Jump to content

Probleme tehnice si rezolvari Seria 5

Recommended Posts

Arunca o privire in portbagaj, vezi cum se imbina acolo. Ori intra pe la usa portbagaj, ori pe la vreun stop ori pe la imbinarea dintre aripa si placa spate care tine stopurile. Mai poate intra pe la chedere usi, trapa. Da covorasele la o parte si mergi cu sticla de apa si toarna pe unde ti-am spus, vezi pe unde apare apa. Spor la cautat.

stie cineva de ce imi intra apa in spate la pasageri la picioare masina nu a fost lovita sa fie cumva de la chedere de la usi nu par uzate :twoup: :twoup: :D :D si daca ploua si masina sta pe loc imi intra apa in spate :D

am gasit pe unde intra pe la ornamentele de pe praguri acolo sub ele sunt 3 gauri si numa pe acolo imi intra apa ca le am dat jos si am astupat gaurile alea normal ar fi trebuit sa cumpar noi dar nu stiu cat costa si alea ,si acuma astept sa vina ploaia :) :P ;)

• 2 weeks later...

Salutare

Apa intra prin usa

Desfa capitonajul la usa si vezi ca sub el mai este o protectie care nu este numai pentru praf, nu da voie apei care se scurge pe langa geam sa intre in masina.

Se desprinde dupa o perioada de timp sau daca a umblat cineva acolo nu a lipit-o bine.

Datorita formei neregulate apa se scurge pe acea protectie si ajunge intre usa si capitonajul usii , in cel mai rau caz iti curge pe la becul de jos direct in masina.

Mai sunt clipsurile de la capitonaj Cele de jos si pe acolo intra daca nu etanseaza bine sau sunt rupte, pune niste silicon si gata ai rezolvat problema.

Gaurile din prag cele despre care vorbesti trebuie sa fie desfundate ca daca nu se aduna apa intre chedere si ajunge tot in masina.

Eu am patit treaba cu protectia de sub capitonaj am lipit si gata am scapat.

Daca dai jos fata de usa si torni apa pe geam cu usa inchisa vezi pe unde intra apa , altfel e prea dificil.

Datorita faptului ca exista 3 chedere se creeaza intre ultimele doua un spatiu aproximativ etans care comunica cu exteriorul prin gaurile din praguri.

Bafta.

• 1 month later...
Salutare

Apa intra prin usa

Desfa capitonajul la usa si vezi ca sub el mai este o protectie care nu este numai pentru praf, nu da voie apei care se scurge pe langa geam sa intre in masina.

Se desprinde dupa o perioada de timp sau daca a umblat cineva acolo nu a lipit-o bine.

Datorita formei neregulate apa se scurge pe acea protectie si ajunge intre usa si capitonajul usii , in cel mai rau caz iti curge pe la becul de jos direct in masina.

Mai sunt clipsurile de la capitonaj Cele de jos si pe acolo intra daca nu etanseaza bine sau sunt rupte, pune niste silicon si gata ai rezolvat problema.

Gaurile din prag cele despre care vorbesti trebuie sa fie desfundate ca daca nu se aduna apa intre chedere si ajunge tot in masina.

Eu am patit treaba cu protectia de sub capitonaj am lipit si gata am scapat.

Daca dai jos fata de usa si torni apa pe geam cu usa inchisa vezi pe unde intra apa , altfel e prea dificil.

Datorita faptului ca exista 3 chedere se creeaza intre ultimele doua un spatiu aproximativ etans care comunica cu exteriorul prin gaurile din praguri.

Bafta.

exact asa este!

am patit si eu treaba asta, trebuie izolata(lipita) bine masca aia de burete care este intre fata de usa si usa!