Jump to content

Make21

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Make21

  1. Suspensia se va schimba cu reglabila! ma interesa strict daca cu jantele astea ar fi prea mult 25mm. Urmeaza si alte jante, astea sa le tin doar de iarna, dar dupa ce o sa gasesc o solutie ok sa mai cresc un pic puterea motorului.. momentan nu imi vine sa pun jante de 18 pe ea.
  2. salut. stiu ca e forum dedicat bmw, dar am o nedumerire si am nevoie de o parere. As vrea sa pastrez jantele OEM ale masinii care sunt pe 16 si sa le pun niste flanse distantiere. Am gasit asa: https://www.bestride.ro/street-ro/flanse-distantiere-roti/volkswagen-152402848 ; de 15mm si de 25.. ar fi prea iesite cu cele de 25mm ? Merci!
  3. Majoritatea problemelor grave le-a avut incepand cu 90.000 respectiv 120.000. Prin noua ma referean ca generatie.. se presupune ca la facelift se rezolva probleme avute anterior, dar in cazul asta nfl este mai fiabil ca Fl. Ceea ce nu mi se pare normal este ca problema sa nu se rezolve atatia ani si Bmw refuzand sa isi asume problema si sa inlocuiasca toate motoarele cu probleme fara conditii absurde sau sa te puna sa platesti jumatate din reparatie. Si calitatea interiorului lasa mult de dorit, la fel si zgomotul motorului care peste 3000 rpm ma scoatea din minti, parea chinuita. Si am cunoscut oameni care au avut probleme si cu Bmw nou, inclusiv Alex de la service Efficient services povestea ca si-a luat f10 nou si i s-a facut motorul praf pe autostrada la aprox 20.000 km; varul meu si-a luat x6 nou si la 9000 km a trimis-o pe platforma in Germania ca nu mai pornea si la noi nu ii dadea nimeni de cap.. Masini se strica la toate marcile..dar parca la Bmw sunt prea multe si prea grave.
  4. Sunteti amuzanti. Akon daca te oboseai sa citesti topicul masinii puteai vedea ca am scris de distributie ca a fost schimbata. Nu am idee ce s-a intamplat dar la bmw cand am verificat-o inainte de vanzare mi-a aratat baiatul de la birou cate piese s-au schimbat, deci probabil picase. Care e problema ? Am ascuns chestia asta sau ce ? Restul problemelor le-am avut si le-am reparat. Pierdea ulei pe la garnitura de la tacheti - am schimbat-o la Service Premium. Mi-a pierdut antigel - i-am facut flush cu antigel albastru/verzui de la BMW si i-am schimbat o garnitura la nu stiu ce racord, facea un rulment zgomot i-am schimbat pe amandoi + capete de bara, biele, bielete la service Efficent services. Plasticele la interior sunt de rahat, s-au rupt 2 controllere de la gurile de ventilatie de cat de subtire si prost e plasticul..cauta pe google sa vezi cati au patit asta. Trimul de oe bord iesea imediat daca trageai de el. Dupa ce a verificat-o omul la bmw i-au spus ca am schimbat fulia dar nu am schimbat si nu stiu ce semering(garnitura) si pierdea ulei pe acolo acum. Cel care a cumparat masina si-a asumat reparatia asta si stia si de toate celelate probleme ( plasticurile de la gurile de ventilatie, intre timp ii crapasem oglinda dreapta). Ca intre timp i-au spus lui nu stiu ce mecanici ca trebuie distributia schimbata iar..eu nu aveau de unde sa stiu asta sau daca e adevarat. Daca avea probleme cu distributia IAR, presupun ca o descopereau aia de la Bmw banseasa si ii spuneau, nu ? Cat despre probleme cu masina iarna,faptul ca materialele sunt de proasta calitate si ca este prost izolata fonic.. ai spus chiar si tu. Deci unde este problema ? Ti se pare normal ca o masina relativ noua si cu 180.000km sa aiba atatea probleme ? O marca premium cu materile de asemenea calitate si zgomot de te scoate din minti ? Sa schimbi distributia si cea nou sa se strice iar ? Sa nu rezolve o problema atat de grava care exista din 2008/2009 pana acum ? Hai sa fim seriosi si realisti. O masina este inutila daca nu ai baza in ea sa pleci oricand, oriunde fara sa stai cu grija ca iti pica distributia. Bmw are grave probleme in ultimul timp chiar daca il ridicam in slavi. Pana la urma seria 3-ul diesel este masina de baza a BMW si nu ar tr sa aiba atatea probleme. Mi-am dorit extrem de tare masina asta si pt mine a fost o dezamagire totala. Asta nu inseamna ca nu am reparat orice chestia cand a fost cazul sau ca mi-am batut joc de ea. Daca tu consideri asta, e problema ta. Eu nu mi-am batut niciodata joc de lucrurile mele si nici de oamenii cu care am interactionat.
  5. Mircea..nu te mai obosii sa ii raspunzi lu' Lavi4175. El oricum le stie pe toate..e justitiarul forumului..inainte sa postezi anuntul trebuia sa il intrebi pe el ce pret sa ceri pe masina. Lavi, 'prietene', esti o scursura, un arogant imbecil, snob si cel mai mare ipocrit de pe forumul asta. Spui cu atata incredere si siguranta ca: iulie 150k. neamtul a vandut o la 180k , romanul a dat o napoi la 150k. deci 180k. si apoi o arunci p-asta cu "masina asta nu stiu daca a patit asa".. stii tu vorba romanului ? " sa mori tu !!!". Ba frate..cand faci o afirmatie, sustine-o, vino cu argumente si dovezi clare.. poate cineva care doar intra pe forum sa caute o masina buna si vede comentariul tau, da inapoi si isi pierde increderea in vanzator. Ipocritule, observ ca tu chiar nu ai o viata.. viata ta e aici pe forum..sa arunci cu rahat in stanga si in dreapta..stiu ca nu ai cu ce altceva sa arunci..ca din asta esti facut..dar te rog eu, lasa-ne. Chiar ieri am descoperit cu stupoare ca mi-ai trimis acum ceva vreme mesaj privat sa ma intrebi de unde am luat fulia,rola si cureaua si ma mai intrebai daca am schimbat-o pt ca scartia la pornire. Ce concluzie tragem de aici ? Tu te duci la reprezentanta pt cel mai banal si ieftin lucru posibil (schimb de ulei) , in rest iti permiti sa arunci cu tine(rahat) in noi ca mergem la service-uri de cartier sa ne reparam bmw-urile. Si am inteles..fulia ta scartia la pornire si atunci te-ai hotarat sa o schimbi..sau probabil asteptai momentul sa scartie..sa tragi de ea pana in ultima clipa, ipocritule!
  6. Daca nu-ti canta cocosii nu mai canta nici tu pe toate topicurile. Nu tu ziceai ca nu o sa o vand niciodata, mai ales lanpretul asta? Uite ca am vandut-o. Si ma surprinzi.. Chiar ma asteptam sa mi ceri o copie a contractului.
  7. Momentan nimic. Am masina de la firma cu care pot sa merg cat vreau..D-aia am si vandut e90-ul..statea mai mult parcat..mergeam cu ea mai mult la spalatorie dupa ce imi faceau porumbeii bucurii pe ea. Urmatoarea masina as vrea sa fie ceva pe benzina..am avut doar disel pana acum si as incerca si altceva. Imi cam sta gandul la un Subaru wrx de ceva vreme..dar dupa ce n-o sa mai am masina de serviciu. Momentan sunt tare fericit ca am vandut-o si nu o tin sa se strice parcata la scara si ca am dat-o unor oameni extraordinari, care s-au bucurat si se vor bucura de ea f mult timp. Ps. Am vazut ca iti vinzi masina..bafta la vanzare ! Eu am avut-o pe autovit de luni si azi s-a dat.
  8. Nu e cu suparare, dar tot ce pot sa spun e ca s-a dat cu mult peste 11.000, bineinteles dupa o verificare km si in amanunt caroserie-mecanica-electrica la bmw baneasa, spre dezamagirea lui Lavi4175.
  9. Se poate inchide. S-a vandut azi.
  10. Nu cred. Consumul o sa depinda doar de stilul tau de condus. Spre exemplu mie nu mi se pare ca 318d consuma mai putin decat 320d. A mea consuma 8-9 in bucuresti.
  11. @nelufurdui nu stiu exact care este procedura dar tocmai asta e ideea, sa fie in acte mai putin. Din cate stiu eu in Belgia ei platesc la KW cum platim noi la cm cubi. Pacaleste putin legislatia prin soft. La a mea costa 200 lei la bmw sa imi anuleze power reduction. @lavi4175 tot bagator in seama, frustrat si plictisit ?
  12. Arma prostului ramas fara argumente.. Imi permit mai multe revizii la Bmw. Una am facut-o deja si urmeaza urmatoarea in 2000 km. Repet, nu esti coerent. P.S. Bine ca iti permiti tu DOAR revizia sa o faci la reprezentanta. Magnatule cu M3 GTS deghizat in 318d. P.S.2 Daca noi suntem toti saraci si tu esti magnat, de ce : "si eu am comandat la cata , chiar astept sa mi vina comanda ... vb strict de revizie , atatttttt." ; " Pt mers zi de zi am un smart diesel iar cu bmw merg la sf de sapt. Fac 100k km pe an cu smartul (livrez cu el) si cu bmw fac 20k km ". Ia zi, de ce nu faci toate reparatiile la reprezentanta si faci DOAR reviziile..pe care le faci odata pe an ( ca de..sa iti citeasca km..cand o dai sa zici ca sunt reali..de parca nu poti sa mergi 100.000 pe an, sa faci la coltul blocului 10 revizii, dai km inapoi..si cand faci anul..te duci si faci una la reprezentanta..sa apara km in ordine..oricum din cate ai scris si cat de bine informat esti in legatura cu preturile, anume 450 pt ulei si filtru, cred ca doar atat schimbi tu la reviziile alea magnifice la care noi doar visam). Si de ce nu mergi zi de zi cu BMW-ul si folosesti un smart ? Nu-si permite maria dumneavoastra ( am scris cu litere mici pt a-ti demonstra lipsa de respect care ti-o port) sa faca mai multi km cu BMW-ul, implicit mai multe reparatii si revizii ?
  13. "Da bravo ma, Giani !" Ca de obicei tu esti peste tot..esti mai prezent pe forumul asta sa iti dai cu parerea mai ceva ca Badea si Gadea ( la un loc ) in inimile babelor din Romania. 1- Ai dreptate in legatura cu descrierea anuntului. Mi se pare foarte corect asa cum l-a postat. Dacao dotare vine din fabrica, nu inseamna ca nu este o dotare. Si dupa cum a spus si cel care a postat anuntul, multi nu stiu ce are masina din fabrica si ce e optional. 2 - Termina cu arogantele astea, de genul: "daca nu scrii corect gramatical..". Data viitoare cand afirmi asta, uita-te mai intai la tine. Corect gramatical inseamna sa folosesti semnele de punctuatie (. , - ; etc) acolo unde este cazul. Sunt prea putini oameni care vorbesc si scriu cu adevarat corect gramatical. P.s Nici nu esti foarte coerent in exprimare. Mi-am permis sa iti evidentiez ce consider eu ca trebuie sa schimbi inainte sa arunci cu noroi in altii.
  14. Autosoft.. au service si in Militari pe iuliu maniu.. cum intrii in Bucuresti, pe dreapta, exact inainte sa inceapa blocurile. Este mare si au tot ce trebuie. Eu am fost la ei si am fost foarte multumit.
  15. 'Prietene'.. Esti tipicul prostului care moare de grija altuia. Unde am scria eu ca am mers in germania sa iau masina? Daca te oboseai sa citesti anuntul meu vedeai ca masina este, in primul rand, adusa din belgia. Si eu sunt al 2-lea proprietar in Romania. Masina a fost ingrijita, km reali si istoric la bmw pana la aprox135.000 km corecte, la intervale foarte ok, nu din 50k in 50k. Apoi avea intrari pt diverse la intervale mai mari. Deci nu are istoric la Bmw pana am luat o eu. 35.000 km nu are istoric la bmw, doar cateva intrari pt diverse maruntisuri. Dar tu esti unul din oamenii aia care cred ca in Ro se gasesc numai gunoaine. Si se gasesc.. Doar ca sunt gunoaie de oameni
  16. Da.. Noi, astia carora ne-o ia portofelul razna, dam 1 leu pe masini. Chiar nu te vezi cat esti de penibil ? Dupa ce vezi ca iti iei minusuri ai imediata nevoie sa te justifici..poate poate iesi pe 0 sau cine stie.. Cu + .. Ca multi altii, care au mult prea mult timp liber si mintea odihnita, nu faceti nimic altceva decat sa fiti exact ca lesinatele alea de pe farcebook care cauta like-uri.. Asa si voi.. Poate poate ziceti ceva sa va dea lumea + .. Sa simtiti si voi ca existati..ca, contati . Si nu.. Nu sunt machedon sau alta natie.
  17. Oare cat poti sa mai aberezi? Deci noi astia care nu ne-am dus masinile la reprezentanta nu avem km reali, nu? Pe langa asta suntem si niste saraci..dar imi place de tine cum te umflii ca un cocosel ca tu esti bogat si mergi doar la reprezentanta si astia care isi cumpara de pe net sunt niste saraci..dar ce sa vezi .. De fapt tu mergi la bmw doar pt o banala revizie, restul reparatiilor unde le faci? Nu de alta dar ai zis ca, (chiar), si tu iti cumperi piese pt reparatii de pe net.. Aroganta e mare. Si oricat de mult ne-am iubii noi masinile, sa fim seriosi..bmw are probleme mari cu distrubutia.. In afara de motorul 1.2tsi de la Vw mie nu imi vine in minte alt motor cu probleme asa mari.. Te exprimi de parca e ceva normal sa cada distrubutia la toate masinile. 2.0 tdi nu are problema asta, 2.2 tdci nu are, 2.2 cdi nu are, 2.2 (mazda) nu are, nu stiu daca pe toyota-lexus motorul 2.2 este si cel de pe mazda..cert e ca nu are problema asta, 1,5 dci nu are.. Si tot asa. Deci hai sa fim putin realisti.
  18. Tu esti doar plictisit sau ti-ai creat o dorinta arzatoare de a incerca sa te justifici si sa-mi demonstrezi ..ca ce ?Ca are un samsar una cu mai multi km, cu care merge pe bec..ce deh..doar nu investeste in masina si ti-o dea tie cu motorina, ulei neschimbat.. Eu zic sa cauti mai bine..inainte sa o cumpar p-asta gasisem cu 10500 una M-pack, interior sport..tipla..ii trebuia doar alt motor.. si una de 186 cai, avea si xenon chiar ! Km urcau din 40.000 in 40.000 de mii pana la 230.000 si apoi coborau subit la 140.000. Asa ca scuteste-ma de efortul de a-ti mai raspunde.. si de timpul tau..cu care ai putea face ceva productiv.. si canta pe alt topic. Nu cred ca ai inteles ceva..nu vand masina ca e stricata, ca ma mut subit in africa, nici urgent nu o dau.
  19. @Bigmoon .. ) m-ai amuzat..cum ti-ai dat seama ca sunt samsar ? Ai dat un search pe google si ai vazut ca am mai vandut un Passat ? Hai sa te surprind..intre Passat si E90 am mai vandut si un golf. Chiar vreau sa stiu procesul prin care ai trecut pana ai ajuns la concluzia asta. @Blicos .. da au trecut 6 luni si da as mai platii 11500 pe ea. Am cautat masina ceva timp..eram pornit pe 320d, nici nu luam in calcul 318d..dar din zeci de masini vazute, asta a fost singura cu km reali si ce a contat cel mai mult pt mine a fost ca are distributia schimbata la BMW. Stiu ca nu cer putin pe ea..dar daca stai sa calculezi cat te-ar duce daca iei una la 10.000eur..numai distributia la Bimmer Service e in jur de 4000 - 6000lei din cate tin eu minte, in functie de ce trebuie schimbat. Multi se gadesc ca dau mai putin pe masina acum si treptat baga banii in ea..cam asta e "problema".. pt 85% din cumparatori masina care sa nu necesite bani bagati in ea nu prea este o optiune..toti isi cumpara masini pe care nu si le permit in ideea ca "las-o ca merge si asa", mai carpesc pe ici pe colo. Eu nu am asteptat sa pice ceva si apoi sa repar. Am reparat tot ce dadea si cea mai mica urma de uzura.
  20. Nu am scria nicaieri ca vreau sa imi scot banii, dar nici pt 8000 de km mersi nu mi se pare ca e trebuie sa pierd atat. Si nici nu ma incalzeste cu nimic cu cat ti-ai cumparat tu masina sau oricine altcineva.. Nu toti au posibilitatea sa cumpere de pe cotw si sa fentrze tva-ul si alte smecherii. Simplu fapt ca in masina nu trebuie sa mai bagi niciun ban conteaza. Exists undeva un client care isi doreste asta. Anterioara masina am cumparat-o cu 10.000 eur, mers cu ea 2 ani, totul la punct.. Distributia schimbata si la aia, facturi la tot ce am cumparat.. Am gasit om pt care starea masinii a contat si faptul ca aveam si dovezile pt ceea ce spun si am vandut-o fu 9000 . Si acum vine tovarasu de mai sus si imi spune ca la asta poate poate da vreun prost 10.000. Cate masini de pe net si unele de pe forum puse la vanzare pot dovedii cu acte toat le cele si in plus distributie schimbata la BMW, nu la bimmer sau mai stiu eu unde. Daca nu o vand asta e, nu tin neaparat.. O sa o folosesc in continuare ca si pana acum..weekend si vacante. Nu fac pomeni.. Sunt destule masini la 10.000-11.000 ..cu km dati inapoi, distributie ce trebuie schimbata..si posibil alte probleme.
  21. Incerc sa iti vb frumos, dar observa tonul..si imagineaza-ti ca te jignesc. Ia si spala-te pe cap, da-te cu crema de galbenele,stii tu unde.. sau ce vrei tu. Ti-am mai spus odata si iti si repet.. ca la persoanele alea cu dizabilitati..care nu sunt de condamnat si macar au o scuza. Motorul este de 105kw (143 cai) cu power reduction !! Exista si motor de 100kw(136cai), dar dupa cum vezi..nu este cazul. Mai ai si alte nelamuriri ? Si apropo..de ce esti asa ironic cand spui "limuzina ta"..masini altora, mai dotate ca a ta, sunt victimele ironiei tale ieftine ?
  22. Chiar ma miram ca nu au aparut comentarii de genul. Explica-mi cum ai venit tu cu pretul de 10.000 ( pret la care deja trebuie sa visez..gen..poate apare vre-un prost care sa dea 10.000) . Am dat 11.500 pe masina, am mers cu ea 8000km, am schimbat tot ce e mai sus enumerat. Cu tot ce am investit in ea m-a dus in 13.300eur aporx. O pierdere de 1000-1300 eur pt 8000km. Majoritatea piselor le-am schimbat in noiembrie parca..inainte sa plec in concediu de 1 dec prin tara. Da. masina are power reduction, care e problema ? Este motorul de 143 cai, nu cel de 136. Se anuleaza la Bavaria cu 200 lei..o avere, asta era problema. Si nu in ultimul rand ..cat tupeu ai tu sa imi faci mie pretul la masina, tu care vroai pe a ta 10.000 si avea mai multi km, navi mica, manuala, fara piele. Peste tot pe forum cand apare cineva sa cumpere un e90 cu 10.000 sariti de c*r in sus ca la banii aia iei o coaja, sau mai bine un logan si ca masinile bune si ingrijte costa.. Cand apare una ingrijita ...ai prins ideea.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.