Jump to content

BMW Love

Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BMW Love

  1. As dorii si eu un link pentru ce-a mai noua Harta a Romaniei detaliata ( BMW Road Map Europe High 2012 ) sau oricare are Romania detaliata , pentru un E46 mk 4 navi mare. Multumesc anticipat. Ovidiu
  2. Cum il pot atasa? Trebuie sa am restul? Sau il ai complet. Am un Bmw 320d Tourind (combi) din 2004 se potriveste? Stima.
  3. Am neaparat nevoie de un carlig OEM. Astept niste oferte ! Va multumesc anticipat.
  4. Am un BMW 320d Combi (Touring) din 2004 - si am inteles ca imi trebuie si o priza cu modul pentru ca am computer si navi ala mare 16:9. Ce se intampla daca nu montez modulul respectiv. Are ceva daca nu este montat. Vreau sa pun carligul pentru o remorca mica cu care sa trag un Quad(ATV) dupa mine. Si modulul ala costa mult. Ce se intampla daca nu il montez? Am auzit ca se pot topii firele daca nu ai modulul acela!!! Priza imi trebuie pentru stopurile de la remorca semnalizari si numar, nu intentionez sa pun o rulota sau alceva. Multumesc.
  5. Cumpar carlig remorca detasabil (nu neaparat dar de preferat) pentru 320d Combi(Touring) din 2004 cu instalatie electrica. Astept niste oferte. Stima.
  6. Bine ca nu ai patit nimic, asta-i cel mai important. Oricum vorba ta bine ca nu sa intamplat intr-o depasire ceva, sa-ti iasa flacari pe la bord sau mai stiu eu ce. Stima si sanatate.
  7. Vezi sa fie pusa maneta de la stergator in prima pozitie in jos ca sa fie activ. Se mai activeaza si daca misti rotita aia mica.(dar sa fie in prima pozitie) Succes.
  8. Oficialii BMW au confirmat ca vor lansa in toamna acestui an versiunea restilizata a modelului Seria 6, care va beneficia in echiparea standard de mai multe dotari. Gama de motorizari va ramane insa neschimbata, propulsoarele urmand sa fie disponibile cu specificatiile SE, Sport si M Sport. Printre echipamentele care vor fi oferite incepand cu luna septembrie in echiparea standard a intregii game Seria 6 se numara un sistem multimedia de navigatie, un sistem audio profesional, sistemul ConnectedDrive, conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil si Voice Control. De asemenea, compania bavareza va oferi un pachet service de 5 ani sau 100.000 km pentru toate modelele, exceptie facand versiunile M. Pretul de pornire va fi de 62.234 de euro pentru 630i SE Coupe si 68.825 de euro pentru 630i SE Cabrio.
  9. :) Am plecat intr-un tur al Europei si prin Germania la 190km/h a sarit "singura piatra de pe autostrada" in parbrizul meu. Asta este ghinion. Am vrut sa intreb ce diferenta ar fi intre un parbriz OEM sau unul identic doar ca nu are sigla bmw. Niste sfaturi ar fi bine vinite.
  10. :) <_< Ar fi interesanta o colaborare... :bashwall:
  11. In Germania ar putea lua nastere o colaborare stransa intre cei mai importanti actori de pe piata modelelor premium. Mercedes a anuntat oficial ca isi doreste o colaborare pe picior de egalitate cu BMW. Criza economica se pare ca ii apropie pe marii constructori de automobile. Intr-un interviu recent, Dieter Zetsche, directorul general executiv al Daimler, a declarat ca isi doreste o cooperare "ca parteneri egali" cu rivalii de la BMW. In prezent, cei doi constructori germani au incheiat un acord de achizitie comuna a componentelor auto, care presupune achizitionarea a 100 de piese ce nu compromit identitatea celor doua marci. BMW si Daimler mai colaboreaza si pentru dezvoltarea unei tehnologii hibride suficient de competitive pentru a rivaliza cu cea regasita pe Toyota Prius. Zetsche a declarat: "In general, vad doar cateva zone unde cooperarea este in principiu exclusa. E clar ca suntem doua companii independente, al caror succes pe piata depinde de puterea marcilor noastre, deci integritatea brandurilor este imperativa. Acest lucru trebuie constientizat in orice moment, dar nu este o chestiune care sa impiedice cooperarea extinsa", a incheiat Zetsche, citat de Mediafax. Referindu-se la o posibila colaborare mai stransa cu rivalii germani, directorul Daimler a declarat: "Chestiunile pe care le discutam cu BMW trebuie examinate atent de la inceput, pentru a evita greseli pe parcursul parteneriatului. De aceea, orice rezultate trebuie sa fie extrem de riguroase", a incheiat Zetsche. Oficialul Daimler a anuntat ca identitatea brandului Mercedes trebuie mentinuta insa nu a mentionat care capitole vor fi excluse in cazul unei colaborari mai stranse. Comparativ cu rivalii de la Audi si Volvo, cele doua branduri germane au in comun faptul ca produc automobile cu tractiune spate ale caror design si performanta se adreseaza unei categorii aparte.
  12. "Liniutele" si intrecerile ilegale pe sosele deschise traficului pot avea urmari tragice. Va prezint un film plin de invataminte. Accident Teribil Filmare Problema nu e ca mor nebunii care fac asta ci ca mor altii nevinovati! Daca cititi cu atentie la sfarsit scrie ca au murit 3 din bmw si 2 din camionul lovit de ei....! <_<
  13. :unsure: Foarte Bine Sintetizat :) :blink:
  14. eu am si diesel si benzinar(e). discut vesnic cu mine sau cum ? :) ...hmmm <_< :bashwall:
  15. Diesel nu este pentru consum si atat. Nu mai e diferenta asa mare la combustibil intre cele doua tipuri de motoare. Eu am mers pe diesel. Daca as mai merge odata?! DA! De ce am mers? Pentru cuplu si pentru ca la stilul meu de condus si gustul meu, un diesel se potriveste mai bine. Nu se pune problema ca M-uri sa fie pe motorina, sau un 760LI sau 550i sa fie inlocuite cu motoare diesel ce dezvolta aceiasi putere. deloc. Insa fiecare cauta ce vrea de la masina. Unora le place sa auda motorul pe la 5-6 mii de ture, sa fie masina sprintena, altora sa simta cuplul motorului intr-o panta, stabilitatea lui... P.S. afirmatii gen Sa fim seriosi.. diesel e pentru consum si atat. provin din idei preconcepute si necunostiinta P.S.2 Nu are sens sa deviem de la ideea topicului. Vor fi vesnic discutii intre posesori de diesel si benzinar. Dicutii fara sfarsit deoarece oamenii sunt diferiti... Foarte bine sintetizat... Foarte Bine... :) <_<
  16. Un benzinar bi/tri-turbo cu siguranta face un diesel similar. Poate la viteze de peste apoximativ 120km/h atat tot in rest eu zic ca Diselurile au ajuns la un nivel apropiat poate chiar mai bun din mai multe puncte de vedere fata de un Benzinar . <_< :)
  17. Ceva argumente sa inteleg si eu de ce BENZINAR... totusi diesel tri-turbo de 354 de cai putere si nici nu vreau sa ma gandesc cati "NM" ar avea. Eu in primul rand din cauza asta am ales Diesel si nu neaparat in al doilea rand cei 354 de cai putere care sunt suficienti pentru senzatii tari... mai tari ca un benzinar. Parerea mea. <_<
  18. Surse din interiorul BMW anunta ca bavarezii se pregatesc de lansarea unui diesel tri-turbo de 354 de cai putere <_< , care ar urma sa echipeze o versiune de performanta a actualului X5. Diesel-urile BMW sunt recunoscute pentru puterea livrata si eficienta consumului, insa bavarezii nu se multumesc doar cu atat si se pare ca planuiesc versiuni si mai performante. Surse din interiorul constructorului german anunta devoltarea unui motor diesel tri-turbo in viitorul apropiat insa, momentan, aceste informatii raman doar la stadiul de pure speculatii. Motorul diesel performant ar urma sa ia nastere din actualul bi-turbo cu sase cilindri in linie. Se pare ca viitoarea unitate va livra 354 de cai putere si va fi folosita pentru a da nastere unei versiuni diesel de performanta a SUV-ului X5. Noul motor BMW va fi "acompaniat" de tehnologiile Efficient Dynamics: sistem start-stop si sistem de regenerare a fortei de franare. Din primele informatii se pare ca diesel-ul va fi orientat doar catre publicul european si isi va face treptat debutul in toata gama BMW: pe X6, Seria 5 si Seria 7.
  19. Pentru mine ii foarte interesant si merci de INFO si de efortul depus cu traducerea <_< Acum ii mai mult decat in cele 20 de puncte :bashwall: :) PS: Fiecare are dreptul la opinie si cred ca se poate vorbii si fara sa ne jignim. :unsure:
  20. Cu placere :) ma bucur cand pot sa ajunt un coleg de forum... <_< Si eu un MARE MULTUMESC pentru Info... SA Rezolvat la mine... :bashwall: :unsure: :blink: MERCI :blink:
  21. GĂźnther Quandt a avut mai devreme de 1933 legaturi cu Hitler, dar e adevarat ca el la 1 Mai 1933 a intrat in NSDAP. Link complet despre GĂźnther Quandt: http://de.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCnther_Quandt La " Konzentrationslager" scrie si pentru ce, de unde si citi oameni din lagarele de contrentrare a folosit, nu mai copiez eu de acolo. Herbert Quandt, fiul lui GĂźnther Quandt, a intrat si el in NSDAP in 1940 la fel a folosit oameni din lagarele de concentrare. "Studiul ala finantat de ei", daca exista unul, e praf in ochi, atita timp cit exista documente care arata ca au folosit detinuti din lagare. Herbert Quandt a fost salvat mai mult sau mai putin direct de britanici, care: Link complet: http://de.wikipedia.org/wiki/Herbert_Quandt Mai mult de atit, in toate documentarele pe care le-am vazut in care se vorbeste de industriasii mari care au sprijinit regimul nazist se vorbeste si de Familia Quandt si se arata implicarea lor pe timpul razboiului, si la fel de fiecare data nici un membru al familiei nu accepta sa fie intervievat. De ce oare? <_< La fel se stie ca aproape toti marii industriasi din Germania au sprijinit regimul nazist in schimbul fortei de munca din lagarele de concentrare, si destui au stat pe banca acuzatilor in procesul de la NĂźrnberg. P.S: BMW-werk din Regensburg se afla pe Herbert-Quandt-Alle. Interesant si trist in acelasi timp...apropo de perioada respectiva. "Germania au sprijinit regimul nazist in schimbul fortei de munca din lagarele de concentrare" :) :bashwall:
  22. "probabil, inca pe atatea puncte pentru a diseca o evolutie extrem de interesanta a unui brand" :)
  23. Stiati ca BMW a fost aproape sa fie cumparat de Daimler in anii '50? Dar ca primul model BMW a fost unul britanic? Acestea, plus alte informatii interesante, in cel de-al patrulea episod al seriei "Stiati ca..." 20 de lucruri pe care nu le stiai despre... BMW zoom Seria "Stiati ca" trece astazi prin Bavaria, locul in care se afla una dintre cele mai apreciate marci auto din lume: BMW. Am ales 20 dintre cele mai interesante si necunoscute date si fapte din istoria BMW, insa ne-ar fi trebuit, probabil, inca pe atatea puncte pentru a diseca o evolutie extrem de interesanta a unui brand care acum 50 de ani a fost aproape de colaps, insa care astazi reuseste sa se impuna pe o multime de piete ale lumii in segmentul Premium. 1. BMW este acronimul utilizat pentru "Bayerische Motoren Werke". Englezii au tradus BMW prin "Bavarian motor Works". 2. Printre sensurile "populare" ale acronimul BMW se numara Bankcard/Mastercard Welcome, Be My Wife, Beautiful Mechanical Wonders, Best Man Wins, Best Motorsport Weapon, Big Monthly Wage, Boobs Made Welcome, Bring Me Women. Si altele. 3. Fanii principalilor adversari de piata ai celor de la BMW nu au stat cu mainile in san: Beyond My Wages, Barely Moving Wreck, Big Metal Wastage, Bunch Money Wasted, Bavarian Marriage Wrecker. Si altele. 4. Inainte sa faca masini, BMW a facut motoare de avion si motociclete. Compania a fost infiintata in 1913, denumirea ei initiala fiind Bayerishe Flugzeug-Werke. 5. BMW s-a oprit din productia de motoare de avion abia in anii '60. La inceputul anilor '90, dupa stabilirea unui joint-venture cu Rolls-Royce, BMW a reinceput productia acestui tip de propulsoare. 6. Cand au inceput sa construiasca motociclete, inginerii companiei au facut o greseala: s-au concentrat prea mult pe puterea motoarelor, astfel ca primele produse finale au fost interzise. Ele au reusit insa, intre timp, sa stabileasca multe recorduri de viteza. 7. Prima masina produsa de BMW s-a numit Dixi. Aceasta a iesit pe portile fabricii din Eisenach in 1927. Nu a fost vorba de o creatie 100% bavareza, modelul fiind produs sub licenta cumparata de la marca britanica Austin. 8. Nu se cunoaste originea formei duble a grilei BMW. Singura "regula" nescrisa in legatura cu aceasta este ca fiecare noua generatie a unui model are "rinichii" grilei mai mari. Prima aparitie a acestui tip de grila a avut loc in 1933, pe modelul sport 303. 9. Daca in Romania se foloseste, simplu, expresia "un BMW", americanii utilizeaza porecla "BMW" pentru a numi un model produs de costructorul bavarez. A nu se confunda cu "Beamer", denumirea motocicletelor BMW. 10. Dupa al doilea Razboi Mondial, BMW a inceput sa faca unelte de gradina si de bucatarie. 11. Familia Quandt, detinatoarea imperiului BMW, a avut legaturi cu regimul nazist incepand cu 1933, cand Guenther Quandt a devenit membru al acestui partid. In timpul lui Hitler, Quandt a fost numit sef al departamentului de Economie si Armament. 12. Cea mai grava invinuire care le este adusa celor de la BMW este utilizarea muncitorilor din lagarele de concentrare in unele din fabricile germane care alimentau cu armament, artilerie si munitie trupele naziste. Aceste acuze nu au putut fi niciodata probate, insa actualii descendenti ai familiei Quandt cerceteaza datele istorice in cadrul unui studiu finantat chiar de ei. 13. La sfarsitul anilor 1950 vanzarile BMW erau atat de scazute, incat producatorul bavarez a fost foarte aproape sa fie cumparat de Daimler-Benz. Mutarea nu s-a efectuat din cauza protestelor sindicatelor si a presedintelui de atunci, Kurt Gorda. Principalul actionar era atunci, ca si acum, familia Quandt. 14. Compania a fost salvata la inceputul anilor '60 de modelul 700, desenat de italianul Giovanni Michelotti. Acesta a castigat numeroase competitii in motorsport si a dat startul erei sport sedan pentru BMW. 15. Numele de cod al noii generatii Seria 7 este F01. Este pentru prima data dupa 1968 cand BMW renunta la celebrele denumiri de cod "E". 16. "E" vine de la Entwicklung, termenul german pentru "Evolutie". O alta litera cunoscuta din nomenclatura BMW, "M", este initiala termenului "Motorsport". 17. BMW i-a depasit pentru prima data pe rivalii de la Mercedes in vanzarile europene in 1992. 18. Cel mai vandut model din istoria BMW este Seria 3. In 2005, 40% din vanzarile totale ale celor de la BMW au fost reprezentate de versiuni diferite ale Seriei 3. Modelul se afla astazi la a cincea generatie, fiind produs in premiera in 1975. 19. Ati auzit de Hofmeister kink? Este unul dintre elementele care individualizeaza modelele BMW: linia franta si indoita inspre fata a geamului posterior la imbinarea acesteia cu montantul C. Aceasta a aparut in premiera pe BMW 1500, in anul 1961, si a fost denumita dupa directorul de design de atunci, Wilhelm Hofmeister. 20. In afara de elementul sau estetic, Hofmeister kink este o trimitere subtila la un alt element propriu modelelor BMW: tractiunea spate. Sper ca nu a mai fost postat. <_<
  24. Intre timp au aparut vreo 2 lovituri minuscule pe ea, ceva zgarieturi mici samd bashwall.gif ROMANIA. Aproximativ cat te-a costat sa vopsesti aripa de fata? Cum ai facut cu vopseaua? Frumos a iesit <_<
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.