Jump to content

Probleme tripla spate (interior topit) BMW E91

Go to solution Solved by bimmer90f30,

Recommended Posts

Salutare . Sunt nou pe aici si am decis sa pun problema si aici. Acu ceva timp am gasit tripla din spate dreapta (partea de pe haion) topita in interior , adica soclul si suportul ce tine tripla lipita de haion . Intrebarea mea ar fi care este cauza acestei probleme ? Sa fie de la fire ? Ce o face sa se incalzeasca in asa hal si sa se topeasca ? Va rog pe cei ce ati intimpinat aceasta problema sa imi spuneti cum ati procedat . Multumesc anticipat ! 

• Solution
Posted (edited)
55 minutes ago, AndreiAni99 said:

Salutare . Sunt nou pe aici si am decis sa pun problema si aici. Acu ceva timp am gasit tripla din spate dreapta (partea de pe haion) topita in interior , adica soclul si suportul ce tine tripla lipita de haion . Intrebarea mea ar fi care este cauza acestei probleme ? Sa fie de la fire ? Ce o face sa se incalzeasca in asa hal si sa se topeasca ? Va rog pe cei ce ati intimpinat aceasta problema sa imi spuneti cum ati procedat . Multumesc anticipat ! 

Batranetea, vechimea masinii asta e cauza. Nu e de la fire.

In tripla aceea functioneaza totusi becuri cu incandescenta, care e stiut degaja caldura.

Dealerii BMW inca vad triple. Nu sunt foarte scumpe.. Daca schimbi o tripla o data la 15 ani.. ti-a iesit ieftin, crede-ma. 

Ca bonus iti pot spune ca insasi soclul cositorit al UNOR becuri se poate topi.. Pentru ca nu se pun becuri de cailtate in acele socluri; pui ieftin, nu tine! ..La alte becuri apar oxizi in timp intre lamela de contact a becului si bec. In caz de probleme asta se verifica prima oara, se curata cu o piatra polizor mica (3-4 mm diametru) pe o bormasina mica../ foarte putin atins lamela, pana se duc oxizii.. sau o surubelnita lata si curatat cu grija. .

Sincer, sincer problemele sunt minore comparativ cu nu's ce leduri unde schimbi tot... de obicei. (posesor de E90 de peste 13 ani; nu pleaca nicaieri, masina)

Edited by bimmer90f30