BMWClub: DOWNLOAD BMW ROAD MAPS 2015 - harti CIC, NBT, CCC, MK3, MK4 - BMWClub

Jump to content


  • 67 Pages +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

DOWNLOAD BMW ROAD MAPS 2015 - harti CIC, NBT, CCC, MK3, MK4 Motion, Move, Premium, Next, Business, Professional Rate Topic: ***** 9 Votes

#461 User is offline   mvi1985 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 27-March 13
  • Gender:Male
  • Location:Oradea

Posted 05 February 2016 - 14:08

A instalat cineva 2016-1 premium de pe dvd-uri?
Am scris primele dvd-uri dar al treilea nu incape pe dvd. Am luat ceva DL Sony.
2015-2 a incaput pe dvd-uri fara probleme.
Am luat din mai multe surse si toate au dvd-ul 3 cu cateva sute de MB mai mult decat incape pe un dvd dl.
0

#462 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 05 February 2016 - 14:17

Nu stiu,asta seara sau maine seara vreau sa instalez si eu cu FSC lifetime de pe ebay premium 2016 ,am 2014,dar bag direct 2016,vanzatorul mi-a spus ca o sa mearga doar cu dvd-uri,mi-a zis ca daca tot insist sa incerc si de pe usb si daca nu merge nu se intampla nimic si dupa instalez de pe dvd-uri.Vezi ca sunt dvd-uri de 25gb si 50gb de la verbatim parca am vazut pe net.Sau mai sunt dvd-uri de 8gb.
0

#463 User is offline   X X L 

  • drivin'...
  • Group: Moderators
  • Posts: 12281
  • Joined: 20-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 06 February 2016 - 09:00

View Postdavyd, on 05 February 2016 - 14:17, said:

Vezi ca sunt dvd-uri de 25gb si 50gb de la verbatim

Probabil te referi la BluRay single/dual layer...

Oricum, incearca sa dai raspunsuri doar ONTOPIC cand ai stii exact ce intrebare se pune :excl:

#464 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 06 February 2016 - 10:53

Da sunt dvd-uri dual layer de 8.5 gb(nu merg pe cic?) Am fost aproape on topic..i-am spus ca sunt dvd-uri mai mari ca sa poata pune fisierul mai mare de 4.7gb pe ele.Ma scuzati si vad ca se poate vorbi si frumos...aviz colegului de dinainte.

Multumesc!
0

#465 User is offline   Adi84 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 07-March 12
  • Gender:Male

Posted 07 February 2016 - 12:55

Salut,

Pentru un f30 2014 cu navigatie mare ce trebuie facut pentru update harti la 2016 ? Multumesc.
0

#466 User is offline   Daniel24 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 27-June 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 07 February 2016 - 13:01

Ai nbt. Iti trebuie fsc pentru nbt si hartile 2016.
0

#467 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 07 February 2016 - 13:34

Si eu trebuie sa le instalez de pe dvd-uri...am cumparat 3 dvd-uri dual layer de 8.5 gb,primele 2 parti au mers,iar al 3-lea care are 8.3 gb nu merge deoarece un dvd 8.5 gb=7.9 gb...am uitat despre asta,ce sa fac???
0

#468 User is online   neo_andersson 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1512
  • Joined: 03-February 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Posted 07 February 2016 - 14:03

Tu vrei sa instalezi hartile Next pentru NBT de pe DVD-uri?
0

#469 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 07 February 2016 - 14:15

Hartile Europe Premium East 01/2016
0

#470 User is online   neo_andersson 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1512
  • Joined: 03-February 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Posted 07 February 2016 - 14:21

Foloseste stick-uri USB pentru update, e mai sigur si mai rapid.

This post has been edited by neo_andersson: 07 February 2016 - 14:21

0

#471 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 07 February 2016 - 14:35

...aia am incercat sa folosesc! Mi-a spus vanzatorul dinainte ca masinile inainte de 2009 trebuie cu dvd-uri,nu l-am ascultat,am incercat cu stick,am incercat si 2015 si 2016 si nu-mi aparea nimic (in torpedo),acu luai dvd-uri dual layer sa incerc cu dvd-uri...tot nu merge,il bagai si in fata,il bagai si in torpedo in magazie,imi apare "Unknown" si nu se intampla nimic,nu apare nimic.Ce sa-i mai fac??? deci se aude cum il citeste ,dar nu apare nimic.
0

#472 User is offline   Daniel24 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 27-June 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 07 February 2016 - 14:39

Eu nu va inteleg de ce nu apelati la cineva care se pricepe. Ai dat banii pe stick-uri...Ai dat banii pe dvd-uri... Cand puteai din prima sa apelezi la cineva care se ocupa cu asa ceva...scuteai si bani si timp si nervi...
0

#473 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 07 February 2016 - 14:54

Nu am unde in orasul asta sa apelez la nimeni,tot ce am facut pana acuma la masinile care le-am avut si lucruri simple si complicate,mi-am facut singur,mi-am diagnosticato singur cu testerul personal si etc...o sa-i dau eu de cap sper!acuma prima problema e sa vad cum fac sa-mi ia updateul sa-l citeasca!
0

#474 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 07 February 2016 - 20:58

Nu reusi sa fac nimic...mai dadui si vreo 50 lei pe 5 dvd-uri dual layer,le "stricai" pe toate,ori luai eu niste prostii de harti ,ori cine stie...treaba e ca nu-mi apare update nici de pe usb,nici de pe dvd.Nu stiu ce sa-i mai fac!
0

#475 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1233
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 07 February 2016 - 22:20

Te ajut eu maine dupa 3 , ti-am dat pm
0

#476 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1233
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 07 February 2016 - 23:11

Daca nu reusesti cum am zis eu pe privat ( tu ai scris gresit dvdurile ca ai facut folder disk 1,2,3) atuncea ai pe olx de la
Tine din oras

DVD navigatie BMW seria 3 e90 91 92 93 -- harti 2016
http://olx.ro/oferta...16-ID2NjIh.html

Pt
Orice scrie-mi
0

#477 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 08 February 2016 - 00:02

Multumesc mult de tot! M-ai ajutat mult,sunt cam sigur ca o sa mearga acum,maine incerc si te sun,iti las nr pe privat!
0

#478 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 08 February 2016 - 21:43

Scuzati dublu post! A mers pe naiba...ma dispera deja,orice vreau sa fac si eu la masina,lucruri unde la altii merg sfoara,eu trebuie sa dau bani aiurea si tot nu-mi merge nicicum.

Am bagat un folder cu un fisier de 20 gb (in loc de 3 ,era doar unu sa nu stai sa schimbi stickuri) si pur si simplu am stat si 10 minute in masina ,nu apare nimic,il citeste ca pot sa fac backup la el,dar nu apare update...

My link

uitati-va in acest link de exemplu despre cum sa-ti dai seama daca poti sa faci update de pe stick sau nu,acum imi dau seama ca el se refera la acel "check mark" ,eu credeam ca se refera la cerculetul argintiu de pe margine...Da eu nu am acel mark si eram asa sigur ca merge de pe stick...mai imi ramane sa iau inca alte 4-5 dual layere sa incerc iarasi,dar am o problema.Pe internet toate cele 3 parti (DVD1,DVD2,DVD3) sunt distribuite prost:

part 1 = 4,5 gb
part 2 = 6.6 gb
part 3 = 8.4 gb

Dvd dual layer de 8.5 gb suporta decat 7.9 gb,deci singura solutie ar fi sa ma ajute cineva sa gasesc 3 parti bune sau m-am gandit sa iau eu din part 3 sa pun in part 2 sa le echilibrez.Am facut treaba asta(am luat ceva din 3 sa pun in 2,dar am stricat dvd-urile inainte sa incerc update).

Ce spuneti?

This post has been edited by davyd: 08 February 2016 - 21:59

-1

#479 User is offline   Ovi_TM 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 16-July 13
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 09 February 2016 - 09:39

Domnilor ajutati-ma va rog si pe mine cu un torrent ceva pentru BMW Road Map Europe Professional 2016 (CCC).

Incer de vreo saptamana dar nu gasesc decat site-uri obscure care vor bani pentru download.

Multumesc anticipat.

PS: linkurile de aici nu mai merg.
0

#480 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 09 February 2016 - 22:36

Am reusit sa fac update la navigatie. Europe Road Premium Maps 01/2016 de pe dvd-uri deoarece aveam firmware vechi sa fac de pe stick.Nu am gasit in tot internetul idei cum sa reusesc deoarece cele 3 parti nu aveai cum sa le faci deoarece erau prea mari,dar m-am descurcat singur cu noroc sau putin cap.

Multumesc celor ce m-au ajutat si care au incercat sa ma ajute si nu celor care postau degeaba pe aici si li se stergeau posturile(se simt ei).

My link


My link

My link

Am o petarda de telefon,spuneti-mi si mie va rog ce ar trebui facut sa se vada hartile in 3d? adica sa se vada cladiri,tot ?? eu am selectata optiunea sa se vada 3d in perspective mode sau interactive mode si cand in modul respectiv tot asa imi arata.Sau nu merge la CIC?

inca ceva,nu stiu cum din greseala am intrat intr-un meniu cand sa bag codul FSC in care era puteam sa bag adresa de internet,erau optiuni multe ca la un browser,cu cookies,html,adrese,etc.Suspectam ca aveam un combox,dar nu l-am mai gasit meniul respectiv,ce parere aveti?

Multumesc!
0

Share this topic:


  • 67 Pages +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro