cu tinichigiul sĂŁ tratĂŁm problema. Posibil sĂŁ mai fie ceva pe sub mașinĂŁ...

Am ĂŽn plan (dacĂŁ mașina rĂŁmâne la mine) terosonare completĂŁ ca la carte și tratament cu cearĂŁ injectatĂŁ cu pistol pneumatic prin toate gĂŁurile tehnologice (cf cap. 97 "Body Cavity Sealing and Udercoating" din manualul de reparații service E30, cel de 1313 pagini).

Toate seturile de garnituri de la distribuție, baie micĂŁ și mare au fost comandate originale BMW AG și ĂŽnlocuite anul trecut, ĂŽntrucât nu vreau sĂŁ vĂŁd pete de ulei sub mașinĂŁ iar castrol Edge 10w60 e scump :)

La fel am schimbat și siemeringurile unde am observat scurgeri.

Am ĂŽnlocuit de asemenea preventiv toate furtunurile de benzinĂŁ, cap-coadĂŁ, pompa de apĂŁ și toate furtunurile de cauciuc ale sistemului de rĂŁcire/ĂŽncĂŁlzire din zona galeriei, clapetei de accelerație și blocului motor.

Injectoarele au fost curĂŁțate la ultrasunete de un om cu carte, debitmetrul e intact, sigilat, neatins vreodatĂŁ pentru vreun reglaj, bujii NGK japoneze, motorul merge ceas, iarnĂŁ/varĂŁ, vitezele se schimbĂŁ cu un deget, la propriu.

Trapa funcționeazĂŁ perfect, o folosesc mai tot timpul pe vreme bunĂŁ, sunt heliofil, n-am avut vreodatĂŁ probleme sĂŁ se scurgĂŁ ceva apĂŁ prin ea. Inclusiv iarna o mai urnesc nițel și o dau cu silicon, sĂŁ nu stea ĂŽnțepenitĂŁ juma' de an.

 

Am mai investigat astĂŁzi o soluție de ĂŽnlocuire a Mini Cooper-ului nevesti-mii cu un Countryman care ar urma sĂŁ devinĂŁ și mașina de famile, iar ĂŽn acest caz ursulețul rĂŁmâne la mine. Ecuația e pur financiarĂŁ, sentimental n-am de gĂŁnd sĂŁ vând aceasatĂŁ mașinĂŁ. Au apĂŁrut deocamdatĂŁ doi potențiali cumpĂŁrĂŁtori, nu știu ce va ieși...

 

Ref la Mureș, nevastĂŁ-mea e din Mureș iar eu am avut un coleg de facultate din Mureș prin care mi-am fĂŁcut vreo 30 de prieteni faini ĂŽn Mureș cu care am petrecut revelioane, vacanțe la schi, multiple petreceri de pominĂŁ și, foarte des, inclusiv sâmbĂŁta trecutĂŁ, ĂŽn j'ai bistrot :)

 

La cererea publicului, am mai anexat câteva foto cu trusa de scule, canistra de rezervĂŁ, cd-playerul blaupunkt din '90 și difuzoarele Focal, pĂŁstrând exact dimensiunea și aspectul celor originale, dar dintr-o clasĂŁ net superioarĂŁ.

 

post-40664-0-99379400-1400012960_thumb.jpg

post-40664-0-75187400-1400012972_thumb.jpg

post-40664-0-38996600-1400012981_thumb.jpg

post-40664-0-80707500-1400012991_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.