Jump to content

Probleme BMW X3 G01 M40i – infiltrații apă, miros sub scaun pasager & lumină ambientală

Recommended Posts

12 hours ago, sskkaa said:

Trebuie verificate nu doar scurgerile ci si conexiunile de scurgeri/mufele, care leaga furtunele, posibil una sa fie fisurata/sa nu etanseze cum trebuie...

trebuie cineva care stie ce sa verifice, sa nu te trezesti ca trebuie dat jos tot plafonul si inlocuite maruntisurile, care desi sunt ieftine, la manopera te mananca.

Mentenanta la trapa trebuie facuta anual, sau la 2 ani cel tarziu.

In Oradea, cel putin, o firma care se ocupa cu asa ceva, depinzand de probleme, costul este undeva intre 1000-1500lei.

Verific, mentenanta a fost facuta in septembrie... multumesc!

12 hours ago, tzucul said:

Eu suspectez ca furtunul de scurgere e ieșit din mufa tavitei colectoare de la trapa și apa se prelinge în jos pe montantul central direct pe podea.De aici vine mirosul de mucegai.Ridica preșul de la pasager și pune mana sa vezi dacă nu e ud.Poti vedea și dacă nu e ud sub scaunul pasagerului.Legat de restul pieselor schimbate, au fost înlocuite pe garanție?

am ridicat presul, mocheta, totul este uscat....pe garantie, acum merg sa schimb inca o piesa ca ( electromotor) sau ceva de genul....am publicat si piesele schimbate poate mai cauta cineva pe google/forum etc sa stie ca astea se schimba de catre bavaria fara sa ai garantie, daca ai si garantie cu atat mai bine.

11 hours ago, sskkaa said:

https://cslgarage.ro/mentenanta-trapa/

https://autoinuservice.ro/reparatii-trape/

i am gasit pe net in zona voastra, poate a mai avut vreun coleg contact cu ei...

Multumesc, marti am la bavaria si din cate am inteles mai este un x5 2024 cu aceeasi problema la ei si nu i-au dat de cap si apelez la  cslgarage in caz ca nu rezolv. Multumesc pt info!

10 hours ago, ebay said:

Una din nenorocirile mașinilor sunt trapele. Nu contează marca. Nu știu sincer de ce sunt achiziționate. Am avut odată, interesant, dar nu m a dat pe spate. Problemele care vin cu ele clar sunt de luat în seamă.

nici pe mine nu ma da pe spate...dar asa a venit:)))

10 hours ago, Martines said:

Pe un forum de afara,se plangeau de o garnitura care se largeste si intra apa pe unde trebuie sa stranga garnitura pe partea de fixare,se largeste.Au observat asta cu plafonul dat jos si turnat apa.Daca cauti in realoem gasesti si codul.Dar trebuie verificat

_NtaEqt4SFzvbogM6IwYg29scZE-1920.jpg

HXA6lEGoDcmHv5UaPx5mC7MkmuU-1920.jpg

QjtlK1j7Ht1zQYiZ6pe0MIOb_AY-1920.jpg

Bun....multumesc mult de info!

10 hours ago, Romulus said:

Desi complet off-topic, creau doar sa scriu undeva, ca ma bucur ca nu am vrut niciodata trapa si am considerat-o doar un junghi in coaste care iti da batai de cap.

Sexy Hot Girl GIF by Cappa Video Productions

:))) asa a venit....nu am vrut nici eu cu trapa:)))

10 hours ago, Tarabostes said:

Pai daca masina e 2023 si are 72k rulaj nu e in garantie? BMW ce zice?

BMW.....cauta pe undeva ca avem un x5 si nu-i d-am de cap, programarea o am marti...dar vorbisem la telefon cu ei, altfel nu postam aici=)) este o gluma de service sincer....pentru toate piesele specificate acolo, am facut multe drumuri la ei ca imi ziceau ca n-are nimic....pana intr o zi cand a ramas fara antigel, schimba pompa sau ce naiba au facut + curea bla bla....trebuiau sa schimbe si compresorul de ac pentru ca au probleme motoarele astea cu el....se incinge si se blocheaza m40i 2023 up majoritatea cand mergi la ei stiu de problema...ei n-au schimbat-o si intr-o zi a iesit fum:))) du-te iar...curele bla bla + ac....drumuri la ei ca la balamuc....repet este primul bmw cu ghinion:)))) sa nu se inteleaga gresit...316d 2014 si in ziua de azi are totul original pe el + 160k km....x1 2018 ala am schimbat cutia la 87300km....

6 hours ago, Cosminbad said:

Eu am 5 ani la X3-ul G01, garantie de fabrica sau 200 000 km. Se poate comanda cu garantie extinsa de la configurarea masinii sau o poti prelungi in primele 2-3 luni de la activarea garantiei masinii (dupa livrare). Cu costurile aferente.

are garantie, ideea este ca nu au dat de cap la o masina si am zis sa ma interesez pe forum...poate rezolv pana sa ajung la ei....ca daca mai ploua pun o galeata si aia e:)))

5 hours ago, Romulus said:

Esti norocos.

:))multumesc! 😃