Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

Dream car - Seria 5 E60

Recommended Posts

Vă salut!

Undeva prin 2009 pot spune că am avut prima interacțiune vizuală cu un seria 5 de la BMW, fapt ce a lăsat un memo adânc în mintea mea. Din vaste motive, am obținut permisul anul trecut în noiembrie, "cam târziu" cum spun unii, mă rog.

După ce mi-am format mâna timp de ~6 luni pe o Skoda Octavia 1 din 2005, da, 1.6 benzină, în urmă cu 3 zile, am reușit să intru în posesia unui model E60 fabricat în 2009. Tot unii spun că sunt începător și se întreabă de ce mi-am luat BMW acum 🤨

În mare, mașina se laudă cu elementele pachet M, un stage finuț care a sărit în jurul a 234,5 cp, navi mare, faruri noi cu bi led-uri, alearga pe jante, în două dimensiuni, de 245 si 265 r18 și nu mai știu ce să scriu momentan fiindcă încă explorez mașina, așadar sunt în continuă documentare și învățare, eventual mă întrebați și încerc să răspund 😬

Intenționez ca prima intervenție să o fac înlocuind filtrul de aer cu unul sport de la K&N, câteva retușuri estetice interior/exterior și după sănătos să fiu să pot face mai multe. O să atașez mai jos câteva capturi, îmi pare rău că nu am mai multe, dar o să revin și cu altele ulterior, chiar astăzi am trecut-o pe numele meu.

Menționez că sunt deschis la orice fel de sfaturi și recomandări.

WhatsApp Image 2025-06-29 at 23.13.07 (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-06-29 at 23.13.07.JPG

• Like 3

Posted (edited)
6 hours ago, BaXXon said:

Bravo , s-o stapanesti sanatos si s-o intreti cum trebuie!

Mulțumesc!

5 hours ago, goangaus said:

Sa o stapanesti sanatos si grija mare la condus, totuși este o masina puternica pentru 6 luni de experienta, iar BMWul te fura, nu prea simti viteza.

Mulțumesc! Sunt conștient că încă nu stăpânesc mașina, dar eu apreciez mașina pentru aspect, mai puțin puterea și viteza.

5 hours ago, wolf20 said:

Misto blocul,pe sarmele alea agatati rufele?

masina pare inscrisa pe bulgaria,sau..

Mi-ai rănit sentimentele..

WhatsApp Image 2025-06-30 at 22.41.07 (1).jpeg

Edited by madssen

On 7/1/2025 at 10:21 PM, Sir 10 said:

Personal as schimba bara fata cu una originala de m-Pack, sa o stăpânești sanatos, numai bine!

Multumesc, este in plan sa schimb bara, plus alte retusuri estetice la interior!

On 7/1/2025 at 10:32 PM, sskkaa said:

N am inteles ce motor are... ?!

Scuzati, 2.0 n47