Jump to content

Stefan2020

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stefan2020

  1. 320d automat din 2006, imi apare in bord faimosul pdf, dar nu reusesc sa fac regenerarea, pe tester nu am erori in bord doar la pdf care dupa presiune intre egr si pdf (daca nu gresesc) arata ca e undeva pe la 40-45% infundat, nu am eror pt bujii, in schimb nici masina nu mai trage, nu este in limp mode, deci urca in ture dar parca am doar 90 de cai...am incercat si cu a 3a la 2700-3000 am incercat si cu a 4a la 2200...nimic. Pierderea de putere e de la filtru de particule?

    Incepe sa cureti clapeta EGR si galeria de admisie si daca tot merge prost curata si DPF-ul la un centru special.
  2. Salut, am un X3 2015 si de aproximativ 1 an produce un zgomot pe care eu il percep in zona dreapta fata de tipul clanc-clanc-clanc , ca un balanganit, un joc scurt al unei piese. Se intampla atunci cand trec peste gropi/denivelari mici atat cu rotile din fata cat si Uneori cu rotile din spate. Sau cand urc/cobor o bordura.

     

    Am fost in 5-6 service-uri, toti au dat din umeri, totul pare in regula. Cineva imi spunea ca face de la caseta de directie, ca asa fac toate..ca e boala lor, dar nu e sigur.

     

    Am facut test de amortizoare sunt la 70%, pentru a reproduce zgomotul , nu s-a auzit nimic, nici la acel test de tip ITP cand rotile sunt miscate stanga-dreapta, nu se aude nici cand masina este suspendata si mecanicul misca roata . Am schimbat flansele amortizoare degeaba la recomandare unui priceput.

     

    Va rog, daca imi puteti recomanda un service/mecanic in zona Prahova/Ilvof/Bucuresti.

     

    Platesc cat trebuie , doar sa aiba rabdare si pricepere. Cei la care am fost..incaseaza amarata de constatare..misca pe ici pe colo 3 piese si spun ca n'are domle nimic ..desi clar are.

     

    Multumesc !

    Recomand sa mergi la cele consacrate din Bucuresti gen Servic3 Team , APB, Dormag. Zgmotul e unul metalic sau de scârțâit ?

  3. Salutare. Am si eu o problema la un E90 2011 318d 143hp. Din cand in cand imi apare eroarea pe navigatie cu Engine Oil Presure too low. Eroarea a aparut acum ceva saptamani.

    Motorul merge perfect, fara sunete ciudate. Azi am schimbat filtrul de ulei (am pus Mahle) cu speranta de a scapa de eroare dar tot a aparut. Eroarea apare deobicei cand merg mai tare (trec de 2500-3000 de ture) dar nu este o regula.

    Uneori apare si cand masina sta pe loc.

    Intrebarea mea e de la ce poate sa fie ? Este posibil sa fie doar o eroare ramasa si se poate sterge ? Multumesc

    Ai schimbat si tipul de ulei cand l-ai pus in masina ?

  4. BMW X3 f25 2011 184cp automata, mașina funcționeazĂŁ perfect pana ajunge la 100 grade, când motorul este cald in plaja 1400-1700 turații se simte o Vibrație ca și când mașina este subturata, sun 1400 peste 1700 mașina funcționeazĂŁ perfect. Ce poate fi dacĂŁ ma poate ajuta cineva.

    Vreau sa specific ca am schimbat galeria de admisie( noua), egr(nou), acuator turbi( Second).

    Toate astea le-ai schimbat deodata si pe urma ai avut virbratiile ?

  5. Imi poti spune bizon de care , suprafete multiple, adeziv contact, altul ?

    Cu bizon super glue am facut eu, dar trebuie sa-l aplici repede si sa dai bine din prima. Mascheaza plasticul si materialul texit ca sa nu patezi cand presezi bucatile

  6. Se poate rezolva problema cu torpedoul la BMW X3 F25. Am inteles ca este o problema comuna, se dezlipeste plasticul in coltul stang

    Desfaci torpedoul si lipesti pe interior cu adeziv bizon, si o prinzi in clesti pana se usuca

  7. Salut,

     

    Am achizitionat de curand (2 luni) un BMW F10 din 2013, motorul N47T, 2 litri diesel, 184 cp, xDrive, 100.000 km. Automobilul a fost achizitionat de la Automobile Bavaria, garantie inclusa 2 ani, km reali, nu a fost facuta pachet, tot ce trebuie. Masina imi place extraordinar de mult. Am fost asigurat ca primesc o masina impecabila si chiar daca nu e asa, se rezolva ulterior. :)

     

    Toate bune si frumoase pana aici. Urmeaza sa descriu detaliat simptomele problemei pe care le are masina:

    - Inainte de achizitie am auzit un clancanit in momentul in care miscam volanul spre stanga sau dreapta tot. Reprezentatul de vanzari a fost informat de service ca e normal sa fie asa. Nu sunt probleme. Am zis ok, am garantie in caz ca nu are dreptate.

    - Masina a avut schimbate urmatoarele: o protectie amortizor stanga fata + semering planetara stanga spate.

    - In prima zi a achizitiei am observat ca volanul nu era drept cand mergeam in linie dreapta. Era inclinat spre stanga, nu exagerat. Am zis... e ok, merg cu ea in service, se rezolva.

    - A doua zi am plecat cu ea la drum lung. Masina tragea stanga dreapta pe drum ca in palma de drept.

    - Pe drum mai prost, un drum normal pentru Romania, efectiv simteam ca si cand pasagerul din dreapta imi trage de volan spre stanga/dreapta.

    - Am fost la Automobile Bavaria si mi-au zis ca e nevoie de geometrie. Dupa indelungi certuri, i-am convins sa o faca pe garantie.

    - Pentru ca aveam bieletele si capetele de bara gripate nu au putut sa o faca. Trebuia sa le taie ca le poata inlocui.

    - Au schimbat bieletele, capetele de bara, au facut geometria, volanul a devenit drept. Au zis totul e ok acum.

    - Clancanitul venit din compartimentul motor, central, a ramas. Cand ajung cu el aproape maxim stanga/dreapta. Zgomotul mai diminuat. Reprezentantul de service a zis ca e ok sa fie asa, ca asa suna caseta de directie in sarcina.

    - Pe drum drept (ca in palma trebuie sa fie) merge bine. Problema cu directia pe drum mai prost, usor denivelat persista. Ma trezesc uneori pe contrasens cu ea. Simt efectiv ca imi trage de volan, mai ales intre 80-100 km/h, uneori chiar violent.

    - Pe drumul dinspre Bucuresti spre Targoviste este aproape imposibil de condus, ma oboseste efectiv.

    - In plus, am observat ca imi scartaie ceva si pe puntea fata si pe puntea spate la trecerea peste limitatoarele de viteza.

     

    Va rog sa ma ajutati cu pareri/sfaturi despre ce ar putea avea si ce pot sa fac in continuare.

    Am ajuns la un grad de disperare cu chestia asta. Deja e o problema de siguranta a mea si a celor din masina.

     

    Multumesc frumos!

    Schimba caseta de directie pe garantie, nu-i lasa sa te fraiereasca si sa-ti spuna ca e normal sa ai zgomotele alea. Daca tot o tin pe a lor cauta sa te consulti cu un avocat de spete de genul asta.
    • Like 1
  8. salut,colegi am si eu o problema,cu incalzirea in scaune,apas pe butonul care activeaza incalzirea dar nu se intampla nimic nu se aprind nici macar ledurile de la incalzire,tin sa mentionez ca celelalte butoane fuctioneaza {DSC si cu senzorii de parcare] DOAR INCALZIREA NU MERGE am incercat si din idrive si nu ma lasa sa fac nimic,si nici nu porneste,

    Am verificat si masina vine cu incalzire in scaune din fabrica.

    am o mufa scoasa pe partea stanga sub scaunul soferului se poate sa fie de la ea?

    m-am uitat si nu imi dau seama unde trebuie bagata ,se poate sa imi lipesasca vreun modul de sub scaun sau poate sa imi zica cineva unde vine

    am sa va las cateva poze ,ca sa vedeti despre ce este vorba

    multumesc.

    nu stiu ce e cu mufa aia, dar ai verificat mai intai siguranta sa nu fie arsa ?

    • Like 1
    • Downvote 1
  9. Am un F11 euro 6 cu adblue si aseara cand am intrat/iesit dintr o curte am reusit sa il lovesc dedesupt. Dupa ce am mesc putin cu ea, mi a aparut in bord sennul galben cu motorul si uitandu ma pe sub ea cu lanterna, am vazut ca undeva in partea dreapta cam in zona planetarei este umed, un lichid fara miros.

    Ce am reusit sa sparg? in zona respectiva din cate stiu, se afla injectorul de adblue.

    O sa ma duc luni la service sa vedem ce i pe sub ea!

    pune niste poze

  10. ”1. Merita o diferența de aprox 4.000 euro pt modelul cu Facelift de dupa 2014?”

     

     

    Intotdeauna merita sa iei modelul facelit daca ai posibilitatea pentru ca sunt inlocuite anumite componente cu defecte de proiectare de la modelul precedent

  11. Salutare,

     

    de vreo 2 luni ni s-a marit familia cu un membru, si masina pe care o detin acum (F36) mi se pare deja destul de mica, la cate chestii am de carat. Si pe masura ce pustiul va creste, ma gandesc ca vor fi si mai multe, si deci, clar va fi nevoie de ceva spatiu in plus.

    In primavara anului viitor, as vrea sa fac trecerea la una mai mare. Problema e ca nu sunt hotarat daca sa fie un sedan, ori un SUV, asa ca as avea nevoie de niste pareri cat mai obiective, avand in vedere costurile de intretinere, utilitatea, aspectul etc.

     

    Pe scurt, as avea un buget de vreo 45.000-50.000Eur, si as opta pentru una din variantele de mai jos. M-am gandit si la varianta de a parasi marca BMW si de a opta pentru altceva, dar asta ar fi ultima solutie.

     

    - G30 530D/535D 2017-2018

    - F15 X5 30D 2017

    - F16 X6 30D 2017

     

    As prefera sa aiba sub 80.000km si sa fie cu BMW Premium Selection.

    Stiu, trecerea de la seria 4 la un SUV e ceva extrem, dar iau in calcul si varianta asta datorita sigurantei, spatiului si a garzii mai inalte.

    Probabil cea mai logica decizie ar fi G30, insa personal parca nu ma impresioneaza dpdv al aspectului (evident, sunt subiectiv).

     

     

    multumesc

    poate te intereseaza si un F07 pentru spatiu

  12. Problema e ca nu apare nimic pe display, adicĂŁ sa ĂŽmi para in ce mod sunt comfortsau sport , sport+

    Daca proprietarul nu a pomenit de modurile de condus atunci ascunde ceva si sunt sanse mari sa aibe probleme masina
    • Like 1
    • Downvote 2
  13. Ok acum 'rezolvarea' pentru cei care au urmarit clipul inainte sa-l sterg si stiu despre ce e vorba. In spatele spirei exista un trim ce mascheaza coloana de directie (figura 1 https://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=WY31-EUR-12-2012-F25-BMW-X3_20dX&diagId=51_9134 ), acel trim se scoate usor. Prin acea deschizatura am dat foarte mult cu WD-40 spre volan si scartaitul a disparut. Mai e o solutie sa scoti trimul `12` si sa procedezi la fel dar nu am vrut sa risc sa rup ceva. Tin sa precizez ca inainte sa fac aceasta operatie am desfacut si airbagul si volanul si la fel am dat cu wd-40 pe acolo dar to scartaia. Cel mai probabil sunetul provenea de la spira care se freca undeva cu trimul `13`
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.