Jump to content

BMW M3 E36 COUPE

roscatu m3

Recommended Posts

ce golan esti, nici nu ai luat bine masina si deja arunci planurile pe ea

masina o am de 5 ani de zile si la ce planuri te referi??

<_<

cred ca tu citesti doar ultima postare, asta e motivul pt care nu mi-ai raspuns la quote mai sus, iar @alexutzu a raspuns la postul lui @rabanne

:)

motorul are pistoane racing,atit nimic alt ceva :bashwall: si umpic cilindreea marita

:unsure: cat de putin? vreo 2 mm ? (glumesc)

ms pt raspuns <_<

edit: astia de la fisc (circa financiara) stiu ca ai trecut de pragul 3000 cmc ? :)

Edited by io's

motorul are pistoane racing,atit nimic alt ceva :unsure: si umpic cilindreea marita

:blink: cat de putin? vreo 2 mm ? (glumesc)

ms pt raspuns <_<

edit: astia de la fisc (circa financiara) stiu ca ai trecut de pragul 3000 cmc ? :bashwall:

inca nu stiu dar daca vor le dau subleru sa masoare cilindreea :)

nu stiam unde sa gasesc mai multe info si un topic de prezentare cu masina asta... care mi-a ramas in minte din clipa in care am vazut-o la 4tdays anu trecut ... joi inainte sa inceapa show-ul cand se aranjau standurile era singura acolo unde trebuia sa fie standul MR si m-am holbat 1 ora in continuu ... nu-mi venea sa cred cum poate sa arate. n-ar strica sa pui mai multe poze cu masina in diferite ipostaze.

felizitarile mele ptr masina arata senzational. la legale sau tuning show-uri o so vedem anu asta?<_<

nu stiam unde sa gasesc mai multe info si un topic de prezentare cu masina asta... care mi-a ramas in minte din clipa in care am vazut-o la 4tdays anu trecut ... joi inainte sa inceapa show-ul cand se aranjau standurile era singura acolo unde trebuia sa fie standul MR si m-am holbat 1 ora in continuu ... nu-mi venea sa cred cum poate sa arate. n-ar strica sa pui mai multe poze cu masina in diferite ipostaze.

felizitarile mele ptr masina arata senzational. la legale sau tuning show-uri o so vedem anu asta?<_<

Am mai gasit ceva poze sa vedem daca le pot pune si la tuning show nu mai bag masina.......

• 10 months later...

Tu ai vrut-o :) ..

1.La ce masini de putere apropiata nu ai putut sa le faci fata ?

2.Stiu ca poate pt tine nu este foarte important dar eu sunt interesat de consumul real oras, si exterior la mers normal 120-140..?

3. Cat costa anual intretinerea unui astfel de motor impartit la 12 luni sa dea o suma lunara de....?

4.Ce probleme majore pot aparea la un asemenea motor ..eu din cate am inteles este destul de fiabil ...

5. Bafta multa cu ///M-ul pt ca este un bibelou de masina ..