Jump to content

M-a lovit putin unul in bara si mi-a spart si farul...


hornetb

Recommended Posts

  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Huh, cate s-au intamplat...in 3 ore cat am facut Sev - Buc :)

 

Contempo, imi cer scuze daca te-au suparat colegii aici in topic-ul meu, sper ca eu nu, pentru ca eu am zis doar ca pretul e mare pentru mine si nu-mi permit sa platesc atat pentru asta.

 

In rest, mai vedem ce mai facem, ms :twoup:

 

Buna seara

nu sunt suparat, si daca as fi crezi ca intereseaza pe cineva?

Am incercat sa ofer cateva informatii si uite unde am ajuns.

Ma intreb oare era mai bine daca nu intram in discutie,cred ca aveati o singura opinie sau 2-3 si o singura varianta sau inca 2-3. acum te-am incurcat si eu si ai aflat ca sunt mai multe probleme (eu cred te vor ajuta mai mult decat crezi in momentul cand vei negocia cu asiguratorul si el iti va propune ceva iar tu ai idee ce trebuie sa ceri adica dreptul tau)

 

Referitor la plata devizelor 250Euro va informez ca s-a ajuns la aceasta solutie din urmatorul motiv:

-asa cum a aratat si userul brownshark poti sa faci reparatia in service sau in regie proprie.

daca o faci in service tu nu mai trebuie sa duci munca de lamurire cu asiguratorul referitor la piesele schimbate,si la reparatie,service-ul face asta in locul tau si tu primesti masina reparata dupa care ceri ca asiguratorul sa faca plata reparatiei direct la service pe baza facturii(asta se face prin cerere de despagubire)

daca insa ceri sa faci reparatia in regie proprie atunci asiguratorul iti poate propune o suma (evaluarea se poate face de catre asigurator pentru ca si ei au programe de calcul deviz dar nu prea le folosesc deoarece pierd timp si nu sunt interesati sa faca ei treaba clientului sau trimit clienti la un service sa aduca un deviz pe care il iau ca referinta si apoi fac propunerea de plata catre client.)(o sa fac o paranteza mai jos cu raspunsul pentru suma de 250Euro sau 10% in Germania)

daca asiguratorul face devizul si clientul accepta bani acesta completeaza un document prin care se obliga sa nu mai aiba pretentii in viitor la despagubire la aceasta dauna(asa ca daca ai semnat si constati dupa 2 zile ca mai este ceva defect atunci nu mai poti sa faci nimic platesti din buzunar )

daca aduci un deviz de la un service pe care asiguratorul il ia ca baza de calcul atunci tu te poti intoarce impotriva acelui service pentru ca nu a facut corespunzator constatarea si tu nu ai de unde sa sti ce au scris in deviz chiar daca -l citesti(aici sunt multe lacune in legislatia noastra si multi clienti sunt pacaliti)

Cu aceasta ocazie asiguratorul iese din joc si nu mai are nici o raspundere referitor la ce se poate intampla la masina daca se repara (ei au primit de la service devizul prin tine si nu ii intereseaza daca este sau nu corect )(verifica sa nu fie piese in plus in minus nu ii intereseaza si nici nu iti spun daca vad)

Paranteza de mai sus -Incepand din 2009 de cand 60% din masinile care veneau in service erau lovite foarte tare si clientii vroiau numai devize ca sa ceara dauna totala sau banii de la asigurare (apoi nu mai reparau masina o vindeau pur si simplu) am introdus si noi acest sistem de a cere o suma de bani pentru constatare dauna.De obicei sumele depaseau mii de euro si clientilor le era mai la indemana sa tina masina la noi 2-3 luni pan ale platea asiguratorul si apoi sa o ridice si sa incaseze banii.

Si aici raspund si la intrebarea lui brownshark ,probabil ca nu sunt asa de expert ca tine nici nu am spus eu asta ai remarcat-o tu deci te poti insela sau poti avea dreptate.In Germania face asiguratorul devizul deoarece la daunele usoare este o chestiune de cateva minute si nu isi bate nimeni joc de client trimitandu-l la service sa piarda timpul cand de fapt se poate face pe loc (trebuie sa ai vointa doar deoarece acest serviciu se plateste in polita de asigurare ) si sunt deja si la noi unele societati de asigurari care o fac.La daunele mari clientul duce masina intr-un centru de testare la care un expert face ceea ce facem noi acum .Acest expert poate fi service ,specialist al societatii de asigurari ,sau persoana fizica autorizata .Acestia fac constatarea si trimit online devizul in programul comun al asiguratorului si al service-ului.(totul se plateste de catre asigurare fara ca clientul sa faca ceva) (la noi plateste clientul )mai departe in functie de relatia client service sau client asigurator se poarta o discutie cu clientul si se hotareste ce se face la masina.

poate ca am facut putina lumina acum sau v-am bagat mai tare in intuneric

Cred ca trebuie sa deschid un alt topic consiliere in relatia cu service-ul si societatile de asigurari uite asa mai invat si eu cate ceva si voi la fel.

 

Multumesc pentru ca mi-ai tinut partea Grozadan cred ca nu sunt dusmanul nimanui si repet este forum de discuti libere .Deci vreau sa discutam decent.

Link to comment
Share on other sites

contempo - ai raspuns la cea mai usoara....restul....

 

grozadan - cum sa muncesti la un deviz jumatate de zi ? ce programe sa ai ? nu discutam despre demontat o masina rasturnata, e un deviz ESTIMATIV....nu definitiv....

 

sincer, nu vreau sa supar / jignesc pe nimeni, dar daca nu aveti experienta nu mai sustineti lucruri aiurea.

 

 

tu crezi ca e cineva dispus sa faca munca patriotica?

ca aici pe forum poti afla niste preturi moca e una; daca s-ar putea pe forum la multi nu le-as raspunde dar ma obliga regulamentul

si am stat sa caut pentru un user 1.30-2 h preturi :twoup:

nu conteaza ca iti face preturile in 5 minute sau in 3 zile

e o munca care trebuie platita

ca pe forum nu se plateste e altceva

si la un simplu service care se respecta o sa-ti ceara x% din deviz

Edited by claudiuBWR
Link to comment
Share on other sites

1) " Eram sigur ca explodati iar " - cine a explodat ?

 

 

 

5) " Nu vreau sa mai discut pe tema asta..." - nu se pune pb ca nu poti sa discuti pt ca evident nu ai suficienta pregatire in domeniu, nu ai experienta...

 

6) " ...daca omul incearca sa fie amabil voi il calariti..." - nu a vb nimeni urat, doar discutii la obiect. nu are nimeni, cred, intentia sa va jigneasca personal sau ca firma .

 

7) "...am pus punct.Asta este RO. " - nu va cunosc personal, daca nu sunteti cetatean RO, este evident motivul pt care ati venit aici, daca sunteti...poate ca mai are si base dreptate in unele cazuri....granita e libera....

 

 

anything unclear ?

 

fa te rog analiza la punctul 6 si argumenteaza ce ai spus cu punctul 5 si punctul 6 si da-mi si mie o concluzie .

eu inteleg asta Nu va cunosc deci nu va pricepeti asa ca nu v-am jignit. direct la obiect

sunt cetatean roman de vreo 39 ani adica de la inceput.Si nu am venit aici ,aici m-am nascut.

Link to comment
Share on other sites

unde gasesti tu set faruri xenon bune - la 12mil? ... un far nou e 36mil

 

Set de faruri gasesti la 1200 lei..

Bara M mana a 2-a la 300 400 lei.. cu tot...

si deja daca ai in fata M..ce o sa faci cu spatele..si pragurile...daca ai stock...nu arata bine...fata jos curu sus...mai vad masini dinastea cu curu sus in cer...

www/bmw-shop.ro si pe 4tuning gasesti cate vrei...la 1000 de EU ai masina facuta vopsita M lock cu jante cu tot...numa banii sa ii scoti de la asigurare

 

 

Unde ? la reprezentanta la BMW 100%..unde si tu...noroc ca avem oameni de treaba in Romania...unde mai intrebi...dai comanda pe google.. :twoup:)

Link to comment
Share on other sites

claudiuBWR - fara sa crezi ca as avea vreun interes sa te jignesc, pt ca evident nu am d c , vreau sa-ti spun ca am scris mai sus ca, daca vor, pot sa-ti ceara o plata pt timpul consumat EFECTIV cu intocmirea devizului. cred ca esti de acord ca un service autorizat de casa mama, asa cum cred ca este contempo, are cva programe mai user friendly decat tine, asa cred eu, deci lucreaza mai usor.

 

Contempo Cars Brasov - "Nu va cunosc deci nu va pricepeti asa ca nu v-am jignit." = ati facut o selectie, cam gresita, cu tot ce nu v-a placut. are cu totul alt sens fata ce ce am vrut eu sa spun. daca vroiam sa scriu asa, puteam sa o fac, dar nu e cazul.

- "...sunt cetatean roman de vreo 39 ani.." = nu va cunosc personal si numele imi lasa aceste 2 variante, nu am intentionat sa va jignesc cu ceva , indiferent de varianta reala. oricum mi-ar place sa putem avea in RO un neamt la 10 romani....dar asta e alta poveste....

Contempo Cars Brasov - 1. "daca asiguratorul face devizul si clientul accepta bani acesta completeaza un document prin care se obliga sa nu mai aiba pretentii in viitor la despagubire la aceasta dauna(asa ca daca ai semnat si constati dupa 2 zile ca mai este ceva defect atunci nu mai poti sa faci nimic platesti din buzunar )" = total gresit, consultati legislatia ....

- 2. "daca aduci un deviz de la un service pe care asiguratorul il ia ca baza de calcul atunci tu te poti intoarce impotriva acelui service pentru ca nu a facut corespunzator constatarea si tu nu ai de unde sa sti ce au scris in deviz chiar daca -l citesti(aici sunt multe lacune in legislatia noastra si multi clienti sunt pacaliti)" = de ce sa se poata intoarce impotriva unui deviz ESTIMATIV, de asta se numeste estimativ. cine sa pacaleasca clientul , service-ul ? cu ce ?

- 3. "...clientilor le era mai la indemana sa tina masina la noi 2-3 luni..." = faptul ca un client isi parcheaza o masina pentru o perioada de timp in incinta unui service se poate face doar cu acordul acelui service, una e sa aduci pe platforma o masina nedeplasabila pt o constatare si sa o iei inapoi, alta e sa o lasi sa fie pazita pe banii altuia....in concluzie, serviciile de tractare si parcare asigurata sunt cu totul altceva decat intocmirea unui deviz, deci alte tarife / alte prestari de servicii...

Edited by brownshark
Link to comment
Share on other sites

Salutare din nou...astia de la asigurari vor sa-mi dea cam 25 de milioane...mie nu prea imi convine...inteleg ca nu se ia in calcul tva-ul si manopera...dar chiar si-asa ...tva-ul e cam 6 milioane...adica 31 de milioane + manopera...40 de milioane...probabil la suma asta mi-au calculat ei...cam atat ar face daca o repar...

 

Dar eu zic ca, farul fiind minim 25 de milioane, bara minim 15, manopera vreo 8 ...adica sigur se fac 50 de milioane...

Scazand 10 mil manopera sa zicem, mai raman 40...tva vreo 9 mil...deci macar 31 de mil eu zic c-ar trebuie sa-mi dea.

 

Voi ce parere aveti ?

Daca gresesc, spuneti-mi :twoup:

Ms

 

P.S. Pacat ca nu-i si la Contempo, la BMW Brasov, ca la nemti...sa faca un deviz si sa iti ia 10 % din cat iei de la asigurari, ca i-as da cu placere. Dar sa dau 250 de Euro + tva...ca sa iau 25 sau 30 de milioane...chiar nu-mi permit :)

Edited by hornetb
Link to comment
Share on other sites

Ce distrus esti frate ... baga masina in service, mai dai diferenta si iti iei m pack, daca asta vrei ,daca nu esti hotarat las o in service sa ti o repare si cu asta basta ... daia platim asigurarile de ne sar capacele ,ca sunt uni mai ''destepti'' care de fapt sunt foarte prostii gen tu. si vor ei sa faca cacatul praf si isi spala hainele in public ... CE OAMENII !!!
Link to comment
Share on other sites

ai plecat gresit din start cu dosarul asta, acu' te-ai mai "desteptat" pe parcurs si nu stii cum sa faci sa-ti iei cat mai mult cash. normal cam ai dreptate cu asta, dar ai o optica cam gresita.

daca nu te pricepeai trebuia sa faci asta cu cine e profi, sau sa te ajute cum trb prietenul tau cu service.

 

asta nu e o postare care sa te enerveze / jigneasca / dojeneasca, e doar o opinie.

Edited by brownshark
Link to comment
Share on other sites

ai plecat gresit din start cu dosarul asta, acu' te-ai mai "desteptat" pe parcurs si nu stii cum sa faci sa-ti iei cat mai mult cash. normal cam ai dreptate cu asta, dar ai o optica cam gresita.

daca nu te pricepeai trebuia sa faci asta cu cine e profi, sau sa te ajute cum trb prietenul tau cu service.

 

asta nu e o postare care sa te enerveze / jigneasca / dojeneasca, e doar o opinie.

 

Pai poate-mi spui tu unde si/sau cum am plecat gresit...ca eu nu vad. Mai intai am asteptat sa vad daca-mi dau inlocuirea barii sau vor face fente si vor da doar vopsire. Dupa aceea mi-a zis un prietena ca mai bine as lua banii, ca masina n-are mai nimic. Normal ca ma gandesc sa iau cat mai mult cash, tu n-ai face la fel ?

Zi-mi unde-i optica gresita daca vrei.

Stii tu pe cineva profi ?:twoup: Omul m-a ajutat atat cat a putut sau a stiut.

 

Postarea ta nu ma enerveaza, de fapt niciuna nu ma enerveaza, nici a "istetzului" de mai devreme, care stie doar sa jigneasca :)

Asa ca astept cu drag urmatoarea ta postare :twoup:

Link to comment
Share on other sites

Eu in primul rand(ca asigurator vorbind) nu ti-as fi dat deviz pentru inlocuire bara pentru zgaraietura aia mica care iese lejer la revopsire.

Nu sunt de acord cu limbajul lui "hotpharao" dar cu ideea lui sunt de acord.

Faptul ca tu incerci sa scoti cati mai multi bani de la asigurator numai ca sa-ti faci upgrade la M nu mi se pare ok deloc.

Tocmai din cauza asta au inceput din ce in ce mult sa bage dosare la comisii de frauda si sa astepti dupa unele dosare mult si bine chiar daca tu ai fost de buna-credinta.

 

Dar, deee...tara e frumoasa(pacat ca e locuita).

Link to comment
Share on other sites

Eu in primul rand(ca asigurator vorbind) nu ti-as fi dat deviz pentru inlocuire bara pentru zgaraietura aia mica care iese lejer la revopsire.

Nu sunt de acord cu limbajul lui "hotpharao" dar cu ideea lui sunt de acord.

Faptul ca tu incerci sa scoti cati mai multi bani de la asigurator numai ca sa-ti faci upgrade la M nu mi se pare ok deloc.

Tocmai din cauza asta au inceput din ce in ce mult sa bage dosare la comisii de frauda si sa astepti dupa unele dosare mult si bine chiar daca tu ai fost de buna-credinta.

 

Dar, deee...tara e frumoasa(pacat ca e locuita).

 

Cred ca te inseli si nici nu stii ce idei are "hotpharao" :twoup: Sau ce vrea el sa spuna.

Cred ca nu stii ca multi le lovesc intentionat ca sa-si puna pachet M si/sau altele. Cred ca uiti ca a mea a fost lovita in parcare, niciodata nu m-am gandit sa fraudez vreo companie de asigurari, dar nici sa-si bata joc nu-s de acord.

Incerc sa scot cat mai multi bani pentru ca asa e normal. Bine, tu probabil le-ai fi dat si 5 mil inapoi daca-ti ofereau 25, baiat de treaba fiind...sau ?:)

Nu tin neaparat sa-mi pun pachet M, dar vreau sa iau cat mai multi bani, cred ca toti vrem la fel.

 

Si crede-ma, nu din cauza unora ca mine au inceput sa bage dosarele la comisiile de frauda, ci mai degraba din cauza altora ca...unii de mai sus, n-are rost sa exemplific daca nu te-ai prins tu.

 

Si faptul ca vreau mai multi bani, de ce nu ti se pare normal ?

Adica...daca duc masina la BMW si-o repar, credeam eu c-o sa coste vreo 50 de mil, dupa cum exemplificam ieri.

TOt ieri, un coleg de pe forum mi-a zis ca la BMW a intrebat el, un far e 38 de mil, nu 26 cat l-am pus eu...sau 25...

O bara e 22 de mil, nu 15 cum am luat eu in calcul...etc...

Deci 38 + 22 + manopera = vreo 70 de mil aproape...si ei incearca sa-mi dea 25 ? Pai asta ti se pare corect si normal?

SAu lasa, hai sa nu fie 70 de mil, sa fie 50...cum ziceam ieri...pai din 50 ei vor sa-mi dea jumatate?

Hai sa fie bine pentru toata lumea, un 40...35 de mil minim...e altceva...dar nu 25...

Si asa ies si ei mai ieftin cu 10 - 15 mil cel putin. Si cred ca ar fii bine pentru toti.

Daca nu vor, nu e problema, o duc la BMW si-o fac, oamenii o sa le trimita factura, o sa achite intre 50 si 70 de mil si asta e. Daca nu le convine sa dea un 35...40 de mil.

 

Ma rog, parerea mea...

Link to comment
Share on other sites

Eu in primul rand(ca asigurator vorbind) nu ti-as fi dat deviz pentru inlocuire bara pentru zgaraietura aia mica care iese lejer la revopsire.

Nu sunt de acord cu limbajul lui "hotpharao" dar cu ideea lui sunt de acord.

Faptul ca tu incerci sa scoti cati mai multi bani de la asigurator numai ca sa-ti faci upgrade la M nu mi se pare ok deloc.

Tocmai din cauza asta au inceput din ce in ce mult sa bage dosare la comisii de frauda si sa astepti dupa unele dosare mult si bine chiar daca tu ai fost de buna-credinta.

 

Dar, deee...tara e frumoasa(pacat ca e locuita).

 

Repet, pentru ca nu intelegi decat ceea ce iti convine.

Faptul ca tu incerci sa scoti o bara noua pentru o bara care e posibil sa iasa chiar la polish(oricum daca nu iese la polish la vopsitorie iese sigur) nu mi se pare ok.

Link to comment
Share on other sites

Eu in primul rand(ca asigurator vorbind) nu ti-as fi dat deviz pentru inlocuire bara pentru zgaraietura aia mica care iese lejer la revopsire.

Nu sunt de acord cu limbajul lui "hotpharao" dar cu ideea lui sunt de acord.

Faptul ca tu incerci sa scoti cati mai multi bani de la asigurator numai ca sa-ti faci upgrade la M nu mi se pare ok deloc.

Tocmai din cauza asta au inceput din ce in ce mult sa bage dosare la comisii de frauda si sa astepti dupa unele dosare mult si bine chiar daca tu ai fost de buna-credinta.

 

Dar, deee...tara e frumoasa(pacat ca e locuita).

 

Repet, pentru ca nu intelegi decat ceea ce iti convine.

Faptul ca tu incerci sa scoti o bara noua pentru o bara care e posibil sa iasa chiar la polish(oricum daca nu iese la polish la vopsitorie iese sigur) nu mi se pare ok.

 

Pai daca bara e putin crapata (se simte la mana) si are nevoie de chit ? Nu e chiar asa de simplu. :twoup:

Link to comment
Share on other sites

Eu zic ca pentru ce paguba ai, 25 de milioane e foarte mult, eu zic sa te multumesti cu cat ti-au oferit. Pai nu iti da nimeni inlocuire de bara pentru o julitura. Si oricum nu sunt obligati sa iti plateasca piesa originala, daca exista bara aftermarket, care e vreo 4-5 milioane cu siguranta, iti achita bara aia. In caz ca nu iti convine, te invita sa ii dai in judecata, si esti deja in dezavantaj. Nu mai fa calcule ca nu tu ceri bani, ei iti ofera.
Link to comment
Share on other sites

Eu in primul rand(ca asigurator vorbind) nu ti-as fi dat deviz pentru inlocuire bara pentru zgaraietura aia mica care iese lejer la revopsire.

Nu sunt de acord cu limbajul lui "hotpharao" dar cu ideea lui sunt de acord.

Faptul ca tu incerci sa scoti cati mai multi bani de la asigurator numai ca sa-ti faci upgrade la M nu mi se pare ok deloc.

Tocmai din cauza asta au inceput din ce in ce mult sa bage dosare la comisii de frauda si sa astepti dupa unele dosare mult si bine chiar daca tu ai fost de buna-credinta.

 

Dar, deee...tara e frumoasa(pacat ca e locuita).

 

Repet, pentru ca nu intelegi decat ceea ce iti convine.

Faptul ca tu incerci sa scoti o bara noua pentru o bara care e posibil sa iasa chiar la polish(oricum daca nu iese la polish la vopsitorie iese sigur) nu mi se pare ok.

 

Pai daca bara e putin crapata (se simte la mana) si are nevoie de chit ? Nu e chiar asa de simplu. :twoup:

 

Aia nu este bara crapata. Cel mult este julita si aia simti tu la mana. Dar dupa cum arata cred iese chiar la polish si eventual vopsea corectoare.

Cu siguranta un proces de revopsire ii este de ajuns nicidecum o inlocuire.

 

Dar na, fie cum zici tu.

Link to comment
Share on other sites

trebuia sa spargi bara cand ai fost la constatare.ce dracu atatea discutii.mie daca imi juleste cineva bara eu nu vreau chit sau alte chestii la masina.sa imi puna bara noua.farul este crapata sa puna far nou.si nu accepta banii de la ei.repata masina in reprezentanta sa ii usture.

 

WLF farul este spart clar.deci numai farul coaja este 3891 de lei pretul de la MHS.

stii cat mi-au cerut cei de la MHS sa imi vopseasca bara fata,spate si aripa dreapta spate la MHS????iti spun eu 5000 de lei.

 

 

discutii inutile zic eu.

Link to comment
Share on other sites

Eu zic ca pentru ce paguba ai, 25 de milioane e foarte mult, eu zic sa te multumesti cu cat ti-au oferit. Pai nu iti da nimeni inlocuire de bara pentru o julitura. Si oricum nu sunt obligati sa iti plateasca piesa originala, daca exista bara aftermarket, care e vreo 4-5 milioane cu siguranta, iti achita bara aia. In caz ca nu iti convine, te invita sa ii dai in judecata, si esti deja in dezavantaj. Nu mai fa calcule ca nu tu ceri bani, ei iti ofera.

 

Eu zic ca nu e mult, pentru ca eu farul ala poate o sa-l schimb la un moment dat...ca vine unu` sa-i vand masina peste cativa ani si-mi spune "frate, farul e spart, ori il schimbi ori imi pui altul, ca eu nu dau banii pe masina cu far crapat, chiar si putin" . Si-atunci eu trebuie fie sa cumpar unul second si sa-l pun, fie sa mai scad vreo 300 E...nu crezi ?

 

Pai sa-si puna bara de care vor ei (e 2,5 mil, nici macar 4-5 :twoup: ) pe masinile lor, eu n-am avut bara de la turci pe ea, ci originala.

Iar daca-i dau in judecata, nu-s deloc in dezavantaj, doar ca o sa dureze.

 

Ba fac calcule ca nu-mi dau ei cat vor ei, nu-si bat ei joc de mine cum o fac cu atatia.

 

trebuia sa spargi bara cand ai fost la constatare.ce dracu atatea discutii.mie daca imi juleste cineva bara eu nu vreau chit sau alte chestii la masina.sa imi puna bara noua.farul este crapata sa puna far nou.si nu accepta banii de la ei.repata masina in reprezentanta sa ii usture.

 

WLF farul este spart clar.deci numai farul coaja este 3891 de lei pretul de la MHS.

stii cat mi-au cerut cei de la MHS sa imi vopseasca bara fata,spate si aripa dreapta spate la MHS????iti spun eu 5000 de lei.

 

 

discutii inutile zic eu.

 

Zici ca trebuia sa sparg bara cand am fost la constatare :) Simplu de zis, mai greu de facut. Tu crezi ca ei n-au mai vazut masini lovite si ca nu stiu cum si cam la ce impact se sparge o astfel de bara ?:twoup: Ala a dat in parcare, ce viteza putea sa aiba...dand cu spatele ?:twoup: Si alte chestii, nu merge chiar asa...s-ar fi putut prinde, nu cred ca-s chiar asa de prosti :twoup:

 

Banii ii accept doar daca-mi dau cat imi convine mie, sa-mi convina. Si e bine si pentru ei, ca oricum ies cu cel putin 10 - 15 mil mai ieftin, cel putin, minim.

Calculele sunt facute mai sus...ca fapt divers. :twoup:

Ms

Link to comment
Share on other sites

Treaba ta, eu zic ca pentru o paguba ca a ta, 25 de milioane e suficient. Pentru un permis suspendat dureaza 1 an si ceva procesul. Pentru o paguba din asta dureaza vreun an pana ajungi tu la proces, ca astia fac comisii si te tin pana te plictisesti, abia apoi ii poti da in judecata, si mai dureaza inca un an si ceva pana se termina pe fond, n-are sens sa mai discutam de recurs etc. Si cand se termina, stai tu linistit ca nu zice tribunalul ca au sa iti dea cat vrei tu, tot undeva la mijloc ajungi.

 

Iti garantez eu ca pentru crapatura aia nu iti schimba farul, poti sa te dai peste cap.

Link to comment
Share on other sites

hornet daca la inceput erai de acord sa mai pui diferenta sa pui m pachet,acum vad ca deja vezi o afacere din acest mic incident.

+1

 

Mi-as pune bara M daca tot o schimb ( desi un prieten zicea ca se repara/vopseste foarte usor asta asa cum e si ca n-ar fi neaparat nevoie sa o schimb, eventual sa aranjez sa-mi iau banii de la asigurari, dar pe mine nu ma intereseaza sa fac bani din treaba asta...) si intrebarea mea ar fi (eventual daca-mi poate spune user-ul grozadan sau altul care se ocupa cu vanzari piese) cat costa o bara originala normala pentru masina asta si cat costa una M, ca sa vad cam care ar fi diferenta, diferenta pe care o s-o platesc din buzunar, desigur.

Ce-ti doresc eu tie, DULCE Romanie!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.