Jump to content

nightman

Members
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    Fotografie

Previous Fields

  • Masina
    BMW e39 525i (2001)

nightman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

11

Reputation

  1. Scuze am uitat ca aici nu poti sa incarci direct. Sper ca fac bine ce fac. Poate reuseste sa le mute un moderator in postarea principala. Hai sa vedem repede 4 gasite pe pc. http://imageshack.com/a/img923/6452/9CLjFq.jpg http://imageshack.com/a/img922/1852/uzTpE4.jpg http://imageshack.com/a/img924/5999/ipHvUg.jpg http://imageshack.com/a/img922/8766/jf29Qm.jpg
  2. Vand BMW 525i (benzina) seria 5 e39 sedan facelift fabricatie martie 2001. Cutie manuala. Culoare orient blue (albastru inchis). Interior gri. Avand in vedere ca e forum BMW nu mai scriu toate dotarile scriu doar ce nu are. Nu are: piele, scaune electrice, navigatie, perdeluta electrica spate. Sistemul audio e cel cu cele mai multe boxe dar varianta fara soobwofer. In rest are cat tot ce era maxim pentru perioada respectiva. - ITP valabil pana in aprilie 2019. - Merge perfect fara probleme. Totul functional.Nu are rugina pe dedesupt. Fara accidente sau alte probleme. Toate actele in regula si la zi. - Inmatriculata in Romania, Bucuresti. - 148000 km reali. Accept orice test la orice reprezentanta.Nici eu si nici fotul proprietar nu prea am mers cu ea pt ca am avut si alte masini care consumau mai putin. Deci in Romania din pacate a fost "masina de duminica". Total 3 proprietari 2 in Romania si primul in Germania. Parca tin minte ca avea cam 115000 km avea cand a fost adus din Germania prin 2006. - Consum 12-15 la suta. - Baterie si ambreiaj noi. Trebe' schimbate consumabilele, cheder parbriz si placutele de frana. - Se da cu roti originale aliaj BMW 16" dar si cu roti de iarna (tot cu janta BMW dar de tabla plus capace). Cauciucurile de iarna sunt mai noi si nu trebe schimbate. Cele de vara sunt mai uzate dar inca mai merg 1-2 ani. - Pachet M , volan piele M. - Are trapa electrica perfect functionala. - Am toate actele la ea inclusiv service-ul facut cat era in Germania. - Avand in vedere ca a stat mult nu are pe ea oglinzi si embleme dar le am la punga pe toate. - Are o mica zgarietura mai vizibila pe usa dreapta spate (gasita asa in parcare) si zgarieturi fine pe bare dar nimic grav. Totul ca la o masina veche cu vopsea originala. - Nu am mai facut rca de o luna asa ca daca vreti sa o vedeti trebe sa veniti in zona Plaza(Bucuresti sector 6). Daca vreti o sa pun mai multe poze ca acum repede doar pe astea le-am gasit. Ca sa fie clar de la inceput ideea e ca vreau sa o dau pana in noiembrie daca se poate dar mai jos de 12500 lei (ron) nu o dau. Mai bine o tin. Am o oferta de 11500 de la un amic. Astept o perioada sa vad daca se da cu mai mult. Daca nu o scot de la vanzare. Va rog fara scandal despre pret sau alte dotari. Cine vrea mai ieftin gaseste pe motorina, motoare mai mici, km mai multi etc. Pret 3000 euro. Contact aici pe privat (cel mai bine) sau la telefon 0749.397.556. Adi
  3. Ma scuzati ca ma bag si eu aici ca musca in lapte. Nu stiam unde sa postez si nu am chef sa fac topic nou. Recunosc nu prea am citit tot topicul. Eventual o sa fac unul nou dar pana atunci aici pare cat de cat bine sa postez "piticul meu de pe creier". Am si eu o problema. De mai multi ani consider ca un motor de 2.5 pe benzina si 6 cilindri e ideal pt cele mai multe situatii. Ca performanta, ca taxe (impozit,asigurare...) si ca minim pt un BMW (zic eu)... Problema e ca in ultimii ani BMW nu prea mai are decat 2 motoare. Vorbim doar de benzina la tractorina nu ma bag ca nu cunosc si nu ma intereseaza. Adica motorul de 2000 care din pacate am vazut ca e doar cu 4 cilindrii si motorul de 3000 care e cu 6 cilindrii dar care pt o masina de zi cu zi eu zic ca e cam mare. La un M da merge de la 3l in sus. Sub 2000 nu ma bag ca iar nu cunosc nu ma intereseaza. O sa zica unii ca domne sunt totusi diferite, mai multi cai, bla bla bla. Pt mine sunt 2 motoare pe benzina modificate pt diverse verisuni. Chiar si la M am impresia ca e motorul de 3L upgradat. O sa sara multi sa zica ca habar nu am blabla. Probabil ca asa e nu ma pricep dar nici nu-mi pasa. Problema mea e alta. Va rog stie cineva daca sunt zvonuri sa apara in viitor si un motor clasic la 2.5 L cu 6 cilindri ? Eu nu prea am gasit pe net. Macar cand fac facelift la seriile 3,4,5,z4 (ca doar astea ma intereseaza) ? Acum vreo 10 ani cand ma uitam la ofertele din gama BMW cautam direct 325i sau 525i. Acum de uiti si vezi un nou seria 4 f33 (adica tot un 3 cabrio, alta tampenie cu 4 asta) si gasesi 428i cu motorul ala simplu de 2L si 4 cilindri. Porobabil nu mai e productiv pt ei la cate modele au scos aiurea seria 2, seria 4 (adica 3), x-uri fara numar.... Eu totusi sper la un 2.5 pe benzina.
  4. Am vzut de ceva timp la Drumul Taberei 34 un e46. Nu cred ca sunt oglinzi furate cel mai sigur a luat omu masina si avea oglinzile inscriptionate iar el a pus numar nou la masinia. Da e totusi posibil sa fie si luate aiurea de la "baietii din targ". Sa ma scuze posesorul daca-l acuz de pomana. Poate e cineva de pe forum scuze inca o data dar nu stiu toate bmw-urile de pe forum. Eu sunt pornit pe hotomanii de oglinzi asa ca nu stau sa analizez prea mult. Asadar drumul taberei 34 , e46 cu numarul b333aka are pe oglinzi inscriptionat numarul b82csb.
  5. Aha da am inteles acum. Asta e. Multumesc frumos.
  6. Am vazut oglinzi de M5 da nu m-am uitat la suport recunosc. Deci asta era problema. Da nasol. Eu credeam ca se poate lua suportul de la astea normale si doar partea cu oglinda propriuzisa de la alea de m5. Sau sa se faca o adaptare ceva intre ele. Da probabil cel mai sanatos e sa le tii nerabatate. Merci.
  7. Aha nasol. Asta e. Multumesc. Da oricum eu cred ca se poate adapta cumva. Numai ca e pacat de alea de m5 sa nu se strice. Si normal sa nu iasa o tiganeala nasoala.
  8. Am si eu niste pitici pe creier si nu am vrut sa deschid un nou topic pe undeva. Chiar daca am niste oglinzi vai de mama lor pe e39. Adica si sticla si masca stau mai mult in casa si pe masina cioburi. hahaha Traim in Romania si se fura tot. Eram curios daca pe viitor vreau sa pun oglinzi de M5 (tot e39) exista posibilitatea ca oglinzile alea sa se plieze normal ? Adica lipite de masina ca astea normale nu ridicate in sus cum se ridica alea de M5. Sau exista unele imitatie de M5 sau ceva de genu. Deci ideea e sa fie de M5 da sa nu se plieze in sus ca sa se usureze toate pasarile pe sticla si sa aiba hotii acces usor la sticla. Plus ca sunt sanse mai mari sa se sparga daca stau pliate cu sticla in sus.
  9. Depinde. Adica eu tot aproape 900ron pe an dau la impozit. La 2.5 benzina din 2001 (sector 6 Bucuresti). Stiu ca am de dat vreo 11-12mil de lei vechi cu tot cu casa. Deci acum la RCA am dat cam jumate din impozit.
  10. Eu unul am facut acum tot la Astra. Pana in decembrie am avut la altii pe 6 luni. Dar la astra am si casa si alte asigurari in familie. Asa a fost sa fie nu neaparat ca prefer Astra. Asa nu am incredere in nimeni. Am ramas eu cu Astra si Asirom de pe vremea Ardafului. Anul trecut insa era cam mult si la Astra adica pe primele 6 luni am dat vreo 650-700 ron. Dupa care pe urmatoarele 6 am inchis ochii si am zis "merg incet" si fac la r... de Carpatica cu 470ron. Am scapat fara evenimente. Dupa care in decembrie am implinit 30 de ani. Asa ca 2 sapt am stat fara RCA ca sa fac 30 de ani. Si cand am fost iar la Astra preturile erau chiar interesante. Adica la motor de 2.5 benzina an 2001, permis luat din 2002 si (cel mai important) 30 de ani impliniti aveau asa : pe 6 luni 315ron si pe 1 an 551ron. Am facut pe un an ca pe vremuri. Am zis sa scap. Peste 6 luni oricum e posibil sa se mai scumpeasca. Acum un an plateam aproape 700 pe 6 luni si acum 551 pe un an (la 30 de ani impliniti). Singura chestie e ca la suma acoperita sau cum se numeste scrie 1000 euro. Acum ceva ani era parca 5000euro la Astra. Da pana la urma la cat am dat pe RCA aiurea am ajuns si eu ca alti prieteni sa zic ca nu e atat de important cum e Casco. Concluzia e ca la Astra (cel putin) esential e sa ai peste 30 de ani.
  11. Da pai asta ziceam si eu. Acum daca dai de un nenorocit ofticat e in stare sa vina cu somnifere pt catei. Exagerez si eu dar e posibil. Asa ca si cainele e bine sa fie dresat. Sa nu manance de la oricine. Iar asta cu inscriptionatul am mai spus ca e vrajeala. Si eu si alti prieteni au ramas fara ele inscriptionate. Si daca nu le vor asa sigur le sparg doar asa de nenorociti ce sunt. Astia care stam la bloc si nu avem garaj nu avem alta solutie decat sa le scoatem cand o lasam parcata. Sau solutia mea cu cioburi. Oricum depinde foarte tare si de oras. Aici in Bucuresti e nenorocire. Se fura in disperare. Mai e nasol si la mare in perioada estivala.
  12. Corect cu o singura mentiune. Adica nici in curtea de la casa nu e chiar sigur. Depinde de curte, zona,alarma, catel de paza, unde e masina pozitionata in curte. Stiu persoane care au ramas fara oglinzi chiar cu masina in curte. Daca curtea e la strada si masina se vede sunt sanse sa sara gardul si sa salte oglinzile. Din cate am auzit chiar Iordanescu de la fotbal a patit ceva de genul asta. Oricum un cunoscut al meu a patit asta la un x5 si pe urma la un Mercedes. Tot in garaj e cel mai sigur. Si iar ajungem la solutia mea cum am mai spus. Tot cioburile mele lipite pe palcaj sunt cele mai sigure. Extrem de urat dar intr-o tara ca asta doar o solutie nasoala functioneaza. Iarna alea originale cu incalzire dar scoase de fiecare data cand parchez. Oricum iarna merg foarte putin cu bmw-ul.
  13. Bravo AdrianHH buna ideea. Aveam si eu vreo 3 pe undeva notate. Cred ca intr-un telefon mai vechi. O sa caut daca gasesc o sa le postez. Pana la urma din pacate parca vad ca o sa apara tot mai multi ca mine cu cioburi lipite pe lemn. Macar asa de 1 an jumate stau linistit. A si sa nu uit: inca o data mama lor de cocalari...... si multe cuvinte frumoase.
  14. Forumul asta din pacate devine tot mai penibil pe zi ce trece. Usor usor incepe sa se coreleze imaginea generala a "posesorului de bmw din Romania" cu multi utilizatori ai forumului. Tare pacat. La inceput nu era asa. Aici ar fi nevoie de 1000 de topicuri cu chat, scandal, balacareli, nerespectarea regulamentului. Se pricep unii la toate. Si lupta intre doua grupuri snobii vs cocalari. Sau cei cu ultimul tip de BMW (in fiecare an altul nou ca e rusine altfel) vs cei cu pisici inmatriculate in Bulgaria (cu tobe "sparte"). Cred ca sunt multe persoane care au foarte mult timp liber. Nu pricep cum sunt unii care posteaza absolut peste tot. Scuze de off topic. Oricum am intrat intamplator pt ca era pe prima pagina. Eu nu mai intru de un an si ceva decat atunci cand am nevoie sa aflu o informatie sau la rubrica retro. Numai bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.