Jump to content

Rog ajutor identificare scuturi corecte motor + radiator, BMW 118i E87 LCI

Calinu

Recommended Posts

Salutare,

Masinuta pe care am cumparat-o a fost "putin" frecata pe dedesupt de catre fostul proprietar...si m-a lasat fara cateva scuturi. 

Problema e ca dupa WIN, pe realoem, gasesc mai multe variante. De ex la scut motor am 51757161568 si 51757129318, la scut radiatoare apare 51757128503 si 51717128502. 

La mine vin-ul este WBAUE51070P347375.

Poate ma poate cineva lamuri.

Multumesc

L.E. se pare ca scrie o chestie de genu : Skid plate national version S8SDA  YES or NO? De unde stiu unde ma incadrez eu...ca asa pot sti care e scutul corect dupa realoem?

Edited by Calinu

• Calinu changed the title to Rog ajutor identificare scuturi corecte motor + radiator, BMW 118i E87 LCI

Sa o luam metodic.

Vrei sa le cumperi noi?

Daca da. Mergi la dealer cu VINul si iti spune ele ce scut(uri) iti trebuie... bine ii si rogi sa se uite/caute cu mare atentie (poti sa le spui..) pe realoem sunt mai multe dupa toate aparentele.

Daca il iei SH, banuiesc ca te duci personal sa le ridici. Ei dau o garantie de obicei .. si unii le primesc si inapoi daca nu se potrivesc..

DAR, poti sa iti faci si tu tema:

cauta in pagina de mai jos.

https://www.realoem.com/bmw/enUS/partgrp?id=UE51-EUR-07-2009-E87N-BMW-118i&mg=51#google_vignette

La MOUNTING PARTS, ENGINE COMPARTMENT, la underhood shield par a fi doua diferite.. nu difera decat in partea din stanga-spate..

Restul prinderilor (pozitia gaurilor) sunt cam la fel.

BRAVO pentru ca incerci sa ii pui scutul! Compartimentul motor asa va fi mai bine protejat de praf! Garantat.

Intreaba-ma de unde stiu (am mers o vara fara scut.. din neglijenta).

Daca ai nevoie pot sa iti fac niste poze..

Scutul la E90 pare foarte asemanator..

Mai sunt doua mai mici in fata chiar langa bara.

Nu uita sa iei si clemele potrivite cu suruburile lor. Vreo 4 suruburi se prind in niste plastice mici, patrate.. ele par rotunde la suprafata cand le vezi.

Scutul principal, dupa primul rand de de.pe marginea ce se prinde de bara.. urmatorul rand (de doua) marcat cu 9 in link, acelea se prind, cel putin la E90 de niste suporti din aluminiu in forma de S care sunt prinsi pe un capat se sub-frame (cadrul motorului..) iar capatul celalalt coboara in S (sunt niste tablite..) pana la nivelul scutului unde se insurubeaza direct suruburi in ele.. nu au nevoie de cleme. Pracyic sustine scutul in oartea din mijloc-fata. Exista si mijloc-spate dar alea mi se pare ca se insurubeaza in plastice direct prinse de/in sub-frame.

Edited by bimmer90f30

2 hours ago, Calinu said:

Adica e Skid plate nationale version S8SDA= No? 

Nu. E cealalta cu Yes pentru ca ai sub masina componenta/protectia aia de plastic numarul 11 in grupul din pagina cu protectiile 11, 12, 13.

Vezi ca iti trebuie si piesa 10 (dintre 11 si 12) ala e S de care vorbeam. Impreuna cu surubul ei. In prima poza aproape de tine e una. Pe cealalta parte, indepartat, e lipsa. E lipsa si in alte poze in stanga cum te uiti. Asta codul ei: 51757128501

Apreciez si like in butonul din dreptul postarii, dreapta-jos. Dupa cum si faptul ca daca te-am ajutat sa afli exact ce iti trebuie, ca s-a gasit si solutia problemei, raspunsul cel.mai potrivit.

Moderatorii pot declara/afisa ca s-a gasit solutia din topic.

Si asa afla si altii care cauta unde s-a dat solutia.

Multumesc.

Edited by bimmer90f30