Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

BMW E60 2004 - erori legate de SOS

Recommended Posts

Salut colegi, am niste erori enervante de care nu mai pot scapa. Masina in cauza este un E60 NFL din 2004. Suspectez ca a avut candva unitatea CCC schimbata si s-a montat una codata pentru SOS deoarece masina de fabrica nu a avut sistemul SOS. Am avut suportul de telefon in cotiera dar l-am eliminat fizic pentru spatiu. Am TCU (cred) adica bluetooth ala pentru apeluri in portbagaj, uneori merge, alte ori nu, da nu ma intereseaza de el. Am si CCC prof. Am erorile alea din poze legate de SOS (A36D, A36E, A375, A390, A391, A392) si eroarea 9AFF Resistance Zendpill ZK2 too big (dar asta cred ca e legata de borna + si o sa pun o rezistenta acolo de 2ohm-2w). Legat de SOS, va las jos VO-ul meu cu toate codurile sa imi spuneti ce sa sterg sa u ce sa modific ca sa scap de erorile astea. Mentionez ca ma NCS Exper, NCS Dummy, cablu kdcan, ISTA, ma mai desurc cat de cat. Daca ma puteti ajuta cu instructiuni sau informatii v-as ramane indatorat...

<CODURI VO BMW>
$1CA
$261 - SIDE AIRBAG REAR PASS
$2RA - BMW alloy wheel, trapezoid style 134
$320 - DELETED MODEL
$423 - FLOOR MATS VELOUR
$428 - WARNING TRIANGLE FIRST AID
$431 - INTERIOR MIRROR AUTOMATIC DIP
$508 - PDC
$540 - CRUISE CONTROL
$548 - KM SPEEDO
$609 - CCC PROF
$644 - PREPARARE TELEFON BLUETOOTH
$698 - DVD 2 MAPS
$785 - WHITE DIRECTION LIGHT
$801 - GERMANY VERSION
$851 - LANGUAGE GERMAN
$863 - RETAILEER EUROPE
$879 - INTRUCTIONS GERMANY
$915 - DELETE CLEAR COTE
%0A08
&ABAT
*NC51
-B090

Screenshot_20250612_075328_BimmerLink.jpg

Screenshot_20250612_075445_BimmerLink.jpg

Edited by Andrei BeEMve
adaugare informatii suplimentare

Pe masina ai modul de bluetooth( MULF), prima varianta care s-a pus pe E60. Acesta varianta se strica in timp. Se poate schimba cu MULF2. Daca nu vrei sa o schimbi, faci bypass la fibra optica cu un inel de fibra.

Referitor la erori, pare ca este asa acum ai zis la inceputul postarii, adica ai un ccc necodat la tine pe masina. Poti sa dai un Reset default la unitate cu NCS si o sa se adapteze dupa optionalele pe care le ai pe masina.