Jump to content

icetrac

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by icetrac

  1. Daca e online acest user (dereglatu) sau daca imi puteti trimiti un PM cu numarul lui, va multumesc anticipat. As vrea sa ii cer un sfat: astazi cand sa plec spre munte, cu toate bagajele in masina, masina nu a mai pornit deloc. Bateria ok, se invarte mult, insa nu porneste. Dupa ce am pus testerul am vazut ca presiunea in rampa comuna e doar de 10-12 bari, in loc de 400 cat ar trebui sa fie ca sa porneasca. Se pare ca problema ar fi cu pompa de inalta presiune sau cu o valva regulatoare de la retur (injectoarele sunt ok, le-am verificat). Din pacate nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute, fiind si perioada asta din an, si poate gasesc un sfat aici, pe forum.
  2. Unde ar trebui sa fie asta, pot sa verific eu sau trebuie sa ma duc la service ? Crezi ca are vreo legatura cu faptul ca de vreo 1 luna, cand apas ambreiajul, spre sfarsitul cursei pedala tremura putin ?
  3. Salut tuturor, De ceva vreme se aude un zgomot ciudat in interior, ca un scartait sau 2 plastice care se freca intre ele, NUMAI cand franez sau decelerez si NUMAI cand e clima pornita (indiferent daca e pornit si AC sau nu). Nu conteaza daca e frig sau cald sau daca abia pornesc masina sau nu, cand e clima pornita se aude cam in 80% din timp. La inceput se auzea mai putin, insa de cateza zile parca se aude tot mai tare si e foarte deranjant. Din pacate imi este imposibil sa il localizez, se aude undeva in fata, in bord. Cand franez, se aude scartaitul pana cand se opreste masina. A mai patit cineva asa ceva, aveti idee ce poate fi ? Multumesc.
  4. Da, include si EuroPlus, practic e un pachet superior de garantie care include si alte servicii. Voi incerca sa pun si un scan la certificatul de garantie EuroPlus astazi.
  5. Unde ti-ai facut resetare ? Cu 50 RON nu cred ca la AB ... Ai pe cineva de incredere ?
  6. Sunt si eu interesat, de 2 zile mi s-a aprins martorul de airbag din bord la masina din semnatura. Nu am trecut peste gropi sau altceva, am parcat masina si dupa 5 min cand am pornit iar s-a aprins si de atunci sta numai asa. Daca ati reusit ceva la tester/reprezentanta, sunt si eu interesat. Multumesc.
  7. aveai cauciucuri normale sau RFT ?
  8. Nu e adevarat, nu a fost explozie. Si eu am patit acelasi lucru la 190km/h tot pe A2 acum 1 an cu cauciucuri normale. Aveam janta stramba pe interior si nu mi-am dat seama, si au pierdut presiune pana s-a dus de tot cauciucu, Nu a tras deloc masina, decat se auzea ca s-a intamplat ceva. sa inteleg ca nici la un cauciuc normal nu se mai face explozie ? sau daca se intampla, se comporta oarecum normal, fara sa mai ajungi in 2 secunde in sant (cum am mai auzit, nu mi s-a intamplat :twoup: ) ? Sa stii ca nu e indicat sa iti pui runflat fara senzori de presiune.
  9. Sambata eram pe A2, spre Constanta, si la km 63 am avut pana sau expozie, nu stiu cum sa ii zic. S-a auzit doar un zgomot ciudat care s-a amplificat repede (de cauciuc dezumflat) si am oprit pe banda de urgenta. Nu a fost nici un BUM sau ceva, in masina nici nu s-a simtit (la directie), doar a inceput sa traga foarte putin dreapta pana am oprit. In acel moment aveam 150 km/h, anvelope Bridgestone Potenza Run Flat pe toate rotile, 225/40/R18 pe fata. Cand am dat jos roata , pe interior, cauciucul era varza, se desprinsese o bucata mica din el. Partea buna e ca, asa cum am spus, nu s-a simtit absolut nimic (era si viteza mica?), partea nasola e ca am mers pana la Constanta si inapoi cu anvelopa de rezerva si cu max. 100 km/h ... :twoup: Daca ati mai trecut prin asa ceva, puteti sa ma lamuriti si pe mine de ce comportamentul masinii a fost atat de ok ? Sa fie anvelopele run flat atat de bune in astfel de situatii ? Si o alta surpriza a fost ca masina, cu o anvelopa 225/40/R18 pe stanga si cu aia de rezerva compacta (115/45/R16 cred) pe dreapta, mergea absolut normal ca directie si manevrabilitate ... :twoup: Si alta intrebare: deoarece trebuie sa imi schimb ambele anvelope fata, ce imi recomandati, run flat sau normale ? Mentionez doar ca pe spate am tot run flat, 255/35/R18, intr-o stare foarte buna (si nu trebuie sa le schimb pe toate 4).
  10. Multumesc. Eu mai am garantie pana in noiembrie, asa ca va trebui sa ma duc la AB, si asta inseamna foarte mult timp pierdut. Credeam ca e vreo solutie simpla, cum a fost cand nu mai mergea nimic la sistemul audio si am scos borna minus si s-a rezolvat.
  11. Salut, am o problema cu magazia de CD-uri din portbagaj care de cateva zile nu mai citeste nici un CD. Imi scrie tot timpul NO DISCS, desi toate unitatile au CD-uri audio. S-a intamplat in mers, cand s-a terminat un CD si a vrut sa treaca la celalalt, a aparut mesajul asta si de atunci asa sta. HU din bord si radioul functioneaza perfect. Am scos borna minus a bateriei si tot degeaba. Mentionez ca e magazia originala a masinii, fara MP3. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.
  12. multumesc sapt viitoare aflu mai multe detalii o sa va tin la curent:) salut, ai aflat ceva ?
  13. salut, poti sa imi spui o adresa de email sau un contact de la EuroPlus (sau IBS) ? Am un e46 din 2004 cumparat anul trecut cu garantie EuroPlus (valabila pana in nov. 2008) si trebuie sa schimb ambele brate pe fata. As vrea sa ii contactez sa stiu daca sunt acoperite de aceasta garantie si apoi sa le schimb la Bavaria. Multumesc. Salut Uite un numar +49 (0) 7158 - 953 - 503. Iti recomand sa te duci la BMW Otopeni, ca deja stiu cu ce se maninca. Daca Europlus face figuri le spui sa iti trimita un constator in Romania Succes Multumesc. Tu ai brosura EuroPlus in germana sau in engleza ? Ca acolo scrie ce este acoperit de garantie, insa eu o am in germana si nu inteleg toti termenii. Trebuie sa ma duc intai la Otopeni si sa le cer o constatare pentru EuroPlus sau sa iau legatura cu astia intai ?
  14. salut, poti sa imi spui o adresa de email sau un contact de la EuroPlus (sau IBS) ? Am un e46 din 2004 cumparat anul trecut cu garantie EuroPlus (valabila pana in nov. 2008) si trebuie sa schimb ambele brate pe fata. As vrea sa ii contactez sa stiu daca sunt acoperite de aceasta garantie si apoi sa le schimb la Bavaria. Multumesc.
  15. de ce ? nu ai observat nimic dupa ? sau mai rau, s-a stricat ceva ? ai facut curatare cu ele pe masina sau date jos ?
  16. La mine nu trebuie inlocuite, adica nu vreau sa le curat ca pe un fel de reparatie... Am citit insa ca dupa o perioada de folosire (mai ales cu motorina din Romania), este bine sa le faci operatiunea asta, sa iti imbunatatesti performantele actuale, sa mearga mai "lin", sa scada consumul, etc ...
  17. Din ce am citit pe acest forum, sunt multi membri care si-au facut curatare de injectoare la motoare diesel. Astazi insa mi-am facut programare la revizia de 120.000 km, la Filaret, si am intrebat daca se poate sa imi curat si injectoarele. Raspunsul a fost: "nu se curata injectoarele la diesel!" E adevarat ? E cineva care a facut si s-au vazut ceva rezultate (performante imbunatatite sau altceva) ? Unde se poate face in Bucuresti ? E recomandabil sa se faca la un moment dat (cum e la mine la 120.000 km) sau mai bine nu ?
  18. Asa am cumparat masina ... cu anvelope run-flat pe toate rotile, desi la e46 am si roata de rezerva. M-am gandit ca daca tot trebuie sa le schimb acum pe fata, sa pun normale, alea run-flat si pe deasupra pe 18 fac directia destul de rigida si in plus, la gropile din Bucuresti, se simt toate in articulatii ...
  19. Salut, trebuie sa imi schimb anvelopele pe fata si m-am gandit sa imi pun normale, pentru confort si directie mai usoara. Le schimb doar pe alea de pe fata deoarece am luat un surub pe stanga si in plus sunt cam tocite (pe spate sunt foarte bune). Pana acum am avut run-flat pe toate rotile, pe 18, insa as vrea sa pun pe fata normale, daca tot le schimb. Am roata de rezerva in portbagaj, intrebarea mea e daca sunt ceva probleme la stabilitate sau la altceva cand ai anvelope normale pe fata si runflat pe spate. Pe fata am 225/40/18 si pe spate 255/35/18.
  20. ...poate are vreo cateva in plus :) SUstin si eu faza cu minusul...doar cateva secunde scaote-l si repune-l iar la loc. ok, o sa incerc asta cu minusul, desi pare o borna destul de solid fixata acolo, la care nu s-a umblat niciodata ... nu se intampla nimic, dupa ? adica sa imi ceara coduri sau mai stiu eu ce ? gata, am rezolvat, am scos minusul 10 sec si cand l-am pus la loc totul functiona perfect... multumesc de sfaturi :blink:
  21. ...poate are vreo cateva in plus :blink: SUstin si eu faza cu minusul...doar cateva secunde scaote-l si repune-l iar la loc. ok, o sa incerc asta cu minusul, desi pare o borna destul de solid fixata acolo, la care nu s-a umblat niciodata ... nu se intampla nimic, dupa ? adica sa imi ceara coduri sau mai stiu eu ce ?
  22. Am o problema cu sitemul audio al masinii, care nu mai functioneaza deloc! De fapt nu stiu daca este corect "sistemul audio" pentru ca boxele functioneaza (cand vorbesc la telefon). Concret, acum 2 zile, eram in masina, bluetooth activat la telefon, muzica tare, ascultam un CD din magazia de cd-uri. Raspund la telefon, convorbirea nu trece automat in boxe (ca de obicei), muzica se aude in continuare, convorbirea doar pe telefon. Incerc sa dau mai incet muzica, nimic, incerc sa opresc muzica, nimic (am apasat butonul de pornit/oprit si volum, s-a stins ledul insa muzica nu s-a oprit). Opresc motorul, scot cheia, cobor din masina, incui, descui, pornesc motorul, in tot timul asta muzica functiona fara oprire. Mai incerc de cateva ori, apas butonul de pornit/oprit, volumul, incerc sa schimb pe radio, apas toate butoanele, nu se intampla nimic. Daca apasam butonul de pornit/oprit, ledul nu se aprindea si nu se intampla nimic (muzica in continuare). Singura solutie la care m-am gandit a fost sa scot magazia de cd-uri, lucru pe care l-am si facut, si normal, muzica s-a oprit ... :blink: Din acel moment, orice as face nu mai porneste nimic: ledul de power de langa buton e tot timpul stins, nu functioneaza nici un buton de pe consola centrala sau de pe volan, nu porneste nimic indiferent daca am sau nu CD in unitate sau in consola centrala. Se aud doar niste zgomote ciudate din cand in cand, un pacanit si fasait ascutit, dar destul de incet. Cand sunt intr-o convorbire, functioneaza butoanele de volum si de pe volan si de pe consola. A mai patit cineva asa ceva ? Aveti idee ce poate fi ? Multumesc anticipat ... Mentionez ca la masina din semnatura am navigatie profesionala, magazie de cd-uri si unitate de cd in consola, sistem audio cu 10 boxe Hi-Fi ...
  23. as vrea sa imi curat si eu injectoarele, poti sa imi spui daca ai fost multumit de rezultat ? s-a schimbat ceva, consumul - performantele ? procedura e safe, am inteles ca e foarte importanta solutia folosita pentru "viata" ulterioara a injectoarelor ? eu am un 320D din 2004 si consumul mi se pare cam mare: in oras 12.8 acum, iarna, cu cauciucuri de 205/16 si 13.7 vara, cu cauciucuri de 255/18. nu am alte probleme (pornire greoaie, relanti instabil, fum, lipsa de putere) care sa ma duca cu gandul la debitmetru iar cei de la dormag mi-au recomandat o curatare de injectoare pentru consum scazut si perfomante crescute - e posibil oare :blink: ?
  24. Am incercat iar, am facut pairing si am asteptat 15 min. Tot la fel, nu s-a transferat nimic. Problema e ca dupa ce fac pairing, se conecteaza la masina si apoi de deconecteaza imediat, probabil asteapta sa faci pairing si cu alte telefoane (pana la cele 4 pe care le poti loga). Cand e deconectat, nu mai transfera nimic. Dupa ce termin procesul de pairing si pornesc masina, se conecteaza si ramane conectat, dar tot nu trimite nimic. Am observat insa ca pot sa trimit manual contacte, cu send via bluetooth, dupa ce am facut pairing si inca nu am luat contactul (inca mai scrie pe ecran bluetooth pairing). Mai ai vreo idee ? Multumesc.
  25. Am refacut totul acum, tot nu merge. Am sters si din telefon si din masina pairing-ul, am lansat aplicatia (si autostart enabled), am refacut pairing-ul, am pornit masina, s-a conectat telefonul prin bluetooth dar nimic, 'Directory' din masina este empty. In tot acest timp, aplicatia ruleaza in background. Trebui sa astept mai mult sa isi copieze contactele cand se face pairing ? Sau teoretic se sincronizeaza cu masina la fiecare conectare prin bluetooth (daca adaug un contact nou, la urmatoarea conectare se copiaza in agenda din masina) ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.