Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania


Bartolomeus

Recommended Posts

Dar ați putea gândi mai bine. Bun, am 7000 și nu gĂŁsesc ce vreau, mai aștept, mai economisesc sau mai ĂŽmprumut și cumpĂŁr ceva ĂŽn care sĂŁ am ĂŽncredere și sĂŁ-mi și placĂŁ mult.

  • Downvote 6
Link to comment
Share on other sites

mai pun si eu o intrebare, ce parere aveti de urmatoarea? la prima vedere arata bine

http://autovit.ro/anunt/bmw-x-x1-ID7Gfa4b.html#d4ee07fe1b

M-ai făcut să mă chiorăsc la pozele acelea. Ăsta-i expert în poze neclare.

Are cam multicei kilometri, alte minusuri ar fi navi mică, lipsă xenon, are 143 cai.

Ce drăguț din partea lui că îți spune că are kilometri verificabili. Știi ce înseamnă asta? Că nu are dovezi (carte service la zic sau pe aproape, numărul lor înscris pe factură ș.a.), dar e dispus, pe banii tăi, să te lase să o duci la verificare la Bmw.

LE: nu se vede niciun senzor pe bară și nici în descriere nu apare parctronicul.

Slăbuțe dotările.

Edited by severin31
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Dar ați putea gândi mai bine. Bun, am 7000 și nu gĂŁsesc ce vreau, mai aștept, mai economisesc sau mai ĂŽmprumut și cumpĂŁr ceva ĂŽn care sĂŁ am ĂŽncredere și sĂŁ-mi și placĂŁ mult.

 

Sunt dispus sa dau mai mult. Doar mi au sarit in ochi asemanarile si am zis sa sun... :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

M-ai fĂŁcut sĂŁ mĂŁ chiorĂŁsc la pozele acelea. Ăsta-i expert ĂŽn poze neclare.

Are cam multicei kilometri, alte minusuri ar fi navi micĂŁ, lipsĂŁ xenon, are 143 cai.

Ce drĂŁguț din partea lui cĂŁ ĂŽți spune cĂŁ are kilometri verificabili. Știi ce ĂŽnseamnĂŁ asta? CĂŁ nu are dovezi (carte service la zic sau pe aproape, numĂŁrul lor ĂŽnscris pe facturĂŁ ș.a.), dar e dispus, pe banii tĂŁi, sĂŁ te lase sĂŁ o duci la verificare la Bmw.

LE: nu se vede niciun senzor pe barĂŁ și nici ĂŽn descriere nu apare parctronicul.

SlĂŁbuțe dotĂŁrile.

 

salut, intr-adevar nu are dotari cine stie ce, dar si pretul e pe masura, la kilometrii prefer una din 2011 cu 180 000 decat una 2007 tot cu 180 000 ( stii ce zic ) iar o carte service din alta tara ma lasa rece

  • Like 2
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Când vĂŁd cĂŁ ĂŽntrebați de mașini din 2004-2008 care au 100 și ceva de cai, cam pânĂŁ ĂŽn 150 sau, hai, maximum 150 cp și la motorizĂŁri mai mari de 2000 cmc, unde e impozitul și asigurarea pe mĂŁsurĂŁ, mĂŁ ĂŽntreb ce urmĂŁriți la astfel de mașini când sunt seria 1, 3, de ani mai recenți, la prețuri ĂŽn jurul sumelor de 8000-10.000, destule.

Dar probabil mulți dintre voi plecați cu dulapurile dupĂŁ voi și aveți nevoie de mașini vechi, mari și lente.

 

Nu e chiar așa cu acele cĂŁrți service strĂŁine. Poți sĂŁ pui mânuțele și sĂŁ tastezi niște e-mail-uri celor cu ștampilele pe acele file sau, mai bine, sĂŁ suni sĂŁ ĂŽntrebi de respectivul automobil.

Știi cum e cu 180.000 din 2011 și tot atâția din 2008? Fix la fel, nicio șmecherie.

 

Va fi un reper pentru mine discuția purtatĂŁ telefonic cu un vânzĂŁtor onest care ĂŽmi tot rĂŁspundea negativ la ĂŽntrebĂŁrile cu privire la dotĂŁri, ca ĂŽntr-un final sĂŁ rĂŁbufneascĂŁ: ”Am luat-o pentru kilometri!”.

 

Tu nu vei putea spune nici mĂŁcar asta peste ceva timp. Nici cĂŁ ai luat-o pentru an, deoarece peste 2-4 ani când vei vrea s-o vinzi vor fi multe altele, de cam același an, mult mai dotate.

 

Gândește-te, ca o analogie, la mașinĂŁ ca la o femeie, e bine ca atunci când o iei sĂŁ aibĂŁ cât mai multe calitĂŁți, ca ĂŽn timp sĂŁ-i mai și rĂŁmânĂŁ ceva din ele.

 

DacĂŁ de la ĂŽnceput nu prea are... ești condamnat sĂŁ rĂŁmâi cu ea (cu mașina). :no:

  • Like 1
  • Downvote 6
Link to comment
Share on other sites

Eu daca trebuie sa cumpar o masina SH din tara in ruptul capului nu as cumpara de la samsari.

1-Masina este supraevaluata (proprietarul o vinde cu un pret samsarul mai pune si el ceva )pretul corect din punctul meu de vedere este primul pret.

2-Samsari ascund defectele ,sau fac reparatii de mantuiala,vopsesc si repara prin curti,dau kilometri inapoi.

3-Mint cu nerusinare la descrierea masini,istoric,dotari,tip,model etc.

 

Dupa parerea mea primul lucru inainte de a intra in amanunte este sa ceri actele impreuna cu buletinul vanzatorului pentru a verifica daca este adevarat ce spune.

  • Like 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Corect,la mine un anunt ar pica din prima daca as vedea "impecabila" full" pentru pretentiosi" sau daca masina e 318 si el o vinde 320d.Apoi daca nu este el proprietarul din carte din nou treaba pica.cateodata ajuta si verificarea nr de telefon,desi vad ca mai nou schimba numerele.Altfel m-am uitat dupa ceva masini (mai vechi E3X) si acolo e dezastru deja nu gasesti proprietari in acte sau masini care sa mai aiba motoarele originale so se poate si mai rau . Edited by alex230ro
Link to comment
Share on other sites

Alex Chris -EU eram ala care fusese inainte sa ia 525d din pitesti si am patit la fel ca tine.

Fiind la Ploiesti sun pe asta cu 525 ca il sunasem si de aseara sa ii zic ca daca e ok masina o cumpar azi, ii zic ca sunt pe drum, ca ma asteapta, ajung in Pitesti sun iar cica sa il astept in OMV de la intare si dupa ce astept 15 min acolo ca cica venea din capatul celalalt al orasului apare masina la iesirea din peco dar n-am apucat sa vad bn nr de inmatriculare, coboara un tinerel mic cu mana plina de tatuaje si alerga spre un coupe care il avea parcat in peco. Ma duc dupa el si intreb unde a plecat asta cu masina la care el imi zice ca s-a vandut masina, ca el a cumparat-o acum 15 min , si pleaca . Dau sa sun pe jegos asta de m-a chemat degeaba atata drum de la Galati si imi zice sa astept ca vine imediat, dupa ce inchide si-a inchis telefonul martalogul.

M-am urcat in masina si am dat cateva ture in PItesti pe unde stiam ca sunt birouri de copiat acte si credeti-ma ca daca il gaseam ii jumuleam parul din cap si ii dadeam numai 525-uri .

Toate bune si frumoase , spre norocul meu in timp ce plecat spre casa aveam si un nr de la cineva cu un 530d LCI 2008 full fara M pack si trapa, am fost vazut masina, probat, placut maxim si asta a fost si e si modelul cu Joystick, navigatie mare, etc, poate ca Dumnezeu asa a vrut sa fie si sa fie cu mn sa nu iau masina aia samsarita ca oricum din ce am citit si de la faza cu proprietarii m-am convins ca nu era ceva curat la mijloc.

Ca intamplarea de ieri va jur ca de cand cumpar eu masini de prin 2002-03 niciodata nu am patit asa ceva, s-a mai intamplat sa merg degeaba atata drum sa vad un cazan sa nu imi placa, da sa ma cheme si sa o vanda la alt inainte cu 15 min nu pot sa crd, sa ii dea Dumnezeu sa n-aiba parte de bani aia care i-a luat in plus ca din ce am inteles a dat-o cu 8300E baiatului de a cumparat-o si eu stiam de 8000

  • Like 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://olx.ro/oferta/vand-bmw-seria-530-taxa-platita-ID4JNV0.html

 

Sa nu faca careva prostia sa mearga sa vizualizeze 530d asta nici macar sa nu ii treaca prin cap, ca eu ieri n-am avut ce face si fiind oarecum in drumul meu am trecut sa vad si 5 ar asta. Cel mai daramat si neingrijit bmw vazut ever, imi venea sa plang sincer in ce stare era, era la niste tigani care cadea casa de chirpici pe ei(auzi ce imi zice ala ca doar ce a scos-o din garaj ca e rece de da asa cu fum si ma bufnit rasul si i-am zis ca scos-o din grajdul cu vaci sau cu cai la cat de murdara era si vandalizata masina) , mi-am dat seama ca e teapa ca a trimis 2 draci care nici permis nu aveau cu ea la iesirea de pe o straduta in strada principala, o roata pe pana pe fata si mergea cu ea asa , scotea fum saracul bmw prin toate locurile posibile,ulei peste tot, toti martorii aprinsi , atarnau numai cabluri si plastice pe sub ea, de necrezut ca poate cineva sa vanda sau macar sa incerce sa vanda asa ceva si auziti la el cica 7800 ultimii bani, pai nici 3-4000E nu i-as fi dat la starea in care era masina ca nici nu ajungeam cu ea la Galati crd. N-am stat nici macar 2 minute si n-am avut ce sa bat la tiganii aia ca daca venea proprietarul chiar ii zisesem dinainte ca am mai fost la vizualizare si era sa il incarc pe ala acolo :LMAO: . oricum a fost o experienta care n-am mai trait-o ieri da bn ca pe finalul zilei am gasit masina ideala si achizitionat-o si care o sa o tin urmatorii ani sigur ca imi place prea tare .

 

Am invatat o chestie foarte importanta ieri, nu mai cautati chilipiruri si nu mergeti sa luati masini care au mai mult de 1-2 proprietari in carte ca 90% is samsarite si bateti drumul degeaba

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

3 masini am cumparat pana acum. Toate 3 din Germania. Si nu regret nici o secunda treaba asta. Diferenta e ca de la cer la pamant. E plina tara asta de masini epava, si o sa devina din ce in ce tot mai exploatata "afacerea" asta.

Apropo. Saptamana trecuta m-am intors din Japonia. Daca ar fi fost mai simplu, urmatoarea masina de acolo as fi luat-o. :thumbsup:

Edited by Radu I
  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Are cutie STROPELNIC :)

 

http://olx.ro/oferta/vand-bmw-seria-530-taxa-platita-ID4JNV0.html

 

Sa nu faca careva prostia sa mearga sa vizualizeze 530d asta nici macar sa nu ii treaca prin cap, ca eu ieri n-am avut ce face si fiind oarecum in drumul meu am trecut sa vad si 5 ar asta. Cel mai daramat si neingrijit bmw vazut ever, imi venea sa plang sincer in ce stare era, era la niste tigani care cadea casa de chirpici pe ei(auzi ce imi zice ala ca doar ce a scos-o din garaj ca e rece de da asa cu fum si ma bufnit rasul si i-am zis ca scos-o din grajdul cu vaci sau cu cai la cat de murdara era si vandalizata masina) , mi-am dat seama ca e teapa ca a trimis 2 draci care nici permis nu aveau cu ea la iesirea de pe o straduta in strada principala, o roata pe pana pe fata si mergea cu ea asa , scotea fum saracul bmw prin toate locurile posibile,ulei peste tot, toti martorii aprinsi , atarnau numai cabluri si plastice pe sub ea, de necrezut ca poate cineva sa vanda sau macar sa incerce sa vanda asa ceva si auziti la el cica 7800 ultimii bani, pai nici 3-4000E nu i-as fi dat la starea in care era masina ca nici nu ajungeam cu ea la Galati crd. N-am stat nici macar 2 minute si n-am avut ce sa bat la tiganii aia ca daca venea proprietarul chiar ii zisesem dinainte ca am mai fost la vizualizare si era sa il incarc pe ala acolo :LMAO: . oricum a fost o experienta care n-am mai trait-o ieri da bn ca pe finalul zilei am gasit masina ideala si achizitionat-o si care o sa o tin urmatorii ani sigur ca imi place prea tare .

 

Am invatat o chestie foarte importanta ieri, nu mai cautati chilipiruri si nu mergeti sa luati masini care au mai mult de 1-2 proprietari in carte ca 90% is samsarite si bateti drumul degeaba

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Cu cel din Iasi am vorbit la telefon, parea de treaba dar samsar. La intrebarea mea "in legatura cu anuntul cu seria 5 .. ?" el mi-a raspuns "care din ele ?" sau .. pai mai stiu eu un seria 5 daca vrei unul manual.

Ultimul anunt este prezent de ceva vreme pe olx, sub mai multe forme.

Cea de iasi a fost de vanzare la satu mare , posibil deaia a acoperit numerele . Masina daca ii aceeasi dl SM , era ultimul pret 13400 . Cea de la Arges apare intr-o locatie unde apar numai masini scumpe la vanzare iar cea de la Oradea pare ok omul si mie mi-au sarit in ochi si am sunat la ele ...

 

http://olx.ro/oferta/bmw-520-ID4PODS.html

 

Cum vi se pare? A fost cineva interesat de masina sau a vazut.o ? sa nu 600 km degeaba dus-intors sa o vad...

 

 

Stiu pe cineva care a cumparat de acolo o masina , chiar de la tipul ala , ii recunosc numarul . Se ocupa cu masini , are legaturi la Cluj , masina nu ii pe el , actele sunt pe cel care a cumparat-o de acolo , multi fac asa :) a mai avut masini la vanzare , ultima vazuta era un e90 m-pachet care la dat rpd .... Masina cumparat de cunoscut a fost buna , cu km reali , O sa te vezi cu el in targu jiu sa vezi masina.... si parca a mai bagat si de la el la descriere ... :))

Edited by 0kta03
Link to comment
Share on other sites

Cea de iasi a fost de vanzare la satu mare , posibil deaia a acoperit numerele . Masina daca ii aceeasi dl SM , era ultimul pret 13400 . Cea de la Arges apare intr-o locatie unde apar numai masini scumpe la vanzare iar cea de la Oradea pare ok omul si mie mi-au sarit in ochi si am sunat la ele ...

 

 

 

 

Stiu pe cineva care a cumparat de acolo o masina , chiar de la tipul ala , ii recunosc numarul . Se ocupa cu masini , are legaturi la Cluj , masina nu ii pe el , actele sunt pe cel care a cumparat-o de acolo , multi fac asa :) a mai avut masini la vanzare , ultima vazuta era un e90 m-pachet care la dat rpd .... Masina cumparat de cunoscut a fost buna , cu km reali , O sa te vezi cu el in targu jiu sa vezi masina.... si parca a mai bagat si de la el la descriere ... :))

Aveti grija cu samsarii din Gorj-Tg jiu si imprejurimi ca mi-a zis un prieten bun din zona ca marea majoritate care se ocupa cu masina iau si repara numai daune totale , rupte de realitate, daca cumparati din zona va recomand sa mergeti cu un vopsitor-tinichigiu sa o verfice ;)

Link to comment
Share on other sites

Multumesc de ponturi. Am vb cu cel care vinde masina si intr.un final am ajuns la 8600...dupa 3 zile aveam banii si mi.a zis 8800. Om de... dar na. A zis ca nu se ocupa cu masini si de astea. Dar intr.un msj mi.a zis ca.mi da un audi daca nu vrea 520 la 8800. Si cum scrie in mesaje parca.i analfabet sau tigan.

Oricum cu un tinichigiu mergeam sa vad masina. Si la orice element vopsit/schimbat plecam si nu mai ajungeam la un tester.

Link to comment
Share on other sites

Are cutie STROPELNIC :)

E mai uimitor faptul că el a fost să o vadă, deși citise descrierea.

Cum a fost stropelnicul? Ud? :pirate:

 

Scaune mai scofâlcite ca acelea n-am văzut până acum. Probabil cărau animalele sau fier vechi în ea.

Edited by severin31
  • Like 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

ma intereseaza un bmw seria 3, f30, din 2012 am un buget de cam 15 mii euro.

 

Ce variante din astea gasite mai jos vi se par o alegere buna, si care nu? - Merci

 

http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-3-320-ID7Gfbtn.html#16e349565d;promoted

 

Doar asta, prima, are 184 cp, ca să și simți că te miști și ar merita sunat vânzătorul, mai departe din ce rezultă telefonic, analizezi dacă o și vezi, deși are 190.000 km. A fost alergat-o biniditat. Îți dai seama, din 2012 până în prezent împarți km la numărul de ani și îți rezultă ceva.

 

Cel care zice că are 90.000 km, poți să fii sigur că nu sunt reali, nu la banii aceia.

 

Niciuna nu are tapiserie de piele, unele nu sunt 320 d, ci 316, 318, dar la suma respectivă nu prea poți fi mofturos.

Edited by severin31
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://olx.ro/oferta/vand-bmw-seria-530-taxa-platita-ID4JNV0.html

Sa nu faca careva prostia sa mearga sa vizualizeze 530d asta nici macar sa nu ii treaca prin cap, ca eu ieri n-am avut ce face si fiind oarecum in drumul meu am trecut sa vad si 5 ar asta.

Valeu dar ce ai cautat sa vezi la asta? Numai dupa ce citesti descrierea te ia durerea de cap dreq :))

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

"VALENTIN" vinde acest BMW 320 http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-3-320-ID7GfooZ.html#95157ff2b3 cu serie sasiu WBAVU31020KY50272. Dupa o cautare in arhivele google, gasim http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320d-dpf-touring-navi-xenon-pdc-keyless-go-germersheim/216653515.html .... aceeasi masina doar ca are 100.000 km in plus si este mai ieftina cu 700 de euro. E plin de samsari ordinari! Edited by alexdevoratorul
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.