BMWClub: Intretinere In Constanta - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Intretinere In Constanta pentru cei din CT Rate Topic: -----

#1 User is offline   Mircea-Si 

• Membru
  • Group: Members
  • Interests:BMW

Posted 03 February 2012 - 21:00

Deschida acest topic pt userii din CT. Aici ne putem indruma unde sa mergem cu masinile noastre pentru revizii , reparatii , retrofit-uri etc. Eu personal in CT nu prea stiu unde sa merg cu masina ca sa stau cu sufletul impacat. Astept raspunsurile celor din CT. Daca topicul exista deja imi cer scuze...

P.S. Aici ma refer la service-uri specializate pe BMW , unde lucreaza oameni pasionati de BMW , unde se lucreaza cu grija si pricepere.

This post has been edited by Mircea-Si: 03 February 2012 - 21:05

0

#2 User is offline   Opy 

• Nou venit
  • Pip

Posted 05 February 2012 - 00:10

Am avut masina la Bavaria pentru reparatie pe un dosar de RCA..... Nu am Mai reparat-o la ei ,cand am fost sa o iau am platit 1200 Ron devizul ,si am primit masina dezmembrata ,cu lucruri personale lipsa din ea si cu piese schimbate .... Rusine BAVARIA MOTORS CONSTANTA !!!!!
0

#3 User is offline   paul 

• Member
  • Group: Contributors

Posted 05 February 2012 - 00:56

Ciudat. Eu mi-am reparat de foarte multe ori masina la AB Constanta si nu pre aam avut probleme.
Tu zici ca ai platit 1200 de lei doar devizul, fara sa-ti faca nimic? Da mai multe detalii, ca mi se pare tare aiurea.
0

#4 User is offline   Sibianul 

• Pasionat
  • Interests:i don't have

Posted 05 February 2012 - 10:28

View PostOpy, on 05 February 2012 - 00:10, said:

Am avut masina la Bavaria pentru reparatie pe un dosar de RCA..... Nu am Mai reparat-o la ei ,cand am fost sa o iau am platit 1200 Ron devizul ,si am primit masina dezmembrata ,cu lucruri personale lipsa din ea si cu piese schimbate .... Rusine BAVARIA MOTORS CONSTANTA !!!!!

si i-ai lasat in pace?de ce ai mai platit daca nu ai facut-o la ei?
0

#5 User is offline   raazvan 

• Nou venit
  • Pip

Posted 05 February 2012 - 12:01

Din experienta pot sa recomand reprezentanta Skoda de la iesire spre Eforie pentru vopsitorie. Au standuri de vopsire de ultima generatie si seful sectiei de vopsitorie este un om foarte tipicar si cu atentie la detalii. Mi am vopsit bara din spate la un E90 acolo, in urma unei mici tamponari si a iesit perfect.
Pe partea de mecanica pot sa recomand Automotive Service (pe strada caraiman dupa prima bariera cum vi de la far), au preturi ok pe manopera, este un service mare deci nu iti tin masina mult timp, au si masina la schimb pentru perioada in care ai masina in service, baietii care lucreaza acolo au experienta pe foarte multe marci, inclusiv bmw. Eu de cate ori am fost acolo am vazut multe masini de flota ( RDS, GSP, POLITIA, etc). Nu ii recomand pentru vopsitorie, am vopsit capota la un e46, aveam o zgarietura adanca pe ea, si a iesit urat. Din anumite unghiuri inca se putea observa unde aa fost zgarietura.
Pentru folii pot sa recomand Kargo Autoglass sunt chiar langa spalatoria Trompy pe bd Bratianu. Sunt ok si la pret si la calitate. Lucreaza cu atentie,
Pentru schimbat/montat boxe, amplificatoare, etc. am fost la Mermin cei de la Trocadero
Nu am gasit si nu stiu unde sa merg pentru un polish/detailing profesional. Pe unde am fost sa intreb nu mi-au inspirat incredere. Daca stiti voi ceva, va rog recomandati.
Vreau sa mentionez ca nu fac reclama, am fost si am folosit serviciile tuturor firmelor enumerate mai sus
0

#6 User is offline   Mircea-Si 

• Membru

Posted 05 February 2012 - 16:40

La G&G Motors e ok , au preturile cam maril pt piese (asta daca cumperi de la ei - am 150 ron pe termostat egr BEHR in conditiile in care din alte parti il luam cu pana in 100 ron) , revizia costa 100 ron - manopera si am nimerit un mecanic care avea e46 . La Perceli KFZ nu stiu ce sa zic...am vopsit bara din spate (masina sotiei) pe asigurare e misto ca nu iti tin masina chiar daca nu au primit acceptul de plata de la asigurator, dar sunt cam cascati...au uitat capacul de la oglinda la laboratorul de vopsea.
Nu mergeti la Total Car Service 2000 pe bratianu vis a vis de politie...e japca ..o matusa de-a mea patroana si isi bate joc de tpata lumea..inclusiv de mine.
0

#7 User is offline   IulianC 

• Fan

Posted 05 February 2012 - 18:18

View Postraazvan, on 05 February 2012 - 12:01, said:

Din experienta pot sa recomand reprezentanta Skoda de la iesire spre Eforie pentru vopsitorie. Au standuri de vopsire de ultima generatie si seful sectiei de vopsitorie este un om foarte tipicar si cu atentie la detalii. Mi am vopsit bara din spate la un E90 acolo, in urma unei mici tamponari si a iesit perfect.
Pe partea de mecanica pot sa recomand Automotive Service (pe strada caraiman dupa prima bariera cum vi de la far), au preturi ok pe manopera, este un service mare deci nu iti tin masina mult timp, au si masina la schimb pentru perioada in care ai masina in service, baietii care lucreaza acolo au experienta pe foarte multe marci, inclusiv bmw. Eu de cate ori am fost acolo am vazut multe masini de flota ( RDS, GSP, POLITIA, etc). Nu ii recomand pentru vopsitorie, am vopsit capota la un e46, aveam o zgarietura adanca pe ea, si a iesit urat. Din anumite unghiuri inca se putea observa unde aa fost zgarietura.
Pentru folii pot sa recomand Kargo Autoglass sunt chiar langa spalatoria Trompy pe bd Bratianu. Sunt ok si la pret si la calitate. Lucreaza cu atentie,
Pentru schimbat/montat boxe, amplificatoare, etc. am fost la Mermin cei de la Trocadero
Nu am gasit si nu stiu unde sa merg pentru un polish/detailing profesional. Pe unde am fost sa intreb nu mi-au inspirat incredere. Daca stiti voi ceva, va rog recomandati.
Vreau sa mentionez ca nu fac reclama, am fost si am folosit serviciile tuturor firmelor enumerate mai sus

Interesant review-ul. Eu am facut polish si recomand pe userul george_brasov. Doar ca e din Brasov. Are topicul asta
0

#8 User is offline   Mircea-Si 

• Membru

Posted 09 February 2012 - 15:20

Cine stie unde sa ma duc sa-mi fac instalatia de proiectoare in CT?
0

#9 User is offline   Ondy 

• Începător

Posted 09 February 2012 - 15:49

Sa nu mergeti la Marra Car Service , langa LUKOIL de la CET. Am fost acolo sa imi fac un focus pe casco si am stat 2 luni pana mi l-au facut si am plecat de acolo cu masina varza.Ma tot amanau ca nu a venit piesa , ca nu e piesa care trebuie ca nu se potriveste si tot asa . Nesimtitii lasau usile deschise la masini si dormeau cainii prin ele inclusiv in a mea . Mi-au montat farurile si cand am plecat de acolo au cazut la primu semafor.Cand m-am uitat nu erau prinse in suruburi.Am vazut eu cand am plecat ca stateau foarte aiurea iesite dar am crezut ca mi se pare. Acum cand mi am luat bmw`u am fost la un service care mergeam tot timpu cu focusu si cand a tras ala de filtru de motorina mi-a rupt nu stiu ce pompita de acolo . Am fost cu el si am facut comanda pe original din Germania si a platito pret 8 mil, a venit cu tot cu filtru original bmw de motorina. Poate stiti si voi niste mecanici capabili sa faca un schimb cum trebuie.

This post has been edited by Ondy: 09 February 2012 - 15:50

0

#10 User is offline   Mircea-Si 

• Membru

Posted 06 March 2012 - 12:06

Detailing in CT stie cineva pe unde se face ?
0

#11 User is offline   geo31 

• Nou venit
  • Pip

Posted 07 March 2012 - 18:08

View PostMircea-Si, on 06 March 2012 - 12:06, said:

Detailing in CT stie cineva pe unde se face ?

salutare . daca domiciliam in Constanta nu as fi ezitat sa apelez la: http://sferautoservi...polish-pro.html

Sper ca te poate ajuta cei de acolo la ceva....! :thumbsup:
0

#12 User is offline   paul 

• Member

Posted 07 March 2012 - 18:35

De ce anume nu ai fi ezitat sa apelezi la serviciile lor? :unsure:
0

#13 User is offline   bitz 

• white out

Posted 07 March 2012 - 20:15

N-am auzit de sfera astia , unde au sediu?
Ambient cred ca fac detailing , nu prea e la moda in Constanta , nu am auzit pe nimeni sa faca.
0

#14 User is offline   geo31 

• Nou venit
  • Pip

Posted 07 March 2012 - 20:34

View Postpaul, on 07 March 2012 - 18:35, said:

De ce anume nu ai fi ezitat sa apelezi la serviciile lor? :unsure:

doar aruncandu-mi o privire peste portofoliul lor si peste preturile raport calitate , nu as fi ezitat sa stau de vorba cu meseriasul sa imi dau seama cat de capabil este ...
0

#15 User is offline   bitz 

• white out

Posted 07 March 2012 - 22:10

Tu zici la misto sau cum?
0

#16 User is offline   geo31 

• Nou venit
  • Pip

Posted 07 March 2012 - 22:25

View Postbitz, on 07 March 2012 - 22:10, said:

Tu zici la misto sau cum?

cum sa zic la misto ? ce anume sa zic la misto ? fi mai explicit ca sa te pot lamuri sa nu crezi ca o dau pe caterinca ...!
0

#17 User is offline   bitz 

• white out

Posted 08 March 2012 - 13:26

Pai ce portofoliu? 2 poze si un clk cu bara cazuta? Fac si detailing ca asta intreba cineva mai sus?
0

#18 User is offline   Mircea-Si 

• Membru

Posted 09 March 2012 - 09:30

View Postgeo31, on 07 March 2012 - 18:08, said:

salutare . daca domiciliam in Constanta nu as fi ezitat sa apelez la: http://sferautoservi...polish-pro.html

Sper ca te poate ajuta cei de acolo la ceva....! :thumbsup:

Intamplarea face sa ii cunosc pe baietii de la sfera imi sunt amici. Pt un paint job sau doar polish sunt ok ..dar detailing nu fac . Oricum daca nu reusesc sa vand / schimb masina urmeaza sa ii vopsesc capota si polish total la sferaautoservice

View Postbitz, on 07 March 2012 - 20:15, said:

N-am auzit de sfera astia , unde au sediu?
Ambient cred ca fac detailing , nu prea e la moda in Constanta , nu am auzit pe nimeni sa faca.

De pe Str Baba Novac in dreptul magazinului LIDL in sensul de mers spre Energia e o straduta cu o constructie galbena pe colt , faci dreapta pe strada respectiva apoi a-3-a la stanga pe o alee ingusta si acolo ii gasesti intr-o hala cu usi gri parca.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

www.bmwclub.ro trafic.ro