Jump to content

pepito86

Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pepito86

  1. daca mi-am spus si eu parerea nu inseamna ca fac pe interesantul... era doar o parere.poate sa exprimat gresit. sunt de acord ca trebuie trecuta clar data fabricatiei... si foarte clar si cand sa inmatriculat masina. chiar daca masina a stat 3 ani in showroom nu o face mai noua..
  2. sa referit prima inmatriculare 01.09 nu data fabricatiei In DE a avut prima inmatriculare 01/2009, destepti de la RAR au scos-o 2008
  3. sincer la mine sa intamplat din scurt.. intr-o duminica dim pe centura buzau mers cu 160 drumm liber toate si frumoase pana cand sa auzit un sgomot metalic din ce in ce mai tare... fiind in mers am tot sperat ca va disparea .. din pacate a fost o greseala.. motor blocat = altul... cel mai bine e sa mergi la tester.eu doar spun ca am patit asta nu inseamna ca si la tine poate fi aceasi problema.
  4. nu vreau sa te sperii dar la mine cand sa auzit acest zgomot a fost atunci cand mia sarit pompa de ulei si la 160 motorul nu a mai primit ulei si sa gripat..oricum video e prea scurt ca sa spun exact daca asa se auzea.
  5. la mine este primul an cu Dunlop 4d.. :frantics: a avut cineva pana acum? sunt bune?
  6. sal.am jante tabla 16 originale bmw + capace si anvelope foarte bune donlop.au fost iarna trecuta pe e46 al meu.din pacate pot pune poze dupa data de 1.11.13 deoarece nu le am in buc.
  7. Da runflat ma gandesc sa iau deoarece nu am loc pt rezerva.Marca ma gandesc sa fie Dunlop SP Winter Sport.aceste modele avand pana acum si ma declar multumit.
  8. te referi noi & sh sau firma?
  9. da stiu ca trebuiesc de 17.. astea care le am sunt de 16 originale bmw cu anvelope foarte bune le-am pastrat cu gandu ca le voi pune pe aceasta masina Sincer ma gandeam sa pun anvelopele direct pe jentile astea.
  10. Sincer eu nu prea folosesc navigatia.. desi am cumparat cd sa fie in masina oricum ma mai gandesc si ma informez care sunt beneficiile.Cred ca ai dreptate cu scaunele chiar sunt tentat. Oricum acum trebuie sa cumpar anvelope deoarece cele de pe E46 vechi nu se potrivesc jentile. Am mai facut un test cu gandul ca trebuie sa gasesc ceva probleme fie ea cat de mica ... dar nu am reusit
  11. ms de informatie. am sa iau legatura cu el imediat dupa ce inscriu masina.zilele astea nu prea am avut timp deloc.voi cauta si presuri. la E46 care l-am vandut erau noi .. prioritatea nr 1 acum pt mine este alarma. daca cineva are montata o alarma anume de care este multumit il rog sa ma ajute cu niste informatii. :sorcerer:
  12. Cu navi mi-ai dat de gandit (o sa ma documentez. daca stii pe cineva care se ocupa de asa ceva te rog sa-mi spui ) cu presurile ma gandeam sa cumpar tot de cauciuc noi deoarece la ploaie cele de textil raman umede si nu vreau asta. ms frumos .sincer nu am postat aici de cand am luat masina ca numi venea sa cred ca nu are nici o problema si am facut alt test :hyper: .acum sunt 100% ca e ok masina .nici odata nu ma gandeam ca pot cumpara o masina ok din Romania :goodjob:
  13. ms.sincer? nu pot descrie in cuvinte .dupa 2 ani cu e46 318... asta e chiar de vis : :frantics:
  14. deocamdata nu am facut poze am doar cele de pe site :
  15. multumesc.o sa fiu mai atent
  16. Dupã lungi cãutãri si documentari despre anumite tipuri de BMW m-am oprit la acest model care o urmãream de când colegul Vlad_E30_E46 a puso aici pe forum. FabricaÞie 05/2009 Când m-am hotãrât sa o iau lam sunat si neam ÎnÞeles imediat la preÞ si pe aceasta cale vreau sai mulÞumesc ca a fost de acord sa vina in Bucureºti la service unde am vrut eu. Maºina este exact cum a descris-o fara nici o exagerare. Dotãri: - 245cai - Maºina are 180.000 km reali + carte service la zi. - Xenon faza scurta+faza lunga - Volan M schimbãtor M - Suspensie M - Geamuri electrice fata+spate - NavigaÞie business cu DVD - Audio Profesional - Senzori ploaie, lumini, parcare fata-spate - Oglinzi electrice, Încãlzite, pliabile electric - Jante 17" aliaj cu cauciucuri runflat - Trapa - Geamuri spate colorate fabrica - Scaune Încãlzite - Proiectoare etc. Mia plãcut foarte mult maºinã deoarece era manuala, foarte Îngrijit, curata si colegul nu a avut texte gen "samsar de vitan". Bãiat de nota 10. Tocmai am fãcut identificarea la Rar si asigurarea pe numele meu urmând sa o Înscriu pe numele meu. Singurile schimbãri care le-am fãcut la maºina au fost: Înscrisul oglinzilor si montat antifurt +navigaÞie România. Nu intenÞionez sa schimb nimic la maºina gen kit M colantari etc. Vreau sa o pãstrez aºa cum este preferând sa pãstrez banii pentru piese originale când va fii cazul si revizii la timp:) Singurul lucru care as vrea sa montez la maºina este o alarma si daca cineva Îmi poate da un sfat miar fi de mare ajutor. App de sfaturi vreau sai mulÞumesc si colegului KIP pentru sfaturi si anumite informaÞii care mau convins sa iau aceasta maºina.
  17. raspunsul va fi acesta : Buna ziua, Eu maine dimineata o sa imi fac o cerere de parasire de tara sa pot veni in Romania. Inainte sa pornesc vreau sa ma asigur ca nu vin in aiurea pana acasa , va dati seama sunt multi kilometri plus ca o sa am o saptamana neplatita aici . As dori sa fiu sigur ca o sa cumparati masina , sunteti singurul cu care am vorbit pana cum . Am o propunere pentru dumneavoastra si daca sunteti de acord ramane totul cum am stabilit . Voi ruga maine un coleg sa trimita prin sistemul Western Union ( pentru ca este cel mai sigur si mai folosit serviciu din lume ) 2000 euro la Cluj pe numele meu. Colegul meu va fi expeditorul banilor iar eu voi fi destinatarul si voi lua ĂŽnapoi banii de la Oficul Postal din Cluj cand ne vom intalni . De ĂŽndata ce transferul este facut, va voi trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada mea ca voi veni la intalnirea cu dumneavoastra. Trebuie sa vin ca sa pot lua bani inapoi. Cred ca asta va va oferi certitudinea de care aveti nevoie. Acelasi lucru il vreau si de la dumneavoastra . Sotia sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 2000 Euro pe numele dumneavoastra la Varsovia utilizand servicul Western Union. Acesta este un serviciu postal ĂŽn care nu aveti nevoie de un cont bancar. Este un transfer de la o persoana la o persoana care se realizeaza instantaneu. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa imi trimiteti o copie dupa documentul de transfer. Dupa ce ajung in Romania, testati masina va convingeti ca nu are nici un fel de problema , facem contracul de vanzare cumparare iar apoi vom merge impreuna la Oficiu WesternUnion si schimbam numele destinatarului din Polonia cu numele meu . Va rog sa ĂŽntelegeti ca nu solicit o plata ĂŽn avans, singurul care ar putea ridica bani din Polonia sunteti dvs. Eu nu voi avea acces la bani decat dupa ce vom schimba numele destinatarului cu numele meu. Acest transfer va costa aproximativ 60, 70 EUR, aceasta suma v-o scad eu din pretul masini. Inca odata nu vreau sa par nepoliticos si sper ca mi-ati inteles mesajul . Nu as vrea sa fac un drum atat de lung fara sa am o certitudine ca vom incheia afacerea. De asemenea va ofer si eu o certitudine ca totul este serios prin aceasta modalitate. Cu stima, Marcel Parjolea aceasta inselaciune a fost prezentata la stiri de multe ori
  18. mã poate ajuta cineva cu niºte informaÞii despre aceastã maºinã? o urmãresc de ceva vreme ºi vãd cã dupã 2 sãptãmânii cu preÞul de 15000 a crescut cu 600 euro ) http://www.autovit.ro/bmw-330-C29790064.html
  19. eu am primit raspunsul la 8:16 ;)si tot pe 7 am dat si eu mail
  20. raspunsul care lam primit : Buna ziua, Am primit emailul dumneavoastra si am vazut ca sunteti interesat de masina mea BMW 320 sedan , fabricatie 2006 pe care o am la vanzare pe internet la pretul de 5500 EURO. Masina am cumparat-o in 2009 din Germania , tot atunci am inmatriculat-o in Romania unde sunt primul proprietar al masini , in Germania a avut un singur proprietar! Masina se afla in Iasi intr-un garaj , acolo unde eu am domiciliu ! Taxa nu am recuperat-o . Ofer dovada. Arata si merge perfect,niciodata nu a fost lovita si niciodata nu am avut probleme cu ea la motor sau la cutia de viteze sau alte probleme grave . Am carte service si sunt trecute in ea toate reviziile si cele din Germania si cele din Romania pana in prezent. As fi preferat sa vorbim toate aceste lucruri la telefon dar din pacate nu am acces la telefon deoarece eu ma aflu in Polonia unde locuiesc de 6 ani si aici lucrez ca soldat angajat in armata Poloniei. Acum sunt intr-un stagiu de pregatire de 6 luni intr-o baza militara si nu avem acces la telefoane, avem doar acces la internet si acesta fiind monitorizat . Masina o vand deoarece in tara nu mai am pe nimeni , singurul care il aveam in tara era fratele meu care de curand a plecat si el cu sotia sa in America. Masina o cumparasem pentru fratele meu si pentru cand mai mergeam eu in tara la el, sa am cu ce umbla dar acum el fiind plecat nu ma mai leaga nimic de Romania si din acest motiv vreau sa o vand , nu are rost sa mai platesc impozite si taxe dupa ea daca nu o foloseste nimeni , plus ca ar fi pacat sa stea in garaj sa se strice nefiind utilizata. Daca sunteti intradevar interesat de masina si vreti sa o cumparati eu pot sa imi iau bilet de avion si sa vin in Romania pentru a incheia vanzarea. Pentru a pleca din unitate trebuie sa fac o cereere comandantului de parasire de tara si nu am voie mai mult de 6 zile sa stau plecat! Eu vin in tara sa fac vanzarea masinii, numai daca sunt sigur ca dumneavoastra chiar vreti sa imi cumparati masina si ca aveti banii disponibili pentru acest lucru, nu imi permit sa risc sa imi iau liber din unitate si sa vin in tara doar pentru o plimbare . Masina, garantez eu ca este intr-o perfecta stare de functionare si ca niciodata nu a fost accidentata. Accept orice fel de test inainte de a face contractul de vanzare cumparare, inclusiv la reprezentanta. Aveti mai jos toate datele masinii : BMW 320 sedan. 159000km. Diesel, cutia automata, 163 CP. 2000cm3. 4/5 usi, culoare neagra. Climatronic, salon piele, geamuri electrice, oglinzi electrice, sistem audio, jante aliaj, volan multifunctional, ABS, ESP, Airbag, faruri xenon, halogen, ASR - traction control, alarma, inchidere centralizata, imobilizator, tiptronik-multitronik, autopilot, servodirectie, computer bord, euro3, salon bej, schimbat filtre, ulei, ulei cutie, fara accident, nu bate nu troncane, motorul merge perfect. Daca doriti sa facem aceasta afacere trimiteti-mi un mail pentru a va explica modalitatea prin care putem incheia vanzarea fara niciun fel de probleme pentru amandoi ! Cu stima , Marcel Parjolea
  21. maºina arata la fel doar cã xenoanele ºi folia au fost date jos... ce e aºa greu de ÎnÞeles ºi ce importanÞã are de când sunt pozele dacã am specificat aceste lucruri? plus de asta preÞul e negociabil.. nu cred cã am exagerat cu preÞul... sunt unii care au preÞuri astronomice la acelaºi model de maºinã.. unu dintre ei avea ºi aici pe forum maºina cu 7800 euro diferenÞa fiind cã el avea barã de M...... Nu judec pe nimeni dar ÎncercaÞi sã nu mai faceÞi preÞul maºini fãrã sã o vedeÞi...
  22. ai mare dreptate )) nu merit 4500.... mai ales dupã ce am dat 7900 euro pe maºina acum 2 ani plus am bãgat În ea 3500 euro ºi numai pe piese ORIGINALE... eu zic sã mai aºtept 2 ani ºi sã o dau la remat ))) scap de stresul vânzãrii cea ce numi place deloc mai ales când mã Întâlnesc cu cineva sã vadã maºina În loc sã vadã cã motorul merge bine ºi nu are probleme se uitã cã are o zgârieturã pe aici pe dincolo:))))) din pãcate o maºinã de 10 anii are ºi aºa ceva mai ales când locuieºti În minunatul Bucureºti
  23. maÂşina o am de 2 ani nu am avut nici un accident dar nu pot garanta cĂŁ nu a fost lovitĂŁ ĂŽnainte sĂŁ ajungĂŁ la mine... ĂŽn legĂŁturĂŁ cu apĂŁrĂŁtorile.. acum 2 ierni de la zĂŁpadĂŁ miau cĂŁzut. doar una am mai gĂŁsit Âşi a fost pusĂŁ la service chiar nu Âştiam cĂŁ nu e pusĂŁ bine
  24. pozele sunt făcute de vechiul proprietar... xenoanele şi folia de pe faţă au fost date jos... bandourile le-am lăsat aşa nu am umblat la ele chiar dacă stau în crangasi nu sunt 'colorat'
  25. sal. am eu un 318i la vanzare daca te intereseaza. http://www.autovit.ro/bmw-318-C30233902.html
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.