Jump to content

E46 316i 2003 nu trage, tremura relanti

openminded

Recommended Posts

Salutare dragi prieteni, 

Este adevarat ca nu am intrat demult pe aici, dar importanta acestui moment m a facut sa apelez la cunostintele voastre si la problemele cu care v ati lovit de a lungul timpului cu acest model, care poate fi blamat dar mie mi a facut placere aceasta masina, cind mergea bine!

De o saptamana, nu pot sa I dau de capat la problema pe care o are, intr o buna zi, s a hotarat sa nu mai traga cum trebuie, nu mai are putere in demaraj cum avea, am apelat la diagnoza pe care o am de la launch si in afara de alte chestii pe ac si cabluri de masa la un far, mi a dat camshaft senzor exhaust si ceva pe dme interface cod 27BB. Am schimbat senzorul de evacuare cu altul nou de la Swag si eroarea nu poate fi stearsa cu nici un chip iar mersul este execrabil, binenteles ca trag de ea si cind ajung acasa, aproape fierbe motorul, asa de tare se incalzeste.

As fi recunoscator daca cineva imi va putea spune ce sa mai fac, la ce sa ma uit sa rezolv aceasta situatie, nu am alta masina si nu vreau sa o abandonez deocamdata, asta este puterea mea, incerc sa o repar pe asta.

Am dat jos si un solenoid, l am curatat cu spray de carburator, l am suflat, l am pus la loc dar tot asa, la celalalt nu am facut asta fiindca vad ca garniturile sunt casante si nu am gasit inca punctual un set de reparatie sa pot umbla linistit la ei, daca se rup masina ramane in curte! 
  Deci ce as putea face si schimba intai sa o iau corect pe calea acestei rezolvari? Am doar interfata asta de multi ani, este a mea, am platit mult pe ea la momentul cind am cumparat o din Anglia, aveam seria 5 atunci de 3litri dar acum nu mi mai permit luxul de a avea o masina cu impozitul respectiv.

Orice sugestie este binevenita si luata in considerare, sper sa nu deranjeze prea mult problema mea, imi cer scuze in avans pentru aceasta problema, am citit multe postari, nu se potrivesc toate cu ce am eu, as dori hinturi pentru intrebarea mea. Codurile Launch sunt 2782 dme: camshaft sensor, exhaust si 27BB dme: function, camshaft control, exhaust.

Multumesc anticipat si Doamne Ajuta!