Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

Anti trap sliding roof

Recommended Posts

Spune tipul de masina, sa stie lumea despre ce e vorba.

Daca inchizi manual trapa, merge? Adica se misca? Ar trebui in spatele butonului de trapa, pe carcasa motorasului de la trapa sa gasesti o gaura de inbus de unde se poate inchide manual trapa. Tot pe acolo ar trebui sa ai din fabrica si inbusul cu care se manevreaza trapa. Incearca s-o duci la capat manual, vezi daca merge. Vezi sa nu agate in ceva, ai pe interior capitonajul ala care poate sari de pe shina. Intre capitonaj si trapa ai o pasla pt antifonare care se poate dezlipi si se prinde intre trapa si capitonaj.

Iti pun un pdf cu trapa dubla pt E34 touring. Nu stiu daca te ajuta, dar poti vedea sistemul pe bucati.

BMW_E34_touring_sunroof.pdf

stie cineva daca se poate reinitializa motorasul trapei, deci nu face absolut nimic, si da eroarea de antitrap sliding roof, de inchis deschis se poate mecanic, cu imbusul din dotare, doar ca imi da eroare si nu merge, acum urmeaza sa incerc cu un alt motoras sa vad daca eroare este din el sau de altundeva, daca aveti alte idei sunt biunevenite

stie cineva daca se poate reinitializa motorasul trapei, deci nu face absolut nimic, si da eroarea de antitrap sliding roof, de inchis deschis se poate mecanic, cu imbusul din dotare, doar ca imi da eroare si nu merge, acum urmeaza sa incerc cu un alt motoras sa vad daca eroare este din el sau de altundeva, daca aveti alte idei sunt biunevenite

Pai cred ca intializarea se face manual, tinand continuu butonul apasat pana la capat si invers. Ca la geamuri. Cel putin la E34 asa e, daca scoti bateria si uita miscarea. Acum e posibil ca pana nu stergi eroarea, sa nu o ia oricum.

Macar misca ceva cand dai de butonul de la trapa? Incearca sa duci din buton pana in momentul in care se blocheaza, ala putand fi punctul 0 si de acolo mergi manual cu inbusul pana la capat.

gata am rezolvat-o, nu merge cu reinitializare normal cum ar trebui, a trebuit sa o pun pe tester cel identic cu ce au cei de la bmw, si a trebuit initializata cu testerul, si stearsa eroarea de antitrap sliding roof.. am avut doua zile de batai de cap dar am scoso la capat pana la urma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.