BMWClub: Fuzzz - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content


User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
63 (0.05 per day)
Most Active In:
Masina mea (15 posts)
Joined:
29-August 18
Profile Views:
1577
Last Active:
User is offline Oct 27 2021 18:39
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Începător
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Click here to e-mail me

Previous Fields

Masina:
BMW X1 20dXdrive

Topics I've Started

 1. Upgrade audio la Harman-Kardon X1 F48

  16 October 2019 - 08:14

  Stimați colegi de forum, recent am ajuns la concluzia ca as vrea sa schimb difuzoarele mașinii cu unele Harman-Kardon. Voi monta inclusiv difuzoarele de înalte doar pe ușile din fata, pentru ca la cele din spate nu am aceasta posibilitate. Întrebarea mea este dacă schimbarea amplificatorului care vine cu sistemul HI-Fi cu cel Harman-Kardon este tot plug and play ca si la difuzoare sau necesita alte adaptări.
  De exemplu, necesita codare suplimentara?
  Daca este cineva dispus, cu experiență in acest domeniu, as aprecia o parere avizata.

  Mulțumesc!
 2. Schimbare placute fata X1 F48

  26 March 2019 - 19:49

  Dragi colegi forumiști, ma confrunt cu nevoia de a schimba plăcutele de frâna pe fata, dar nu pot ajunge la o reprezentanta. Masina nu-mi semnalează ca ar avea nevoie, dar la o inspecție vizuala am observat ca plăcutele mai au foarte putin material pe ele (2-3 mm). Am parcurs cu ele 30.000 km de la ultimul schimb.
  Voi pune piese OEM (inclusiv senzor), dar întrebarea mea este dacă după schimb trebuie sa resetez ceva prin computerul masinii?

  Are acest model și contor de kilometri pentru schimbarea plăcutelor (în iDrive nu-mi apare câți km mai am de parcurs pana la următorul schimb sau gradul de uzura al plăcutelor - ci am înțeles ca ar trebui sa se aprindă un martor în bord, după care as mai putea parcurge vreo 2-3000 de km).

  In meniul de service din bord care se accesează cu butonul de reset al jurnalierului (stânga jos) am doar 3 opțiuni: "Vehicle check", "Brake fluid", "Engine oil", nimic despre plăcute.

  In concluzie, repet întrebarea: după înlocuirea plăcutelor, pot face eu un reset, fără sa ajung în reprezentanta? Este nevoie de asa ceva, cere mașina?
 3. Sistem de alarma X1 F48

  16 January 2019 - 12:16

  Stimati colegi forumisiti, m-am lovit de urmatoarea problema: vreau sa montez un sistem de alarma (simplu, cu comanda direct pe cheia masinii), dar nici o reprezentanta nu-si arata disponibilitatea in acest sens. Masina este in garantie (fabricata in 2017), stiu ca se poate face retrofit, dar cei de la reprezentanta (nu una, ci mai multe) nu-mi ofera o solutie concreta in acest sens.
  Masina are acces keyless - nu stiu cum/daca influenteaza acest lucru montajul si functionarea alarmei.
  M-am orientat fie catre o alarma OEM (cu retrofit), fie catre un Viper cu CAN si cativa senzori suplimentari, da reprezentanta nu monteaza asa ceva nefiind piesa de origine, iar daca merg la un alt atelier (chiar si autorizat RAR) va exista mereu un semn de intrebare asupra mentinerii garantiei pe partea electrica.

  Exista colegi pe forum care au alarma montata ulterior achizitiei?

  Ca fapt divers: mi s-a furat din masina borseta in care aveam cheia, in timp ce eram langa masina, cu motorul pornit. Am ramas surprins sa constat ca motorul functioneaza in continuare chiar si fara cheie in masina. Mai mult, chiar si daca incui masina, dar cu motorul pornit, iar apoi deschid usa din interior (fara sa am cheia masinii - bagand mana pe geam) motorul ramane pornit in continuare si pot pleca cu masina.
  La voi se comporta la fel? Motorul odata pornit, chiar daca nu mai este cheia in habitaclu, ramane pornit, fara probleme?
  Multumesc!
 4. Cuplare automata frana de parcare electronica

  06 September 2018 - 11:31

  Salutare tuturor,

  sunt proaspat posesor de X1 F48 20dXdrive. Am o problema cu frana de parcare electronica, in sensul ca odata ce am parcat masina, pun selectorul cutiei de viteze in P, opresc motorul, scot centura (in orice ordine sau conteaza fiecare pas?) frana de stationare nu se cupleaza automat. Cu alte cuvinte trebuie sa o actionez/cuplez eu de fiecare data, desi corect (asa cum am la cealalta masina) ar fi sa se cupleze automat, odata ce am scos centura sau macar cand deschid usa.
  La voi cum este? Se cupleaza automat? Trebuie facuta vreo setare, ceva?
  De decuplat este ok, functioneaza corect: in momentul cand calc acceleratia se dezactiveaza si frana, cu masina in D/R.
  Multumesc!

Friends

Fuzzz hasn't added any friends yet.

Comments

Fuzzz has no profile comments yet. Why not say hello?