Jump to content

Discutie - sistemul de injectie, injectoare, filtru DPF, admisie - prevenirea, curatarea si intretinerea sistemului de alimentare

Recommended Posts

19 hours ago, sskkaa said:

Pentru ca e topicul meu 😉 ma simt indreptatit sa imi exprim umila mea parere altcumva sa NU iti recomand produsul facut de Liqui Moly pentru ca am cumparat din sursa destul de sigura cu "review"-uri "pozitive.. un alt produs al lor in acelasi recipient. Un produs menit sa dizolve depunerile de pe valve la un motor pe benzina. Produsul a fost fix frectie la picior de lemn; n-am folosit in viata mea nimic mai prost! Bine-mteles ca unde erau review-urile bune erau si celellalte proaste care spuneau ce a aflat eu ulterior.. dupa nici mai mult nici mai putin de 4 recipiente de marimea celui din link. Deci nu m-am inselat cu 1-2..

In schimb, dupa citiri indelungi pe net am gasit altceva ce se naga prin carburatie si care a reusit cat de cat sa mai dizolve din depunerile de pe valve..

Pe de alta parte cred ca cel mai bun produs din lista este cel vandut de BMW.

De final te-as intreba ce urmaresti sa cureti sau sa intretii la dieselul tau; partea de injectie sau partea de gaze (admisie)..?

Pentru partea de gaze te asigur ca uleiul 2T face treaba foarte buna pentru ca eu folosesc de ani de zile fara nici o problema.

Edited by bimmer90f30

On 6/25/2026 at 11:52 AM, sskkaa said:

M-ar interesa mai mult pentru partea de alimentare/injectie/injectoare... preventiv as putea spune... sau pentru preventie...

As pune aditivul de la BMW daca nu e cum mult mai scump. e strict pentru motorina si aia e.

Eu am folosit trebuie sa recunosc 🙊 destul de multa vreme, ceva ani acolo trecuti Redex, bidonul ala cu varf ascutit de puteai pune pentru 4 plinuri din el..

Am folosit Redex in combinatie, adica turnate unul dupa altul, cu Uleiul 2T fara nici o problema.

Acum am ramas doar la ulei 2T.. si asa cum am zis am injectoare solenoid la E90 de peste 500k km.. cand doua a trebuit sa fie recosntruite dupa ce pe banc ei ziceau ca nu au nimic..

dar tot le-am refacut..

Am ramas numai la 2T pentru ca obserb prin lipsa depunerilor ca are efect vizibil.. 😉