Jump to content

deathrow

Members
  • Posts

    872
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by deathrow

  1. And that makes all the difference :blink:
  2. becu ala imi sta in creier... Poate ma enervez shi imi iau un golf V din 2005
  3. ok...lasand la o parte partea subiectiva a problemei... si iti respect opinia leoberti... si eu am avut numai banzina pana amu dar m-a incantat bmw-ul asta... deci lasand la o parte partea cu diesel vs benzina & stuff... merita sa imi iau in loc de 318i din 2003 520d din 2001? adica merita banii? ssi deci ar trebui sa se vada sigur la test care e treaba cu motorul? in leg cu km... nici eu nu am crezut pana nu am vazut cu m arata masina... si oricum la cum arata nu m-ar interesa nici daca ar avea 180.000... ideea e ca as vrea sa stiu cum pot sa aflu SIGUR daca si dpdv tehnic e ok masina...
  4. buuun... Change of plans. Am vazut azi un BMW 520d foarte frumos... An: 2001 Km: 120.000 (explic mai tarziu) Culoare: Neagra Extrase: (putine) Dublu climatronic, trapa electrica, computer bord, sac de ski. (pe langa ceea ce intra normal intr-un 5-ar) Pret: 11.500, poate mai putin. Interiorul este impecabil. Arata a masina de 120.000 si volanul, shi schimbatorul, uzura interioara in general. Omul are carte de service la ea (shtiu ca se pot falsifica) dar... are si un teanc de facturi cu tot ce s-a schimbat pe masina. Intrebare... in cartea de service e trecut numai ulei shi filtre sau sunt trecute si alte chestii care au fost schimbate? (sau alea sunt pe facturi?) Exteriorul... Impecabil. Toate liniile sunt ok. Geamurile originale. Nu pare sa fi fost lovita, sau cel putin daca a fost, a fost facuta bine La condus... faina rau... nu bate nimic, nu scoate zgomote ciudate. Acum si problema mea... Nu se aprinde check engine cand pun contactul... eu din cate stiu asa ar trebui sa se intample si apoi sa se stinga.... stiu gresit? Omul mi s-a parut foarte ok si de incredere... accepta orice test cu masina si pe langa asta tot ce mi-a spus la telefon de masina este adevarat... Daca sa zicem ca ar fi teapa... daca o duc la BMW, daca sunt ceva probleme cu masina care ar trebui sa faca check engine sa se aprinda, dar acesta nu se aprinde din cauza ca e bulit intentionat sa zicem... s-ar vedea problemele respective la test la bmw? La ce sa mai fiu atent cand mai verific masina? Merita banii daca masina chiar e impecabila? Va rog ajutati-ma... nu am avut nici seria 5, nici diesel... Merci.
  5. @armin. Ce se mai aude cu taxa asta? parca trebuiau sa o modifice iar in 2008 sau asa ceva... prin februarie. Am un prieten la inmatriculari si el tot imi zicea chestia asta. Oricum daca as aduce-o as tine-o 90 de zile pe numere rosii ca nu ar avea rost sa ma grabesc. Poate intre timp se si desteapta astia cu taxa vietii. @catalinM6 in 13.000 ai inclus sii taxa de prima inmatriculare? @catalinm6 si leoberti cat va consuma masinile? Merci.
  6. Mai eu acuma visez la multe... dar nu as vrea sa cobor sub 2003 la an. Nu vreau sa iau o masina si apoi sa incep sa schimb pe ea, pt ca astia 12.000 sunt toti banii care ii am la momentul asta... mai am de facut shi in apartament cate ceva deci... @Lucian1 interesanta masina aia... :blink:
  7. cele originale normale daca nu ma insel SUNT FACUTE de ATE... Discurile astea performante au ferforatii si tot felul de canale pt o racire mai buna... nu stiu sincer la ce-ti trebe...
  8. Ma nu ma incadrez in bani cu 320i-ul... asta e... lasa.. 320i peste vreo 2 ani... o luam usor :blink: Dar credeti ca ma incadrez in bani cu un 318i ok?
  9. Da... se pare ca vb prostii... e euro 4 :blink:... 320d-ul e euro 3...
  10. Mai... m-ar incanta... dar: 1. e euro 3... taxa de inmatriculare mai mare 2. Caut masina pana in 125.000 de km 3. Sa fie minim 2003 Asadar nu cred ca se incadreaza in bugetul meu :blink: LE: 12.000-12.500 de euro trebuie sa includa shi taxa de prima inmatriculare :)
  11. Salut... dupa multishor timp :blink: Se implinesc aproape 1 an shi 2 luni de cand mi-am vandut masina ca sa imi pot cumpara apartament. Cred ca a meritat sa stau 1 an shi ceva pieton ca sa imi pot lua apartamentul... anyway... vreau sa imi cumpar din nou masina, si normal ca prima si singura e BMW. Bugetul pe care il detin e de vreo 12.000-12500 de euro. M-am uitat pe mobile si am vazut ca in banii astia mi-as gasi un 318i. Am cateva intrebari: 1. din ce an s-a facut 318i-ul Euro 4? 2. Exista mai multe variante sau numai aia cu 143 (parca) de cai? (ma refer la euro 4) 3. Ceva probleme cunoscute la motorul asta? Astept raspunsurile voastre. Merci!
  12. Longlife-ul de la bmw are un pret mai mult decat acceptabil. Ceva in urul la 400.000 litrul parca. Ia si pune longlife
  13. Nu iti dai seama... Si il aprob pe cat cand spune de autohus.de. Au masinutze o idee mai scumpe dar care stii sigur ca sunt in regula si merita banii.
  14. deathrow

    E46 lovit

    Presupun ca el nu vrea sa-ti dea banii pe reparatii... parerea mea... activeaza-ti casco shi apoi daca e cazul schimba firma de asigurari la anu. In Cluj nu prea ai unde sa-ti faci masina. La Autotransilvania nu au atelier specializat pe tinichigerie. Parerea mea e sa mergi sa iti faci masina undeva unde e un automobile Bavaria. Si aici nu scriu numa ca sa vad daca imi mai merg tastele... Am avut masina lovita, tot in spate, tot e46 si mi-am facut-o in Cluj ca boul la un service unde m-au trimis aia de la Interamerican (firma de asigurare a aluia)... Nu am fost multumit de cum a iesit. Multa bafta si sper sa ti-o faci cat mai rpd.
  15. Intai Silicon Remover (P/N 83 19 9 407 906) Apoi Carbaflo (P/N 83 23 0 309 627) Bafta.
  16. Sorine nu vreau sa ma laud da... tu nu te uiti in seria 3 la sticky?!?!? crisjohn are dreptate in ce zice... asa ca vezi aci: 1. Valva control relanti - http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=5909 2. Corp acceleratie - http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=8719 3. Valva PCV - http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=5919 Bafta
  17. Nsuh daca motoarele din anii aia au sonda lambda, dar daca au, aia s-ar putea sa fie. Oricum fumul negru si consumul f mare pledeaza pentru amestec de carburant/aer foarte bogat. Debitmetru ceva?
  18. Incepe undeva la 125.000 de euro cred... shi oricum nu vad legatura... Daca e 125.000 e ok sa aiba portbagajul de 226 de l shi sa mearga cu hydrogen in loc de benzina shi daca e numai 20.000 shi merge pe GPL nu mai e ok? Adica daca ii pun butelie de GPL din platina cu insertii de tintan shi batuta cu diamante shi ii ridic pretul la 200.000 de euro e ok? Adica merge cu GPL... da frate... da ia uite ce butelie are... Vadim. Nu la tine ma refeream. Ma refeream la cei care au lansat afirmatii de genul ANTI-GPL fara sa dea nici un motiv. Adica chestii de genul "eu sunt anti GPL pt ca asa mi-a venit mie azi dimineatza... sa fiu anti-GPL, ca o butelie de GPL face marca de ras... " De asta i-am acuzat pe unii de snobism. Shi oricum sa nu transformam threadul intr-un flame. Omul vrea sa stie avantaje si dezavantaje. Si cred ca vrea sa stie ca afirmatiile va sunt fondate pe date tehnice demonstrate nu pe intuitie si preferinte cosmetice.
  19. Atunci hai sa ne luam BMW shi sa facem plinul cu 300 de RON cand l-am putea face cu 200. Sunt foarte curios un neamtz ce ar alege. Oricum problema topicului asa cum s-a repetat in nenumarate randuri e: "avantaje si dezavantaje" si nu alte. Deci daca se ajunge la concluzia ca GPL-ul nu prezinta decat dezavantaje "cosmetice" care e problema fratilor cu GPL-ul? se micsoreaza portbagajul... ok... shtiti catzi litri are portbagajul de serie7 pe hidrogen?
  20. Nu pot sa nu remarc cat de snobi pot fi unii membri care au postat mai sus. S-a mai discutat pe marginea afirmatiilor de genul "ce ba ai sa dai 20000 pe un bmw shi te gandeshti la consum?"... da... te gandesti. E normal. Ce e asa spectaculos in faptul ca un utilizator de BMW se gandeste la consum? Asta e mentalitate tipic Romaneasca... Adica... sa vada frate poporu ca ai bani, ca arunci cu ei in benzina shi ca nu te intereseaza... Ce sa mai vorbim de protectia mediului... n-avem noi treaba cu de astea. Shi daca pe astia de la BMW ii doare asa de tare in posterior de consum shi daca dupa cum spun unii p-aci imaginea lor e sifonata de o butelie de GPL, la ce au mai facut frate Seria 7 pe hidrogen? Think about it shi hai sa nu mai plecam cu idei preconcepute despre chestii de astea doar pentru ca GPL-ul e mai ieftin decat benzina... Adica hai sa bem o cafea shi acolo unde e 30.000 de mii ca poate e la fel de buna ca acolo unde e 80.000 shi poate si atmosfera e la fel de faina. Ia-ti omu fara frica BMW pe GPL daca nu se strica nimic la el. Pana la urma tu ai sa fii cel castigat.
  21. referitor la sistemul de spalare... Masinile produse pt Germania sunt obligatoriu dotate din fabrica cu spalator pt faruri daca sunt echipate cu xenon. In Romania insa nu e obligatoriu... sau nu era... shtiu ca am vazut masini (skoda octavia de ex) cu xenon shi fara sistem de spalare pt faruri.
  22. Am patit... anul trecut in Italia... Acum mi-am dat seama ce era de fapt. Aceleasi simptome descrise de tine. La mine daca tineam piciorul pe acceleratie, statea in 1500 de ture si facea de parca mergea in 2 pistoane. Si asta cu pedala la fund. Apoi si-a revenit (probabil de la vibratii). M-am chinuit vreo 3 minute cu ea. Si asta se intampla pe un frig crunt.
  23. Reconditioneaza interiorul ala. Sa fie cat mai aproape de original. Poti sa il faci negru si galben dar respecta liniile originale. Nu fa ceva flashy si de prost gust. Nu inteleg de ce nu incepi cu interiorul. Exteriorul arata destul de bine dar interiorul lasa mult de dorit. Pe mine ma enerveaza masinile care la exterior arata bine si cand intri in ele iti vine sa versi. spune mult di despre posesor asta...
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.