Jump to content

BMW X5 x50e (2024) - Schimbați uleiul, microfiltrul și verificați aerul condiționat

rubanj

Recommended Posts

Buna Ziua,

E timpul să schimb uleiul de motor, microfiltrul și să verific aerul condiționat (aerul condiționat din față este foarte slab în comparație cu cel din spate al mașinii). Ce service ați recomanda? Am auzit lucruri bune despre FRK și BForce.

Eu merg cu 330i ul de 4 ani la frk service. Nu am nimic de reprosat. Nu au incercat niciodata sa imi bage piese pe gat, chiar mi au zis ca nu e cazul sa le schimb dar am insistat eu sa fie schimbate preventiv. Preturi mult mai ok fata de reprezentanta.

Am facut la ei de la schimb de ulei motor, cutie de viteze, de transfer, diferentiale, amortizoare, geometrie etc. Sunt super ok.

Bună ziua, este încă în garanție dar cred că ar putea fi microfiltrul de la AC. Este mai bine dacă este în garanție să-l duc la Bavaria sau la Cobalcescu?

On 6/17/2026 at 8:03 PM, xJohn said:

Eu merg cu 330i ul de 4 ani la frk service. Nu am nimic de reprosat. Nu au incercat niciodata sa imi bage piese pe gat, chiar mi au zis ca nu e cazul sa le schimb dar am insistat eu sa fie schimbate preventiv. Preturi mult mai ok fata de reprezentanta.

Am facut la ei de la schimb de ulei motor, cutie de viteze, de transfer, diferentiale, amortizoare, geometrie etc. Sunt super ok.

Multumesc pentru informatie.

Salut, Bforce mi se par cei mai profi insa au preturi mai mari sau la fel de mari ca reprezentanta. FRK sunt decenti, am mers la ei de cateva ori cu diverse masini si nimic de reprosat. Prefer FRK pt ca e mai aproape de mine. Daca ai garantie, mergi la reprezentanta si rezolvi aproape gratis 

As fi vrut sa scriu cu caps lock. De ce? Fiindca aceasta informatie ar trebui sa o stiti.

11 hours ago, rubanj said:

Bună ziua, este încă în garanție dar cred că ar putea fi microfiltrul de la AC. Este mai bine dacă este în garanție să-l duc la Bavaria sau la Cobalcescu?

Pentru ca masina sa ramana in garantie, revizia trebuie facuta in reprezentantele oficial BMW. Daca cumva se observa interventia unui service third party de tip FRK, BFORCE etc, GARANTIA SE ANULEAZA!!!

• De acord! 1