Jump to content

ISTA-D 4.06.22 Standalone / ISTA-P 3.62.1.003

Recommended Posts

Salutare, 

Cu un sfat oare mă poate ajuta cineva? 

Încerc de două săptămâni să mă.conectez la mașina cu ISTA. Am instalat o versiune conform.i discuțiilor de pe YouTube ale contului driveRO, am cumpărat cablu kDcan( ce transparent) 

Când introduc cablul în obd acesta rămâne portocaliu puțin apoi se stinge. În ISTA apare când dau read vehicle se încarcă o secundă apoi dispare. 

Am făcut setările cu std:obd ,latentă, com1, etc, am încerc să comand un al doilea cablu dar fără succes. 

Are cineva idee ce se întâmplă? 

Mulțumesc! 

19 minutes ago, Verdee said:

Salutare, 

Cu un sfat oare mă poate ajuta cineva? 

Încerc de două săptămâni să mă.conectez la mașina cu ISTA. Am instalat o versiune conform.i discuțiilor de pe YouTube ale contului driveRO, am cumpărat cablu kDcan( ce transparent) 

Când introduc cablul în obd acesta rămâne portocaliu puțin apoi se stinge. În ISTA apare când dau read vehicle se încarcă o secundă apoi dispare. 

Am făcut setările cu std:obd ,latentă, com1, etc, am încerc să comand un al doilea cablu dar fără succes. 

Are cineva idee ce se întâmplă? 

Mulțumesc! 

Nu stiu pe ce model de BMW vrei tu sa il folosesti... 

Ce versiune de ISTA...

Trebuie sa ai grija sa setezi cum trebuie mai multe lucruri: portul com, latenta portului com, ediabas.ini atat in folderul C:\EDIABAS\BIN cat si in folderul EDIABAS unde este instalata ISTA (x:\ISTA\Ediabas\BIN) ca sa fi sigur.

In ISTA trebuie sa setezi ca interfata ediabas.ini, toate astea daca folosesti cablul K-Dcan.

De asemenea trebuie sa ai in vedere ca versiunea de EDiabas care functioneaza cu cablu KDcan este 7.3

Mulțumesc pentru reply și scuze pentru informațiile sărace.

Mașina este un e70 2008

Ista este versiunea 4.39.20

. Am verificat acum și sunt setate toate din ce pare. Versiunea  ediabas este 7.3.0. 

Am setat în ediabas.ini std:obd( în ambele locații) 

Portul pe com1

Latentă portului 1 msec

Până acum nici un succes. 

Nu înțeleg dacă problema este de la ista sau de la cablu. Am comandat al doilea cablu și succes nici acum.

Am setat și programul să ruleze că administrator, apropo 

Variante la care mă gândesc sunt: 

1.Reinstalare Windows și ISTA de la 0, poate un fresh start 

2. Poate este o problema cu versiunea de ista descărcată de mine, și să încerc să descarc un alt standalone.

Edited by Verdee