Jump to content

Denesska

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Masina
    BMW

Denesska's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Reputation

  1. Va multumesc mult pt răspunsuri. 1. Farurile am curățat, spălat și reglat dar singură lupa parcă nu permite fasciculului de lumină să treacă calumea. Prin părți bate excelent dar în față nu are putere parcă. Cînd pun la aparat arată că sunt reglate calumea dar au zis că nu pot verifica intesitatea fasciculului. Caut faruri noi, dacă pute-ți să-mi recomandați de unde aș putea lua online ceva preț/calitate o să fiu foarte recunoscător. - rmg- știi cumva cine curăță farurile profi și care ar fi costul? 2. La uși e ceva mai ciudat, am impresia că e din propria alarmă cumva, pt că doar prima dată nu se încuie și adoua oară minune, merge brici . La asta mai meditez acum, poate dacă pun alarmă cu închidere centralizată să schimbe ceva . 3. La ștergător așa am rezolvat și eu ieri, l-am ridicat mai sus un pic, adevărul că stă cam aiurea dar e suportabil, cel puțin e mai bine de cît at cînd atinge în în capotă. Mă gîndesc oricum dacă să caut un braț să-l personalizez un pic să văd dacă reușesc să fac să nu atingă. 4. Credcă cea mai bună alarmă totuși e cea originală și parcă nu aș monta ceva after marchet. Doar dacă aș putea folosi cheea pentru a porni motorul. Cel puțin eu am luat o chee care are telecomandă încorporată dar ea nu pornește motorul, numai ușile deschide. Trebue să-i motez chipul din cheea originală sau să vrăjesc pe la electronică ca să meargă, dar at poți porni și cu o șurubelniță motorul și nu mă prea încîntă . Sunt curios dacă se poate cumva face chipul ăla ca să fac o cheie asemănătoare la cea originală. -turbi_driver69- ai vrăjit ceva pe la electronică? alarma originală e anulată sau combinată cumva? Cît te-a costat manopera? 5. Despre scaune nu știe nimeni cine se ocupă cu recondiționarea lor ? 6. Cine știe care sunt marimile la cauciucuri maxime care le pot pune pe spate și pe față la E34 525i din 94 dar fără să modific caroseria. Mă interesează ceva pe 17”. De exemplu 225/45/17 față și 255/40/17 spate se poate monta? Nu am posibilitatea să verific fiecare cauciuc iar de la bmw centru au zis că nu știu să-mi spună exact. Poate are cineva montat ceva și știe . Vă mulțumesc mult pt răspunsuri și cer scuze pt răspunsul întîrziat ( mai greu cu munca, odihna și internetul ). Sper în curînd să aduc la condiție să vă arăt și poze cu noul prieten .
  2. Salutare. De curĂŽnd mi-am achiziționat un alt E34 touring 525i din 94. Mașina a fost luatĂŁ de la un minițigĂŁnaș din județul alba și era extrem de distrusĂŁ atĂŽt estetic cĂŽt și funcțional (ĂŽn afarĂŁ de motor). DupĂŁ mai multe investiții am rezolvat ĂŽn mare ce ținea de caroserie și merge incredibil acum. Probleme nerezolvate are multe dar acum mĂŁ lupt cu lumina care este extrem de slabĂŁ și nu știu de ce. am schimbat becurile si era tot la fle, am pus acum mai nou și xenon dar lumina este mai intensĂŁ doar periferic ĂŽn fațĂŁ e la fel cum și a fost. Ca un criteriu de comparație farurile anticeațĂŁ sunt mai puternice de cĂŽt faza scurtĂŁ. Oare poate fi singurĂŁ lentila de vinĂŁ? Pentru ca singurĂŁ sticla am spĂŁlato și aratĂŁ ca nouĂŁ. Problema este doar la faza scurtĂŁ , faza lungĂŁ lumineazĂŁ perfect! Am schimbat și alte faruri de la dezmembrare dar nu este mare diferențĂŁ. DacĂŁ aveți idee despre cum se poate rezolva problema, dacĂŁ sĂŁ schimb faruri noi mi-au zis cĂŁ nu tot timpul se potrivesc la prinderi/suport. Va rog frumos sĂŁ-mi dați un sfat cum pot rezolva problema pt cĂŁ noaptea este extrem de obositor sĂŁ merg . Alte probleme care caut acum rezolvare: - Usile nu se ĂŽncuie din prima. Adica se ĂŽnuie toate și se descuie ĂŽnaoi instant automat, dupĂŁ care le ĂŽncui din nou și merge. Nu am cheie cu comandĂŁ le ĂŽncui manual. Nimeni nu poate sĂŁ-mi explice de ce e așa și tare mĂŁ enerveazĂŁ. - NU am cheie cu telecomandĂŁ și aș fi interesat dacĂŁ aș putea cumpĂŁra o cheie și sĂŁ pot porni motorul cu ea. E posibil așa ceva fĂŁrĂŁ intervenție mare și sĂŁ anulez imobelizer-ul? - Stergatorul de la parbriz din stĂŽnga atinge capota și aratĂŁ urĂŽt, meșterii au spus cĂŁ la toți e așa și cĂŁ asta e boala lor. Cum se poate rezolva? -Unde pot gĂŁsi sau recondiționa 2 scaune de piele (albĂŁ) electrice. MĂŁ intereseazĂŁ și toate barele de sub pe care se ține, pt cĂŁ scaunul de la șofer a fost rupt se pare sau supra ĂŽncĂŁrcat și toatĂŁ combinația de prindere a fost sudatĂŁ și refĂŁcutĂŁ ĂŽn stil Român, adicĂŁ prins pe o parte și nu se mai ridicĂŁ deja. Eu sunt din Brașov. DacĂŁ puteți sĂŁ-mi dați ceva recomandĂŁri prin zonĂŁ voi fi foarte recunoscĂŁtor. VĂŁ mulțumesc o zi cĂŽt mai fainĂŁ, Denis G.
  3. Salutare, eu am un E34 touring 525i din 94 și ĂŽnainte de el am avut alt E34 touring 525TDS și la ambele am avut aceeași problemĂŁ, de la 20 lit ĂŽn jos acul de la rezervol e pe altĂŁ lungime de undĂŁ, aratĂŁ 0 pe urmĂŁ dacĂŁ opresc motorul și-l pornesc din nou aratĂŁ 10 și tot așa. La bmw centru au zis cĂŁ așa e normal și este foarte rĂŁu dacĂŁ mĂŁ plimb cu mai puțin de 20 lit. DacĂŁ tot a fost pornit topicul, ĂŽmi puteți spune și mie cine are E34 dacĂŁ și la voi e așa? VĂŁ mulțumesc mult.
  4. Mulțumesc de răspunsuri, eu sunt din BV. Dacă ar fi numai 250 -300 euro nu cred că e o mare avere să fac afacerea. Eu îmi făceam griji ca să fie posibil și să nu complic prea tare lucrurile. Nu e problema cu cît e mai rapidă cu automat sau manual, faza că nu mă simt eu bine cu automatul ăsta plus consumul plus pornirea din loc e cu totul alta. Cu manual mă simt și eu util. Mă gîndeam să iau o mașină numai pentru cutie ca să nu am surpriza că nu găesc ceva sau nu se știe cum a fost, dar numai că 525i e complicat de găsit, oare cutia de pe un diesel 525 ar veni? sau de un 520i ? că de astea sunt multe jafuri? DOMI nu prea am înțeles la ce te referi cu scart? Zi un pic ca pentru cei mai puțin cunăscători.
  5. Salutare. Am un E34 525i din 94 și poate cĂŁ o sĂŁ fie un topic puțin mai ciudat dar am o problemĂŁ la ea, are cutie de viteze automatĂŁ. Merge perfect, dar mĂŁ disperĂŁ cĂŁ e cam greoaie, nu mĂŁ lasĂŁ sĂŁ plec cu toți 192 de cai. Cum pot schimba cutia ĂŽn manualĂŁ, dacĂŁ e posibil, ce anume trebue sĂŁ știu despre acest schimb? Care este pericolul, ce piese trebuesc schimbate, unde pot sĂŁ fac asta și care ar fi un preț estimativ. VĂŁ mulțumesc mult, aștept cĂŽt mai multe pĂŁreri și informații.
  6. Mda, at e trist, cel puțin mĂŁ bucur cĂŁ nu merg din spate ). Dar scuturĂŁ prea tare ĂŽn spate și am impresia cĂŁ nu e chiar normal așa. De așezat și ridic am ĂŽncercat deja nu ajutĂŁ, cum ai zis și tu tot aia e . DacĂŁ e așezatĂŁ mai bine stĂŁ la vitezĂŁ asta e diferența. De cĂŁutat nu prea știu sigur ce sĂŁ caut dacĂŁ sincer , mĂŁ cam depĂŁșește și nici nu știu cum sĂŁ explic. Dar mĂŁ documentez acuj și dau cu telefonul mĂŽine sĂŁ vĂŁd ce pot afla. Mulțam de sfat, cum rezolv vĂŁ anunț .
  7. FelicitĂŁri cu familia mai numeroasĂŁ și cu noua achiziție, defapt și ea e din familie deja. Mulți km și sĂŁ aveți grijĂŁ unul de altul. AratĂŁ chiar beton .
  8. Salut. Eu am avut aproximativ aceeași problemĂŁ dar nu e veselĂŁ deloc. La un E38 din 2000 navigație pe CD a murit navigația dupĂŁ care nu mai pornea ecranul. ĂncearcĂŁ de deconectezi definitiv navigația și at trebue sĂŁ porneascĂŁ ecranul ocolind navigația. dacĂŁ aratĂŁ at cautĂŁ navigație, eu am gĂŁsit cam greu și doar pe cd. Mult succes și sper sĂŁ se rezolve.
  9. Mulțumesc de urĂŁri și așa, mĂŁ bucur nespus de ea! Acum nu am avut timp sĂŁ o gĂŁtesc de poze, dar ĂŽnainte de crĂŁciun o fac sĂŁ luceascĂŁ. Ăn legĂŁturĂŁ cu pompa trebue sĂŁ mĂŁ asigur cĂŁ ea e (90% deja sigur) și neapĂŁrat o sĂŁ sun sĂŁ vĂŁd cum fac. Cel puțin la Iași ĂŽn ciuda faptului cĂŁ este destul de mare nu prea mĂŁ poate ajute nimeni pe mașina asta. CĂŽnd vedeam 525TDS pĂŽnĂŁ-n 1996 au zis cĂŁ nu se complicĂŁ cĂŁ sunt foarte dificile și trebue doar nouĂŁ ”aparaturĂŁ” (așa ĂŽi spun ei). Asta mi-au zis la bmw centru, restul service-urilor de cartier au zis cĂŁ nu cunosc și trebue sĂŁ las mașina ca ei sĂŁ vadĂŁ ce are, nu știu de ce dar eu am refuzat categoric sĂŁ las mașina. Sper bĂŁieții de la buzĂŁu sĂŁ știe despre ce e vb, dar dacĂŁ este cineva care cu siguranțĂŁ le recondiționeazĂŁ dați-mi și mie un numĂŁr cĂŁ nu conteazĂŁ unde e. Eu momentan sunt ĂŽn BV și nu se știe unde o sĂŁ fiu pe urmĂŁ . Cu scaunele neapĂŁrat o sĂŁ țin cont de sfaturile voastre dar ĂŽncep de pe a lu taicĂŁmeu cĂŁ la el au deja semne de uzurĂŁ . Cu suspensiile mele nu poate nimeni sĂŁ-mi dea un sfat? VĂŁ mulțumesc la toți
  10. Mulțam, așa fac și eu o iubesc mult . Sper sĂŁ ne ĂŽmĂŁcum mult și bine cu ea . Mersi mult de sfat, eu am mai ĂŽntrebat la pe la Iași nu au idee bĂŁieții de așa mașini . DacĂŁ poți sĂŁ-mi dai un link referitor la capul fidraulic cu resuscidarea lui sau ĂŽnlocuirea te rog. Referitor la cutie, eu chiar nu am vrut deloc automat, mĂŁ plictisesc la volan. Dar mĂŁrog asta este i-am fĂŁcut toate testele și au zis cĂŁ merge brici. DacĂŁ am cheff de pedalĂŁ dau pe sport. CĂŽt despre furtunul de avacuare la eu nu are ĂŽn ce se prinde , la motor, doar capetele :-?? de la asta sĂŁ fie oare? Unul din pozĂŁ e vechi celalt de la SH am gĂŁsit dar oricum nu vine ultimul cot. Și am cumpĂŁrat nou.
  11. Gata s-a rezolvat credcĂŁ. Dar sunt puțin mult mai mici
  12. Salutare la toți. DupĂŁ am promis ĂŽn alt topic azi descriu mai multe despre prietenul meu. DupĂŁ cum se vede ĂŽn titlu este un E34 Touring 525TDS din 08.95. Din dotĂŁri este cam la medie dupĂŁ pĂŁrerea mea dar suficient sĂŁ mĂŁ bucur nespus de ea: * TrapĂŁ dublĂŁ electricĂŁ(care era dotarea decizionalĂŁ) * Tapițerie piele (foarte bine pĂŁstratĂŁ) * Motor 525TDS cu +/-176miikm ( cĂŽnd am cumpĂŁrat-o) * Cruise control ( merge brici la drum ĂŽntins e de neĂŽnlocuit ) * AC bizonal ( nu m-am folosit niciodatĂŁ de el dar este el ) * ĂncĂŁlzire scaune * Sistem audio cu 8 difuzoare originale (mai nou are și mp3 + subwoofer) * Geamuri electrice pe fațĂŁ ( nu prea merg ĂŽn spate deci e ok) * Telefon GSM BMW ( de care nu mĂŁ folosesc dar merge ) * Calculator de bord complet sau mare (cum ĂŽi spune) * 2 Airbag-uri * Webasto ( odatĂŁ am folosito dar merge bine și ea ) * Cutie automatĂŁ ( care am ĂŽncercat tare sĂŁ o evit dar ...) * Suspensie reglabilĂŁ pe spate, self leveling credcĂŁ se numește ( funcționabilĂŁ dar extrem de durĂŁ dacĂŁ nu este ĂŽncĂŁrcatĂŁ mașina) * Toate prostiile din sate ( plasĂŁ de fixare a bagajelor, plasĂŁ ce se ridicĂŁ de la scaun se prinde de tavan, chei care nici nu cunosc pt ce sunt, și multe chestii care se deschid prin pĂŁrți și sub capac la roatĂŁ) Cam astea sunt dinc are-mi amintesc pe moment. Mașina e luatĂŁ de mine personal din Germania de la un moșulicĂŁ pasionat de BMW ( așa spunea el ). Mașina e foarte ĂŽngrijitĂŁ și nu bate absolut nimic pe/ĂŽn/sub ea. Totul este funcționabil perfect și original, mai puțin luminile și mp3. Am ĂŽnmatriculat-o din pĂŁcate la BG cu speranța sĂŁ se rezolve treaba cu taxa de poluare și sĂŁ o ĂŽnmatriculez pe eu ( mie rușine uneori cĂŁ e cu BG la numere, dar altĂŁ posibilitate nu am avut și nici din ro nu aveam ce sĂŁ iau). Luminile erau slĂŁbuțe și dupĂŁ ce mi-a ras unul fața am fost nevoit sĂŁ schimb mai multe la ea printre care și luminile. Am cumpĂŁrat faruri (fazĂŁ scurtĂŁ) noi, fabricate ĂŽn taiwan (230$) și becuri ceva mai speciale am luminĂŁ aproape ca la E38 bixenon (are taicĂŁmeu). Altele am mai schimbat radiatoare toate, furtune și alte prostii, fața complet și garnitura de chiuloasĂŁ toate din urma accidentului, scump a fost restaurarea ei dar dupĂŁ cĂŽte o iubesc mult am zis cĂŁ aduc la condiție. Ăn prezent are deja 40mii dupĂŁ accident cu 240mii ĂŽn bord . Și asta ĂŽn condițiile ĂŽn care circul 70% pe drumurile din rep. MD unde drumurile din RO se considerĂŁ autobane ). Foarte mulțumit de mașinĂŁ și abia aștept sĂŁ ajung pe la un meeting sĂŁ o vedeți . Ăn prezent am doar 3 probleme la ea : 1. NU pornește normal dacĂŁ e cald motorul. ( la rece brici, la un sfert) 2. Suspensia pe spate foarte rigidĂŁ dacĂŁ nu e ĂŽncĂŁrcatĂŁ ( dacĂŁ nu am bagaj ĂŽn spate greu și sunt doar 1 2 persoane decoleazĂŁ la denivelĂŁri ))) 3. Stopul de pe lunetĂŁ este ruginit ĂŽn interior și imposibil de demontat ( se vede ĂŽn pozĂŁ ) Probleme ĂŽn trecut: 1. De 2 ori am schimbat ”Furtun de evacuare”, care defapt e o țeavĂŁ metalicĂŁ din bolc la galerie (am impresia) care crapĂŁ generos, m-a lĂŁsat cĂŽnd urcam munții spre BV cu pedala maxim cĂŁlacatĂŁ și altĂŁ datĂŁ situație similarĂŁ. De at ĂŽmi este cam fricĂŁ sĂŁ dau kick down. 2. Electromotorul de la AC a cedat dupĂŁ care a reĂŽnviat singurel chiar pe masa de operație. 3. Luminile care acum sunt noi din Taiwan și lumineazĂŁ brici. Planuri de viitor: 1. Jante M originale E34. 2. CĂŽrlig pe spate 3. Scaune electrice 4. Geamuri electrice pe spate Ciudat : Ciudat e faptul cĂŁ pentru anul de fabricație 1995 cheea avea butoane de ĂŽncuiat și descuiat la mine este doar beculeț pe cheie Ciudat cĂŁ e 525TDS versiunea cu selfleveling amortizatoare ceva mai sofiticate pe spate special pentru greutate și nu are cĂŽrlig, nici urmĂŁ sĂŁ fi fost. Ăn rest Bielete, capete de barĂŁ, caseta de direcție, amortizoare și alte prostii sunt ĂŽn stare perfectĂŁ, s-au mirat și cei de la BMW Centru, la fel și sistemele lucreazĂŁ toate pe ea, Motorașul dacĂŁ-l dai pe sport rupe stilul la fel ca și consumul )). Acum are jante de tablĂŁ cu cauciucuri de iarnĂŁ ( mai ușor se ĂŽndreaptĂŁ ĂŽn caz de ) și aratĂŁ mai ciudate, dar cauciucele ei de varĂŁ au jantele originale BMW din fabricĂŁ, nu sunt cele mai spectaculoase dar nu am acum bani de altele . DacĂŁ mĂŁ poate ajuta cineva cu primele 2 probleme o sĂŁ fiu mai mult de cĂŽt recunoscĂŁtor. Aștept critici, laude și propuneri din partea tuturor.
  13. Gata m-am lĂŁmurit, am ĂŽncurcat cu FAQ, dar mĂŽine ĂŽmi ĂŽndrept greșeala cĂŁ astĂŁzi oricum nu am multe poze cu ea . Cer scuze, sunt nou venit pe aici și mai greu mĂŁ acomodez . MĂŽine o sĂŁ pun toate despre ea la Masina Mea.
  14. Așa am vrut și eu sĂŁ fac inițial, dar am vĂŁzut cĂŁ este numai un topic la Mașina Mea sau nu m-am uitat corect din motiv care și am renunțat. Din punct de vedere exterior sunt geniale, ĂŽmi plac la nebunie. DacĂŁ aș putea combina cu interiorul E39 ar fi perfectĂŁ.
  15. Salutare, Am venit și eu prin rĂŽndurile voastre. Defapt eu l-am achiziționat din 2009 dar abia acum am ajuns pe forum. Deci sĂŁ mĂŁ laud și eu cu ce am și sĂŁ mĂŁ plĂŽng un pic. E34 525 TDS Touring din 08.95, piele full cu ĂŽncĂŁlzire, calculator de bord mare ( complet), webasto, cruise control, climĂŁ bizonal,trapĂŁ dublĂŁ ( genialĂŁ), cutie automatĂŁ (destul de greoaie dacĂŁ nu o pui pe sport și alte prostii pe el, sistem audio cu 8 difuzoare + sub (subwofferul e after market dar ĂŽmpreunĂŁ se aude mai mult ca perfect și suspensie cu self leveling funcționabil. La momentul achiziționĂŁrii avea 178mii ĂŽn bord, era mașinuța unui moșulicĂŁ care pasionat. Ăn prezent am aproape 240mii relativ fĂŁrĂŁ intervenții de cĂŽt din propriile prostii care nu se discutĂŁ. Partea cu lumina dupĂŁ cum s-a mai spus e cam tristĂŁ ĂŽntradevĂŁr dar se rezolvĂŁ super simplu, am pus faruri noi din taiwan fĂŁrĂŁ xenon și vede mai bine ca xenonul de la E39. Știu cĂŁ nu sunt originale dar aratĂŁ bine și vĂŁd superb pe timp de noapte. Probleme : 1. De 2 ori deja am schimbat furtunul de avacuare ( nu știu cum sĂŁ explic ) dar e o țeavĂŁ metalicĂŁ care iese din bloc și vine spre galerie am impresia, cĂŽnd ĂŽi mai dau pedalĂŁ serioasĂŁ prin serpentine am avut marea neplĂŁcere sĂŁ plesneascĂŁ, dupĂŁ care nu mai are putere motorul. Se schimbĂŁ foarte ușor dacĂŁ ai piesa dar e stresant ĂŽn drum și mi-i cam fricĂŁ sĂŁ-i dau kick down. 2. Suspensia pe spate, foarte rigidĂŁ dacĂŁ mașina nu este ĂŽncĂŁrcatĂŁ, decoleazĂŁ toți ĂŽn spate la denivelĂŁri, ĂŽn schimb dacĂŁ ai +500kg ĂŽn spate plutește mașina și nu se așeazĂŁ. 3. Cea mea gravĂŁ problemĂŁ la E34 525TDS nu pornește la cald calumea. CicĂŁ e defect de producție, la eu ĂŽnsĂŁ a apĂŁrut dupĂŁ un mic accident sau e doar coincidențĂŁ. Dim la rece o ia la sfert de cheie, dacĂŁ e caldĂŁ ĂŽnvĂŁrte bine ca sĂŁ o ia . 4. Stopul de pe lunetĂŁ ( sus) este plin de ruginĂŁ și nu pot sĂŁ-l demontez de pe sticlĂŁ. Ăn rest pedalĂŁ și muuultĂŁ placere de la mers.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.