Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

X1 E84 23d N47 schimbarea lanțului de distribuție

Recommended Posts

Bună seara, dragi utilizatori ai acestui forum! Am venit aici cu o întrebare: unde este cel mai bun loc pentru a schimba lanțul la motor astfel încât să nu trișeze și să facă totul calitativ?
Nu vorbesc limba română, am venit aici din Ucraina și am cumpărat un BMW X1 e84 23xd de la oameni din Sibiu. Îmi place această mașină în ciuda vârstei sale, după ce m-am mutat aici mi-am vândut Audi-ul și am cumpărat o mașină cu numere românești. Avea un sunet de lanț și am început să merg mai întâi la "maeștrii" ucraineni și ei, după cum s-a dovedit, lucrează "în ucraineană" și au cerut 1000 de euro pentru lucrarea de înlocuire a lanțului și a fost doar muncă. Maestrul ucrainean lucrează cu români și când am venit la sută și i-am spus în rusă de ce 1000 de euro - a spus "taci", dând de înțeles că maeștrii români nu vor auzi. Bănuiesc că ia 1000 de euro, cere ajutorul unui român, îi dă 400 de euro (sau cât o fi) și ia restul pentru el.
Chiar și în Ucraina, scoaterea motorului și a cutiei nu costă mai mult de 500 de euro!
Locuiesc în București și aș vrea să știu unde este cel mai bun loc pentru a schimba toate lanțurile și a nu fi înșelat? Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați citit acest text, iubesc România și a devenit a doua mea casă și aș vrea să nu fiu înșelată nici în domeniul auto și aș vrea să îmi fac revizia mașinii. 

Posted (edited)

multumesc pentru raspuns 🙂 Am aflat de la BMW Service Scream (Tezparii), fac tot setul cu lucru si piese de schimb la 5400 lei, dar unele review-uri spun ca uita sa strânga sau sa termine ceva. dar oferă o garanție de 2 ani sau 100.000 km. În Ucraina avem de obicei o garanție doar în cuvinte, dacă nu este un serviciu oficial

Sorry, Google translate works bad haha

its BMW Service Scream (Tezparii) 

Edited by tonykubinec

• RedCap changed the title to X1 E84 23d N47 schimbarea lanțului de distribuție