Jump to content

BMW F10 - Upgrade-uri,retrofituri

Scorpio 82

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Salutare, care sunt costurile pentru retrofit de la cluster analog la cel extins 6wa?

Depinde la ce pret gasesti bordul 6WA . Se cere cam minim 200 euro pe un bord 6WA iar codarea e vreo 50 euro. Atentie ca sunt diferente la conexiuni intre bordurile de LCI si preLCI. Daca bordul achizitionat are mai multi km decat al tau , trebuie adus la 0km sau km tai , dar asta e inclus in codare de obicei.

Daca cumperi bord "de Anglia" , o sa ai ceasurile principale pt viteza in mile/ora , iar in interior un ceas mai mic in km/h - mai greu de urmarit. De asemenea pilotul automat va arata doar viteza in mile/ora.

• Like 1

• 3 weeks later...

Imi puteti recomanda pe cineva din Bucuresti, de la care sa cumpar si sa montez o camera mansarier? Multumesc !

Cei ce lucreazĂŁ pe acolo au și ei bmw-uri și știu cu ce se mĂŁnâncĂŁ.

https://www.navigatii-dedicate.ro/?gclid=CjwKCAjwh9_bBRA_EiwApObaOAujgA7bRCelWdEg7LtdD5w5hIfk_Pxzf7hx8LHE2NOtUWDBVRDWVRoCZiQQAvD_BwE

Edited by Bonzai

• 4 weeks later...

Ma poate ajuta si pe mine careva cu niste clarificari? as vrea sa pun NBT pe un F10 din 04/2012.(in momentul de fata am navigatia mare CIC) Mai este nevoie de altceva inafara de Unitate, Display si iTouch? Am mai auzit vorbindu-se despre ceva module care ar trebui luate pe langa cele trei, dar nu stiu nici daca este asa si daca e asa, ce mai exact am nevoie, sa stiu ce sa caut.

In plus, daca stiti pe cineva care are si/sau monteaza asa ceva in Timisoara sau inprejurimi ar fi perfect, m-ar scuti de atatea batai de cap :)

multumesc anticipat!

• 7 months later...
  • 2 weeks later...

am montat eu - cam 100e setul de lumini de pe ebay.co.uk sau aliexpress, 100-150 lei montajul (e destul de simplu, doar se desfac fetele de usi).

sunt in 2 culori, culoarea se schimb separat pt fiecare usa, de la un butonas aflat pe manerul usii (se schimba); intensitatea se regleaza din rotita care regleaza si intensitatea pt restul luminilor.

• Like 1

• 1 month later...
Luminile ambientale se pot face sa mearga ca cele originale - adica se schiba culoarea si intensitatea din meniul masinii . Se conecteaza cele trei fire la instalatia originala care are tot trei fire - se renunta la doua mufe .

as schimba si eu ambientalele, dar sunt atatea la vanzare incat imi pierd rabdarea.

ma puteti ajuta cu ceva link-uri directe de care ati montat voi?

montajul nu cred ca e dificil si acolo am rabdare :)

ati pus doar il locul celor de fabrica? am vazut o idee cu banda si in locasul de sus a trimurilor...gen cum e la G30.

sau la trimul de pe bord, din nou ca la G30.

orice parere ar fi de ajutor

• 9 months later...
  • 2 months later...

salutare,

Vreau sa fac upgrade la faruri...nu sunt multumit de cum vad noaptea farurile!

F10 2012 535xd

Am bi-xenon adaptive si vreau sa pun LED adaptive...imi puteti recomanda pe cineva care se ocupa cu asa ceva?

Edited by DMVS

• 5 years later...