Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania


Bartolomeus

Recommended Posts

Da, dar era albastru inchis. Pai a vazut-o foarte bine, a mers cu ea, era constient de defecte, doar cu asta se ocupa zi de zi, m-a dus la el la service, nu era vreun fraier. Eu nici n-am dat din gura ca n-avea sens, omul stia unde si ce sa verifice la ea. Evident pe langa defectele imaginare pe care le-a inventat ca sa ma traga in jos la pret, erau si defecte reale ca doar n-am dat-o nici eu de prost. Dar cand ai o intelegere, bati palma, sa mai vii cu pretentii, mi se pare absurd.
Link to comment
Share on other sites

ca tot e vb de e90, o mica povestioara despre e90-ul pe care l-am cumparat in februarie

 

l-am cumparat de la Dorin din Ploiesti

 

cateva fraze din anunt, cu explicatiile de rigoare:

 

Anunt: Jante pe 18, anvelope noi, putin rulate

Explicatie: Primul lucru cand am ajuns la masina am verificat marimea jantelor, erau bineinteles pe 17 cum stiam de acasa, dar nu am avut nimic de obiectat, imi placeau. Cauciucurile nu erau noi. Nou inseamna SH proaspat cumparate. Unul din ele avea o galma cat un pumn. Am mers pana acasa cu 80 la ora de frica. La cateva zile le-am schimbat. In dreptul galmei pe interior se formase o taietura.

 

Anunt: Carte service.

Explicatie: O avea acasa dar nu o gasea.

 

123 mii KM reali. La fata locului avea 139 mii pe bord. Am sunat la AB Otopeni si mi-au spus ca in urma cu 1 jumate avea 157 mii km in Germania. Lucru normal pt un diesel pana la urma.

 

Anunt: *** STARE ABSOLUT EXCEPTIONALA ***

Explicatie: Am cautat numarul lui pe google inainte sa plec de acasa. Mai avea 5 masini la vanzare, unele chiar vechi. La toate scria aceeasi fraza.

 

Masina era a unui prieten de-al lui, si se prezenta f bine, vopsea originala, totul era in stare f buna si as fi luat-o si cu minciuni si fara. Mi-a placut f mult. Nu era nevoie sa minta, dar probabil asa s-a invatat el si nu putea sa se abtina.

 

Inca ceva, acest Dorin avea ~ 1.90 si f solid. Nu era colorat sau ceva si vorbea chiar frumos, Dar banuiesc ca trebuie sa ai o anumita statura cand esti samsar ca se tiganesti cu lumea la nevoie.

 

Am atasat o poza cu ea

 

pana la urma masina este cea care te face sa dai banii, nu anuntul. daca te simti bine in ea, iti place, consideri ca se incadreaza in posibilitatile tale..totul e perfect. ca are 200.000km etc...detalii. pana la urma 200.000km facuti cum trebuie in germania nu ar trebui sa insemne o masina moarta, ba dimpotriva, daca a facut foarte multi kilometri probabil ca fostul proprietar a si avut grija de ea, i-a facut toate reviziile la timp si cu piese originale astfel incat sa nu il lase la nevoie..

ceea ce deranjeaza insa este minciuna, superficialitatea si prostia celor ce dau kilometrajul masinilor inapoi (in conditiile in care orice om in toate mintile verifica acest aspect printr-o simpla vizita la o reprezenta autorizata..), adevarati escroci din punctul meu de vedere. dar cei mai vinovati sunt cei ce cumpara acesti masini de la samsari, acei oameni creduli (ca sa nu zic prosti), carora li se pare normal ca o masina sa aiba 80.000km, sa aiba piele, navigatie, trapa si toate dotarile de lux, dar sa coste cat un logan nou...daca ei nu ar exista, nu ar exista samsari. iar pe locul 2, se afla cei care compara preturile oricarei masini disponibila la vanzare cu preturile de pe autovit..daca vede el acolo un e90 cu 10.500E, inseamna ca atata costa un e90. (si nu sunt putini cei care cred asta)...eu unul il felicit pe tipul din cluj, andrei. el a observat ca prosti gaseste la tot pasul si special pentru ei are mereu cate o masina..discutia ar putea continua la nesfarsit, concluzia mea este ca de vina sunt cei care cumpara, in nici un caz cei care vand. O seara buna tuturor!

Link to comment
Share on other sites

"pana la urma masina este cea care te face sa dai banii, nu anuntul. daca te simti bine in ea, iti place, consideri ca se incadreaza in posibilitatile tale..totul e perfect. ca are 200.000km etc...detalii. pana la urma 200.000km facuti cum trebuie in germania nu ar trebui sa insemne o masina moarta, ba dimpotriva, daca a facut foarte multi kilometri probabil ca fostul proprietar a si avut grija de ea, i-a facut toate reviziile la timp si cu piese originale astfel incat sa nu il lase la nevoie.." - sigur, daca o cumperi insa la pretul corect...de 200 000 km ...nu de 100 000 :twoup: Adevarat, nu conteaza km daca masina a fost intretinuta, ca poate sa aiba 150 000 si sa fie praf...daca s-a mers naspa cu ea...sau poate sa aiba 200 000 sau 250 000 si sa fie super ok. Si chiar daca 100 000 sau 150 000 din aia 200 000 sau 250 000 sunt facuti in RO, depinde unde si cum sunt facuti. Adica eu am facut aproape 60 000 intr-un an prin Bucuresti (pe strazile bune 95 % din drumuri:) ) plimbandu-ma noaptea, iar restu` intre Buc si Sev - drum ca-n palma aproape, cu exceptia Strehaiei ...si alti multi km intre Buc si Brasov...iar drum in cea mai mare parte bun...

 

"ceea ce deranjeaza insa este minciuna, superficialitatea si prostia celor ce dau kilometrajul masinilor inapoi (in conditiile in care orice om in toate mintile verifica acest aspect printr-o simpla vizita la o reprezenta autorizata..), adevarati escroci din punctul meu de vedere." - ii judecam gresit aiurea...si tu ai face la fel cred, am zis mai demult...eram cu fosta masina in targ...170 000 km reali, masina era 2004...asta prin toamna 2008...se uitau toti la ea...mama ce bine arata, wow, piele crem...cand vedeau 170 000 km se speriau si plecau :) Asta in conditiile in care langa mine era un 5-ar din 2006 cu 130 000 km parca :) Ii intrebam cati km vor sa aiba masina saptamana viitoare si se plangeau ca-i iau la misto...nu le-am mai zis ca daca viata i-a luat la misto eu de ce n-as face-o :(

 

"dar cei mai vinovati sunt cei ce cumpara acesti masini de la samsari, acei oameni creduli (ca sa nu zic prosti), carora li se pare normal ca o masina sa aiba 80.000km, sa aiba piele, navigatie, trapa si toate dotarile de lux, dar sa coste cat un logan nou...daca ei nu ar exista, nu ar exista samsari." - exista de astia o gramada, stai linistit :(

 

"iar pe locul 2, se afla cei care compara preturile oricarei masini disponibila la vanzare cu preturile de pe autovit..daca vede el acolo un e90 cu 10.500E, inseamna ca atata costa un e90. (si nu sunt putini cei care cred asta)...eu unul il felicit pe tipul din cluj, andrei. el a observat ca prosti gaseste la tot pasul si special pentru ei are mereu cate o masina.." - aici iti mai revii :D

Link to comment
Share on other sites

Dar stiti care e faza, omul le vinde pe banda rulanta. Chiar vinde, de cand s-a pomenit prima oara despre masinile lui in topicul asta, cred ca a vandut cel putin 5 masini daca nu mai multe.

 

 

Da - si eu stiu ca le vinde pe banda rulanta, dar sa va mai zic o faza, el e a doua mana in tara, altii le aduc care nici nu se mai obosesc sa le vanda ei pe autovit, le dau direct in aceeasi zii unora ca el. Deci imaginati-va la ce preturi se iau masinile alea din strainatate.

 

Dar sa va zic si reversul, ca am mai zis in topicul asta cum e si cand vinzi o masina. Mi-am vandut X5-ul individual unui tip care ulterior am descoperit ca era patron de service. Pe langa faptul ca a negociat la sange cu mine pana cand i-am lasat 1500 euro din pretul initial, m-a sunat in continuu sa imi ceara sa ii mai dau niste bani inapoi. Asta n-am sa o inteleg niciodata, cum sa mai ceri bani dupa ce ai batut palma, ai facut actele si ai plecat acasa cu masina. Cum ar fi fost sa il sun eu sa ii zic sa mai imi dea niste bani ca i-am dat-o prea ieftin? Dar nu sa sune o data, m-a sunat de am ajuns sa nu mai raspund la telefon, ma mai tinea si o ora la telefon sa imi zica texte de genul: astazi e ziua mea, si sunt foarte suparat, uite am plecat de acasa si umblu pe strazi de nebun, sa nu ma vada nevasta-mea ca sunt suparat. Omul fiind patron de service, nici nu are sens sa mai discutam ca nu s-ar fi priceput la masini, era ca si cum as fi vandut castraveti la gradinar, dar probabil asta e obisnuinta, sa te tiganesti la ultimul leu.

 

Si un prieten de al meu a patit asa, cu un 5'ar care nu avea filtru de particule - dar prin pile a fost trecut in carte ca fiind cu filtru de particule. L-a vandut (neinmatriculat RO) si dupa 2 zile l-a sunat cumparatorul disperat ca domne ti-o aduc inapoi pe platforma, ca e praf, ca nu mai porneste, ca trebuie schimbat filtrul de particule :twoup:) ca macar da-mi si mie bani sa schimb filtru de particule... Incredibil... Prietenul meu mai sa-l creada :))

 

Si acum sa va zic celor care au citit tot topicul asta ce am mai facut cu Skoda mea RS. Pana la urma am reparat-o, se pare ca de vina era un ax cu came care era pilit vreo 2 mm la un capat si din cauza aia nu mai comunica bine cu pompa de benzina. Lucru care ar fi putut fi observat cand a fost schimbata pompa de benzina in Sibiu. Dar na. Pana la urma ungurii au detectat buba, dar am reparat-o tot in RO in Valcea.

Acum 3 ore am luat masina de la Valcea si i-am dat ca surdu'n tobe si nu a mai facut nici o figura :) IN SFARSIT SUNT SI EU FERICIT !!! Oare cat a trecut de cand sunt cu ea prin service??? :(

Link to comment
Share on other sites

ca tot e vb de e90, o mica povestioara despre e90-ul pe care l-am cumparat in februarie

 

l-am cumparat de la Dorin din Ploiesti

 

cateva fraze din anunt, cu explicatiile de rigoare:

 

Anunt: Jante pe 18, anvelope noi, putin rulate

Explicatie: Primul lucru cand am ajuns la masina am verificat marimea jantelor, erau bineinteles pe 17 cum stiam de acasa, dar nu am avut nimic de obiectat, imi placeau. Cauciucurile nu erau noi. Nou inseamna SH proaspat cumparate. Unul din ele avea o galma cat un pumn. Am mers pana acasa cu 80 la ora de frica. La cateva zile le-am schimbat. In dreptul galmei pe interior se formase o taietura.

 

Anunt: Carte service.

Explicatie: O avea acasa dar nu o gasea.

 

123 mii KM reali. La fata locului avea 139 mii pe bord. Am sunat la AB Otopeni si mi-au spus ca in urma cu 1 jumate avea 157 mii km in Germania. Lucru normal pt un diesel pana la urma.

 

Anunt: *** STARE ABSOLUT EXCEPTIONALA ***

Explicatie: Am cautat numarul lui pe google inainte sa plec de acasa. Mai avea 5 masini la vanzare, unele chiar vechi. La toate scria aceeasi fraza.

 

Masina era a unui prieten de-al lui, si se prezenta f bine, vopsea originala, totul era in stare f buna si as fi luat-o si cu minciuni si fara. Mi-a placut f mult. Nu era nevoie sa minta, dar probabil asa s-a invatat el si nu putea sa se abtina.

 

Inca ceva, acest Dorin avea ~ 1.90 si f solid. Nu era colorat sau ceva si vorbea chiar frumos, Dar banuiesc ca trebuie sa ai o anumita statura cand esti samsar ca se tiganesti cu lumea la nevoie.

 

Am atasat o poza cu ea

 

Ce an e masina ? E diesel, nu ? Presupun ca atunci cand ai luat-o avea vreo 200 000 km ...nu ? Din ce an e si cat ai dat pe ea ? Presupun ca e 2006 ...si ai dat vreo 14 000 E pe ea ? Ia sa vad cu cat am gresit :twoup:

 

am dat 11.800 pe ea si da am estimat si eu cam 200 mii km la momentul respectiv. masina chiar merita banii si am fost multumit de ea, dar cum am spus o luam si fara minciunile de "rigoare"

 

 

Dar sa va zic si reversul, ca am mai zis in topicul asta cum e si cand vinzi o masina. Mi-am vandut X5-ul individual unui tip care ulterior am descoperit ca era patron de service. Pe langa faptul ca a negociat la sange cu mine pana cand i-am lasat 1500 euro din pretul initial, m-a sunat in continuu sa imi ceara sa ii mai dau niste bani inapoi. Asta n-am sa o inteleg niciodata, cum sa mai ceri bani dupa ce ai batut palma, ai facut actele si ai plecat acasa cu masina. Cum ar fi fost sa il sun eu sa ii zic sa mai imi dea niste bani ca i-am dat-o prea ieftin? Dar nu sa sune o data, m-a sunat de am ajuns sa nu mai raspund la telefon, ma mai tinea si o ora la telefon sa imi zica texte de genul: astazi e ziua mea, si sunt foarte suparat, uite am plecat de acasa si umblu pe strazi de nebun, sa nu ma vada nevasta-mea ca sunt suparat. Omul fiind patron de service, nici nu are sens sa mai discutam ca nu s-ar fi priceput la masini, era ca si cum as fi vandut castraveti la gradinar, dar probabil asta e obisnuinta, sa te tiganesti la ultimul leu.

 

Te compatimesc sincer. Am vandut ultimul e60 unor tigani (n-am ceva in mod deosebit cu unii tigani, inevitabil chiar am 2-3 prieteni un pic mai colorati ca doar traim in Romania) dar astia erau de la satra, nu zic din ce oras.

 

Initial mi-au facut o oferta mai mica decat vroiam eu si i-am refuzat si cand au vazut ca vreau sa plec mi-au zis ca imi dau pretul meu pana la urma. N-am avut incotro, nu puteam sa ii mai refuz din moment ce mi-au oferit banii pe care ii ceream, era clar ca ii refuzam pe motive rasiste. Dupa ce le-am dat masina m-au anuntat ca daca apare ceva grav la ea o sa fiu nevoit sa le dau banii inapoi si tot felul de tiganii...

 

Am avut un gust amar dupa ce am dat masina. Era prima oara cand imi luam banii pe o masina si nu ma bucuram.

 

Atentie celor care vand un e60 pe motorina. Cumparatorii sunt f dubiosi, am fost contacat numai de tigani si samsari. Nu vreau sa generalizez dar asta am patit.

Edited by B.M.W.
Link to comment
Share on other sites

Te compatimesc sincer. Am vandut ultimul e60 unor tigani (n-am ceva in mod deosebit cu unii tigani, inevitabil chiar am 2-3 prieteni un pic mai colorati ca doar traim in Romania) dar astia erau de la satra, nu zic din ce oras.

 

Initial mi-au facut o oferta mai mica decat vroiam eu si i-am refuzat si cand au vazut ca vreau sa plec mi-au zis ca imi dau pretul meu pana la urma. N-am avut incotro, nu puteam sa ii mai refuz din moment ce mi-au oferit banii pe care ii ceream, era clar ca ii refuzam pe motive rasiste. Dupa ce le-am dat masina m-au anuntat ca daca apare ceva grav la ea o sa fiu nevoit sa le dau banii inapoi si tot felul de tiganii...

 

Am avut un gust amar dupa ce am dat masina. Era prima oara cand imi luam banii pe o masina si nu ma bucuram.

 

Atentie celor care vand un e60 pe motorina. Cumparatorii sunt f dubiosi, am fost contacat numai de tigani si samsari. Nu vreau sa generalizez dar asta am patit.

 

Oftica mea cea mai mare era ca masina chiar era foarte buna, as fi acceptat comentarii daca ar fi fost vreo cazatura, dar in situatia asta, motive gen scartie geamurile si imi e frica sa le mai deschid, doar ca sa mai traga ceva euro din pret.

 

Dar abia astept sa vand cuiva urmatoarea masina, am luat alt X5 si il "prepar" special pentru cumparatorii astia care se tiganesc la ultimul leu. Abia astept un telefon din asta cu boss si mancatias ca sa i-o servesc bine de tot.

Link to comment
Share on other sites

Guest poleposition
Dar sa va zic si reversul, ca am mai zis in topicul asta cum e si cand vinzi o masina. Mi-am vandut X5-ul individual unui tip care ulterior am descoperit ca era patron de service. Pe langa faptul ca a negociat la sange cu mine pana cand i-am lasat 1500 euro din pretul initial, m-a sunat in continuu sa imi ceara sa ii mai dau niste bani inapoi. Asta n-am sa o inteleg niciodata, cum sa mai ceri bani dupa ce ai batut palma, ai facut actele si ai plecat acasa cu masina. Cum ar fi fost sa il sun eu sa ii zic sa mai imi dea niste bani ca i-am dat-o prea ieftin? Dar nu sa sune o data, m-a sunat de am ajuns sa nu mai raspund la telefon, ma mai tinea si o ora la telefon sa imi zica texte de genul: astazi e ziua mea, si sunt foarte suparat, uite am plecat de acasa si umblu pe strazi de nebun, sa nu ma vada nevasta-mea ca sunt suparat. Omul fiind patron de service, nici nu are sens sa mai discutam ca nu s-ar fi priceput la masini, era ca si cum as fi vandut castraveti la gradinar, dar probabil asta e obisnuinta, sa te tiganesti la ultimul leu.

 

Dar pe ce motiv ti-a cerut bani inapoi ? A descoperit ceva defecte sau ca ce chestie ? asta mi se pare cel putin obraznicie... Eu cand am luat A4-le, a doua zi mi-a fiert motorul din cauza garniturii de chiulasa sau ceva de genul asta si a trebuit sa bag o gramada bani, inclusiv distributie schimbata, s.a.m.d. Cat am facut teste cu ea si cat am mers intr-o zi nu a dat nici un semn, am zis ca e ghinionul meu, nu m-am gandit sa dau telefon si sa urlu dupa bani sau ceva :twoup: Eu nu cred ca stia vanzatorul ca se va strica fix dupa 24 de ore.

 

De asta nu inteleg ca ce chestie sa te sune ala sa-ti ceara bani inapoi.

 

Bine cu masina aia am avut numai ghinioane, am lovit-o de vreo 2 ori aiurea, a intrat unu in ea cat era parcata si a fugit etc., am vandut-o repede apoi, da-o dreq ca aia ma baga in groapa sigur. Daca era sa te iei dupa cate elemente avea vopsite/schimbate, faruri s.a.m.d. sigur ziceai ca a fost dauna totala :) S-a uitat ala crucis cand i-am aratat facturile de la service si totul in interval de genul 3 luni.

Edited by poleposition
Link to comment
Share on other sites

Am mai zis faza de cateva ori pe forum, cand se oprea masina pe loc, iti mai dadea un zvac din spate, lucru constatat si de individ. Concluzia comuna a fost ca trebuie schimbat uleiul si filtrul, motiv pentru care i-am lasat 500 euro extra din pret, ca sa cuprinda o revizie generala la masina. Desteptul a schimbat uleiul, dar a scos din cutie 4 litri jumate si a bagat la loc tot 4 litri jumate, in loc sa completeze cat cuprinde, vreo 6-7 litri. Si normal, zvacul n-a disparut. Dupa ce i-am explicat tot eu, adica novicele, cum se schimba uleiul la cutie, a zis ceva de genu, mda, intr-adevar parca nu se mai simte, dar evident ca de fapt nu mai facea probleme, doar nu era prost sa recunoasca. Apoi a inceput cu geamurile ca scartie, si intr-un final ca e stricat electroventilatorul de la clima si nu ii mai merge clima, desi cu o saptamana in urma luase masina de la mine cu clima functionand. Cred ca vreo 2 saptamani m-a tot sunat sa ma intrebe daca m-am mai gandit sa ii dau niste bani inapoi. Asta pe langa faptul ca n-am gasit a doua cheie si cartea service, si a zis ca imi pastreaza 300 euro garantie ca i le mai trimit ulterior cu curierul, pentru asta intorcand casa cu fundul in sus ca sa i le gasesc.

Problema cred ca a fost orgoliul lui de patron de service mega expert, pentru ca eu am facut pe prostul si am zis ca nu ma pricep, si la un moment dat cand m-a scos din sarite la telefon i-am zis ca sa ma lase cu textele ca am vazut la el la service un mechatronic de cutie de BMW si un filtru de cutie, si ca aia inseamna ca e bou de nu stie sa schimbe uleiul la cutie cum trebuie, el a zis da tu de unde stii cum arata un mecatronic de cutie de BMW, la care eu am dat-o cotita si cred ca atunci a prins ciuda dandusi seama ca m-a luat de fraier si tot el a picat de fraier.

Link to comment
Share on other sites

. Desteptul a schimbat uleiul, dar a scos din cutie 4 litri jumate si a bagat la loc tot 4 litri jumate, in loc sa completeze cat cuprinde, vreo 6-7 litri.

 

Probabil nu a lasat sa se scurga bine , a schimbat la cald . Putin 4,5 L , la mine au intrat 6

Link to comment
Share on other sites

. Desteptul a schimbat uleiul, dar a scos din cutie 4 litri jumate si a bagat la loc tot 4 litri jumate, in loc sa completeze cat cuprinde, vreo 6-7 litri.

 

Probabil nu a lasat sa se scurga bine , a schimbat la cald . Putin 4,5 L , la mine au intrat 6

 

Nu ai inteles, au iesit 4.5 litri, i-a masurat, si a bagat tot 4.5 litri cat a scos. Dupa ce i-am spus eu ce sa faca, au mai intrat probabil inca 2 litri.

Link to comment
Share on other sites

Guest poleposition
Salutare,

 

Sunt in cautarea unui e90 si am dat de asta http://autovit.ro/bmw-320-C14879688.html , am vorbit cu omul, merg sa o vad si revin cu detalii.

 

Mie km mi se par putini, suspecta in general...

Voua cum vi se pare?

 

Ce-i asa suspect la ea.... "in general" ? :twoup:

 

Deja o dati in paranoia, dupa voi toate sunt taiate si sudate, au un milion de km si au fost taxi in Sudan :) Iar dupa ce le cumparati voi, ajung masini de "pasionat" pe forum, tzipla si ingrijite, prezentate cu mare tamtam la rubrica "Masina Mea" :)

Edited by poleposition
Link to comment
Share on other sites

Salutare,

 

Sunt in cautarea unui e90 si am dat de asta http://autovit.ro/bmw-320-C14879688.html , am vorbit cu omul, merg sa o vad si revin cu detalii.

 

Mie km mi se par putini, suspecta in general...

Voua cum vi se pare?

 

Locul unde e pozata...cam seamana cu ala in care si le poza un mare tepar, la care m-am dus sa vad si eu o masina...si numai minciuni...2005 in loc de 2006, 220 000 km in loc de 89 000 cat avea pe autovit, 139 000 reali zis de el...si 149 000 pe site-ul lui :twoup:

Dar nu bag mana in foc...

Link to comment
Share on other sites

salut,

 

am citit cam tot pe aici....sunt in cautare de un 520d e39..ce parere aveti de asta...http://autovit.ro/bmw-520-C14981755.html

 

si am mai gasit unul, dar nu e pe autovit...o sa pun o poza cu el..poate stie cineva ceva de masina,proprietarul actual este al doilea in romania.

 

7000e ultimul pret discutat la telefon cu ambii proprietari.

Edited by Sorin7650
Link to comment
Share on other sites

Salutare,

 

Sunt in cautarea unui e90 si am dat de asta http://autovit.ro/bmw-320-C14879688.html , am vorbit cu omul, merg sa o vad si revin cu detalii.

 

Mie km mi se par putini, suspecta in general...

Voua cum vi se pare?

 

Ce-i asa suspect la ea.... "in general" ? :twoup:

 

Deja o dati in paranoia, dupa voi toate sunt taiate si sudate, au un milion de km si au fost taxi in Sudan :) Iar dupa ce le cumparati voi, ajung masini de "pasionat" pe forum, tzipla si ingrijite, prezentate cu mare tamtam la rubrica "Masina Mea" :)

 

In ultimele zile am vazut multe masini, care mai de care, iar asta imi place, pretul este foarte bun, ce mai, masina arata mai bine si are mai multe dotari decat altele la 13500, 14500... Plus ca la ultima poza cu cheile s-a umblat in paint si a albit numerele de sub 320d, nu imi dau seama ce vroia sa ascunda... !?

 

E o vorba, cu paranoia treci de cutremur... nu pot sa cumpar masina sh cu ochii inchisi.

 

As vrea totusi o sugestie, o parere...

 

Salutare,

 

Sunt in cautarea unui e90 si am dat de asta http://autovit.ro/bmw-320-C14879688.html , am vorbit cu omul, merg sa o vad si revin cu detalii.

 

Mie km mi se par putini, suspecta in general...

Voua cum vi se pare?

 

Locul unde e pozata...cam seamana cu ala in care si le poza un mare tepar, la care m-am dus sa vad si eu o masina...si numai minciuni...2005 in loc de 2006, 220 000 km in loc de 89 000 cat avea pe autovit, 139 000 reali zis de el...si 149 000 pe site-ul lui :(

Dar nu bag mana in foc...

 

Mda, dupa ce o vad si testez revin cu detalii... Ma bucur oricum ca are putin peste 100 de mii si nu putin sub :(

Edited by dmonroi
Link to comment
Share on other sites

Guest poleposition
acolo sub 320d, in poza cu cheile ar fi in mod normal scrisi nr de km, atatia cati au fost cand a luat-o din germania sau de unde a luat-o primul proprietar, samsarul adica. Edited by poleposition
Link to comment
Share on other sites

acolo sub 320d, in poza cu cheile ar fi in mod normal scrisi nr de km, atatia cati au fost cand a luat-o din germania sau de unde a luat-o primul proprietar, samsarul adica.

 

Mda, dar de ce sa mai pui poza aia in oferta, sau si mai bine, bucata de hartie pe care apoi sa o modifici pe jumatate... ?!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.