Jump to content

Am nevoie de un mecanic serios pentru e34 525 TDS


modx

Recommended Posts

Ca si in topic: imi poate cineva recomanda un mecanic serios care sa poata rezolva pornirea (calculator+pompa+injectie) la un 525 TDS din 95?

In Bucuresti pls.

 

Doresc sa "multumesc" pe aceasta cale lu dereglatu care a reusit sa ma duca cu vorba mai bine de 2 luni. Ultima data a garantat ca masina e 99% gata, si surpriza - pompa era trimisa la 'service' :twoup: . Mda: si-a blocat topicul de servicii ca sa nu primeasca direct complimente.

 

modx

Link to comment
Share on other sites

Va rog totusi sa-mi spuneti daca exista vreun mecanic verificat sa-mi porneasca motorul.

 

Off topic:

 

Am un 525tds care a fost omorat de un mecanic dat naibii (Marius Aprozianu - feriti-va). Care mi-a ars nu unul, ci doua calculatoare de motor. Am trimis calculatoarele la dereglatu si a rezolvat unul. Bravo lui. A durat totusi vreo luna :twoup:

Mecanicul meu de-atunci se pricepea la pompe si dadea in balbaiala la partea electrica.

Dereglatu a venit, de ne-am vazut cu totii, si cu o pompa de-o avea defecta (i-am reparat-o pe loc cu piesele mele si manopera amicului meu).

A ramas cu pompa rezolvata, si m-a convins sa duc masina cu motorul flasneta pana la Pitesti ca o rezolva el intr-o saptamana. Pe principiul ce intra in garaj nu iese pana nu e gata.

Asta era prin iulie la inceput. Si chiar in seara cu furtuna aia groaznica ne taram pe autostrada :)

Azi am reusit sa iau masina inapoi. Esential in aceeasi stare, dar in plus si cu pompa de injectie demontata. (tariful lor de demontat-remontat pompa: 400 ron)

Pompa bineinteles data inapoi la verificat la amicul meu care face pompe! Niciunul din ei nu mai vroia sa spuna ce si cum.

Asta e masina declarata rezolvata 99%.

Stimabilul nu mai raspundea de mult la telefoane, poate doar la sms, intr-un stil de parca as fi fost ucenicul lui, si nicicum client.

Asa ca am rams in paguba cu un cap hidraulic facut cadou, si cu cheltuiala drumurilor pana acolo, la care se adauga platforma de azi.

Total general: -1500 ron

Asa ca am de ce sa fiu suparat.

 

PS: imi pare rau ca nu am facut poze la cat nisip se stransese sub pragurile masinii: nemiscata de doua luni!

PPS: da, asa se face in romania: se infig baietii la malai, dar nu ar recunoaste in veci ca n-au habar.

Bineinteles ca in aste doua luni a profitat de legatura care i-am facut-o cu mesterul de pompe.

Link to comment
Share on other sites

Am vorbit cu meseriasul de pompe si va ajuta in masura posibilitatilor. Imi dati PM si rezolvam fiecare din probleme in masura posibilitatilor. Din motive de discretie nu vrea sa isi faca reclama direct. O sa pun un topic si la servicii pe tema asta.

Probabil ca scorul o sa fie sub pretentiile lui dereglatu :twoup:

 

modx

 

Incearca aici: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...0&start=140

Si daca tot ai meserias in pompe diesel, poate nu ar fi rau sa ne dai si noua detalii, suntem destui cu TDS pe forum si nu se stie cand ai nevoie de asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Nou - legat de George Popescu - dereglatu

Aventuri cu mecanici 'priceputi':

 

Am luat masina de-acolo, dar fara toate piesele.

Ieri dau sa montez si observ ca pompa nu mai era intreaga: fusese trimisa la verificat fara capul hidraulic.

Poate a avut nevoie de capul hidraulic pentru alta masina, si a trimis corpul pompei ca sa castige timp?

 

Oricum operatia in sine nu are sens altfel. Daca suspecta pompa o trimitea intreaga nu gata demontata.

Oricum, data mai trimiteit pompe sau masini la el, riscati. Pompele oricum nu le face el.

 

Mai era si obraznic, sa nu-l deranjez cu telefoanele, ca ma tine la curent. ( In trei luni daca am vorbit de 4 ori la telefon cu el)

 

Citeste si da mai departe :twoup:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am desfacut ieri impreuna cu un electronist calculatoarele care le trimisesem la reparat la dereglatu.

Cel care a zis ca l-a reparat: nu i-a facut nimic, nici suruburile nu fusesera desfacute, dar bani a cerut. Proba pe masina: nu merge.

Cel de care a zis ca nu merge: desfacut, fara suruburi, si fara urme de interventie vizibile ( sper sa nu fi luat piese de pe el, ca-s cam multe locuri goale)

 

Mai mare tepar ca omul asta n-am vazut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Da-mi-l, te rog.

 

Am reusit sa pornesc motorul. Inca nu merge perfect dar merge.

Comentarii la patanie:

 

1. Daca trebuie umblat la pompa, niciodata, dar NICIODATA sa nu umblati la distributie in acelasi timp.

Daca mecanicul se apuca sa desfaca distributia sau chiar si radiatorul cu am auzit de la cineva recent,

e clar ca nu se pricepe si fugiti de acolo cu masina tractata... orice numai sa nu ramaneti cu ea un an in parcare.

Mecanicul care mi-a desfacut distributia ca sa desfaca pompa e Marius Aprozianu si are garaj in Dr. Taberei. :twoup:

Nu a pus nici-un semn la distributie si bineinteles ca a montat-o muci. De nu mai nimerea sa alimenteze pompa decat vre-un cilindru si jumate.

E meserias, feriti-va de el. Pe langa asta mi-a zgariat masina si m-a lasat fara bandourile laterale. Mi-a rupt intinzatorul de curea si l-a lipit cu poxipol. :twoup:

Mi-a rupt doua suruburi in capacul pompei de apa si unul in capacul de tacheti. Mi-a cumparat lant de distributie noua pentru ca cel vechi - foarte bun inca - nu avea semn.

Mi-a rupt garnitura de capac tacheti si a pus silicon rosu pe tot motorul. E un artist. A reusit sa distruga motor care mergea cand a ajuns la el.

El intretine motoarele cu AeroTech. Nerecomandat.

 

2. George Popescu din Pitesti - Tepes Voda 10, e de pus pe panoul de onoare: ia bani dar nu strica nu repara: doar te lasa fara bani si fara piese: :twoup:

M-a lasat fara un capac de pompa. S-a laudat ca repara calculatoare, dar greseala mea i-am trimis unul bun si unul defect. A desfacut doar suruburile de la calculatorul defect, pe care le-a pastrat.

Cel bun l-am recuperat. Macar nu l-a stricat. Dar dupa aproape 3 luni de sunat la el fara raspuns incepuse sa-mi fie frica ca nu-mi mai vad masina. :twoup:

Cand am vazut-o era nemiscata cu praf si paienjeni pe ea, de neumblata.

 

3. Cand demontati si pompa si distributia puneti semne pe distributie si faceti poze la tot.

 

Ehe. Mai am nevoie doar de o luna de ucenicie si ma fac mecanic de Diesel :twoup: :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

da, i-am dat de cap; acum trebuie sa reasez tot ce au stricat aia: etansat capacul de la distributie, gasit suruburi pt capacele de la motor; doua capace de relee pe care le-au scos... macelari...

 

si tot legat de asta: evitati Radacini Bosch Chitila!!! Foarte scumpi si va lucreaza. Plus ca aveau obiceiul sa nu anunte devizul pana la sfarsitul lucrarii - de o luna se pare ca au schimbat regula din cauza scandalurilor. E unul din locurile unde piesele beau red bul si prind aaaaripi!!! :)) :twoup:

Link to comment
Share on other sites

2. George Popescu din Pitesti - Tepes Voda 10, e de pus pe panoul de onoare: ia bani dar nu strica nu repara: doar te lasa fara bani si fara piese: :twoup:

M-a lasat fara un capac de pompa. S-a laudat ca repara calculatoare, dar greseala mea i-am trimis unul bun si unul defect. A desfacut doar suruburile de la calculatorul defect, pe care le-a pastrat.

Cel bun l-am recuperat. Macar nu l-a stricat. Dar dupa aproape 3 luni de sunat la el fara raspuns incepuse sa-mi fie frica ca nu-mi mai vad masina. :)

Cand am vazut-o era nemiscata cu praf si paienjeni pe ea, de neumblata.

Mi se pare de bun simt sa raspund la acuzele care mi se aduc.

Mai citeste pe forum si vezi, in afara de tine cine mai e nemultumit de "prestatiile" mele.

Cat despre tarife....fiecare si le stabileste liber.....ia incearca la o reprezentanta....Dar aici la noi, mecanicul/electricianul ideal este cel care iti face masina "ieri" si "mokka" si, eventual plinul cand pleci. (btw - am un bun obicei sa spal masinile care pleaca de la mine, iar la mine in atelier (dupa cum ai vazut) este FARMACIE, fapt care poate fi confirmat de oricine de pe acest forum care a fost la mine...asa ca faza cu praful si paianjenii cade....)

Calculatorul ala l-am reparat si i-am facut si immo off dar daca nu am lasat "urme" in el, inseamna ca lucrez profi si nu dau cu toporul in electronica (btw - asta e meseria mea)...este schimbat jumatate in el de la panglici-vezi ca placile nu au aceeasi serie.....jumatatea arsa e la mine.....

Imi fac "mea culpa" ca am uitat sa pun 4 suruburi la calculator

Cred ca am Alzheimer....ca eu nu-mi aduc aminte sa-mi fi dat mie vreun ban(pentru masina) ca pentru calculator sa ti-l refac - 150 RON nu mi se pare exagerat..... iar capacul de pompa.......sorry..(stiai ca l-am trimis la "meserasul tau").....asa ca intreaba-l pe "meseriasul" tau cu care mi-ai facut legatura (si care m-a tzepuit si pe mine cu 3 pompe electronice VP 44).Si daca imi aduc bine aminte ti-am adus si dovada fotografiata si intregistrata audio ca "meseriasul" tau nu da 2 bani pe tine....

Este adevarat ca nu fac eu pompele de tds (capacul il repar eu, dar centricubarea o fac la banc BOSCH) si am renuntat si eu demult la Radacini Chitila.....

Si mai este adevarat ca mi-ai dat un cap hidraulic de pompa de tds pe care l-am compensat cu lucrarea efectuata la masina ta... Sa repui in mintile ei o masina "ciufulita" de 'jde insi nu e chiar o treaba de 2 zile si nici nu costa 3lei si 75 de bani....De aia am zis 99% gata.Imi mai trebuia capacul de pompa de la "meserias", pentru ca ala al ei nu voia sa mearga si sa verific distribuitia.........

anyway, nu e cu suparare, eu multumesc ca sunt comentat si pozitiv si negativ....

o zi buna tuturor!

Edited by dereglatu
Link to comment
Share on other sites

.... Care mi-a ars nu unul, ci doua calculatoare de motor. Am trimis calculatoarele la dereglatu si a rezolvat unul. Bravo lui. A durat totusi vreo luna :twoup:

Mecanicul meu de-atunci se pricepea la pompe si dadea in balbaiala la partea electrica.

ai zis ca erau arse amandoua si ca unul l-am facut

Cel care a zis ca l-a reparat: nu i-a facut nimic, nici suruburile nu fusesera desfacute, dar bani a cerut. Proba pe masina: nu merge.

Cel de care a zis ca nu merge: desfacut, fara suruburi, si fara urme de interventie vizibile ( sper sa nu fi luat piese de pe el, ca-s cam multe locuri goale)

acu' de fapt ala facut nu merge

i-am trimis unul bun si unul defect. A desfacut doar suruburile de la calculatorul defect, pe care le-a pastrat.

Cel bun l-am recuperat. Macar nu l-a stricat.

ai zis ca de fapt era bun....pai daca era bun, cum de nu mergea???? nu stii exact despre ce vorbesti, dar acuzi....

 

Ultima data a garantat ca masina e 99% gata, si surpriza - pompa era trimisa la 'service'
.

deci fara pompa (in fapt era pompa pe masina si conductele - nu era capacul) .

Esential in aceeasi stare, dar in plus si cu pompa de injectie demontata.

Pompa bineinteles data inapoi la verificat la amicul meu care face pompe!

sustii in continuare ca masina era fara pompa...

Ieri dau sa montez si observ ca pompa nu mai era intreaga: fusese trimisa la verificat fara capul hidraulic.

Poate a avut nevoie de capul hidraulic pentru alta masina, si a trimis corpul pompei ca sa castige timp?

Daca suspecta pompa o trimitea intreaga nu gata demontata.

acu spui ca de fapt era pompa...... dar fara capul hidraulic....

si cum dreaq sa o trimit la verificat fara capul hidraulic?????? in continuare nu tii minte despre ce vorbesti ...dar acuzi

 

Inteleg ca esti suparat pe mine... (nu pricep cauza, dar, ma rog nu e o problema) dar de ce ma acuzi aiurea?

Pentru ca ti-am facut calculatorul ? sau ca am luat la mana toata instalatia electrica?

si toate astea pe 150 RON si un cap hidraulic (nu nou-care oriunde este max.300 RON)...

sau ca pompa care in fapt era pe masina (cu conducte cu tot) dar fara capacul care nu functiona si care era la "meserias" (fapt de care stiai) ..... atunci ce am "luat" eu???? Ca io tot nu pricep ce piese am "luat" ?? Nu esti consecvent in acuze dar acuzi....de suparare.

Atunci voiam sa plec din tara si ti-am spus ca trebuie sa iei masina pentru ca plec, nu mai acuza aiurea ca ai "recuperat-o"....Iar daca nu raspundeam eu la telefon, sigur raspundea colegul meu......Btw, daca duceai masina la AB, tot asa il sunai pe tehnolog ?sau pe director?

Cat despre intarzieri...... nu se face in 3 ore o verificare de o asemenea amploare dupa ce mi-ai spus ca motorul l-a facut unu praf iar instalatia electrica de fata a fost schimbata de 3 ori....

 

Sorry de dublul post, am zis ca nu mai postez la asemenea acuze ...insa nu m-am putut abtine....si scuze de off topic...Eu nu sunt un meserias, si nu ma pricep la BMW, asta e, jos palaria, maestre, ca m-ai demascat.....imi facusem si eu, asa, o aura.....

 

O zi buna!

Edited by dereglatu
Link to comment
Share on other sites

Cu bune si rele, nu-mi amintesc sa ma fi anuntat vreodata ca pleci, inainte sa citesc pe forum. De pompa am aflat ca a fost demontata si trimisa la o luna dupa ce s-a intamplat. Cu asta constat ca comunicarea a fost constanta si indestulatoare.

Sunt suparat pe tine pentru ca nu m-ai informat la timp si complet despre ce ai de gand sa faci cu pompa.

De la meseriasul ala cu care zici ca ti-am facut legatura - de-acolo am vrut sa iau masina si sa scap de el.

 

Sunt de acord ca munca trebuie platita, si am dat chiar in avans. Se pare ca asta e boala la romani - daca dai in avans o pui de mamaliga.

 

Iar despre Bosch Radacini Chitila - ai dreptate si confirm: acolo se fura.

Mai ales unu Tuica: pe ce pune mana ii face vant de zboara.

 

De exemplu tarife: schimbat garnituri la pompa de injectie 700 ron. Oriunde in Bucuresti nu depaseste 300.

Link to comment
Share on other sites

2. George Popescu din Pitesti - Tepes Voda 10, e de pus pe panoul de onoare: ia bani dar nu strica nu repara: doar te lasa fara bani si fara piese: :twoup:

M-a lasat fara un capac de pompa. S-a laudat ca repara calculatoare, dar greseala mea i-am trimis unul bun si unul defect. A desfacut doar suruburile de la calculatorul defect, pe care le-a pastrat.

Cel bun l-am recuperat. Macar nu l-a stricat. Dar dupa aproape 3 luni de sunat la el fara raspuns incepuse sa-mi fie frica ca nu-mi mai vad masina. :)

Cand am vazut-o era nemiscata cu praf si paienjeni pe ea, de neumblata.

Mi se pare de bun simt sa raspund la acuzele care mi se aduc.

Mai citeste pe forum si vezi, in afara de tine cine mai e nemultumit de "prestatiile" mele.

Cat despre tarife....fiecare si le stabileste liber.....ia incearca la o reprezentanta....Dar aici la noi, mecanicul/electricianul ideal este cel care iti face masina "ieri" si "mokka" si, eventual plinul cand pleci. (btw - am un bun obicei sa spal masinile care pleaca de la mine, iar la mine in atelier (dupa cum ai vazut) este FARMACIE, fapt care poate fi confirmat de oricine de pe acest forum care a fost la mine...asa ca faza cu praful si paianjenii cade....)

Calculatorul ala l-am reparat si i-am facut si immo off dar daca nu am lasat "urme" in el, inseamna ca lucrez profi si nu dau cu toporul in electronica (btw - asta e meseria mea)...este schimbat jumatate in el de la panglici-vezi ca placile nu au aceeasi serie.....jumatatea arsa e la mine.....

Imi fac "mea culpa" ca am uitat sa pun 4 suruburi la calculator

Cred ca am Alzheimer....ca eu nu-mi aduc aminte sa-mi fi dat mie vreun ban(pentru masina) ca pentru calculator sa ti-l refac - 150 RON nu mi se pare exagerat..... iar capacul de pompa.......sorry..(stiai ca l-am trimis la "meserasul tau").....asa ca intreaba-l pe "meseriasul" tau cu care mi-ai facut legatura (si care m-a tzepuit si pe mine cu 3 pompe electronice VP 44).Si daca imi aduc bine aminte ti-am adus si dovada fotografiata si intregistrata audio ca "meseriasul" tau nu da 2 bani pe tine....

Este adevarat ca nu fac eu pompele de tds (capacul il repar eu, dar centricubarea o fac la banc BOSCH) si am renuntat si eu demult la Radacini Chitila.....

Si mai este adevarat ca mi-ai dat un cap hidraulic de pompa de tds pe care l-am compensat cu lucrarea efectuata la masina ta... Sa repui in mintile ei o masina "ciufulita" de 'jde insi nu e chiar o treaba de 2 zile si nici nu costa 3lei si 75 de bani....De aia am zis 99% gata.Imi mai trebuia capacul de pompa de la "meserias", pentru ca ala al ei nu voia sa mearga si sa verific distribuitia.........

anyway, nu e cu suparare, eu multumesc ca sunt comentat si pozitiv si negativ....

o zi buna tuturor!

Pentru dereglatu : Nu ai nici o boala .. asa uita el sa plateasca!!!!

Eu sunt numarul 1!!!

A venit la mine ca sa ii schimbam o pompa si un calc.

Pe masina era alt motor din alta generatie etc

In forma nu se stie cu ce pompa motor etc, a zis sa ii schimb pompa si calcu ca alea erau ale masinii.

Binenteles ca nu au mers ca erau date jos si nu degeaba.

A chemat mecanicu lui din Ciorogarla care a concluzionat ca e pompa si ca trebuie dusa la el.

Proprietaru zice: Marius dai tu 1500ron ca tii dau eu... nu i-am vazut de atunci adica din 2009.

Acu cateva saptamani ma suna sa imi spuna ca sunt kriminal... nu stiu de ce mai cauta scuze la faptul ca nu a platit ceea ce am platit noi pt masina lui.

Am platit pt el urmand sa ne dea banii: "reparatia pompei" la mecanicul lui 1500ron, lantul si patinele ca erau duse si il intreb punem altele? el zice da, si uite asa cumpar eu de la MHS piesele ca o sa dea el banii..... de manopera nu vorbim nimica, ca e gratis ca si restul pieselor.

Urma sa mi le plateasca....

Acum e mai simplu acuzi si nu platesti.

Acuzam pe toti !! Asta stim.

Dar el cred ca stie defapt ca masina aia a fost dauna totala ca asa i-a vandut-o fostu proprietar. Dauna totala cu motor schimbat din alta generatie si alta caroserie... e greu sa mai sti defapt...

Si in fond si la urma urmei la noi venise sa schimbe pompa si calculatorul cu a lui!! Ca pe urma e defecta pompa ... si cate si mai cate...

Topicul asta are un titlu gresit: omul nu cauta mecanic, cauta sa acuze oameni la care are probabil si datorii.

Avand in vedere ca cunosc personaju "din nefericire" si ca si altii au patit destule cu el, recomand altor mecanici sa aiba in vedere ca masina este facuta din bucati, umblata de prea multi mecanici si este posibil sa nu plateasca.

Pt mine topicul este inchis , nu mai revin orice va insira "omu"

Mecanicu ala din bragadiru mi-a zis si mie ca o sa il faca de il sparge la bani!!

Edited by Factor
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.