Jump to content

solutie curatat injectoare


lucian

Recommended Posts

METABOND NU ARE NIMIC IN COMUN CU DURA LUBE!!

 

 

Se poate, eu cam incurc aditivii astia. :twoup:

Daca ai suficienta experienta, si se pare ca ai, poate explici mai pe larg intr-un topic dedicat cum actioneaza Metabond si care sunt efectele pozitive(negative banuiesc ca nu sunt)asupra motorului, cutiei de viteze, etc.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bine, eu nu inteleg ideea sau in fine, pana la urma fiecare e liber sa bage ce vrea..Petry, de ce ai dat quote la ce am scris eu, cand ziceam clar de motorina, iar tu zici de benzina?

 

fratilor, o fi bun..sa faca domnu cinste cu primul rand, si sa ne exprimam opiniile; eu am si masina pe benzina, si chiar am ceva probleme cu depunerile de pe injectoare, mentionez ca e injectie mecanica, chiar as vrea sa vad cum raspunde in ture cu aditivu minune

 

deci, faceti cinste? si la ulei la fel...promit ca il turnam impreuna..si opiniile vor fi obiective, cu amandoi inainte si dupa..vedem ce se schimba, uleiul nou il aduc eu, sa nu stricam orzul pe gaste

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

bitzu....

 

 

iti fac eu cinste cu o doza de metabond megasel pt motorina...20 mililitri la 40litri carburant

..daca nu isi face treaba...o sa rosesc tot si nu o sa mai intru pe forum niciodata... oricum sunt 2 posibilitati

1 crezi...si eu zic ca ai de castigat

1 nu crezi si...nu stii ce pierzi...

oricum urmatorul test il fac pe o dacie trecuta de varsta majoratului...are motorul varza.....o sa va povestesc cum a fost..... :twoup:

Link to comment
Share on other sites

Ciupanezule..sa ti zic ceva..acum ceva timp..cativa ani..un prieten mi a sugerat sa folosesc un produs care zicea el ca e fantastic pentru motor..tratamentul de ulei..si uleiul.METABOND. Nu stiam despre ce e vorba..l am luat din simpla curiozitate..oricum nu aveam nimic de pierdut...trebuia sa fac schimbul de ulei..si masina mea era pe atunci o Dacie nova..obosita rau.:twoup:...Crede ma ca s a vazut diferenta!!...tragea mai bine..motorul se auzea mai *rotund*..Va spun..o singura data tre sa folositi acest produs!..VA provoaca dependenta!..Asta e povestea mea..oricum..fiecare tine la masina lui..fiecare vrea ce i mai bun pentru masina lui...voi decideti ce cumparati si de unde ...ce bagati in masinile voastre:)

DA!..vand si folosesc de cel putin 4 ani acest produs (ulei, tratament de ulei, tratament de benzina etc)!...ar fi multe de zis despre el..dar nu aici..nu incerc sa fac pe cineva sa cumpere acest produs..dar parerea mea e ca METABOND este unul dintre cele mai bune produse din Europa!..cine cunoaste.stie despre ce vorbesc!

 

hahaha, cat suflet si pasiune in vanzarea de metabond.

piovra....adaosul comercial recomandat fata de pretul de depozit e de 14 lei la aditivii de benzina sau motorina.....70 lei pret de depozit.....crezi tu ca omul pune suflet si pasiune pentru 14 lei? eu sincer nu am de gand sa umblu cu sacosa de produse pe la usile oamenilor sa vand ceva....am multi prieteni care cumpara de la mine la pret de depozit....eu comand iar ei vin la mine acasa si isi iau produsul...parerea mea e ca pune suflet pt ca a folosit produsul si acum e fff entuziasmat de rezultate.

Link to comment
Share on other sites

am o dilema: ce sa aleg intre solutie de curatat injectoaerele de la "2+2" si duralube?

e vb. de solutia care se toarna in rezervor, motor pe benzina...

dif. de pret intre ele e de aprox. 10 ron.

 

In principiu contin cam acelasi lucru.Poti incerca si STP, sau aditivul original de la BMW.

Daca nu ar fi recomandat banuiesc ca nu ar exista :twoup:

 

fac un drum pana la mare si ma gandisem sa-i bag ceva prin "vene" sa-i curete colesterolul.

 

Pai chiar nu ar strica,poate se mai curata depunerile de pe supape.

...vad foarte multi ca vb de produse recomandate...cineva totusi spune o vorba inteleapta "daca nu ar fi recomandate nu ar exista"....are dreptate omul....multe produse nu ar mai exista daca nu ar fi recomandate....daca ati cumparat o masina si e in garantie....tre sa schimbati uleiul...daca o sa pune-ti alt tip de ulei.pierde-*ti garantia....deci e uleiul recomandat,iar persoana...firma care recomanda nu ar mai exista daca nu ar face recomandari...unii chiar castiga miliarde bune doar pt ca fac recomandari....iar unii se cearta pe forum din cauza unor produse recomandate....totusi credeti ca toate stelele de cinema ...si altii care fac reclama la tv. ..o fac pt ca au folosit produsele si s-au convins de calitatea lor?

Link to comment
Share on other sites

si nu o sa mai intru pe forum niciodata...

asta o sa se intample si daca mai postezi linkuri sau reclama catre alte site-uri.

 

p.s. oricum, nu prea ai nimerit locul potrivit.

...locul potrivit pt ce?

...daca veneam sa va spun despre ciorapi cu dantela....atunci cred ca era reclama...si cred ca nu are nici o legatura cu faptul ca sunt "distribuitor"nu? oricum am spus ca nu vand in stil mare...servesc doar prietenii care vreau sa ii ajut...oricum am nimerit pe un site cu intretinere si tuning din cate am citit eu...si ... asa pt.cei care nu stiu....sunt deja multe service-uri si reprezentante bmw care recomanda metabond....

Link to comment
Share on other sites

...locul potrivit pt ce?

pentru produsele duboiase si controversate.

 

atunci cred ca era reclama...si cred ca nu are nici o legatura cu faptul ca sunt "distribuitor"nu? oricum am spus ca nu vand in stil mare...servesc doar prietenii care vreau sa ii ajut...

ai multi prieteni in general si vrei sa-ti faci si mai multi. acum am inteles. sunt gratis produsele?

 

 

...oricum am nimerit pe un site cu intretinere si tuning din cate am citit eu...

ai citit bine. tocmai de aceea nu prea ai nimerit locul.

 

 

asa pt.cei care nu stiu....sunt deja multe service-uri si reprezentante bmw care recomanda metabond....

exemple? de reprezentante bineinteles, ca recomandarile de "service" le stim si noi astia care nu prea stim.

Link to comment
Share on other sites

exemple? de reprezentante bineinteles, ca recomandarile de "service" le stim si noi astia care nu prea stim.

 

*Versatule* esti invitatul meu la urmatorul seminar metabond..aduci uleiul care l folosesti tu pentru masina ta..ii facem *proba*..si vb dupa despre ce poate si ce nu poate acest METABOND..EU stiu ce pot face uleiurile care le folosesti tu si multi altii *pentru ca le am folosit si eu*// Tu nu sti ce poate acest METABOND!!..REPET> ESTI INVITATUL MEU LA URMATORUL SEMINAR METABOND...SI VB DUPA!!! Multa bafta in continuare!!!

Link to comment
Share on other sites

Referitor la metabond, eu am vazut cu ochii mei 2 cazuri de renault Clio, cu fum la pornire, proprietaru de la un service auto, a bagat o seringa de ceva aditiv din asta metabond de curatare, a plecat la o tura cu masina, cand s-a intors a plecat clientu cu masina fara sa dea fum, la fel face si cu clio-u lui personal, la fiecare plin ii baga ceva metabond din asta...

 

PS: daca ar fii sa alegeti intre "solutie de curatat injectoare" Metabond sau Valvoline, ce ati lua ?

Link to comment
Share on other sites

Si stii sigur cat a mai mers bine acea masina dupa ce a pus Metabond?

 

Apoi cat de rau poate merge un clio din ala mic.. ?

De unde sa-mi dau eu seama cum mergea masina, posesoru a constatat ca nu mai da fum, si asta din service zice ca el asa face la al lui, nu are motive sa ma minta, ca nu-mi vinde minune din aia magica, asa ca fapt divers ziceam si eu.El zice ca asa scapa ed fum la masina, din moment ce masina da fum la pornirea de pe loc, clar ca are ceva bube...

Link to comment
Share on other sites

*Versatule* esti invitatul meu la urmatorul seminar metabond..aduci uleiul care l folosesti tu pentru masina ta..ii facem *proba*..si vb dupa despre ce poate si ce nu poate acest METABOND..EU stiu ce pot face uleiurile care le folosesti tu si multi altii *pentru ca le am folosit si eu*// Tu nu sti ce poate acest METABOND!!..REPET> ESTI INVITATUL MEU LA URMATORUL SEMINAR METABOND...SI VB DUPA!!! Multa bafta in continuare!!!

N-ar strica mai multa coerenta in exprimare. Oricum daca te referi la testul cu bila, atunci nu are nici o relevanta.

 

In acea demonstratie se testeaza uleiul de motor in conditii nerelevante : presiune extrema. La urmatorul test la care mergeti testati ulei de cutie de viteza fara nici un fel de aditiv. Aest ulei este facut sa sa reziste la presiuni mari si se vor obtine rezultate similare celor cu metabond.

 

Sau se poate testa cu sampon Head & Shoulders :twoup: :

 

"What if They Have a Test To Show How Their Additive Works?... Read On............

 

At a recent trade show we attended, one of these miracle oil additive companies was there with a machine that demonstrated how their additive reduced friction. It was a motor with rotating solid steel disc secured to the motor shaft and a torque meter with a flat piece of steel mounted on the torque arm. They put every type of oil on the market, one by one, on the machine & pressed hard on the torque meter and at about 20-40 lb-ft torque the torque arm would stall the motor....that is, until they cleaned it off & tried their (chlorinated) additive "IXL" on the bearing & ran the test.

 

People were amazed as the meter peaked out at 140 lb-ft. torque and still didn't stall the motor! We knew what was happening but many unsuspecting consumers were eating it up and standing in line to buy the additive! The next day we showed up with some Head & Shoulders Shampoo disguised in an oil bottle & had the IXL additive people try it on their test machine. The operator was amazed as the motor just barely stalled at 140 lb-ft! The operator says that's pretty good stuff, what is it? We said Head & Shoulders. He was quite embarrassed to say the least. Head & Shoulders has high levels of high potency ZINC in it that attaches itself to ferrous metals. Coke soft drink will do exactly the same thing. ZINC reduces friction and provides anti-wear protection and is present in most motor oils at a much reduced level. Now, would you put Head & Shoulders in your engine?

 

Additionally, the test machine was measuring EXTREME PRESSURE. This was their secret demo trick. Motor oils do not have extreme pressure (EP) additives blended in like gear lubes do. There is absolutely no need for EP additives in a motor oil. A gear lube would not stall the motor as easily because gear lubes have high levels of Extreme Pressure additives blended in, but do you think they would test their IXL additive against gear lubes? Heck no! They use motor oil....They are comparing apples to oranges & tricking you into buying their additive! Same theory holds true for Slick50, Prolong, Dura Lube, Motor Up, Valvoline Engine Treatment and many others."

Link to comment
Share on other sites

*Versatule* esti invitatul meu la urmatorul seminar metabond..aduci uleiul care l folosesti tu pentru masina ta..ii facem *proba*..si vb dupa despre ce poate si ce nu poate acest METABOND..EU stiu ce pot face uleiurile care le folosesti tu si multi altii *pentru ca le am folosit si eu*// Tu nu sti ce poate acest METABOND!!..REPET> ESTI INVITATUL MEU LA URMATORUL SEMINAR METABOND...SI VB DUPA!!! Multa bafta in continuare!!!

N-ar strica mai multa coerenta in exprimare. Oricum daca te referi la testul cu bila, atunci nu are nici o relevanta.

 

In acea demonstratie se testeaza uleiul de motor in conditii nerelevante : presiune extrema. La urmatorul test la care mergeti testati ulei de cutie de viteza fara nici un fel de aditiv. Aest ulei este facut sa sa reziste la presiuni mari si se vor obtine rezultate similare celor cu metabond.

 

Sau se poate testa cu sampon Head & Shoulders :twoup: :

 

"What if They Have a Test To Show How Their Additive Works?... Read On............

 

At a recent trade show we attended, one of these miracle oil additive companies was there with a machine that demonstrated how their additive reduced friction. It was a motor with rotating solid steel disc secured to the motor shaft and a torque meter with a flat piece of steel mounted on the torque arm. They put every type of oil on the market, one by one, on the machine & pressed hard on the torque meter and at about 20-40 lb-ft torque the torque arm would stall the motor....that is, until they cleaned it off & tried their (chlorinated) additive "IXL" on the bearing & ran the test.

 

People were amazed as the meter peaked out at 140 lb-ft. torque and still didn't stall the motor! We knew what was happening but many unsuspecting consumers were eating it up and standing in line to buy the additive! The next day we showed up with some Head & Shoulders Shampoo disguised in an oil bottle & had the IXL additive people try it on their test machine. The operator was amazed as the motor just barely stalled at 140 lb-ft! The operator says that's pretty good stuff, what is it? We said Head & Shoulders. He was quite embarrassed to say the least. Head & Shoulders has high levels of high potency ZINC in it that attaches itself to ferrous metals. Coke soft drink will do exactly the same thing. ZINC reduces friction and provides anti-wear protection and is present in most motor oils at a much reduced level. Now, would you put Head & Shoulders in your engine?

 

Additionally, the test machine was measuring EXTREME PRESSURE. This was their secret demo trick. Motor oils do not have extreme pressure (EP) additives blended in like gear lubes do. There is absolutely no need for EP additives in a motor oil. A gear lube would not stall the motor as easily because gear lubes have high levels of Extreme Pressure additives blended in, but do you think they would test their IXL additive against gear lubes? Heck no! They use motor oil....They are comparing apples to oranges & tricking you into buying their additive! Same theory holds true for Slick50, Prolong, Dura Lube, Motor Up, Valvoline Engine Treatment and many others."

 

 

Prietene parca nu vorbim aceeasi limba!!!..Pai eu am vb pana acum de ADITIVI? METABOND NU INSEAMNA ADITIV!!! Sincer..nu stiu de ce mai imi bat capu cu unii dintre voi..sunteti IRECUPERABILI UNII!!..Imi pare rau daca am jignit pe cineva..numai are rost sa mai continuam topicul asta ca n o sa ajungem niciodata la o concluzie// BAFTA IN CONTINUARE!!

Link to comment
Share on other sites

Prietene parca nu vorbim aceeasi limba!!!..Pai eu am vb pana acum de ADITIVI? METABOND NU INSEAMNA ADITIV!!! Sincer..nu stiu de ce mai imi bat capu cu unii dintre voi..sunteti IRECUPERABILI UNII!!..Imi pare rau daca am jignit pe cineva..numai are rost sa mai continuam topicul asta ca n o sa ajungem niciodata la o concluzie// BAFTA IN CONTINUARE!!

Prietene :twoup: ... ce mai pot zice, ai dreptate, nu vorbim aceeasi limba pentru ca se pare ca nu prea stii despre ce vorbesti. Spre deosebire de tine eu am argumentat ceea ce am zis, nu am pus doar aiureli copiate din pliantele de prezentare, pe care in mod sigur nici nu le intelegi.

 

Eu nu am facut nici o referire la aditivi, dar probabil ca in poezia de marketing pe care ti-a bagat-o in cap furnizorul de zemuri minune sunt cateva versuri in care esti indrumat sa combati ideea ca ar fi un aditiv. "Tratament" de motor suna mai tehnic si mai pretentios decat sa spui simplu aditiv. Indiferent ce zic altii tu o tii pe a ta :twoup:, atata e poezia, atata zici.

 

Avand in vedere atitudinea ta, nici eu nu stiu de ce-mi mai pierd timpul cu tine si nu-ti dau direct suspend pentru incercarea ta patetica de a induce lumea in eroare cu tot felul de zemuri inutile.

 

Cand termini de recitat poezia si ramai de fapt fara nici un argument concret in afara vorbelor fara acoperire, postezi argumentul suprem : "Sincer..nu stiu de ce mai imi bat capu cu unii dintre voi..sunteti IRECUPERABILI UNII". Adica unii nu sunt suficient de naivi ca sa fie tepuiti ...

Link to comment
Share on other sites

iubiti coforumisti, omu vine si zice ca el vinde metabond si ca e bun...unii zic ca e ca el, altii ca e vrajeala, dar sincer si cinstit...nu poti spune ca e vrajeala pana nu l-ai incercat, la fel cum nici el nu poate spune ca e minune cand n-o poate demonstra, cel putin in utilizarea cotidiana

 

propunere: tratament cu metabond la o masina de liniute, dupa x curse desfacem motorul si vedem ce e in cutia cu maimute, ca altfel..nici n-o sa aflam niciodata si cearta cat cuprinde....

Link to comment
Share on other sites

[...] propunere: tratament cu metabond la o masina de liniute, dupa x curse desfacem motorul si vedem ce e in cutia cu maimute, ca altfel..nici n-o sa aflam niciodata si cearta cat cuprinde....

Propunerea ta pune punctul pe "i" !

Adica inseamna ca nu exista nici un fel de dovada clara in ceea ce priveste eficacitatea chestiei minune si e cazul sa ne adunam sa-l testam noi, ca doar suntem tare specialisti in asemenea teste.

Adica, in atata amar de vreme nu a testat cu adevarat nimeni produsul incat sa-i poata dovedi eficacitatea??? Chiar nu a luat nimeni in serios produsul de nu exista nici un test nicaieri?

 

Ca sa compenseze lipsa testelor sunt insa o multime de afirmatii generice, fara acoperire, cum ca produsul a fost testat de TUV (evident nu exista nici o dovada in acest sens si oricum certificarile facute de TUV sunt gen ISO si nu se refera absolut deloc la eficacitatea produsului) , ba ca este folosit de Nato sau de armata americana sau de aviatia nu stiu care (fiind vorba de armata se doreste sa se justifice astfel absenta oricaror dovezi concrete). Se mai spune ca reduce consumul cu x%, scade temperatura motorului, etc. etc. Toate-s vorbe goale, nu exista nicaieri nici o dovada in acest sens.

 

De aceea si metoda aleasa la vanzare este una indirecta, asa e mult mai dificil de contestat calitatile produsului si e mult mai greu sa tragi pe cineva la raspundere pentru reclama mincinoasa. S-au acoperit oamenii, ca de, nu e usor sa vinzi iluzii ...

Link to comment
Share on other sites

...locul potrivit pt ce?

pentru produsele duboiase si controversate.

 

atunci cred ca era reclama...si cred ca nu are nici o legatura cu faptul ca sunt "distribuitor"nu? oricum am spus ca nu vand in stil mare...servesc doar prietenii care vreau sa ii ajut...

ai multi prieteni in general si vrei sa-ti faci si mai multi. acum am inteles. sunt gratis produsele?

 

 

...oricum am nimerit pe un site cu intretinere si tuning din cate am citit eu...

ai citit bine. tocmai de aceea nu prea ai nimerit locul.

 

 

asa pt.cei care nu stiu....sunt deja multe service-uri si reprezentante bmw care recomanda metabond....

exemple? de reprezentante bineinteles, ca recomandarile de "service" le stim si noi astia care nu prea stim.

 

versat? hmmmm

 

...intr-adevar...am multi "prieteni"....dar in alta firma de MLM ...nu in metabond ....mult mai multi decat iti poti imagina tu..dar nu imi strica sa imi fac prieteni noi...e ceva rau in a-ti face prieteni? ii ajuti sa castige bani..iar ei iti sunt recunoscatori si iti devin prieteni? scuze...nu te-am intrebat daca stii ce inseamna MLM-ul...cat despre metabond nu prea pare a fi un produs controversat...doar vezi ce spun si ceilalti...."prieteni" ai nostri...iar eu am zis....dau o doza de aditiv pt benzina sau motorina GRATIS la oricine vine in Iasi si ma cauta...produsele nu le dau gratis...dar le dau fara adaos comercial...la pret de depozit

Link to comment
Share on other sites

...intr-adevar...am multi "prieteni"....dar in alta firma de MLM ...nu in metabond ....mult mai multi decat iti poti imagina tu..dar nu imi strica sa imi fac prieteni noi...e ceva rau in a-ti face prieteni? ii ajuti sa castige bani..iar ei iti sunt recunoscatori si iti devin prieteni? scuze...nu te-am intrebat daca stii ce inseamna MLM-ul...cat despre metabond nu prea pare a fi un produs controversat...doar vezi ce spun si ceilalti...."prieteni" ai nostri...iar eu am zis....dau o doza de aditiv pt benzina sau motorina GRATIS la oricine vine in Iasi si ma cauta...produsele nu le dau gratis...dar le dau fara adaos comercial...la pret de depozit

 

Astea-s texte predefinite.. dau gratis da nu gratis ? ori faci o treaba ori stai in banca ta, ai auzit de mostre ? sau asa va invata la intalnirile voastre.. sa dati gratis da pe bani ? si gratis cu litere de tipar ?

Link to comment
Share on other sites

Avand in vedere atitudinea ta, nici eu nu stiu de ce-mi mai pierd timpul cu tine si nu-ti dau direct suspend pentru incercarea ta patetica de a induce lumea in eroare cu tot felul de zemuri inutile.

NU stiu eu ce vorbesc? Mi e mila de tine!!..Si ce vrei sa mi demonstrezi cu fraza de mai sus? CA ESTI ZMEU? Daca am gresit cu ceva da mi suspend!!..daca esti impotriva produsului METABOND si nu ti plac afirmatiile facute de mine cu privire la acest produs SA FI SANATOS!! dar hai sa nu ne amenintam cu suspend etc!!!*PRIETENE* si altceva..sa te fac sa intelegi cum e cu *incercarea asta patetica* de a induce lumea in eroare..am ajuns la un anumit nivel in afacerea asta..unde numai trebuie sa vand eu produse!!..imi scot banii din punctele care mi le fac colaboratorii n fiecare luna..dar de ce ma omor sa ti explic eu tie..ITI doresc tot binele din lume..BAFTA IN CONTINUARE!!

Edited by petry20
Link to comment
Share on other sites

...intr-adevar...am multi "prieteni"....dar in alta firma de MLM ...nu in metabond ....mult mai multi decat iti poti imagina tu..dar nu imi strica sa imi fac prieteni noi...e ceva rau in a-ti face prieteni? ii ajuti sa castige bani..iar ei iti sunt recunoscatori si iti devin prieteni? scuze...nu te-am intrebat daca stii ce inseamna MLM-ul...cat despre metabond nu prea pare a fi un produs controversat...doar vezi ce spun si ceilalti...."prieteni" ai nostri...iar eu am zis....dau o doza de aditiv pt benzina sau motorina GRATIS la oricine vine in Iasi si ma cauta...produsele nu le dau gratis...dar le dau fara adaos comercial...la pret de depozit

 

Astea-s texte predefinite.. dau gratis da nu gratis ? ori faci o treaba ori stai in banca ta, ai auzit de mostre ? sau asa va invata la intalnirile voastre.. sa dati gratis da pe bani ? si gratis cu litere de tipar ?

 

...am zis ca dau gratis doar o doza NU TOT FLACONUL ....nu sunt mostre la asa ceva....confunzi cu AMWAY sau cu alte firme...totusi...o sa va mai confirm cateva lucruri... intotdeauna,in viata, exista doua cai, doua posibilitati...DA sau NU....folosesti metabond sau nu folosesti. nu exista cale de mijloc. asa e viata facuta sa iei niste hotarari si sa iti asumi niste responsabilitati....oricum ....orice decizie ati lua, e decizia cea mai buna pt ca e alegerea voastra...e bine sa ceri pareri dar decizia TREBUIE sa iti apartina in totalitate. Crede ti ca eu nu am fost reticent cand am auzit prima data de metabond? Nu oricine isi pune ceva in masina lui ...asta e drept. Mai repede iei hotarari cand e vb. de corpul tau, MIe foame...ma duc la MCDONALDS sau PIZZA... Nu ma mai gandesc daca ce bag in mine e sanatos sau nu...totusi multi au luat teapa cu tot felu de produse pt masini....si nu numai...cu tot felu de produse luam teapa....incepand de la painea care o cumparam de la alimentara pana la vila de sute de milioane..euro...deaceea omul e cam reticent la tot ce e nou. ii trebuie mult timp ca sa se convinga...unii o sa foloseasca metabondul doar cand va aparea pe piata un alt produs care iti regenereaza motorul si iti schimba cutia de viteze din mers...dar stiti cum e...MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA... Totusi am o mica rugaminte....cei care au o placere deosebita in a jigni pe cine va....sa se abtina...Sa dovedim ca suntem oameni si avem aceasta capacitate de a gandi inainte de a scoate un cuvant... MULTUMESC

Link to comment
Share on other sites

Referitor la metabond, eu am vazut cu ochii mei 2 cazuri de renault Clio, cu fum la pornire, proprietaru de la un service auto, a bagat o seringa de ceva aditiv din asta metabond de curatare, a plecat la o tura cu masina, cand s-a intors a plecat clientu cu masina fara sa dea fum, la fel face si cu clio-u lui personal, la fiecare plin ii baga ceva metabond din asta...

 

PS: daca ar fii sa alegeti intre "solutie de curatat injectoare" Metabond sau Valvoline, ce ati lua ?

valvoline...e mult mai ieftin si face cam aceiasi treaba...si mai punem la socoteala ca au cateva decenii de experienta in uleiuri,aditivi,etc....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.