Jump to content

scandy

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scandy

  1. Sa te duci si sa aprinzi o lumanare la biserica ca ai putut sa mai pui la loc soft-ul original. in mod normal se blocheaza ECU si nu mai raspunde la nimic. Ai fi fost nevoit sa cumperi un calculator de injectie nou si sa il adaptezi la BMW. Ce trebuie sa faci tu este sa imi dai soft-ul original, sa platesti pt modificarea de soft si pe urma o sa iti mearga cu soft-ul primit de la mine.
  2. Anvelopele sunt Dunlop XT,XM X ceva nu mai stiu exact de iarna 255/55/R18 - PRET 2000 RON 4 bucati. Iarna trecuta am vandut repede X5-ul si nu am apucat sa folosesc anvelopele abia cumparate. Cand am dat masina am dat-o cu cele de vara si am ramas cu astea in ideea ca imi voi lua alt X5 mai nou. Acum sunt proprietar de Land Rover si nu se potrivesc la mine si oricum nu am nevoie pt ca masina a venit echipate cu all season. Pretul platit de mine pe bucata a fost de 850 Ron total 3400 RON. Daca este cineva dispus sa plateasca 2000 Ron pe ele le dau. Pentru mai multe detalii sau poze mai bine ma sunati. Cei interesati pot trece oricand pe la mine pe la service sa la vada. Adresa este Str. Capitan Juverdeanu nr. 30. Mergeti le vedeti si daca sunteti de acord cu pretul le puteti lua.
  3. Sincer nu prea le-am folosit pana acum. Nu am avut cereri.
  4. Corect <_< Am un echipament care poate verifica la BMW numarul de KM stocati in calculatorul cutiei de viteze, KM din modulul de ABS si tester cu care pot sa vad de cate ori a fost resetat intervalul de service.
  5. daca nu are ulei mult in admisie, joc in ax si uleiul a fost schimbat la timp atunci este cum spui tu in stare buna <_< poti sa-ti faci soft linistit ca nu se strica.
  6. De unde stii tu cum se prezinta? Ai desfacut-o sa vezi? O uzura tot are la 200.000. Daca a fost schimbata vreodata inainte sa iei tu masina sau daca s-au facut mereu schimburile de ulei la timp poate sa te mai tina 50.000 chiar 100.000 km.
  7. puterea creste la 165CP. Vino intr-o zi la mine la service si iti fac demo gratuit. Iti pun un soft sa vezi cum ar merge masina ta cu varianta modificata. Iar despre turbina si cu soft si fara soft tot cam 150.000 - 200.000 duce turbina. Am pe cineva care le reconditioneaza si in caz ca patesti ceva o faceam ieftin. E masina mai veche si poate sa cedeze si fara soft, dupa tuning presiunea se mareste destul de putin.
  8. Iti dau eu garantie pe turbina <_< Garantia pe turbina mai costa 250 euro. Pe soft si manopera se ofera garantie 2 ani.
  9. "Sa inteleg ca la motorul asta rescrierea softului se poate numai umbland fizic la ECu-ul motorului? Nu se poate doar cu laptopul si cablul prin obd?" Dealerul meu din Iasi nu are echipament pentru resoftare BMW EDC16 prin OBD dar eu la Bucuresti, ca distribuitor oficial pentru majoritatea echipamentelor de chip tuning am tot ce imi trebuie, nu va fi nevoie sa desfacem calculatorul, programarea se face prin conectorul de diagnoza.
  10. Mda, calculatorul de injectie este EDC16C31 si acest model pot sa il fac la Bucuresti prin OBD. Daca nu ai drum la Buc nu prea am cum sa te rezolv, doar daca vrei sa imi trimiti calculatorul prin Curier si il ai inapoi in maxim 24H.
  11. Spune te rog care este anul de fabricatie si capacitatea cilindrica EXACT cati cm3, sunt mai multe tipuri de calculator pe motorul asta si in functie de asta iti spun daca colaboratorul meu are echipamentul necesar sau nu.
  12. De ce ? care-i diferenta ? sunt doar curios.. pt cultura generala <_< Poveste lunga, a mai fost discutata de zeci de ori pe forum, mai bine cauta si tu alt topic unde s-a discutat despre powerbox.
  13. Fa-ti soft sau renunta la idee . Mai bine o lasi stock decat sa pui powerbox.
  14. Super tari astia cu rezistentele lor intr-o cutie. Daca scoate 283cp cu decodorul ala de HBO imi pun si eu <_<
  15. ai PM, vezi pe site mai multe detalii despre motorul tau.
  16. Perfect, o solutie eleganta, mi se pare corect din moment ce nici tu nu aveai un calculator perfect si neatins. Nu ar fi fost chiar 100% corect ca sa te duci la Ceky cu un calculator in care se umblase initial si poate cu ceva probleme si sa primesti unul nou pe cheltuiala lui, ai fost un client realist si intelegator. Problema rezolvata, propun sa revenim la scopul initial al acestui topic. Cine si-a mai facut chip tuning, pe la ce firme si care sunt impresiile dupa modificare <_<
  17. HA HA HA, asta e tare. Vi si te bagi in seama pe un post care acum 2 ani a inceput in urma resoftarii unui E87 118d, post facut de catre client pentru a impartasi impresiile cu cei de pe forum. Tin sa mentionez ca nu am rugat pe nimeni niciodata sa imi faca reclama sau sa posteze lucruri false ( rog pe TOTI clientii mei care sunt membrii pe forum sa confirme ) , toti clientii au fost rugati ca daca sunt membrii pe forum si nu ii deranjeaza sa posteze aici impresii despre SC POWER CHIP SRL si resoftarea facuta la noi. Se poate confirma ca am cerut clientilor sa posteze exact impresiile fie ele bune sau rele, daca un client era nemultumit putea sa spuna si altora era normal dar uite ca nu au fost reclamatii DELOC. Am curaj sa afirm ca de cand am firma de tuning nu am nici macar 1 client care sa plece nemultumit de la mine, rog sa se dovedeasca contrariul. Asa sa revenim, vi si te bagi in seama pe acest forum dupa ce am discutat cu ceky si i-am zis ca m-am saturat de zeii chiptuning-ului si de cei care strica ECU si trateaza clientii ca si cum ei ar fi de vina, CULMEA iese la iveala ca si voi ati facut acelasi lucru desi radeati de altii si acum te trezesti tu sa spui ca si Scandy a stricat 2 ECU de BMW HA HA HA. Nu te supara dar mi-am stricat ECU de la masina mea INTENTIONAT testand un echipament chinezesc. NU am voie sa imi stric singur masina? Daca vreau sa imi fac turbina sa sara in aer maine sa vad cat fum da nu am voie? Stiti prea bine ca acum mult timp am facut o intelegere verbala cu mai toate firmele de tuning ( TCM, DimSport, MBM Tuning, RBN, etc ) ca eu Scandy sa imi vad de treaba mea, sa fiu prieten cu toti si sa nu ma apuc sa spun pe forumuri de cate ori stricati un ECU sau este un client nemultumit de resoftarea facuta. OK, am respectat asta pt ca oricum toti luati echipamente de tuning de la mine si e OK mai fac un ban, e bine pt toti si oricum nu ma intereseaza ce faceti voi. Mi-a ajuns si nu am mai suportat sa aud de zeul tuning-ului ( TCM ) si l-am rugat pe moise_robert sa nu mai posteze aici cat de profesionalisti sunt, el s-a conformat se terminase discutia elegant, nu era necesar sa vi tu Dok sa te bagi in seama, ai venit, ei bine uite ca au aparut si lucruri rele despre voi, mai bine iti vedeai de treaba, las-o asa si hai sa lasam clientii sa vb despre ce impresii au ei dupa chip tuning pe acest post. Numai bine, am incheiat mesajele pe acest topic.
  18. Doamne cat tupeu au unii. Adica vine clientul la tine cu masina pe roti si ca sa iti dea bani sa faci o modificare si daca se intampla ceva tu nu iti asumi responsabilitatea??? Atunci banii aia pt ce ii primesti? Doar in caz ca iese bine , daca se intampla ceva e vina clientului??? Nu pot spune ca mi s-a intamplat asa ceva, fara sa fiu modest va spun ca in ultimii 4 ani nu am avut nici un client care sa vina cu masina pe roti si sa plece cu ea impinsa dar chiar daca vreodata se va intampla asa ceva este normal ca firma sa suporte costul calculatorului de injectie si sa isi ceara scuze fata de client. Am reusit performata sa stric doar 2 ECU de-a lungul timpului si primul era de la masina mea ( faceam niste teste cu o interfata chinezeasca ) si al doilea a fost al unui prieten cu care tot asa am facut niste experiente dar desi nu era client si nu faceam modificarea pentru bani i-am platit costul calculatorului si i-am asigurat o masina cu care sa mearga in cele 4-5 zile ca a durat pana am primit noul calculator. Din puctul meu de vedere, si asta le explic si clientilor, in pretul tuning-ului este inclus si riscul ca in timpul programarii sa se afecteze calculatorul, risc suportat de mine in totalitate. Oricum folosind echipamente profesionale nu prea ai cum sa strici un ECU, daca ai toate sculele necesare orice se intampla in 30 min il repari.
  19. Interesant, supras_clan te rog detaliaza post-ul. Poti sa ne povestesti un caz concret? La cine te referi cand spui "problema voastra" , ai avut probleme cu o anumita firma sau pur si simplu ii bagi pe toti in aceeasi oala?
  20. Am tot zis ca evit discutiile astea despre marii ingineri ai chiptuning-ului dar nu pot sa rezist. Am si eu o intrebare simpla legata de aceasta specializare in Germania la TCM Turbo Fahrzeugtechnik Gmb. Stie cineva ca aceasta firma TCM Turbo Fahrzeugtechnik Gmb cu 1 singur angajat Markus Getz nu are nici un nume in Germania sau Austria ca tot sta la granita? A auzit cineva prin germania cum ca aceasta firma ( persoana ) ar fi asa specializata? Are ceva performante extraordinare obtinute? Tot ce va rog este sa nu mai prostiti oamenii cu povesti despre "zeii chiptuning-ului" inchipuiti. In germania TCM e doar o firma de haine ieftine si atat, mai usor cu specialistii.
  21. Salut cat, E53 3.0d 184cp - ORICE AN DE FABRICATIE este EURO 3 E53 3.0d 218cp 2003 pana in Decembrie 2005 este tot EURO 3 E53 3.0d 218cp din 12/2005 - 2007 sunt EURO 4 Sunt sigur de aceste date pt ca am cautat 1 luna sa imi iau un euro 4 din 2004 si nu exista :)
  22. scandy

    X5 pareri

    De fel nu imi place sa fac post-uri lungi dar aici as putea sa scriu 3 pagini despre cat de mult imi place E53 ( cred ca mi-ar placea si E70 dar nu am bani de asa ceva inca ). Pe scurt, dupa ce am schimbat cam 30-50 masini in 7-8 ani mi-am luat E53 3.0d si este masina pe care nu vreau sa o mai schimb decat cu un E70. Am avut si E46 si stiu diferenta intre ele, dupa primele 2 zile cu un E53 nu o sa mai vrei in viata ta sa te urci in E46.
  23. Am si eu unul luat de curand si tot asa consuma in oras 13.5 - 14l/100km iar in afara mers cu viteza leagala 130-160km/h ia cam 10.1-11L Cutia mea merge perfect masina are 85.000km verificati la bavaria deci mai tine cel putin inca 50.000.
  24. Donez tampon motor BMW E46 non facelift 320d 100kw. Nu mai stiu daca este dreapta sau stanga.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.