Jump to content

[Cumpar] BMW G20 330D / 330i /320D

dorurad95

Recommended Posts

Salutare!

Caut sa cumpar in viitorul nu foarte indepartat un BMW 330D / 330i (nu cel plug-in hibrid) / 320d. La 320D ma uit doar daca se incadreaza in dotarile de mai jos. De 330i imi e putina frica din cauza consumului, imi e sa nu consume foarte mult pe extern, prin oras nu prea conteaza, dar n-as vrea sa merg cu 15-18%.

Cum va fi folosita masina: 50% bucuresti - 50% extern. Acel 50% in bucuresti inseamna drumuri pe timpul zilei, cand nu e trafic + seara, Iar in weekend iese pe autostrada/DN. Nu stau in traficul de bara la bara intre orele 4-6 seara. Pot face asta datorita job-ului pe care-l am.

Ce imi doresc sa aiba si peste ce pot trece cu vederea:

- an productie: 2021+

- km: 150.000km maxim +/- pe aici, adica daca are 160k nu zic pas.

- Ceasuri full digitale

- Faruri Led sau, cel mai de preferat, laser. Laser datorita faptului ca arata misto, iar cele led sa fie cele cu semnatura subtire, nu cele basic care zici ca plang..

- Scaune cu alcantara + piele, sau full piele, ideea e sa nu fie textil. Accept si scaune M sport(am vazut unele care au, dar foarte rar).

- Scaune electrice

- Incalzire in scaune

- Suspensie adaptiva - am inteles ca cea standard e destul de rigida, iar eu cum merg daily cu ea, n-as vrea sa ma simt mereu "pe fuga". Iar cea adaptiva am inteles ca e destul de moale si e foarte ok

- x-drive - desi nu cred ca mai sunt modele fara

- Sistem audio harman kardon - pot trece peste el si ii pun eu dupa achizitie daca e.

- interior: NU ROSU. Negru de preferat.

Buget: 30-33k euro.

Credeti ca ma incadrez cu bugetul? Momentan am gasit una prin tara, un 330d pe la 28k, dar sa vedem daca merg dupa el, in caz ca nu gasesc altceva...

Voi ce recomandati? 330d sau 330i? 320d oricum e ok, doar ca mi se par putini acei 190cp, eu venind dupa 130cp diesel si 1800kg masina... as vrea ceva mai sprinten.