Jump to content

mici probleme e60

Recommended Posts

1.in zona alternatorului se aude un zgomot .. dupa parerea mea ,cam neobisnuit .. un amestec intre o rola care e uzata si ceva "zgomote specifice axei cu came"... daca s a mai discutat asta va rog sa ma intelegeti si sa mi dati un link ( eu am cautat si nu am gasit nimic concret)

alternatorul este nou .

2. anvelopele run flat 225/50/17 pot transmite asa rau denivelarile de pe drum la volan incat masina sa devina usor instabila? nu am mai mers pana acum cu run flat decat la un cls 350 cgi si ala chiar mergea bine ... bmw ul meu este "praf" la capitolul stabilitate ( dupa 160km/h pe autostrada se comporta bine .. dar totusi )

geometria rotiilor a fost reglata la un service acum 1 sapt si acolo totul era ok (pe aparatul lor)

please help !!!!!

1.De ce este alternatorul nou? Daca esti sigur ca e nou, probabil ca e timpul sa schimbi cureaua si intinzatorul. Insa pe chestia asta cel mai bine mergi la service direct.

2. Referitor la stabilitatea cu RFT-uri...eu am avut aceleasi dimensiuni si in afara de faptul ca erau zgomotoase (uzura inegala) masina era f stabila cu ele chiar si la 230km/h ...Insa pe drumuri proaste parca mergeam cu roti de lemn...trebuia sa reduc drastic viteza.

Singura chestie care imi displacea si probabil ca la asta te referi, este faptul ca la viteze mai mari daca treceam pe langa un tir, curentii imi miscau usor masina de parca as fi fost intr-un Tico, chestia asta se simtea in volan destul de ciudat...insa foarte putin! Eu nu am Active Steering si de aceea simt fiecare miscare a masinii si denivelare din sosea...insa imi place chestia asta!

Acuma cu anvelopele normale parca nu se mai simte la fel...si este muuult mai comforabila.

1.nu stiu de ce e nou! asa am adus masina din germania

2.vroiam sa stiu daca instabilitatea este datorata anvelopelor run flat.. daca cineva a patit asta ? sau masina mea are o problema cu directia .. amortizoare brate.. bucse .. etc?

1.nu stiu de ce e nou! asa am adus masina din germania

2.vroiam sa stiu daca instabilitatea este datorata anvelopelor run flat.. daca cineva a patit asta ? sau masina mea are o problema cu directia .. amortizoare brate.. bucse .. etc?