Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

G20 2020 Upgrade la ecranul de 10.25 inch

KevinS

Recommended Posts

Salutare!

Am achiziționat de curând un seria 3 330e 2020 si din păcate era niște opțiuni destul de ciudate pe ea, are instrumentalul digital dar ecranul lateral de 8inch, nu e mărimea ecranului problema atât de mare cat faptul ca are niște Black bars pe lângă oribile, așa ca vreau sa ii fac upgrade la cel de 10.25inch.

Știu ca este modelul cu softul ID7 si c-am atata, pe net nu exista decat un forum unde cineva a reusit dar cu foarte putine detalii....
https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=2013844

Eu am gasit acest ecran: https://www.ebay.co.uk/itm/314177166874?chn=ps&_ul=GB&mkevt=1&mkcid=28&google_free_listing_action=view_item&gQT=2
Aș vrea sa știu daca trebuie codat sau ce trebuie făcut, sunt destul de confortabil sa fac orice e nevoie, dar nu vreau sa cumpar o piesa ca sa ma trezesc ca nu este compatibila sau masina direct nu suporta asa ceva.

Daca versiune DIY nu merge atunci măcar pot merge la BMW reprezentanta si ei sa ii facă upgrade.ul?

Daca va pot ajuta cu orice alta informație va rog sa îmi spuneți, si va mulțumesc mult de răspunsuri si ajutor!

1 hour ago, KevinS said:

Salutare!

Am achiziționat de curând un seria 3 330e 2020 si din păcate era niște opțiuni destul de ciudate pe ea, are instrumentalul digital dar ecranul lateral de 8inch, nu e mărimea ecranului problema atât de mare cat faptul ca are niște Black bars pe lângă oribile, așa ca vreau sa ii fac upgrade la cel de 10.25inch.

Știu ca este modelul cu softul ID7 si c-am atata, pe net nu exista decat un forum unde cineva a reusit dar cu foarte putine detalii....
https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=2013844

Eu am gasit acest ecran: https://www.ebay.co.uk/itm/314177166874?chn=ps&_ul=GB&mkevt=1&mkcid=28&google_free_listing_action=view_item&gQT=2
Aș vrea sa știu daca trebuie codat sau ce trebuie făcut, sunt destul de confortabil sa fac orice e nevoie, dar nu vreau sa cumpar o piesa ca sa ma trezesc ca nu este compatibila sau masina direct nu suporta asa ceva.

Daca versiune DIY nu merge atunci măcar pot merge la BMW reprezentanta si ei sa ii facă upgrade.ul?

Daca va pot ajuta cu orice alta informație va rog sa îmi spuneți, si va mulțumesc mult de răspunsuri si ajutor!

Din ce am cautat si înțeles este ID7, dar poate greșesc atașate sunt poze de la dealer.

Screenshot 2025-06-14 235655.png

Screenshot 2025-06-14 235719.jpg

Aighty, sorry my bad then, am citit tot formul, vad ca e destul de complex ce a facut baiatul ala, mie imi place instrumentalul vreau doar sa fac upgrade la ecranul secundar, exista in bucuresti ceva btw service/tunning place unde pot face asta? nu neaparat la reprezentanta.

• RedCap changed the title to G20 2020 Upgrade la ecranul de 10.25 inch

Nu stiu daca pozele pe care le-ai atasat mai sus sunt de pe masina ta, doar ca acel instrument cluster este cel basic, nicidecum cel digital. La G20 nu stiu daca sunt trei versiuni, dar la G30 exista trei intr-adevar. Cel basic, similar cu cel din poza de mai sus, cel semi-digital, optiune 6WA si cel full-digital, 6WB, iar din 2019 s-a pus acel digital cockpit parca ii zice in locul celui de dinainte denumit full-digital. E urat rau de tot ala basic, mai bine puneau ceasuri full-analogice. 

Merci de feedback, am crezut ca fiind digital nu este cel basic, hey cat traiesti inveti.

Eu din pacate nu am mai reusit sa gasesc pe nimei care vrea sa faca modding de genul, am sa mai caut si daca gasesc revin aici cu un raspuns, dar mi se pare greu de crezut ca sunt singurul care vrea sa faca acest upgrade....

1 hour ago, KevinS said:

Merci de feedback, am crezut ca fiind digital nu este cel basic, hey cat traiesti inveti.

Eu din pacate nu am mai reusit sa gasesc pe nimei care vrea sa faca modding de genul, am sa mai caut si daca gasesc revin aici cu un raspuns, dar mi se pare greu de crezut ca sunt singurul care vrea sa faca acest upgrade....

Cu siguranta se pot face retrofit-uri, nu e ceva f complicat, inclusiv digital-cluster-ul. Nu stiu daca esti pe grupurile de fb de BMW G20, G30, dar sunt multi care se ocupa cu retofituri, in functie de orasul din care esti. Un cluster full-digital pe G30, unul "re-virginizat" costa undeva intre 500 si 600Euro, iar unul complet nou 1000Euro.