Jump to content

hashu

Members
  • Posts

    185
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by hashu

  1. Ai dat niste exemple unele din ele complet irelevante... un far cu xenon e putin spre deloc probabil ca cineva sa-l ia nou, cat despre restul consumabilelor care tin de siguratnta masini legate de directie si franare e logic ca nu te indrepti spre second, dar un releu , un modul de comfort, o macara de geam etc nu ucizi pe nimeni daca le achizitionezi de unde doresti. Legat de mentenanta uzuala placute, filtre, zemuri,articulatii....E46 e o masina mai mult decat rezonabila de intretinut.
  2. Eu chiar nu stiu ce batai de cap poate sa dea in 2020 un e46 , astea au ajuns aproape cum era Cielo acum vreo 5 ani ... in sensul ca se bate lumea pe tine care sa-ti dea piese mai ieftine fiind dezmembrarile pline de ele, avand o vechime masina si fiind un model atat de popular nu exista problema mecanica sau electrica de care sa nu se fi lovit cineva , deci care sa aiba o rezolvare rapida si implicit accesibila ca pret etc. Singurul inconvenient in toata ecuatia asta prezentata de tine este "BUGETUL" ... la 4000 lei este practic imposibil ca masina aia sa fie macar pe aproape de cum ar trebuii sa fie fie un E46. Incerca daca poti sa iti aloci un buget de vreo 2000-2500 euro cu care sa cauti un facelift euro4 si n-ai cum sa dai gres !
  3. hashu

    E30 325i

    Uite ca a mai trecut mai bine de jumatate de an de cand nu am mai postat pe aici , intre timp m-am mai ocupat si de urs ... am rezolvat cam ce era nasol in materie de plastice rupte pe la interior, am mai facut si ceteva retrofituri gen: OBC mic, Casetofon OEM, Volan Mtech2 370mm, totodata i-am gasit si nite "flat caps" pt borbet A pe care le cautam de cand luasem jantele. La partea de motor astept sa treaca restrictiile ca sa pot sa o pun pe platforma si o voi trimite la bucuresti , i-am luat un motor de 2.7 ETA si vreau sa-l fac stroker ... va las poze cu stadiul actual al masinii. https://imgur.com/Mu1mL0s https://imgur.com/sOuPbuE https://imgur.com/j3YsVa8 https://imgur.com/XT6tp6C https://imgur.com/XgT6xGp https://imgur.com/sPI1lqH https://imgur.com/bfLUBJ0 https://imgur.com/NcA7hTm
  4. hashu

    Sfat achizitie F01

    Avea km reali nu asta era problema, masina estetic era ireprosabila, fara elemente revopsite (cu exceptia barii fata), interiorul efectiv ca nou fara scaune tocite,cu cute sau deformate ... dar nu tragea nici pe sport si gaza rau tare nu asa o urma.
  5. hashu

    Sfat achizitie F01

    Am fost azi sa vad masina , km par a fi reali are carte service la zi ... (nu vireaza nici o roata spate , vorbeste prostii) , in schimb cred ca nu a avut o exploatare prea civilizata, i-am ridicat busonul la ulei in timpul mersului si gaza cum n-am mai vazut de la masinile alea de acum 20-30 de ani, nici nu trage cum trebuie deci probabil un motor cu o uzura prematura grava.
  6. hashu

    Sfat achizitie F01

    Am gasit-o pe asta si as vrea sa ma duc sa o vad ...e putin peste cat mi-am propus eu sa dau pe ea , dar din descriere cel putin masina pare OK, plus ca proprietarul a spus ca o are de 4 ani adica nu e vanduta de un samsar. https://www.olx.ro/oferta/bmw-seria-7-m-sport-package-xdrive-ID7ELqM.html
  7. Salutare si "La multi ani !!! " si pe 2020 Am vazut ca au scazut preturile destul de mult la seria 7 F01 si de cateva zile ma tot gandesc sa iau unul, am gasit mai multe configuratii si motorizari insa legat de modelele astea de dupa 2007-2008 nu ma prea pricep si de aceea as dorii sa ma ajutati putin in clarificarea anumitor aspecte. In primul rand vreau sa iau o masina cat mai bine echpata(pe cat posibil) si cu M-Pack de fabrica(neaparat) , ca si pret sunt dispus sa ofer undeva la pana in 17.000euro ... nu stiu daca e mult sau putin, am vazut F01 si la 11.000 si la 29.000. In principiu as cam vrea 3.0 simplu cu o singura turbina (730d sau x.D) , intrebarea mea este : "MERITA FACELIFTUL DIFERENTA DE PRET? " , motorul e diferit mult cel de 258cp vs cel de 245cp? cutia de viteze de 8 trepte este mai fiabila ca cea de 6 trepte? in general modelul facelift e mai fiabil si justifica diferenta de pret?
  8. hashu

    E30 325i

    :frantics: :frantics: :frantics: almost ready :frantics: :frantics: :frantics: Poze
  9. Am si eu masini mai varstnice si mai putin varstnice si foarte vechi (gen peste 30 de ani)... ei bine dupa zeci de masini avute in posesie eu cred ca cele mai fiabile sunt masinile anilor 90. Superbe peisaje si foarte frumoasa masina... felicitari!
  10. hashu

    E30 325i

    Nu am mai postat de ceva timp pe aici insa se fac progrese... intre timp am luat masina de la vopsit, ne-am apucat si sa o asamblam insa dureaza foarte mult fiindca mereu gasim cate un futun crapat, caate o piesa lipsa, cate o clema rupta, etc si pana vin elementele respective suntem tinuti pe loc. My link
  11. hashu

    E30 325i

    https://imgur.com/a/Q6xo9US pics
  12. hashu

    E30 325i

    Am ajuns la concluzia ca orice ulei sau aditiv as folosii nu ma va ajuta sa scap de batututl tachetilor...asa ca am cumparat noua axa cu came , axele pe care se aseaza tachetii, toti tachetii, ghidajele lor si "banutii" aia pt reglaj. Intre timp am vopsit si atelajul, mai am de vopsit pachetul mtech si cred ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare ne apucam de asamblat.
  13. hashu

    E30 325i

    Referitor la pret...da a fost cam mare (nu foarte mare) avand in vedere ca un 325 mtech 2 are pret pe mobile.de de la 12-13k in sus , cred ca undeva in pretul ala ma inchid si eu cu ea cu motor cu tot . Culoarea o fac fix cea de fabrica "Delphin metallic" parca se numeste si suspensia da e nasola, dar i-am luat toata articulatia noua cu arcuri Eibach Pro Kit ....deci va sta destul de jos.
  14. Va las aici si o poza cu E34 dupa 3ani de "pribegie" ...reintors in posesia mea, alaturi de ultima achizitie un putred E36 Class 2
  15. hashu

    E30 325i

    Mai pe scurt asa ....am cumparat aproape tot ce lipsea sau era in stare rea la E30 : mocheta in stare decenta, arcuri eibach si amortizoare noi (o sa renunt la articulatia sport), toata articulatia fata/spate noua, plansa de bord fara crapaturi, faruri intregi fara cleme rupte si in stare buna, narile si grilele oem, instalatia electrica pt faruri ,plastice la interior tot ce lipsea, scunele si plafonul au plecat la retapisa, jante borbet A 7.5/9j noi ...lista continua cu multe lucruri care nu-mi vin acum in minte. Acum e dezechipat si probabil in vreo 2 saptamani o sa fie adus de la vopsit.
  16. hashu

    E30 325i

    Stie cineva de ce nu mai pot posta poze? Imi da eroare "Used 19.54MB of your 19.53MB global upload quota"
  17. hashu

    E30 325i

    I-am reglat la rece 0.25 si admisie si evacuare , tot zgomotos e. O sa vina si momentul motorului ....pana una-alta am dezechipat-o complet , dimineata o sui pe platforma si o trimit la vopsit.
  18. Daca ai ocazia si posibilitatea sa-ti recapeti masina....fa-o, mie unuia mi-a trezit niste amintiri foarte puternice, e o masina la care tatal meu m-a ajutat s-o asamblez, intre timp el nu mai este si am zis ca e o ocazia de a mai recapata ceva amintiri. O sa termin cu E30-ul fiindca deja l-am dezechipat si imediat ce termin de echipat ursul ma apuc si de E34
  19. Dupa 3 ani de plimbat prin straini E34 acesta cu care am pornit topicul s-a reintors la mine. Masina este intr-o stare deplorabila , va fi iarasi revopsita ... de data asta va reveni la culoarea ei de fabrica. Pe parcurs o sa postez poze din timpul operatiunilor de "resuscitare". :hyper:
  20. hashu

    E30 325i

    A fost destul de scump avand in vedere cat mai e de munca la ea, dar cum in Romania nu gaseam nici un E30 cu 2.5 de fabrica si Mtech 2 OEM cu fiscal si tot ce trebuie ... nu prea am avut de ales. Masina a costat asa cum se vede 5900e , bani in care mi-a mai dat niste piese si elemente ce vor ajuta la "restaurare" in valoare de aproximativ 1000e. Pana acum in saptamana asta cat a stat la mine am reusit sa-i fac motorul sa nu mai intrerupa si sa nu mai inece.I-am schimbat capac delcou, rotor,fise,bujii,sonda lambda si totul pare ok, motorul acum merge rotund, insa marea mea nemultumire e zgomotul de la tacheti, i-am reglat la 0.25 toti (asa cum am gasit pe net c-ar trebuii) si tot bat rau tare de tot.
  21. hashu

    E30 325i

    Dupa ce mi-am jurat sa nu mai iau "fiare vechi" nu m-am putut abtine si iar am comis-o! De data asta cu un E30 325i care a avut zile grele la viata lui dar care sper eu ca in cateva luni il aduc pe drumul cel bun.
  22. Vand E61 530d - 231cp -Masina vine cu toate optiunile de fabrica , nimic adaugat, fara soft, Nu are dpf/egr anulat, nu are nici o modificare - 231cp Stock Fabricatie 11/2005, prima inmatriculare 2006 - 270.000km ... motorul se aude si merge impecabil, nu da fum gram nici in ture ,nici la pornire rece ,nici cald....NICIODATA WBANS71040CP29721 Type NS71 Model 530d Market Europe Development Code E61 Chassis Touring Steering left Doors 5 Engine M57/T2 Displacement 3.00 l Power 170 kW Drivetrain Rear-Wheel Drive Transmission automatic Color Black Sapphire Metallic - 475 Upholstery Leder Dakota/beige 3 - LCBA Production Plant Dingolfing Production Date 2005-11-18 Standard Equipment 548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho 785 White Direction Indicator Lights Weisse Blinkleuchten Options 2C0 L.a. Wheels Star Sp. 124 W. Rf-tares Lm Raeder Sternsp. 124 Mit Notlauf 205 Automatic Transmission Automatic Getriebe 217 Active Steering Aktivlenkung 226 Sports Suspension Settings Sportliche Fahrwerksabstimmung 255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad 320 Model Designation, Deletion Modellschriftzug Entfall 354 Green Stripe Windscreen Gruenkeil-frontscheibe 430 Interior And Exterior Mirror Packa Innen- Und Aussenspiegelpaket 431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend 438 Wood Trim Edelholzausfuehrung 441 Smokers Package Raucherpaket 502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage 522 Xenon Light Xenon-licht 524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht 534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik 540 Cruise Control Geschwindigkeitsregelung 563 Lights Package Lichtpaket 609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional 694 Preparation For Cd Changer Cd-wechsler Vorbereitung 698 Area-code 2 Area-code 2 8SA Country Spec. Release Of Navigation Laenderspez. Navi.-freischaltung 8SP Cop Control Cop Steuerung 855 Language Version Italian Sprachversion Italienisch 863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa 884 Italian / On-board Documentation Italienisch / Bordliteratur 928 Tyire Control Reifensteuerung Revizie completa facuta in data de 20 februarie: Schimbat Ulei motor+filtru aer si ulei, filtru cutie viteze+ ulei cutie viteze, bujii incandescente (totul dovedit cu factura) Pret foarte usor negociabil doar la fata locului. Ca defecte optice evidente pot sa enumar doar vopseaua pe plafon cam matuita...nu este o masina "impecabila" asa cum le denumesc samsarii, mai are mici zgarieturi si imperfectiuni ici-colo, dar este o masina perfect dreapta fara probleme mecanice. Absolt toate optiunile functioneaza, pozele sunt reale. Se elibereza fiscal pe loc ... achitat in avans pe 2018 4500e ABSOLUT FIX si FARA NICI UN FEL DE NEGOCIERE Tel : 0772.027.183
  23. Reinviu acest topic fiindca si eu ma confrunt cu o problema similara...ca sa fiu mai explicit: la spatele masinii am un miros intepator grav , nu asa "usor-sesizabil" si ca sa excludem anumite prezumtzii vazute in alte comentarii mai sus, acest miros nu e in masina (nu e nici un racord rupt), masina nu scoate fum absolut deloc, nici rece, nici cald nici la pornire, nici in ture...niciodata. Cu toate astea daca stai la spatele masinii cu motorul pornit mori incet. Este vb despre un E61 3.0 dA stock fara nimic anulat, tot la locur lor Egr, dpf, catalizator, clapete admisie...tot e pe masina.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.