Jump to content

accidente suferite


aurelian0408

Recommended Posts

Pentru ca aseara un amic a avut un accident destul de nasol ( :lol: ) pe str. Alunisului langa benzinaria Luk (conducea o Octavia, nu a dat prioritate unei Chevrolet si de aici deranjul destul de mare; Chevy-ul avea fata varza, si masina si ocupantul locului din dreapta care nu purta centura si cu toate ca s-au deschis air-bagurile a lobat cu capul in parbrizul pe care l-a facut praf...si capul si parbrizul; octavia amicului a fost proiectata intr-o Toyota parca, pa care a indoit-o putin si care l-a randul ei a impins un stalp de trecere pietoni peste un Golf..), m-am gandit ca ar fi interesant sa ne spovedim si sa recunoastem ca si unii dintre noi am avut parte de momente mai putin fericite la volanul masinilor noastre.

Incep cu mine.

In 1990, pe la inceputul verii, faceam pe taximetristul cu al meu Oltcit de la vremea aceea, ca de, era democratie si incet-incet imi doream sa intru si eu in randul micilor intreprinzatori (bineinteles ca nu aveam autorizatie, ce sa mai vorbim de aparat de taxare... :) ). Era seara, plouase si eu ma deplasam pe Barbu Vacarescu venind dinspre Baneasa. Inainte de intersectia cu Aurel Vlaicu, pe dreapta, am vazut o domnisoara care m-a inspirat atat de mult incat am uitat ca sunt pe strada si merg cu aproximativ 60 la ora, drept pentru care am intrat in plin in refugiul de tramvai (care era intarit cu sine de tren cred, pentru ca nu l-am clintit din loc). Ce sa va spun? Datorita socului, am indoit volanul lipindu-l de bord, dupa care mainile mi-ai scapat in parbriz, la fel ca si capul. (Ani de zile am avut ciobulete in coate si in capatana de la geamul ala duplex care s-a facut nici farame... :) )Impactul m-a proiectat cu teasta in portiera din dreapta...dupa care , gata!

Nu mi-am pierdut cunostinta, dar eram destul de socat si am sarit repede din masina sa vad daca sunt intreg. Nu aveam nimic rupt, imi curgea doar borsul din nas si din cap. A doua zi ma dureau toate, capul, pieptul, genunchii (sparsesem partea de jos a bordului cu genunchii).

Cand a vazut garciomegul masina (pe care am dus-o a 2-a zi pe platforma la Candiano) nu a crezut ca eu am condus pana nu mi-a vazut capatana si coatele julite.

Dauna a fost aproape totala. Nu ramasese intreg decat motorul (culmea, cutia se sparsese).

Asta a fost printre cele mai grave ale mele... :lol:

 

Cam asta ar fi. Daca moderatorii socotesc ca topicul trebuie mutat la ACCIDENTE sau in alta parte, ii rog sa o faca ei.

Succes tuturor si la cat mai putine incidente.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest poleposition

Eu:

 

1. Am intrat cu masina tatalui meu in gardul portii - nu am nimerit intrarea - si am spart bara fata, indoit aripa si spart far. Abia luasem permisul

 

2. Tot cu masina lui tata, la o luna diferenta, a franat unu cu Skoda d-aia mai veche in fata mea, eu ma gandeam aiurea, si am intrat in el pe frana... m-am si panicat ca era prima data cand simteam cum intra ABS si nu stiam ce se intampla. Spart iar bara fata si grila.

 

2 BIS, am uitat: Alta masina a lui tata, am luat-o cat era el la munte, eram cu un prieten, amandoi beti, am reusit pana in capautl strazii sa o pocnesc in masina unui vecin din zona. Noroc ca a recunoscut masina lui tata si nu a chemat politia. I-am spus lui tata ca am gasit-o asa lovita unde parcasem. Nu a aflat niciodata, nu m-a crezut niciodata.

 

3. Cu masina de la banca unde lucram un Renault Megane Sedan II, alimentam la Agip si intra un turbat in mine care vroia sa evite semaforul si a taiat-o prin benzinarie. Bara spate stanga + aripa spate stanga.

 

4. Tot cu Megane-ul am franat la un semafor si intra una in kuru meu fara frana fara nimic, cu un Pajero parca, se uita dupa o adresa si nu m-a vazut. kuru praf.

 

5. Cu alt Megane, nou, tot de la banca (primul s-a defectat fara legatura cu acidentele) m-am inghesuit sa depasesc o coloana la semafor, langa sina de tramvai. Tramvaiul nu m-a lasat si m-a sters pe toata partea stanga.

 

6. Cu E34, am intors pe sos Colentina fara sa ma asigur si m-a luat in plin unu care mergea pe sina de tramvai. Eu aripa st fata si bara fata. Opel Vectra C, masina de plastic, s-a dezintegrat :)

 

7. De Sf Nicolae, am mers pana la magazin cu E34 sa cumpar diverse. La un semafor din apropierea casei mele eu am trecut pe verde, iar un smecher ce a trecut pe rosu m-a luat in dreapta spate... Ala a crapat motoru praf masina, o dacie papuc. eu subtire, usa dr spate si aripa. Tanc masina aia. :)

 

8. Pe DN1 mergeam la Predeal in aglomeratie, eu franez ca era coloana, domnul din spate citea ziarul si intra in mine...viteza mica, maxim 20 la ora.

 

9. Eu parcat cu E60 asteptam cu motorul pornit, o domnisoara da sa plece de pe loc in fata mea, dar pleaca in... marsarier :) deci..bara fata.

 

10. Tot cu E60, eu idiot, las pe unu sa iasa cu spatele pe o straduta la mine in zona, dar ala si mai idiot iese direct in mine :) ,,bara fata din nou.

 

11. Cu Audi acum vreo 2-3 luni. Eram baut, am vrut sa merg la magazin/benzinarie sa iau tigari si inca o sticla, numai ca, cum intorc eu pe strada, uit sa mai franez si intru zdravan in coltul stanga spate al vecinului. EU: far spart, bara sparta, capota si aripa indoita... Vecinu, zgaraiat lejer coltul barii spate :D Un Peugeot d-ala mare...nu stiu model

 

12. Audi dupa reparatia la nici o luna, parcat frumos in fata casei, vine un berbec, nu stiu cum dracu dar pierde controlul si imi sterge complet partea dreapta..bara, oglinda, aripa, ambele usi... aaa si fuge. L-am identificat dupa vreo 2-3 saptamani, era din Suceava...s-a rezolvat :lol:

 

Dupa acest ultim incident am vandut urgent Audi, pe criteriul ca imi poarta ghinion :D ca-i "jinxed"

 

Cu M6 / Seria 1, nici un incident pana in prezent. :lol:

Edited by poleposition
Link to comment
Share on other sites

9. Eu parcat cu E60 asteptam cu motorul pornit, o domnisoara da sa plece de pe loc in fata mea, dar pleaca in... marsarier :lol: deci..bara fata.

 

10. Tot cu E60, eu idiot, las pe unu sa iasa cu spatele pe o straduta la mine in zona, dar ala si mai idiot iese direct in mine :) ,,bara fata din nou.

:lol: loooooooool

 

 

si eu care credeam ca sunt ghinionist... :) m-au lovit 2 baieti la diferenta de un an fiecare , in bara spate...

Link to comment
Share on other sites

1. pe la vetreanilor intrat in spatele unui audi a6,era seara,ploua afara si infipt in a6(eu cu opel astra) in 2006

2. iesit de pe o straduta in iuliu maniu intersectie cu apusului,m-am bagat pana la banda 2,unde o duba mi-a facut semna ca ma lasa,

dar nu mi-a atras atentia ca vine un aro 10 pe banda 3 si infipt in aripa stanga(topt opel astra) in 2007,asa ca vorba lui @pole,vandut ca aducea ghinion.

un an de bmw si nimic,lucru care cred ca si-l doreste fiecare..

Link to comment
Share on other sites

Am avut doar doua, amandoo usoare. Acum vreo 2 ani, pe vremea cand aveam 15 ani :lol:.

 

1. Eu smecher, dupa ce am incinis motoru' de la un Fiat Panda de l-a luat dracu'...zic sa fac io o intoarcere misto cu frana de mana (mai facusem vreo 20 in seara aia). 1-a blana, 2-a blana, tras de volan stanga + tras frana de mana. S-a auzit un poc destul de incet (se rupsese cablu' de la frana de mana) si am intrat intr-o bordura a dreacu' de inalta, nemaiavand timp sa pun frana. :bashawall:

Rezultatul, un suport de motor rupt, nu mai intra masina in viteza.

L-am mintit pe taicame ca habar n-am cine dracu' a putut sa strice masina, ca io nici nu ma atinsesem de ea. Dupa o saptamana a aflat adevarul, nu mai stiu cum m-a pedepsit (am scapat usor oricum )

 

2. Plimbarea de seara cu un VW Golf 4, cu un prieten...dupa ce ii grabisem pistoanele, am decis sa merg mai incet ca nu prea mai era motorina. Si cum mergeam eu cam cu 40 kmh, pe un drum mai de tara, un muist de taximetrist, avea pe sensul lui de mers o lucrare la drum, si eu aveam proritate sa trec, da' el smecher a zis ca are loc. S-a ales cu toata partea stanga zgariata, cu oglinda mea, si cu putin din usa.

Pentru ca n-aveam carnet nu am putut sa-i dau asigurarea, si i-am dat 150 de lei sa-si faca masina, si 50 de lei sa nu ma zica lu' taicameu. La Golfu' meu nu am avut mare lucru', a doua zi m-a gasit taicameu ca polisham masina, si era o vreme de tot kktu', si-a dat seama ca ceva nu-i in regula, dar n-a zis nimic.

 

Aaa..si am mai avut unu', da nu chiar accident. O patanie, pe care nu o sa o mai repet cat traiesc. Alcool + condus. :)

Aseara, rupt, spart, gong, muci, de la ziua lu' unu', ajung acasa, si vad Passatu' ca statea asa, trist...parca cerea o talpa. L-am ascultat, i-am dat in gura de l-a luat dracu', si dupa m-am gandit ca daca e 4x4, trebuie sa si mearga prin santuri, ca na, 4x4. M-am bagat prin niste santuri, am iesit cum am iesit, si la ultimu' am suspendat masina cu doua roti in aer, si cu botu' in jos. Nu mai puteam sa ies prin spate, si am lasat-o usor sa curga la vale... cand esti clampa, usor nu e chiar usor :lol: si pac-pac, spoiler-ul fata spart...

Inca nu a aflat taicameu, da' daca e sa afle o sa dau vina pe maicamea, ca ea se urca pe borduri ca si cum ar fi cu tancu', sper sa ma creada :)

 

Sper ca astea au fost toate :D

Link to comment
Share on other sites

 cred ca ar trebui sa spuna fiecare cati ani de permis are...... :)

 

 

 

 

 

eu am 6 si ceva(am avut 3 masini : Dacia Liberta, Opel Vectra B, Bmw e46 inca il am)...si doar 2 accidente cu bmw-ul...am fost lovit in spate(bara)...sa inclin si eu spre : "masina ghinion" ?! :lol:  

Edited by POIUYT
Link to comment
Share on other sites

 cred ca ar trebui sa spuna fiecare cati ani de permis are...... :)

 

 

 

 

 

eu am 6 si ceva(am avut 3 masini : Dacia Liberta, Opel Vectra B, Bmw e46 inca il am)...si doar 2 accidente cu bmw-ul...am fost lovit in spate(bara)...sa inclin si eu spre : "masina ghinion" ?! :lol:  

 

12 ani si de condus zi de zi 10 ani

Link to comment
Share on other sites

12 ani si de condus zi de zi 10 ani

si eu merg zi de zi... :lol:...daca nu merg cu bmw-u , merg cu un Golf 4 :)

 

sa mor de l-am vazut  :lol: stricaziuni la renault stopul putin crapat iar la fiat bara fata, radiator, grila si capota indoita :)

permisul il am de 7ani ( B,C,D,E)

 

cam urat, inseamna ca ai avut ceva viteza :D

Edited by POIUYT
Link to comment
Share on other sites

9 ani de condus..zi de zi.

Insa..la inceputuri...avea tata un renault 21 2.0 - 136 CP, williams injectia..fugea de rupea.

Misto masina pana cand...am urcat-o pe teava de gaze..de fapt pe un bont d`ala iesit din pamant..de gaze.(cred ca era de aer ..ceva)

Rezultat..prag dreapta indoit, ornamet prag spart.

Am luat o cearta de la tata...insa nah..ia trecut repede!

Link to comment
Share on other sites

Inainte de intersectia cu Aurel Vlaicu, pe dreapta, am vazut o domnisoara care m-a inspirat atat de mult incat am uitat ca sunt pe strada si merg cu aproximativ 60 la ora, drept pentru care am intrat in plin in refugiul de tramvai (care era intarit cu sine de tren cred, pentru ca nu l-am clintit din loc).

Si domnisoara?

Link to comment
Share on other sites

Eu:

 

1. M-a pocnit una cu un matiz , din vina ei in spate , al dracului bara pe e46 ,aia si-a sparg farul , bara ,tabla indoita eu aveam o zgarietura.

Era o fata de treaba si frumusica :) . nu am mai fost la politie ca ramanea fara permis probabil sau ii dadea amenda cateva milioane si puncte.

Am fost la spalatorie unde a platit ea curatarea (ramasese vopsea de pe matizul ei pe bara mea) si am ramas doar cu o zgarietura foarte mica.

 

Am ramas prieteni :lol: :lol:

 

2.In parcare la plaza am rupt un prag intr-o bordura.

 

 

3.La un semafor in Constanta cautam un cd si s-a dus masina la vale in alta fara urme de accident ,doar am impins-o putin .

 

 

4. A intrat un idiot cu un E60 in mine si a fugit,m-a zgariat doar.

 

 

5. Am rupt o oglinda la un a8 ,cautam ceva pe navigatie . :)

 

 

 

Aproape 100.000 km facuti de cand am permis.

Edited by slacker
Link to comment
Share on other sites

Am avut doar doua, amandoo usoare. Acum vreo 2 ani, pe vremea cand aveam 15 ani :lol: .

 

1. Eu smecher, dupa ce am incinis motoru' de la un Fiat Panda de l-a luat dracu'...zic sa fac io o intoarcere misto cu frana de mana (mai facusem vreo 20 in seara aia). 1-a blana, 2-a blana, tras de volan stanga + tras frana de mana.

 

Aaa..si am mai avut unu', da nu chiar accident. O patanie, pe care nu o sa o mai repet cat traiesc. Alcool + condus. :)

Aseara, rupt, spart, gong, muci, de la ziua lu' unu', ajung acasa, si vad Passatu' ca statea asa, trist...parca cerea o talpa. L-am ascultat, i-am dat in gura de l-a luat dracu', si dupa m-am gandit ca daca e 4x4, trebuie sa si mearga prin santuri, ca na, 4x4. M-am bagat prin niste santuri, am iesit cum am iesit, si la ultimu' am suspendat masina cu doua roti in aer, si cu botu' in jos. Nu mai puteam sa ies prin spate, si am lasat-o usor sa curga la vale... cand esti clampa, usor nu e chiar usor :lol: si pac-pac, spoiler-ul fata spart...

Pai numai in Romania cred ca se poate conduce fara permis, si baut, si asta insemnand sa fii "smecher". No comment.

Link to comment
Share on other sites

Aproape 100.000 km facuti de cand am permis.

se pare ca ai scapat doar cu zgarieturi :)

 

 

 

 

Pai numai in Romania cred ca se poate conduce fara permis, si baut, si asta insemnand sa fii "smecher". No comment.

haide bre' ...ca se intampla si la altii...uite doar un exemplu din miile de exemple... :lol:

 

Link to comment
Share on other sites

Aproape 100.000 km facuti de cand am permis.

se pare ca ai scapat doar cu zgarieturi :)

 

 

Da...mereu mi-a placut sa fiu prudent cu toate ca imi place viteza si merg tarisor. Daca ma crezi de cand conduc de 2 ori am fost pus in situatii limita,aproape de accident.

 

odata am intrat cu 170km/h pe un pod, vroiam sa vad cum sta masina pe viraj si mi-a fugit :lol: mare noroc am avut ca daca era cineva pe contrasens eram mort.

 

 

si odata pe serpentine ,faceam intrecere :) mi-a fugit... :lol:

Edited by slacker
Link to comment
Share on other sites

uite ce bine conduce la 7 ani... :)

 

 

 

 

 

 

 

Da...mereu mi-a placut sa fiu prudent cu toate ca imi place viteza si merg tarisor. Daca ma crezi de cand conduc de 2 ori am fost pus in situatii limita,aproape de accident.

 

odata am intrat cu 170km/h pe un pod, vroiam sa vad cum sta masina pe viraj si mi-a fugit :lol: mare noroc am avut ca daca era cineva pe contrasens eram mort.

 

 

si odata pe serpentine ,faceam intrecere :) mi-a fugit... :lol:

 

din cele doua exemple enumerate de tine , rezulta ca nu prea esti prudent .. :D

Link to comment
Share on other sites

eu mi-am lovit e39-le cu cealalta masina (honda).. care e automata... am parcata-o in fata la e39 a sunat tel.. am uitat sa o scot de pe drive ,m-am pus sa scriu mesaj. am luat piciorul de pe frana si s-a dus in e39 .. care era din fericire scos din viteza si cu frana de mana lasata .. deci s-a dus si el intr-un logan :) .. din fericiore nu s-a produs nici o paguba , doar numarul de inmatriculare de la honda s-a strambat putin :D

a .. am mai iesit vreo 30 de m pe camp pe langa salonta la intersectia cu Madaras acum vreo cativa ani .. dar asta nu se pune :lol:.. atunci am scapat doar cu numaru :lol: a fost vreo 6 mii de euro.. dar a platit casco :)

Edited by Sini
Link to comment
Share on other sites

uite ce bine conduce la 7 ani... :)

 

 

 

 

 

 

 

Da...mereu mi-a placut sa fiu prudent cu toate ca imi place viteza si merg tarisor. Daca ma crezi de cand conduc de 2 ori am fost pus in situatii limita,aproape de accident.

 

odata am intrat cu 170km/h pe un pod, vroiam sa vad cum sta masina pe viraj si mi-a fugit :lol: mare noroc am avut ca daca era cineva pe contrasens eram mort.

 

 

si odata pe serpentine ,faceam intrecere :) mi-a fugit... :lol:

 

din cele doua exemple enumerate de tine , rezulta ca nu prea esti prudent .. :P

 

 

au fost 2 exceptii :ban:.

 

Imi place viteza ,dar atat timp cat am control.Daca se poate merge in siguranta cu 300 , ok merg cu 300 ...intelegi ce spun.

 

 

Urmatorul tampon probabil o sa fie in oras .. imi place la nebunie sa ma joc, depasiri , stanga ,dreapta sau sa ma incadrez la limita, mai ales cand e aglomerat :D :) ..zici ca esti la Formula 1 , cursa din Monaco. :) :D

Link to comment
Share on other sites

Inainte de intersectia cu Aurel Vlaicu, pe dreapta, am vazut o domnisoara care m-a inspirat atat de mult incat am uitat ca sunt pe strada si merg cu aproximativ 60 la ora, drept pentru care am intrat in plin in refugiul de tramvai (care era intarit cu sine de tren cred, pentru ca nu l-am clintit din loc).

Si domnisoara?

 

sa nu iti imaginezi ca a venit sa ma ajute sau ca mie imi mai pasa de ea... :lol:

 

permis am de mai mult timp, cred sunt un fel de tataie printre voi. din 1988. cu pauza de aproape 1 an pentru ceva de care nu am chef sa imi amintesc acum.

oricum, mai am ce sa va povestesc, dar le iau si eu pe rand... :)

Link to comment
Share on other sites

 atunci am scapat doar cu numaru  :lol:  

deci , e foarte clar, honda este ghinion...trebuie sa o vinzi :lol:

 

Urmatorul tampon probabil o sa fie in oras .. imi place la nebunie sa ma joc, depasiri , stanga ,dreapta sau sa ma incadrez la limita, mai ales cand e aglomerat :) :D ..zici ca esti la Formula 1 , cursa din Monaco. :) :)

 

si de aici rezulta ca nu esti prudent  :)

Link to comment
Share on other sites

Primul accident l-am facut in perioada cand nu aveam inca permisul luat,dar aveam masina :lol: ,Ford Taunus din 80''motor 1600cm care era foarte setoasa , 15% benzina. Pur si simplu au cedat franele in timp ce faceam o intoarcere in fata casei mele ,in dreptul unei dacii parcate langa casa .Impactul a fost inevitabil ,eu apasam pedala ca disperatul pedala de frana dar masina nu se oprea .Am lovit Dacia ,care sa ales doar cu stopul din spate spart ,iar masina mea ia sa ales cu aripa fata picata cu tot cu far .Atunci am aflat ca masina suferise si alte accidente destul de mari,aripa fata era lipita cu zmoala si carpe de caroserie . :lol:

 

 

Al doilea accident,a fost cu a 2-a masina ,un Ford Sierra 2,5 diesel tractiune spate ,pe timp de iarna.

In timpul acela aveam masina de numai 5 luni ,si cum a dat zapada am observat si eu ca tractiunea spoate face masina sa se imvarta :) .Totul bine pana cand intr-o seara ma plictiseam ,si am inceput sa ma invart asa usor pe polei ,pe cateva stradute aproape deloc circulate la ora acea .Distractia a durat 5 minute pana cand la o intersectie am facut viraj dreapta dansand cu masina pe gheata ,mam intors asa tare incat am pierdut controlul masini ,am franat dar degeaba,pt ca spre mine se apropia o masina parcata :) .Din instinct am lasat frana si mam oprit in zidul unei case .Paguba ,bara fata sparta in trei .Mam dat jos din masina am adunat resturile ,le-am bagat in portbagaj si am taiat catre casa ,foarte speriat cu toate ca nu am facut nici un damage la casa respectiva ..

 

Iar al 3-lea accident l-am facut anul acesta prin aprilie cu cea mai iubita masina a mea ,respectiv cea din semnatura ..Am depasit o coloana de 4 masini peste marcajul dubla linie continua ,la iesire din oras (mai erau 100m de marcajul cu linie continua) aveam in jur de 130 km /h si urcam in viteza ,cand deodata mia aparut in fata un golf 3 pe care l-am vazut foarte tarziu ,si care avea intentia de a vira stanga pe o portiune scurta de marcaj cu linie discontinua ,tot ce am putut sa fac a fost sa evit impactul frontal ,si l-am luat cu partea din dreapta .Masina mea sa ales cu ,usa pasager fata distrusa total ,usa pasager spate zgariata bine de tot ,si aripa fata dreapta facuta acordeon.Plus o infundatura urata in capatul de la prag .Iar Golful dupa cum am inteles ,datorita lovituri violente i sa mutat motorul cu tot cu, cutie si planetare din loc plus aripa si alte maruntaie....

 

Masina mea este inca in stagiul de reparatii deoarece eu sunt plecat din tara ,pana in luna noiembrie .Abia astept sa ajung acasa sa ma apuc de masina .

 

Pun si o poza cu masina mea in momentele de dupa accident ..Cat ma doare sufletul sa o vad asa :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.