Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania


Bartolomeus

Recommended Posts

M-am gandit si eu la un mom dat sa iau e60, si preturile nu sunt mici la masini cu km ok(pana in 150000) si cu ceva dotari min...

Asta are xenon, cutie automata, clima bizonala, navi prof, scaune incalzite...deci are un min de cerinte. Interiorul lasa de dorit, dar daca nu esti pretention e ok...

Edited by nettoVerkauf
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Da sunt frumoase,au dotari dar pentru banii respectivi au prea multi km parerea mea.Pe mine sincer ma foarte intereseaza un 20.000-30.000 km diferenta intre 2 masini deoarece eu maxim 15.000 fac pe an (acel and fiind si cand ma duc la mare si ies cel mai mult cu ea)..merg 90% in oras un 10-12.000 e normal la mine si de aia conteaza...O masina de la 170.000 km o duc la 228.000 cat avea una din alea in 5 ani.

  • Like 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Da sunt frumoase,au dotari dar pentru banii respectivi au prea multi km parerea mea.Pe mine sincer ma foarte intereseaza un 20.000-30.000 km diferenta intre 2 masini deoarece eu maxim 15.000 fac pe an (acel and fiind si cand ma duc la mare si ies cel mai mult cu ea)..merg 90% in oras un 10-12.000 e normal la mine si de aia conteaza...O masina de la 170.000 km o duc la 228.000 cat avea una din alea in 5 ani.

 

 

la 170k cat vrei tu , sunt pe cale de disparitie , 220k din 2009 ii ok zic eu . ( asta daca si aia 220k sunt reali ) dar cu siguranta 170k nu sunt :))

  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ba da sunt...cu 135k ,171k ,180k, cea cu 135k avea motorul impecabil ,dar a avut accident frontal si nu am vrut sa o iau,nu era facuta ok caroseria,acum am ajuns acasa,am fost sa vad alta masina,avea 173k reali,dar prea multe probleme,daca e sa sa zica cineva aici pe forum ca vrea sa se duca sa o vada o sa-i zic eu tot ce are masina respectiva,am facut si o verificare totala la bmw (350 lei) ma costat. Edited by davyd
Link to comment
Share on other sites

Filtru cautare:

 

-2009-2010

-bmw 520d

-diesel

-berlina

 

Si eu le caut pe cele cu:

 

-Navi mare CIC HDD

-incalzire scaune

-bixenon adaptiv

-sub 200.000 km. Eu vorbesc de masini verificate cu 135,165,172k,177k dupa care 2 din ele am si fost,iar dupa 2 eram la un pas sa ma duc.Numai ca aveau alte probleme,cum am spus.Am gasit si cu km dati inapoi destule,dar problema e ca la mine cum vreau eu(cu filtrele mele) sunt foarte putine masini...preturile pe unde ma invart eu sunt 11.000-14.000.Nu stiu la care te uiti tu,dar de curiozitate da-mi pm cu masini care iti plac de pe olx dupa 2009 euro 5 si sa aiba cel putin optiunile care le-am spus mai sus si cred ca le cunosc aproape pe toate,de la proprietari nesimtiti,de la proprietari care nu trimit seria de caroserie,de la proprietari care numai dau mesaj inapoi,samsari,etc.

Link to comment
Share on other sites

Ba da sunt...cu 135k ,171k ,180k, cea cu 135k avea motorul impecabil ,dar a avut accident frontal si nu am vrut sa o iau,nu era facuta ok caroseria,acum am ajuns acasa,am fost sa vad alta masina,avea 173k reali,dar prea multe probleme,daca e sa sa zica cineva aici pe forum ca vrea sa se duca sa o vada o sa-i zic eu tot ce are masina respectiva,am facut si o verificare totala la bmw (350 lei) ma costat.

 

Daca tot ai fost sa le vezi, pune aici link-ul cu masinile, sa le vada si ceilalti colegi care cauta, sa stie la ce sa se astepte..

D-aia exista topic'ul acesta, pune aici masinile la care ai fost si nu sunt ok!

Link to comment
Share on other sites

Le-am pus pana acuma la care am fost,dar pe ultima nu o pun deoarece pur si simplu vanzatorul nu a fost samsar ,mi-a spus toate problemele care stia de ele,deci nu prea pot sa-l invinuiesc de ce am gasit la masina (foarte multe). De ex motorul nu avea decat niste bujii+ releu bujii defect (de pe tester).

 

Eu consult acest topic cam la 1-2-3 zile si ma uit la toate posturile,daca o sa vrea sa stie detalii cineva despre vreo masina in special si eu o sa stiu informatii despre masina respectiva,o sa le dau,deci daca va incadrati in "filtrele" mele sau pe romaneste daca cautati masini exact cum caut si eu si vreti niste informatii despre niste masini este foarte posibil ca eu sa stiu ceva despre ele ,va astept cu pm in privat sau aici in topic pe public in care sa precizati linkul cu masina.

Edited by davyd
Link to comment
Share on other sites

Ma apucasem sa explic toata treaba dar nu are rost.Simplu si pe scurt ,piesele de urgenta care trebuiau schimbate ma costau undeva la 1500 euro (nu la Bmw..la Bmw ma costau 3000 E + fara manopera).Ideea este ca ajung tot pe unde mi-am dat eu seama eu cu pretul care trebuie sa-l dau adica pe la 12.000-12500-13000 si mai sus doar in cazuri foarte speciale,masina sa fie impecabila si cu full dotari aproape si niste km ok.

 

Chiar vroiam sa o nimeresc de data asta...adica pana la bucuresti,era sa ma duc la alba iulia,era sa ma duc la braila,era sa ma duc si la cluj si in caransebes si inca un drum la masina asta ultima...

 

2 drumuri + 2 verificari (una la bmw,alta la un service cunoscut) m-au costat undeva la 1150 lei cu tot cu motorina,service si bani marunti pe mancare si etc.

 

De acum incolo o sa procedez altcumva, daca vanzatorul spune ca este impecabila masina (km pot sa-i aflu si singur) ,ca nu are nici-o problema eu i spun ca vreau oricum sa o bag la bmw la verificare si daca masina nu este cum a spus o sa plateasca el verificarea,asta insemnand 350 lei,daca nu vrea o sa fim mai multi oricum si se subintelege.

 

La mine vorba e vorba,daca are ceva masina imi spui din capul locului orice lovitura,zgarietura,ruptura,scurgere,eroare ca sa stiu cati bani mai trebuie sa bag in ea si daca se merita.La o masina scumpa am pretentia sa numai investesc nimic in nicio problema sau foarte putin pentru lucruri minore,daca este una mai ieftina normal ca mai sunt dispus sa bag niste bani,dar nu sa am la ea foarte multe probleme si sa stau mai mult in service dupa ce o cumpar decat sa merg cu ea.Cine o sa vrea bine,cine nu la revedere,cine vrea sa-si vanda masina (o masina buna) o sa inteleaga.Nu am cum sa fac 10 drumuri prin tara + 10 verificari ,bani pierduti,timp pierdut..etc.

Edited by davyd
Link to comment
Share on other sites

Te-ai gandit la varianta in care proprietarul nu stie ce probleme are masina lui? Nu toti oamenii sunt mecanici auto, unii merg cu masina in service si schimba piesele necesare la recomandarea celor de acolo.

1500E piese de urgenta pt un E60 diesel nu e mult, nu stiu cate masini gasesti la vanzare care sa nu necesite macar 1000e in primele 6luni.

Link to comment
Share on other sites

Urgenta e urgenta,adica trebuia sa cumpar masina si in maxim o saptamana sa gasesc un service in care sa o las cine stie cat...trebuiau comandate si demontate multe...Da m-am gandit la varianta asta ca proprietarul nu stie ce probleme are masina,dar daca omul garanteaza si sustine cu taria ca masina este impecabila nu are erori probleme etc.Nu ma intereseaza replica samsarita "nu bate nimica la el merge perfect",nici la asta nu prea batea nimic dar in 10.000 km puteau sa cada toate ,la cum aratau toate bucsile de cauciuc..

Daca proprietarul imi zice "nu stiu ce probleme si daca are probleme masina,nu am verificato recent" clar nu o cumpar din start,dar m-am saturat sa dau bani la service ca sa le zic la altii ce probleme au la masini de care stiu oricum,poate mai afla de unele noi,dar un proprietar ca isi ingrijeste masina stie ce probleme are masina lui,am dreptate?

 

1500 euro am spus nu la bmw..pe scurt 13700 lei costa reparatie fara manopera piesele de urgenta la bmw. Cu manopera (care era imensa) de aia nu am mai vrut sa mi-o zica ajungeam pe la 180 mil...ca sa o fac "boboc" 250 mil era devizul final la bmw...deci pe mine ma costa 120 milioane minim sa fac tot tot tot.Sa fim seriosi nu poti sa-i ceri unui om 13.000 pe o masina si sa mai trebuiasca sa bage inca 2000 in ea.Gasesti la vanzare masini care sa nu necesite 1000 E in primele 6 luni,daca ai ghinion se poate,dar normal nu e,asta ti se intampla de obicei cand o iei dupa ochi si vorbe..nu e cazul meu.

Link to comment
Share on other sites

Eu nu ĂŽnțeleg de ce te uiți musai la E60 LCI.

Am cĂŁutat și eu ĂŽn buget ridicat oricum. Concluzie. .. DacĂŁ nu e epava, e prea scumpĂŁ. Tot ca și concluzie. .. mai bine cel mai ieftin LCI și mai bagi ĂŽn el. Tot ce am gĂŁsit necesita investiții serioase. Asta avand ĂŽn vedere ca voiam doar 2000D, n47 si știam ca trebuia schimbat lanțul. Tot ce gĂŁseam necesita pe langa lanț si o volanta sau o turbina si nu numai.

Am luat E60 NFL 2006 cu M47 suficient de dotat și un consum incredibil de mic, mai ales cĂŁ ma obisnuisem cu 1.4/1.6 hdi. Am avut si N47 pe E90LCI de care nu eram deloc multumit la consum, mai ales ca ra 318D. La prima vedere E60 gĂŁsit nu necesitĂŁ nimic ĂŽn viitorul apropiat. Totuși am schimbat ulei și termostate.

Tot ca o alta concluzie. .. e60 LCI gĂŁsești doar 3000D bune. Ăn rest e cam pierdere de timp. Majoritatea de 2.0 LCI sunt foste mașini de companie din afarĂŁ, rujate, parfumate și vândute pe RO conform cererii.

E drept, am avut dambla la E60, am mai avut unul de care mi-a cam pĂŁrut rĂŁu ca l-am dat.

Edited by DB77AAA
  • Like 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Gasesti la vanzare masini care sa nu necesite 1000 E in primele 6 luni,daca ai ghinion se poate,dar normal nu e,asta ti se intampla de obicei cand o iei dupa ochi si vorbe..nu e cazul meu.

 

Si platesti si pretul corect pt asta ? realizezi ca cei 1000 E pe care nu trebuie sa-i platesti in reparatii se regasesc in pretul masinii de care trag toti in jos ca asa e pe autovit si exista blocaj mental in a pricepe ca o masina care e la cheie , merge ceas , piese schimbate la timp si intretinuta in adevaratul sens al cuvantului , nu cand auzi troncanituri la masina ajunge in service samd costa mai mult decat una cu motorul spalat si un vanzator care ridica din umeri .

Edited by Myx
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Eu nu ĂŽnțeleg de ce te uiți musai la E60 LCI.

Am cĂŁutat și eu ĂŽn buget ridicat oricum. Concluzie. .. DacĂŁ nu e epava, e prea scumpĂŁ. Tot ca și concluzie. .. mai bine cel mai ieftin LCI și mai bagi ĂŽn el. Tot ce am gĂŁsit necesita investiții serioase. Asta avand ĂŽn vedere ca voiam doar 2000D, n47 si știam ca trebuia schimbat lanțul. Tot ce gĂŁseam necesita pe langa lanț si o volanta sau o turbina si nu numai.

Am luat E60 NFL 2006 cu M47 suficient de dotat și un consum incredibil de mic, mai ales cĂŁ ma obisnuisem cu 1.4/1.6 hdi. Am avut si N47 pe E90LCI de care nu eram deloc multumit la consum, mai ales ca ra 318D. La prima vedere E60 gĂŁsit nu necesitĂŁ nimic ĂŽn viitorul apropiat. Totuși am schimbat ulei și termostate.

Tot ca o alta concluzie. .. e60 LCI gĂŁsești doar 3000D bune. Ăn rest e cam pierdere de timp. Majoritatea de 2.0 LCI sunt foste mașini de companie din afarĂŁ, rujate, parfumate și vândute pe RO conform cererii.

E drept, am avut dambla la E60, am mai avut unul de care mi-a cam pĂŁrut rĂŁu ca l-am dat.

 

 

Le am auzit pe toate acum, e60 520d nfl consuma mai putin ca e90 318d lci :goodjob:

  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Darius. Nu am spus cĂŁ ar consuma mai puțin. Pe 318d cu greu scoteam sub 7% mediu. Nu e doar cazul meu... am câteva resoftari și cam așa e la toți: "SĂŁ consume mai puțin"

E60 NFL cu M47 scot relaxat 7%. Chiar și la 8-9 nu mĂŁ deranjeazĂŁ atâta vreme cât se mișcĂŁ mai bine ca un 318d N47.

Sunt la al 7lea BMW intr-un an. Am ceva experiențĂŁ :) Pe E90 NFL cu M47 scoteam puțin peste 6%. Pe E46 cu același motor aproape ieșeam pe 6% media. Cireașa de pe tort E60 nfl 525d resoftat la peste 200 cp cu DPF&EGR off mĂŁ invarteam la 7-7,5% si o chinuiam cĂŁ aveam cu ce.

  • Like 4
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Si platesti si pretul corect pt asta ? realizezi ca cei 1000 E pe care nu trebuie sa-i platesti in reparatii se regasesc in pretul masinii de care trag toti in jos ca asa e pe autovit si exista blocaj mental in a pricepe ca o masina care e la cheie , merge ceas , piese schimbate la timp si intretinuta in adevaratul sens al cuvantului , nu cand auzi troncanituri la masina ajunge in service samd costa mai mult decat una cu motorul spalat si un vanzator care ridica din umeri .

 

Da ,pretul corect il platesc,dar de acuma platesc pretul corect cum am spus mai sus,daca fac km aiurea prin tara si masina are probleme imi plateste verificarea la bmw.Nu e obligatoriu,cum vanzatorul are conditii,am si eu conditiile mele,pana la urma la mine sunt banii,la el este masina fiecare face cum doreste pana gaseste.

 

Cea mai mare nesimtire sa chemi omu de la orice km,sa-si lase toate treburile,sa-si ia zi libera de la servici si cand te duci constati ca e un cazan de masina...merita batuti genu asta de vanzatori,eu personal nu mi-as permite sa fac asa,ma gandesc ca mi-ar da ala in cap sa vina de la 400 km distanta si eu sa-l fi mintit cu ceva sau sa "omit" ceva sa-i spun.Are o ruptura de 2 cm pe scaun (ex) spune-mi naiba sa stiu,are vreun element caroserie schimbat de catre el..la fel spune-mi sa stiu si sute si mii de exemple.

 

Vanzatorul isi vinde marfa si trebuie sa stie ce vinde mai ales la bani de genul asta,daca vanzatorul te minte in legatura cu produsele poti sa-i faci plangere la institutiile statului,in cazul nostru vanzatorul abuzeaza ca stie ca n-ai ce sa-i faci moral-legal,dar atunci actionezi pe parte fizica cand vezi ca esti luat in batjocora.Oricum deja a inceput sa mi se faca o scarba de vanzatori de genul...

Edited by davyd
  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.