Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

F25 2015 nu se mai deschide portbagajul de la butonul de pe usa soferului

Recommended Posts

La un X3 F25, din 2015, pot deschide portbagajul atat din telecomanda, cat si din butonul de pe porbagaj. Nu mai da comanda acel buton aflat pe portera soferului, in interior. Pana zilele trecute a functionat. Singurul lucru care s- a mai  intamplat a fost ca am inceput sa primesc atentionari ca se descarca bateria in stationare, cred ca ma lasa, fiind neschimbata pana acum. Am verificat  cu Bimmercode daca setarea este activa, am dezactivat si activat, nimic. Am eroarea de mai jos pe care nu o pot sterge. Multumesc!

Screenshot_20250614_173657_BimmerLink.thumb.jpg.d1de81f83968030ae73cc3116b6f3369.jpg

• RedCap changed the title to F25 2015 nu se mai deschide portbagajul de la butonul de pe usa soferului

Daca schimbi bateria si nu isi revine, presupunand ca bateria ar avea o influienta, ai putea pune VINul si apoi poti verifica integritatea firelor. Dar si a doua incercare nu e cert ca va si rezolvarea.

Poti incerca cu ISTA o stergere de erori. Tot in ISTA poti da commanda care la fel elimina conexiunea prin buton. Asta ajuta la diagnoza.

19 hours ago, rel1406 said:

Am eroarea de mai jos pe care nu o pot sterge. Multumesc

Ai acolo in poza problema descrisa suficient de bine, nu ai cum sa stergi o eroare prezenta. Rezolva problema si o sa mearga/poti sterge si eroarea.

Posted (edited)
5 hours ago, zeronoo said:

Ai acolo in poza problema descrisa suficient de bine, nu ai cum sa stergi o eroare prezenta. Rezolva problema si o sa mearga/poti sterge si eroarea.

Multumesc! Credeam ca se refera la clapeta de pe usa soderului. Aceea nu are niciun blocaj, se misca liber in ambele sensuri fara a opune vreo rezistenta. Nu interpretez cum trebuie, oare? Trebuie sa caut in alta parte? Ce reprezinta TOEHKI?

5 hours ago, zeronoo said:

Multumesc! Credeam ca se refera la clapeta de pe usa soderului. Aceea nu are niciun blocaj, se misca liber in ambele sensuri fara a opune vreo rezistenta. Nu interpretez cum trebuie, oare? Trebuie sa caut in alta parte?

Edited by rel1406

Posted (edited)

Acum dimineata, bineinteles eroare de baterie  care se descarca in stationare. Butonul nu numai ca functioneaza, dar portbagajul primeste comenzi de inchidere-deschidere non stop. Ma dispera. Am dezactivat comanda de functionare a butonului din interior cu bimmercode, dar tot degeaba. Si butonul functioneaza, chiar inactiv cum am codat. Portbagajul se inchide si deschide fara ai da eu comanda. Alte erori, cu Bimerlink nu am gasit. Ma dispera acum!

Edited by rel1406

Revin. I-am sters eroarea stocata si momentan parc functioneaza corect aproximativ. Nu stiu din ce motive, cu toate ca e codat sa nu functioneze butonul din interior, tot inchide si deschide portbagajul. Cu Bimerlinkul meu nu vad alte erori. Stau in expectativa. Pana reusesc sa schimb si bateria.

6 hours ago, rel1406 said:

Butonul nu numai ca functioneaza, dar portbagajul primeste comenzi de inchidere-deschidere non stop. Ma dispera

Asta nu inseamna ca functioneaza...scoate mufa din buton si vezi...