Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

Bmw e90 318d facelift n47 pierdere antigel

Recommended Posts

Azi am intampinat o problema am plecat dintr o parcare, inainte sa plec am primit eroare sa completez cu antigel (Coolant level too low), am decis sa nu completez deoarece motorul era cald am zis ca ajung acasa o las sa se raceasca si completez dupa.

Am plecat spre casa si dupa 1 minute vazusem cum ies aburi de sub capota am tras pe dreapta si toata grila din fata de sub capota si grila de jos unde este radiatorul era plina cu antigel si apa , am lasat o vreo 30 minute am deschis capacul am completat cu apa sa vad daca scurgerea de antigel respectiv apa e mare, nu era vizibil nici o scurgere apoi  am completat aproape de max cu antigel si am mers acasa si am parcat o

Am nevoie de ajutor ce as putea face care ar fi problema si de la ce a facut asta(scuipat pe grile cu antigel si practic golire de tot , a fost gol vasul de antigel)

Tin sa mentionez ca si dupa 1 ora furtunele sunt foarte putin caldute si antigelul inca nu s a uscat ,am inteles ca ar putea fi radiatorul sau ceva furtune fisurat

Multumesc!

@Fbi18 Observ ca nu mult timp in urma ai mai raportat o problema la aceeasi masina:
https://www.bmwclub.ro/forums/topic/205151-e90-318d-2009-fl-masina-incepe-si-intrerupe-intre-1-2k-ture/#comment-2642354

Cum ai rezolvat-o? Poate exista vreo legatura intre problema anterioara si cea de acum?

In ceea ce priveste pierderea de lichid de racire, este necesar sa fie inspectata masina de catre cineva care se pricepe. Pot fi diverse cauze. In plus, retine ca apa are deseori talentul de a se prelinge pe diverse piese care ii stau in cale si de a se desprinde catre sol relativ departe de fisura prin care scapa din circuit. Nu poti diagnostica o astfel de problema fara sa ai masina in fata.

Problema dinainte am rezolvat o cu dpf si egr off,si nu am maii avut nici o problema legata de releuri de senzori sau de altele contrubuitoare asupra dpf ului

Si in privinta problemei cu antigelul maine voi merge la un service si voi trimite rezolvarea la ce a fost problema daca cineva mai are sa fie informat despre acesta