Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

Probleme oglinzi e39

Recommended Posts

salutare tuturor !

sunt proaspat posesor de e39 520d 2003 si am o mica problema cu oglinzile exterioare .

am buton pt rabatare el dar nu face nimic cand il apas .

cum pot verifica daca oglinzile au rabatare el in alt mod decat cel prin apasarea butonului.

astept raspunsuri

ms

salutare tuturor !

sunt proaspat posesor de e39 520d 2003 si am o mica problema cu oglinzile exterioare .

am buton pt rabatare el dar nu face nimic cand il apas .

cum pot verifica daca oglinzile au rabatare el in alt mod decat cel prin apasarea butonului.

astept raspunsuri

ms

daca nici nu suna nimic atunci cand apesi butonul(ar trebui sa se auda un click daca sunt blocate doar), se poate sa fi fost schimbate oglinzile. Mai ramane sa le desfaci si sa vezi daca ai motorasele de rabatare.

daca nici nu suna nimic atunci cand apesi butonul(ar trebui sa se auda un click daca sunt blocate doar), se poate sa fi fost schimbate oglinzile. Mai ramane sa le desfaci si sa vezi daca ai motorasele de rabatare.

ms mult ... o sa incerc sa le desfac

Daca e modelul patratos e fara rabatare, daca e modelul rotunjit e posibil sa fie cu rabatare. Eu am modelul rotunjit, electrocrom, dar fara rabatare. Atasez un link cu modelul rotunjit. Modelul asta ar trebui sa-l ai ca sa fie cu rabatare! BMW E39 540i Edited by P.Dan

Salut

La fel ca tine si eu am un 520d din 2003 dotat cu oglinzi rabatabile electric. Cand am luat masina (acum jumate de an) masina avea montata pe stanga oglinda normala (aia patratoasa)si pe dreapta era oglinda originala dar nu functiona rabatarea electrica. Am schimbat oglinda stanga cu una cu rabatere electrica, dar chinezarie (merge cum vrea ea - nu recomand). Oglinda dreapta am lasat-o asa, urmeaza sa caut un motoras functional.

Nu e nevoie sa umbli in ea sa vezi daca e cu rabatare electrica. Fa o poza si pune-o aici, iti zic eu cum e.

astea sunt de pe masina mea .... iar in legatura cu motorasele , un link ceva cu denumire sau unde pot sa gasesc

multumesc

post-46467-0-02166400-1300035372_thumb.jpg

acelasi model il am eu,e cu rabatare, insa nu e obligatoriu daca e oglinda rotunjita sa aiba rabatare la fel cum au si cele patratoare rabatare electrica. E doar o optiune in plus pe care poti sa o ai sau nu. Nu stiu unde ai putea gasi numai motorasele de rabatare, de obicei vin doar cu totul.

Dariusel- poti sa ai motorasul ars(in cazul in care nu scoate nici cel mai mic sunetel cand apesi butonul), dar in principiu se strica pinioalele motorasului, sau intra murdarie si se blocheaza. Incearca sa dai cu un sprei dedicat, cu grija sa nu mearga pe vopsea. Si mie mi se mai blocau cateodata si asa imi rezolvam treaba.