Jump to content

Service recomandat pentru schimbarea distributiei Cluj / Judete invecinate

nanno22

Recommended Posts

Salutare,

Am un G02 2019 si as dori sa ii schimb distributia.
M-am programat initial la Autobavaria Bistrita - a trebuit sa anulez programarea pentru ca am avut o urgenta in familie.
Acum nu mi-a mai raspuns nimeni la telefon si nici la mesaje.

Aveti alte recomandari de service-uri care schimba distributia si au servicii calitative asemenea celor de la Autobavaria?
Multumesc anticipat.

Salut Vlad,

Am (B47T) ul. Am ajuns la 111k km cu ea si din tot ce am citit se recomanda schimbarea pana in 120k.
Am luat masina la 90k, de atunci i-am facut 2 schimburi de ulei si am zis ca la urmatorul schimb sa ii rezolv si distributia.
Nu simt o schimbare la motor la rece/prima cheie, dar de control si de siguranta m-am gandit ca ar fi bine sa o schimb.

Mersi mult

Eu merg de mai multi ani la Sorin care are service-ul pe strada Frunzisului. Daca il cauti pe google "sorin bmw cluj" o sa gasesti adresa si numarul de telefon. 

De multe ori raspunde foarte greu la telefon, poti sa mergi daca vrei la adresa si sa discuti cu el. 

edit: Te cam grabesti cu schimbatul distributiei daca masina are doar 111k km, mai ales ca ai si B47-le. 

Ce iti recomand, sa alegi un ulei de calitate si sa faci reviziile mult mai des decat recomanda producatorul. 

Edited by dragos1801
  • Like 1
  • De acord! 1

34 minutes ago, nanno22 said:

Salut Vlad,

Am (B47T) ul. Am ajuns la 111k km cu ea si din tot ce am citit se recomanda schimbarea pana in 120k.
Am luat masina la 90k, de atunci i-am facut 2 schimburi de ulei si am zis ca la urmatorul schimb sa ii rezolv si distributia.
Nu simt o schimbare la motor la rece/prima cheie, dar de control si de siguranta m-am gandit ca ar fi bine sa o schimb.

Mersi mult

Daca motorul nu are zgomote specifice de lant uzat, nu te atinge de distribuție.

B47 care beneficiază de întreținere corecta duce mult peste 250k cu distributia originala.

P.S. sa nu-ti para rau ca ai ratat programarea de la Bistrita, s-au schimbat multe acolo.

• Like 1