Jump to content

E31 biturbo 500+cp


V12inside

Recommended Posts

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man cu motorul ce se mai aude??? Pune si u niste poze mai de calitate cu masina, sa vedem ce iese, fa si tu ceva cu etapele parcurse sau... un filmulet care il atasezi pe youtube si ne dai si noua sa salivam, macar acolo un vruuuuum de la motor sa auzim si sa vedem, mergi cu ea acum?? sau momentan nu e inscrisa in circulatie? Cam cat este impozitul pt "motorasul" ala, poate ne combinam si noi un grup de mai multi si facem ceva frumos, sau luam ceva neinscris :blink:
Link to comment
Share on other sites

Depinde de masina f mult, depinde si de modul in care este montat in si pe masina, atata timp cat are un suport bazat pe arcuri moi, si sa nu sufere socuri poate rezista. Acum depinde din care unghi privesti functionalitatea lui, daca vrei sa fii rautacios nu va rezista, daca totusi incerci.......
Link to comment
Share on other sites

Man cu motorul ce se mai aude??? Pune si u niste poze mai de calitate cu masina, sa vedem ce iese, fa si tu ceva cu etapele parcurse sau... un filmulet care il atasezi pe youtube si ne dai si noua sa salivam, macar acolo un vruuuuum de la motor sa auzim si sa vedem, mergi cu ea acum?? sau momentan nu e inscrisa in circulatie?  Cam cat este impozitul pt "motorasul" ala, poate ne combinam si noi un grup de mai multi si facem ceva frumos, sau luam ceva neinscris  :)

255226[/snapback]

Man masina merge si inscrisa a fost tot timpul, am itp pana in 2009 (pe bune) nu merg cu ea pt ca trebuie sa o vopsesc dupa cum am spus intr-un post anterior si sa-i mai pun la punct cateva detalii, din pacate nu prea am timp de facut poze etc, in momentul asta chiar nu sunt o prioritate avand in vedere ca ma cam lupt cu morile de vant, nu pot sa lucrez la ea decat in timpul liber si atunci o fac singur, sa inteleg ca te-ai oferi voluntar sa dai o mana de ajutor? esti invitatul meu :blink: Oricum sa vad cum fac sa ajung si eu la tine pt chestia aia. Proiectul cu turbo este deocamdata pus 'on hold' pt ca s-au schimbat unele prioritati iar resursele trebuie sa le folosesc in comformitate pt ca din pacate sunt limitate. Oricum rezultatul v-a fi dragut zic eu, ca sa dau un hint....colour - satin graphite, roof&pillars - brushed aluminium :)

Link to comment
Share on other sites

Foarte ciudat, avand in vedere ca noua serie 7 va avea un hdd la bord :blink:

255227[/snapback]

 

E, acum nu ma pun eu cu ditamai fabricantu' la gasit solutii... :)

Am si eu in cap asa ceva, carpc, si prin documentarile mele am vazut ca hdd-urile sunt trecute la consumabile, pica in dracii cei mari.

Link to comment
Share on other sites

Daca ai nevoie de ajutor cere, nu e rusine sa fii ajutat, nimeni nu poate face totul singur si repede, daca vrei te ajut cu cea mai amre lpacere, in week-end daca vrei e perfect, imi spui si mi sa pot sa imi pun ordine in treburi + ca nu e prima masina la care as lucra de drag :blink: , majoritatea prietenilor pe care ii ajut, o fac pentru ca imi place. Atept sa imi spui ce si cum si in ce fel.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Daca ai nevoie de ajutor cere, nu e rusine sa fii ajutat, nimeni nu poate face totul singur si repede, daca vrei te ajut cu cea mai amre lpacere, in week-end daca vrei e perfect, imi spui si mi sa pot sa imi pun ordine in treburi + ca nu e prima masina la care as lucra de drag  :)  , majoritatea prietenilor pe care ii ajut, o fac pentru ca imi place. Atept sa imi spui ce si cum si in ce fel.

255576[/snapback]

Mario merci pt ajutor man, ai stat vinerea trecuta pana dupa 12 noaptea cu mine sa terminam de aranjat masina pt o plimbarica din pacate pimbarea a fost cam scurta din cauza acelor Nm in exces, se pare ca port blestemul cardanului :)) si la sierra v12 am avut o problema asemanatoare prima oara. De acum nu mai spun fuge de rupe pamantul ci fuge de rupe cardanul. Apropos, nu s-a rupt, a iesit din priza cutiei din cauza x pe care o stii si tu, nu o problema majora de rezolvat :blink:

Link to comment
Share on other sites

Man am facut asta din placere si as mai veni cu drag sa te mai ajut, in urmatoarele 2 week-end-uri nu pot, in asta tre sa plec cu socrii si cu fata mea la ei la tara si in urmatorul ma duc la mare la Liberty Parade, eu sant multumit ca ai scos si tu masina de acolo si a prins saracuta si ea cativa kilometrii de sosea, dar se pare ca nu a mai stiut ce sa faca cu atata putere si a "tusit" un pic, dar nicio problema, fierul se repara, e bine ca nu e ceva grav, ma bucur ca tiam putut da acel impuls de care probabil aveai nevoie. Usor cu timpul sper sa o poti aduce cu picioarele pe pamant, daca tu crezi ca este prea mult si nu poti face fata da-mi un tel, o aducem in fata blocului la mine si luna viitoare ma apuc de ea :blink: desi nu mai este mult de facut. Per total -- o super masina, am ramas masca de ce putere poate avea o masina, sincer chiar mia placut calatoria si ca am cunoscut inca un om pasionat de masina lui in adevaratul sens al cuvantului. Bafta multa man
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 4 months later...
tot respectul pt. proiectul asta....bafta in continuare.

din pacate merge cam incet pt ca sunt cam la limitia cu bugetul, adica trebuie sa produc ce bag in ea, oricum am avantajul ca e vorba doar de materiale mana de lucru e proprie pt ca se stie 'if you want it done right, do it yourself' in fine...niste poze cu ea lucioasa :twoup: promit sa pun poze facute la o rezolutie mai buna zilele astea cu totul montat pe ea.

Eu nu vad pozele .. :twoup:

Mai sunt altii ca mine?

punele si tu pe tinypic.com..

 

FFFF tare mi se pare ideeea cu pc in masina, si un coleg de-al meu de unde lucrez vrea sa isi pune ceve de genul in masina, dar el vroia undeva prin bord, apropos incearca sa pui acel HDD pe niste arculete ceva pt ca sant ceva sensibile, si incearca sa protejezi tot HDD de acei magneti giganti de la sub-woofer-e, poti incerca in jurul hdd dar sa pui sub el un ventilator special de hdd si pe langa el ceva pt protectie de magneti (erau pe vremuri la televizoare in jurul dufuzorului niste capacele din nush ce material care proteja ecranul de undele magnetice), iti spun asta ca lucrez in domeniul PC si stiu cat de naspa este faza cu HDD, sper sa nu te superi pt adaugari. Chiar tare faza cu pc-ul. Intrarea video d p LCD este din iesirea tv a placii video???

Si inca un lucru, lasa-i frate in pace pe cei care vb mult prost si fara rost, mergi pe principiul "cainii latra, ursu' merge". Bafta si spor la treaba in continuare.

Exista in comert niste HDD-uri cu o carcasa speciala si protejate de socuri .. dar sunt extrem de scumpe ...

Oricum .. o varianta mai buna cred ca ar fi memory stick-uri .. am vazut si de 32 GB ...

Link to comment
Share on other sites

Nu-ti pare rau ca ai vandut-o?

 

Parere de rau sigur este dupa cat a tras cu ea, eu m-am mai intalnit cu el si mai vb cat munceste la masina, totul era ca vroia sa o aduca spre bine, acum a venit oferta de a pleca (am discutat la ultima mea intalnire cu el cand avea 8-arul) si nu stia ce sa faca + masina a ajuns pe maini bune si ii poate continua munca care a inceput-o el tinand cont ca nu avea la inceput decat niste acte + o tabla si la motor ceva imens in V care nu pornea si multe nebunii pentru care a trebuit sa invete nebuneste de pe internet, chiar imi povestea ca baietii de un forum dedicat modelului asta de masina il stia ca este din Romania si posta cu ei acolo. Este grea munca asta cu o masina care o gasesti pe toate drumurile si nici persoane care sa o repare bine nu sant, trebuie sa te faci mecanicul ei fara vointa ta, asta in caz ca nu renunti. Momentan este fericit (asa spune el) cu ce are si sper sa vedem si un topic la "Masina mea" cu mandra "din tara lui Mussolini".

Link to comment
Share on other sites

Nu-ti pare rau ca ai vandut-o?

Ce sa zic, intr-un fel da, dar noua achizitie imi mai usureaza "suferinta". Am trecut prin multe aventuri cu BMW-ul si sunt sigur ca nu va fi ultimul BMW din viata mea, am simtit ca e timpul sa merg mai departe, am facut cam tot ce am putut pt aceea masina insa balanta se inclinase mult prea mult in favoarea ei si mai putin in ceea ce privea satisfactiile oferite. Totul s-a rezumat la bani dupa cum e de banuit, daca aveam alte posibilitati as fi tinut-o si probabil i-as fi adus Maserati ca pe o sora de nebunii, cui nu i-ar fi placut asa menage a trois. Azi m-am intanit cu Mario, a facut cateva poze cu italianca pe care il rog sa le posteze cand are timp. Si acel sunet stereo al bov-urilor e asa excitant, deja ma incalt sa mai dau o tura prin oras :twoup:. Maine ma duc la nenea strungaru sa-mi fac o reductie pt un ceas de presiune pt benzina, am schimbat membrana de la regulatorul de presiune care e reglabil (de fabrica) si acum e reglat un pic mai bogat 'dupa ureche si esapament' ca sa nu riscam nimic pana imi montez ceasul.

Link to comment
Share on other sites

masina aia e tiganita in cel mai mare hal....pacat de ea....poate o aduci asa cum trebuie....fara gura aia de rahat de pe capota, alte spoilere fata+ spate ( adica originale ) si fara eleronul ala de taximetrist....bine ca nu sa bagat la interior....

 

 

multa bafta si spor la munca !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.